Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλησπέρα όμορφες!

Δε ξέρω τι έχω πάθει βρε κορίτσια αλλά πέρασα δεύτερο σερί βράδυ που κοιμήθηκα ελάχιστα, ξυπνούσα διαρκώς χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο (τουαλέτα, πόνο, καούρα κλπ) με αποτέλεσμα να σέρνομαι πάλι. Το θέμα είναι ότι νυστάζω όταν πάω για ύπνο αλλά μετά από κανα δίωρο ξυπνάω! πφ...σήμερα σκέφτομαι να κάνω πολλές δουλειές στο σπίτι, να πάω για περπάτημα έτσι ώστε να είμαι ψόφια, μήπως και λειτουργήσει αυτό!

Όσο για τα μαλλιά και εγώ τα έβαψα από την 17η βδομάδα δύο φορές με apivita (αυτή χρησιμοποιούσα και πριν άλλωστε), όπως και νύχια μετά τη βδομάδα αυτή, τότε με άφησε ο γιατρός. Βέβαια απ ό,τι έχω καταλάβει είναι και θέμα γιατρού, συνήθως οι μεγαλύτεροι και παλαιότεροι είναι πιο αυστηροί. Καλα, έχω και την περίπτωση φίλης που είναι επίσης εγκυούλα που ο γιατρός της δεν την αφήνει ως το τέλος, ενώ της επιτρέπει το λέιζερ για αποτρίχωση, τι να πω...

Τα του μωρού feli και γω τα έχω έτοιμα και τακτοποιημένα, όταν μπει ο Μάρτης θα κάνω και τα δικά μου σιγά σιγά.

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

feli εγώ δεν έχω τελειώσει με πλυσίματα, αλλά είμαι 2 εβδομάδες πριν απο εσένα.

Έπλυνα και σιδέρωσα λευκά είδη, σεντόνια- πετσέτες -σελτεδάκια, κάτι πανες δεν έχω πλύνει και τα ρούχα της.

Πλύνε και ετοίμασε τα ρούχα και τα σεντόνια σιγά σιγά και θα έρθουνε και τα έπιπλα.

Αφήστε τι έπαθα. Απλωσα σεντόνια έξω το πρωί και είπαμε να πάμε μια ωρίτσα στο εμπορικό. Λέω οκ ακόμα ήλιο έχει. Έριξε κατακλισμό όσο λείπαμε. Τώρα άντε να στεγνώσουνε.

γεια σας κοριτσια!

και εμεις μολισ φαγαμε και εχω αραξει στο καναπε!τα μαλλια μου τα ειχα βαψει λιγο πριν το γαμο μου..αλλα τωρα βγηκε παλι ριζα και σκεφτομαι την αλλη εβδομαδα να τα ξανακανω για να ειμαι ομορφη την μεγαλη μερα!:D:D:D

feli και εγω ετοιμα τα εχω κατι λεπτομεριες θελω ακομα αλλα ευτυχως και εγω που τα εκανα νωριτερα γιατι τωρα ουτε και εγω θα μπορουσα!athinakos να σε ρωτησω κατι αφου η μπεμπα σε βολευει αριστερα γιατι δεν την κουνας αραια και που για να φυγει απο δεξια να παει αριστερα και να σε ανακουφησει λιγο???εγω οταν με ζοριζει καπου τον κουναω και τον στελνω απο την αλλη!8-):cool:stella va προσεχε μονο μην το παρακανεις με τις δουλειες!παντως για συμπαρασταση να σου πω πως και εγω τα ιδια εχω το περιεργο ειναι χθες που κοιμηθηκα σχετικα καλα!!alexandroula εγω οταν εχει τετοιο καιρο χρησιμοποιω απλωστρα και σωθηκα!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Feli εγώ τα έχω έτοιμα εδώ και μια εβδομάδα...πολύ νωρίς αλλα μια ζωή έτσι ήμουν γιατι έχω πολύ άγχος.

Stella προσπάθησε αυτό που είπες...να περπατήσεις, να κάνεις δουλειές στο σπίτι, ώστε να κουραστεις και σίγουρα θα κοιμηθείς!!

Annoula έχω προσπαθήσει να την κάνω να αλλάξει θέση αλλά είναι ξεροκεφαλη σαν τον μπαμπά της μάλλον και κουνιέται ΜΟΝΟ όταν το θέλει εκείνη:tongue:

Αχ βρε alexandroula να είναι καλά η κόρη σου...με κάνεις και γελάω με τις ιστορίες της.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Μωρέ και εγώ μέσα τα βάζω, αλλά εκείνη την ώρα είχε αραιή συννεφιά και λίγο ήλιο και είπα μήπως στεγνώσουν πιο γρήγορα. σπάνια τα αφήνω έξω όταν προβλέπετε βροχή, αλλά δεν φαντάστηκα οτι σε 1 ώρα θα έριχνε τέτοιο κατακλεισμό. Τι να πω.

athinakos όντως μπορείς να δοκιμάσεις να την σπρώξεις λιγάκι προς τα αριστερά, όπως λέει η Αννούλα.

Εμένα τι κάνει. Το βράδυ που κοιμάμαι ανάλογα σε όποια πλευρά κοιμάμαι πέφτει προς τα εκεί. Αλλάζω πλευρά κάθε φορά που πάω στο μπάνιο, γιατί πιάνομαι πρακτικά, και κάθε φορά την βρίσκω προς την άλλη πλευρά, πλάκα έκει, χαχα.

Αχ κορίτσια σήμερα θα αργήσει να έρθει ο άντρας μου και ήδη είναι στην τσίτα η κορη μου. Πως θα την παλέψουμε τόσες ώρες. Και δεν μπορούσα να φωνάξω φίλη, γιατί έχει ακόμα μπούκωμα. Τώρα είναι για λίγο στο δωμάτιό της να ξεκουραστούμε και οι δυο, αλλά όπου νάναι θα την βγάλω. Προσπαθώ να κάνω ασκήσεις αυτοσυγκράτησης.

Διαφημίσεις

athinakos το ξέρεις οτι παίζεις με την κατάστασή μου, αλλά η αλήθεια είναι οτι πολλές φορές γελάω και εγώ απο μόνη μου. Αφού μερικές φορές προσπαθώ να την μαλώσω και με πιάνουνε τα γέλια και κρύβομαι να μην με δει και το πάρει για παιχνίδι.

Θα μπαίνω πάντως να σας λέω αυτά που κάνει και λέει να σας φτιάχνει το κέφι, γιατί όλη μέρα έτσι είμαστε.

Είναι και κυκλοθυμική και μπορεί εκεί που γελάει να αρχίσει να μουρμουράει και να κλαίει για το οτιδήποτε.

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα.

Την Κ.Δευτέρα είχα και εγώ καούρες πριν καν αρχίσω να τρώω και έτρεχα τον άντρα μου να βρεί εφημερεύον να μου πάρει gaviscon.Πάντως γενικά είχα δύσκολη μέρα είχα σουβλιές στο κάτω μέρος της κοιλιάς και με πονούσα η κοιλιά μου σαν πόνο περιόδου.Ανησύχησα αρκετά αν και ο πόνος στην κοιλιά πρέπει να ήταν το έντερο.

Εσείς κάτω χαμηλά έχετε σουβλιές?

Feli αυτό που λες ότι παθαίνεις το βράδυ ζω και εγω δλδ σήμερα σηκώθηκα για τουαλέτα 1 φορά κατά τις 6 το πρωί και μετά με ξαναπήρε ο ύπνος κατα τις 8.

mary-lou να σου ζήσει το αγοράκι σου τα καλύτερα εύχομαι

Καλή υπομονή σε όλες εύχομαι!

Wi8gp2.png

Σ ευχαριστω Αννουλα! Αυτος ο πονος που λες κοριτσι ειναι σπο την εωτερικη πλευρα του ποδιου? Μηπως ειναι σαν τον δικο μου γιατι. Εγω ενιωθα καπου κατα κει εναν πονο που μπορω να τον περιγραψω σαν πονο απο γυμναστικη. Δηλαδη οπως κανεις πολυ γυμναστικη και μετα πιανεσε, κατι τετοιο? Και τον ιδιο ακριβως πονο νιωθει και η κοπελα που μενει διπλα μου και ειναι εγκυος.

Οι καουρες με παιδευαν και μενα, οποτε σε καταλαβαινω. Να μην ξερεις τι να φας!

Μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά,εξωτερικός είναι ο πόνος προς τη μέση αλλά δεν είναι τίποτα έντονο σε σχέση μ' αυτά που ακούω.. Εχθές ρώτησα το γιατρό για το gaviscon και μου είπε άφοβα,μετά το γεύμα 4 κουταλιές σούπας. Έτσι το παίρνετε κι εσεις κορίτσια?

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλησπέρα κορίτσια !!!

Τι κάνετε; Σας διάβαζα κάθε μέρα αλλά δεν είχα χρόνο να σας γράψω ! Την Καθαρά δευτέρα πήγαμε στο εξοχικό μας για 3ημερο και ήμασταν συνέχεια στο σπίτι . Για 1 καφέ πήγαμε μονάχα (και ο άντρας μου για σκι , αλλά μόνος του, εγώ δεν ακολούθησα).. Πάλι καλά που είχε έρθει και η αδερφή μου με τον γαμπρό μου και είχαμε παρείτσα !Την χρειαζόμουν πάντως αυτή τη μούχλα !Τη Δευτέρα ειδικά όλη τη μέρα κοιμόνουν με ελάχιστες διακοπές. Πολύ κούραση γενικά γιατί κάθε μέρα μετά τη δουλειά όλο και κάτι είχα νακάνω..σούπερ μάρκετ , δουλειές σπιτιού και σήμερα που είμαι χαλαρά βρήκα ευκαιρία να σας γράψω !! Αύριο σταματάω τη δουλειά , τελευταία μέρα μου , οπότε από δω και πέρα πιο χαλαρά ..σταματάω και την αντιβίωση αύριο και εύχομαι να μου χει περάσει το παλιομικρόβιο γιατί διάβασα στο ίντερνετ πως αν και σε μένα δεν δημιουργεί άμεσα κάποιο θέμα , σε περίπτωση που το έχεις και γεννήσεις ίσως έχει κάποιο θέμα ο μπεμπάκος μου και έτσι πρέπει οπωσδήποτε να περάσει πριν γεννήσω :( ..Το ελπίζω !!

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Anna74 ποτέ δεν χρειάστηκε να πιώ 4 κουταλιές ξεκινάω πάντα με μια και βλέποντας και κάνοντας.

kasf με το καλό να σταματήσεις την δουλειά και να ξεκουραστείς.Για το μικρόβιο μην ανησυχείς συνήθως με την αντιβίωση φεύγει.Πως το κατάλαβες ότι κάτι τρέχει?

Wi8gp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα.

Την Κ.Δευτέρα είχα και εγώ καούρες πριν καν αρχίσω να τρώω και έτρεχα τον άντρα μου να βρεί εφημερεύον να μου πάρει gaviscon.Πάντως γενικά είχα δύσκολη μέρα είχα σουβλιές στο κάτω μέρος της κοιλιάς και με πονούσα η κοιλιά μου σαν πόνο περιόδου.Ανησύχησα αρκετά αν και ο πόνος στην κοιλιά πρέπει να ήταν το έντερο.

Εσείς κάτω χαμηλά έχετε σουβλιές?

Feli αυτό που λες ότι παθαίνεις το βράδυ ζω και εγω δλδ σήμερα σηκώθηκα για τουαλέτα 1 φορά κατά τις 6 το πρωί και μετά με ξαναπήρε ο ύπνος κατα τις 8.

mary-lou να σου ζήσει το αγοράκι σου τα καλύτερα εύχομαι

Καλή υπομονή σε όλες εύχομαι!

Κι εγώ δυστυχώς σήμερα ξύπνησα για τουαλέτα γύρω στις 3.30 και πρέπει να με ξαναπήρε ο ύπνος κατά τις 5..

Σήμερα πήγα στο που με είχε χειρουργήσει στο Έλενα για να συζητήσουμε αν μπορεί να μου κάνει την καισαρική. Θα με αναλάβει αλλά μου επισήμανε ότι είδε τα πρακτικά του χειρουργείου μου και ότι η μήτρα μου είναι πολύ ευαίσθητη. Το χειρότερο σενάριο είναι να πάθω ρήξη μήτρας μέχρι να έρθει η ώρα της εγχείρισης .Θα κάνουμε τη Δευτερα ένα nst για να δούμε αν έχω συσπάσεις και μπορεί να χρειαστεί να νοσηλευτώ αρκετό καιρό για να είμαστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε καλά. Το μωρό βέβαια είναι εκτός κινδύνου δεδομένου ότι έχουμε προχωρήσει σ' εβδομάδες και έχω κάνει και τις κορτιζόνες.Ο στόχος μας είναι οι 38 εβδομάδες αλλά μπορεί να χρειαστεί να το πάρουμε και νωρίτερα.Έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά και παλιότερα με τα άπειρα ινομυώματά μου που τίποτα πια δεν με τρομάζει. Στο κατώ-κάτω αν είναι να χάσω τη μήτρα μου θα έχω τουλάχιστον ένα μωρό. Αλλά όλα θα πάνε καλά τελικά..είμαι σίγουρη..:P Σήμερα συνειδητοποίησα ότι σε λιγο γίνομαι μανούλα και πρέπει να είμαι δυνατή..και θα είμαι:wink:!

Έβαλα επιτέλους κι εγώ το tτικεράκι μου , χάρη στην alexandroula..Σ'ευχαριστώ λοιπόν πολύ !!!κι εγώ το ίδιο θέμα με την foteini85 είχα .. Ντρεπόμουν να ρωτήσω και δεν έβγαζα με τίποτα άκρη ..

Anna74 για το gaviscon δεν ξέρω , εμένα μου χε πει για simeco και malox αφοβα 2-3 χαπάκια την ημέρα.Παίρνω να φανταστείς 1 ανά 2 μέρες όταν με καίει πολύ το στομάχι ή το νιώθω να πιέζεται. Όσο για την μπεμπούλα σου , μια χαρά είναι . Ο δικός μου στις 29 εβδομάδες ήταν 1480 γραμμάρια αλλά τώρα , 17 μέρες μετά είμαι σίγουρη πως θα χει πάρει ήδη 1 κιλό ακόμη.Με πιέζει τόοοσο πολυ που αν και μέχρι πριν 5 μέρες είχα μια κομψή μικρή κοιλίτσα , πήρε μάλλον απότομα τα πάνω του ή άλλαξε θέση ,τι να πω ,και νιώθω πως προσπαθεί να βγεί έξω!!Έχει γίνει αρκετά μεγάλη η κοιλιά μέσα σε μόλις 5 μέρες ! Πολύ περίεργο μου φαίνεται ! Εμένα η γιατρός μου μου είπε πως τον τελευταίο μήνα είναι πολύ σχετικό πόσο θα πάρει ανά βδομάδα .Μπορεί τη 1 βδομάδα να πάρει 300 γραμμάρια και την ακριβώς επόμενη 70 γραμμάρια χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα .. Οπότε είναι λίγο δύσκολο να προβλέψεις το πόσο θα γεννηθεί . Εσύ ειδικά που θα γεννήσεις στις 38 εβδομάδες δεν θα χεις θέμα , αποκλείεται να βγει και τεράστιο !!Αλλά όπως και να το κάνεις , είναι πολύ όμορφες οι ζουμπουρλούδικες μπέμπες !!!

SPg9p2.png?MwCuSAEF

καλησπερα κοριτσια!

λοιπον εμεις απο βαρος στην 30 εβδομαδα ειμασταν 1500γρ και στον τελευταιο υπερυχο αν τηυμαμαι καλα πρεπει να τον εκανα στις 32 εβδομαδες 2000γρ ο γιατρος λεει το βαρος του μια χαρα...εγω τον ελεγα αδυνατουλη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:! foteini85 τελειο το τικερακι σου!!πραγματικα alexandroula σε θαυμαζω για την υπομονη σου στη κατασταση που εισαι...αλλα θα μου πεις και τι να κανεις εκτος απο υπομονη??θυμαστε που εγραψα οτι σημερα εφιαξα αρακα...εεε λοιπον με εχει πεθανει η κοιλια μου..ενα φουσκωμα αλλο πραγμα...το εχει και αλλη με τα λαχανικα?ο αρακας ποτε δεν με πειραζε!!!

εεε ωραία λοιπόν, στα ίδια είμαστε! Ευχαριστώ!:DΕγώ τον αρακά τον έχω κόψει τα τελευταία χρόνια.. ξαφνικά δεν μου αρέσει..

Anna74 ποτέ δεν χρειάστηκε να πιώ 4 κουταλιές ξεκινάω πάντα με μια και βλέποντας και κάνοντας.

kasf με το καλό να σταματήσεις την δουλειά και να ξεκουραστείς.Για το μικρόβιο μην ανησυχείς συνήθως με την αντιβίωση φεύγει.Πως το κατάλαβες ότι κάτι τρέχει?

Σ'ευχαριστώ πολύ !!! Το περίμενα καιρό να σταματήσω για να οργανωθώ κι εγώ σιγά σιγα ..όπως κι εσείς .

Όσο για το μικρόβιο , έκανα τις στάνταρ εξετάσεις του μήνα και στην απλή εξέταση ούρων βρέθηκαν πολλοί μικροοργανισμοί . Έτσι μου έγραψε η γιατρός να την επαναλάβω μαζί με καλλιέργεια όπως επίσης και καλλιέργεια κολπικού υγρού και έτσι βρέθηκε . Πάλι καλά τουλάχιστον που κάνουμε τόσο συχνά εξετάσεις . Χθες πήγα και μου ξαναέγραψε επανάληψή τους για να τα κάνω μια βδομάδα αφού σταματήσω την αντιβίωση , να δούμε αν το τελειώσαμε ή πρέπει να συνεχίσουμε ...

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Έβαλα επιτέλους κι εγώ το tτικεράκι μου , χάρη στην alexandroula..Σ'ευχαριστώ λοιπόν πολύ !!!κι εγώ το ίδιο θέμα με την foteini85 είχα .. Ντρεπόμουν να ρωτήσω και δεν έβγαζα με τίποτα άκρη ..

Anna74 για το gaviscon δεν ξέρω , εμένα μου χε πει για simeco και malox αφοβα 2-3 χαπάκια την ημέρα.Παίρνω να φανταστείς 1 ανά 2 μέρες όταν με καίει πολύ το στομάχι ή το νιώθω να πιέζεται. Όσο για την μπεμπούλα σου , μια χαρά είναι . Ο δικός μου στις 29 εβδομάδες ήταν 1480 γραμμάρια αλλά τώρα , 17 μέρες μετά είμαι σίγουρη πως θα χει πάρει ήδη 1 κιλό ακόμη.Με πιέζει τόοοσο πολυ που αν και μέχρι πριν 5 μέρες είχα μια κομψή μικρή κοιλίτσα , πήρε μάλλον απότομα τα πάνω του ή άλλαξε θέση ,τι να πω ,και νιώθω πως προσπαθεί να βγεί έξω!!Έχει γίνει αρκετά μεγάλη η κοιλιά μέσα σε μόλις 5 μέρες ! Πολύ περίεργο μου φαίνεται ! Εμένα η γιατρός μου μου είπε πως τον τελευταίο μήνα είναι πολύ σχετικό πόσο θα πάρει ανά βδομάδα .Μπορεί τη 1 βδομάδα να πάρει 300 γραμμάρια και την ακριβώς επόμενη 70 γραμμάρια χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα .. Οπότε είναι λίγο δύσκολο να προβλέψεις το πόσο θα γεννηθεί . Εσύ ειδικά που θα γεννήσεις στις 38 εβδομάδες δεν θα χεις θέμα , αποκλείεται να βγει και τεράστιο !!Αλλά όπως και να το κάνεις , είναι πολύ όμορφες οι ζουμπουρλούδικες μπέμπες !!!

Πολύ μου άρεσε το"ζουμπουρλούδες μπέμπες" !!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...