Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ

kasf θα ρίξω μια ματιά εμείς θέλουμε μόνο καρότσι γιατί έχουμε πορτ μπεμπέ αλλά δεν θέλουμε να ξεφύγουμε πολύ οπότε κοιτάω και τα μεταχειρισμένα

Wi8gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μην αγχώνεστε για τα κιλά. Και γω νόμιζα ότι θα φτάσω τα 20 έτσι που ετρωγα αλλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες χάνω αντί να παίρνω, γιατί δεν αντεχω να φάω πολύ. Τιγκαρω αμέσως, επειδή προφανώς με σπρώχνουν όλα τα όργανα. Οπότε μη μασάτε. Μάλλον μασάτε, δηλ τρώτε..

82ZHp3.png

vaso1980 μάλλον μασάμε πολύ , αυτό είναι το πρόβλημα ...χαχαχα !!!

vicky80 και μεις αρχικά για απλό πηγαίναμε γιατί η αδερφή μου μπορούσε να μου δανείσει το πορτ μπεμπε και το κάθισμά της αλλά όχι και το ίδιο το καρότσι αφού ακόμη το χρησιμοποιεί για την μπέμπα της, αλλά ο αντρούλης μου κόλλησε με το στυλ του πολυκαροτσιού που μπορείς να μεταφέρεις και το κάθισμα αυτοκινήτου και κουμπώνει πάνω χωρίς να βγάζεις το παιδί οπότε αναγκαστικά επιλέξαμε 3 σε 1 ...του έκανα την χάρη !!

alexandroula πράγματι οι μύκητες δεν είναι τίποτα (απ'ότι έχω ακούσει τουλάχιστον) οπότε εντάξει είσαι , μην το σκέφτεσαι καν.

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Κι εγω τον τελευταιο καιρο...δεν μπορω να φαω πολυ.....φουσκωνω πολυ με το παραμικρο...!Αυτο το μηνα πως καταφερα να μην παρω κιλο...απορω!!αφου μεγαλωσε η μπεμπα δεν αγχωνομαι...!Αυτη ο,τι ειναι να παρει απο μενα το παιρνει...

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Ναι kasf τα πολυκαρότσια είναι πολύ ωραία και βολικά όντως αλλά προσπαθούμε να γλυτώσουμε ότι μπορούμε οπότε κοιτάω μόνο καρότσι.Της inglesina πχ μας είχε αρέσει πολύ

Wi8gp2.png

Κορίτσια κοιμήθηκε στις 10 η κόρη μου. Δεν θυμάμαι απο πότε έχει να κοιμηθεί τέτοια ώρα. Μάζεψα νεροχύτη, σαλονοτραπεζαρία, είδα και τα μαιλ μου και ήρθε η ώρα να ξαπλώσω.

Α 2η μέρα σήμερα που με πιάνει ζαλάδα. Γενικώς δεν έχω ζαλάδες σχεδόν ποτέ, μόνο σε μεγάλο άγχος με έχουνε πιάσει 3-4 φορές στη ζωή μου. Τώρα τι είναι αυτό που με έπιασε δεν ξέρω. Εκεί που καθόμουνα άρχισα να ζαλίζομαι για 1 λεπτό περίπου και πέρασε και εχτές και σήμερα. Είπα ότι είναι η πίεση, αλλά την πήρα και είχα 5 με 8. Να είναι καμμιά υπογλυκαιμία ή κούραση? Γιατί δεν έχω κοιμηθεί και καλά τις τελευταίες μέρες. Πάω να ξαπλώσω. Καλό σας βράδυ.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!Εγω σημερα ξυπνησα πρωι πρωι!!Το βραδυ σηκωθηκα 2 φορες για τουαλετα και ημουνα λουσμενη στον ιδρωτα...τι κακο κι αυτο στην εγκυμοσυνη να ιδρωνω τοσο...Σκεφτομαι τι να μαγειρεψω τωρα...Εσεις τι καλο θα κανετε?

nkr7p2.png

Καλημερα κοριτσια!!

ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι καθε μερα βλεπω μικρη αλλα σταθερη βελτιωση!! Ενταξει ακομη με πατεριτσες ειμαι αλλα γυριζω πλευρο λιγο πιο ευκολα κ χωρις πολυ μεγαλο πονο...οποτε ετσι καταφερα κ κοιμηθηκα λιγο καλυτερα! !

αννα74 μπραβο για την υπομονη που εχεις κανει, αποσα μας γραφεις ειχες πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη μεχρι τωρα κ ομως τα παλευεις ολα, μπραβο σου κ παλι συνεχισε ετσι κ συντομα ολα θα ειναι παρελθον!!

το βραδυ ονειρευομουν παιδικα ρουχαλακια κ παπουτσακια τι ωραια!!

Kasf καλη αδεια κ με το καλο να προετοιμαστεις κ εσυ!!

Vicky80 τελεια τα καροτσια της inglesina ειχα βαλει ενα στο ματι καταπληκτικο ειχε μαζι κ το καθισματακι του αυτοκινητου αλλα εκανε 700 ευρω κ δεν το πηρα...μου φανηκε πολυ ακριβο...ετσι πηρα ενα graco evo trio... που εχει κ την καλαθουνα μαζι κ το καθισματακι με 400...σιγουρα στην Κύπρο ειναι διαφορετικες οι τιμες...αν μπορεσω θα βαλω κ εγω φωτο να το δειτε!! Της inglesina πηρα τσαντα για τις βολτες μας...καταπληκτική με παρα πολλες θεσεις στο ιδιο χρωμα με το καροτσι μας...την ειχε μια φιλη μου κ μου ειχε αρεσει πολυ!!

Aleksandroula χαμηλη η πιεση σου οντως μαλλον απο αυτο ζαλιζοσουν κ μπορει κ το ζαχαρο αν εχεις αρκετες ωρες να φας πεφτει...δεν πρεπει να μενεις πανω απο 4 ωρες νηστικη...εστω ενα φρουτο!!

gzWep2.png

Αυτο πηραμε εμεις ακριβως σε αυτο το χρωμα...το θελαμε σε ουδέτερο για να το χρησιμοποιησει κ το δευτερο !

αννουλα πολυ ωραιο το καροτσι σας!! Να το χαρειτε με πολλες πολλες βολτες!!

gzWep2.png

Καλημέρα κοριτσάκια.

Επειδή είμαι λίγο άσχετη με την πίεση. Γενικώς έχω ψιλοχαμηλή πίεση και στις εγκυμοσύνες ακόμα περισσότερο. Βέβαια την παίρνω με ηλεκτρονικό καρπού και φαντάζομαι δείχνει λιγότερο, δεν έχω κανονικό πιεσσόμετρο, κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε. Η γιατρός όταν μου την παίρνει απόγευμα στο ιατρείο της είναι συνήθως, 10,5-11 μεγάλη και γύρω στο 7 μικρή. Τα λέγαμε εδώ με τα κορίτσια και κάνα 2 βδομάδες πριν που δοκίμασα το πιεσόμετρο και μου έδειχνε 5 με 8.

Πάντως γενικώς δεν είχα ποτέ ζαλάδες στη ζωή μου, ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Τώρα σε αυτή είναι 3η φορά που μου συμβαίνει, 1 φορά πριν 10 μέρες και τώρα 2 μέρες σερί, όχι όλη μέρα όμως, μιας στιγμή με πιάνει.

Για το ζάχαρο, γενικώς όλο και κάτι τσιμπαω κάθε λίγο γιαυτό και παίρνω και βάρος. Δεν μπορώ να νιώθω το στομάχι μου νηστικό, έχω πολύ άσχημη αίσθηση, τώρα στην εγκυμοσύνη. Τώρα τι να πω. Θα το πω και στη γιατρό μου τη δευτέρα και θα δούμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...