Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Αννα δεν ήξερα οτι είχες τόσο μεγάλο θέμα. Πάντως για να είσαι πιο ήρεμη, γνωστή μου χωρίς να έχει θέμα και να γνωρίζει,την έπιασε πόνος στις 36 εβδομάδες, πήγε στο μαιευτήριο γιατί ήτανε περίεργος ο πόνος. Τελικά παραλίγο να πάθει ρήξη μήτρας, είχε αν θυμάμαι καλά έναν πολύ έντονο πόνο στο πάνω μέρος της κοιλιάς, στο στομάχι περίπου. Της πήρανε αμέσως το μωρό, και γλύτωσε και τη μήτρα και το μωρό μια χαρά. Θέλω να πω, ότι αφού το ξέρεις, με το παραμικρό θα πας και θα το προλάβεις. Αν και με την ξεκούρασή σου όλα καλά θα πάνε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια...οποια ξερει ας μου πει....οταν θα εχουμε το μωρο στην κουνια, εννοω στο κανονικο του κρεβατι...κατω απο το σεντονακι του τι βαζουμε? εχω ακουσει οτι το υποστρωμα-επιστρωμα που θα παρουμε πρεπει να αναπνεει και να μην εχει πλαστικο...ομως ψαχνω στο ιντερνετ και δε βρισκω τετοιο..εσεις που εχετε ηδη ενα παιδακι τι του βαζατε για να μη σας εβρεχε το στρωμα?

nkr7p2.png

kasf με το καλό να πάρεις την άδειά σου να ξεκουραστείς και να προετοιμαστείς.

Για το μικρόβιο έχεις χρόνο ακόμα. Και να μην έχει φύγει τώρα, που το απεύχομαι, θα φύγει σίγουρα. Θέλω και εγώ να κάνω καλλιέργεια κολπικού να δω αν φύγανε οι μύκητες, το έχω έννοια αν και απο ότι ξέρω δεν είναι τόσο σοβαρό όσο άλλα μικρόβια.

Μια χαρά είναι τα κοριτσάκια σας κορίτσια

Σε μια γνωστή ο γιατρός της είπε ότι το μωρό της είναι πάνω απο 3 κιλά στον 8ο έκανε ντόπλερ και καμπύλη και θα πάει με πρόκληση

kasf ναι και εγω θα κάνω τώρα που θα μπω στον 9ο και θα δούμε ανάλογα μπορεί να πάρω αντιβίωση

Wi8gp2.png

Εγω που θελω να βαλω και δευτερο τικερακι, και δεν βγαζω ακρη???? :roll::roll:

Θα το κάνεις όπως έκανες και το πρώτο και απλά θα κάνει αντιγραφή στο edit signature νομίζω. Θα κολλήσει κάτω από αυτό που έχεις ήδη.

Γενικά, όταν κάνουμε καισαρική πριν τις 39 εβδομάδες και προλαβαίνουμε νομίζω ότι χρειάζεται να γίνει ένεση κορτιζόνης. Τώρα ,δεν είμαι σίγουρη αν θα ξανακάνω πριν από τη γέννα..

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

feli εγώ της είχα σελτεδάκι της μεγάλης μου. Και τώρα της έχω πάρει ένα αδιάβροχο, γιατί έχουμε και τα τσίσα. Τώρα τι να σου πω. Δεν ήθελα να σκάσω ένα σωρό λεφτά για ειδικά. Για κούνια είχα ρωτήσει και έχουνε κοντά 100 ευρώ, ενώ για μονό κρεβάτι 150.

Αννα δεν ήξερα οτι είχες τόσο μεγάλο θέμα. Πάντως για να είσαι πιο ήρεμη, γνωστή μου χωρίς να έχει θέμα και να γνωρίζει,την έπιασε πόνος στις 36 εβδομάδες, πήγε στο μαιευτήριο γιατί ήτανε περίεργος ο πόνος. Τελικά παραλίγο να πάθει ρήξη μήτρας, είχε αν θυμάμαι καλά έναν πολύ έντονο πόνο στο πάνω μέρος της κοιλιάς, στο στομάχι περίπου. Της πήρανε αμέσως το μωρό, και γλύτωσε και τη μήτρα και το μωρό μια χαρά. Θέλω να πω, ότι αφού το ξέρεις, με το παραμικρό θα πας και θα το προλάβεις. Αν και με την ξεκούρασή σου όλα καλά θα πάνε.

Σ' ευχαριστώ καλή μου,κι εγώ νομίζω ότι όταν ξέρουμε κάτι τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Για ποιο λόγο έπαθε ρήξη η γνωστή σου? Είχε κάνει κάποιο χειρουργείο νωρίτερα? Μήπως παλιότερη καισαρική? Κάποια απόξεση?

Τώρα έχω ενθουσιαστεί γιατί έκλεισα το 1ο ραντεβού για να γνωρίσουμε την μαία και να μας πεί κάποια πράγματα . Να μάθω κι εγώ κάτι απ τα της γέννας !! Επίσης την ερχόμενη βδομάδα μας έρχεται και το καρότσι μας . Τλκ το παρήγγειλα από Αγγλία γιατί οπουδήποτε αλλού στη Ελλάδα το είχε πολύ πιο ακριβό !! Οπότε προχωράει το πράγμα !!:D

...Το μόνο που μου φάνηκε λίιιιιιιγο περίεργο (και πηδάω σε εντελώς άλλο θέμα) είναι που μέσα σε 2 μέρες άλλαξα κιλά (ζυγίζομαι κάθε μέρα το πρωί) Ξαφνικά εκεί που ήμουν στα +7 και είχα συνηθίσει να τα βλέπω στην ζυγαριά , χθες ήμουν +8 και σήμερα +9 ... Ελπίζω να μην παίρνω 1 κιλό κάθε μέρα από δψ και πέρα..γιατί μέχρι να γεννήσω θα έχω φτάσει στα 200 κιλά !!! Βασικά ελπίζω να χει χαλάσει η ζυγαριά και να λέει ότι θέλει ..ειδάλλως είμαστε για δίαιτα !!!:roll:

SPg9p2.png?MwCuSAEF

alexandroula γιατί τόσο ακριβό?

feli για να είναι αδιάβροχο έχει πλαστικό όχι βέβαια και απο τις 2 πλευρές ή απο την κάτω ή και ανάμεσα.Εγω αυτά τα 2 εχω βρεί και μέχρι 15 ευρώ κοστίζουν

Wi8gp2.png

Διαφημίσεις

Αλεχανδρούλα, έχει πλάκα το κοριτσάκι σου!!:P

Εγώ κορίτσια μου δεν βάφω τα μαλλιά μου παρά τα 40 μου χρόνια .Έχω λευκές αλλά όχι τόσο πολλές που να κάνουν κρα. Μετά τη γέννα θα αρχίσω να τα βάφω! :)Εγώ δεν έχω τίποτα έτοιμο αλλά θα πάρω κάποια πράγματα τις επόμενες ημέρες και θα ζητήσω από την κυρία που με βοηθάει να τα ετοιμάσει.. λόγω της κατάστασης μου μόνο μέσω ιντερνετ..

Φιλάκια!!

Vicky80 από το prams.net έκανα την παραγγελία . Εγώ βέβαια πήρα πολυκαρότσι γιατί αναγκαστικά τους πρώτους μήνες θα τον έχω δίπλα μου στο πορτ μπεμπε αλλά έχει πολλές επιλογές και για απλά καρότσια . Απ ότι γραφει τα περισσότερα τα παραδίσει 1 με 2 βδομάδες μετά την παραγγελία !

SPg9p2.png?MwCuSAEF

mairy_lou το δευτερο τικερ εγω το ειχα βαλει εκει που ειχα και το πρωτο ακριβως την ιδια διαδικασια!vicky80 εμεις πηραμε καροτσι τωρα στις εκπτωσεις απο τα λητω το οποιο ειναι πορτ μπεμπε καθισμα αυτοκινητου και καροτσι μετα για παιδακι μεχρι 3 ετων το βρηκαμε προσφαρα στα 200ευρωbaby_max_tria_aqua.jpgαυτο ειναι.ειναι μικρο σε ογκο πραγμα που ηθελα και για το αμαξι και πολυ ευκολο στην οδηγηση!αλλα σιγουρα υπαρχουν και αλλα πολλα και μεσω ιντερνετ εξαρταται ποσα μπορεις να διαθεσεις.feli και εγω σελτεδακια πηρα στην αρχη για την καλαθουνα και το καροτσι και μετα για την κουνια.Αννα74 το συμαντικο ειναι οτι η μπεμπα σου ειναι καλα και πλεον δεν διατρεχει κανενα κινδυνο!ολα καλα θα πανε κοριτσι!kasf επιτελους ξεκουραση???????αντε να οργανωθεις και συ σιγα σιγα!οσο για τα κιλα μια χαρα εισαι!!τελεια!!!εγω μετα το 3ημερο δεν τολμαω να ζυγιστω!αλλα θα εχω την λυπητερη τη δευτερα στο γιατρο:roll:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Kasf με το καλό να βγεις σε άδεια, να χαλαρώσεις και με το καλό να έρθει και το καρότσι! Και εγώ τρόμαξα την προηγούμενη εβδομάδα γιατί ημουν +2 σε 7 μέρες, αλλά πρέπει να ήταν κατακράτηση υγρών γιατί τη επόμενη που ξαναζυγιστικα ήμουν στα φυσιολογικά πάλι.

Anna πάλι καλά που γνωρίζετε για το πρόβλημα από τώρα και θα το παρακολουθειτε...εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Αννα είχε κάνει καισαρική στο πρώτο της παιδάκι, αλλά δεν της είχανε πει οτι ήτανε επίφοβο, δεν είχε ιδέα. Τόσες κάνουν καισαρική, δεν είναι μεγάλη η πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο.

Βίκυ λέω αυτά που είναι με παραγγελία και καλά για να είναι καλό, να αναπνέει κλπ.

Αννούλα ωραίο φαίνεται το καρότσι που πήρατε, καλορίζικο. Εμείς είχαμε πάρει στην μεγάλη μου απο το mothercare στις εκπτώσεις, καρότσι με κάθισμα αυτοκινήτου, με 40% έκπτωση τότε. Βέβαια εγώ ήθελα ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου και πήρα έξτρα, γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό να είναι καλό το κάθισμα που κυκλοφορούμε στους δρόμους.

Προσέχτε πάντως το καρότσι να χωραει στο πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας. Απο εκεί και πέρα εξαρτάται απο τη χρήση που θα του κάνετε, γιατί κάποια κοπέλα που θα το χρησιμοποιεί κάθε μέρα και πιο ακριβό να είναι θα τα βγάλει τα λεφτά του.

Εμείς πάλι το πρώτο καρότσι το χρησιμοποιήσαμε ελάχιστα τελικά. Την έβγαζα κάθε μέρα με το μάρσιππο βόλτα και κοιμότανε και ήμουνα ήσυχη και μετά το χρόνο δεν ήθελε ούτε να το δει το καρότσι. Πιθανώς αισθανότανε να την περιορίζει, δεν είχε πολυσυνηθίσει κιόλας. Χρησιμοποιήσαμε όμως λίγο ένα φτηνό μετά, που ήτανε πιο χαμηλό χωρίς μπάρα μπροστά και καθότανε πιο εύκολα.

Αχ με αυτά τα κιλά τι θα κάνω και εγώ. Έλεγα οτι τα πήγα καλύτερα αυτό το μήνα, αλλά ξαφνικά ανέβηκε 2 κιλά σε 1 βδομάδα η ζυγαριά και όχι δεν είναι πρήξιμο. Μου κουβαλάει και ο άντρας μου γλυκά συνέχεια στο σπίτι και θα τον σφάξω κάποια στιγμή. Πριν λίγο γύρισε απο ταξίδι και μου έφερε τρίγωνα απο τον τερκενλή. Ευτυχώς σήμερα κρατιέμαι, δεν είμαι και νηστική, αλλά αύριο θα τα τιμήσω.

Έχω και εγώ δευτέρα γιατρό και άντε να δούμε πόσο θα δείξει η ζυγαριά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...