Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!! Ελπίζω όλες οι κοιλίτσες να είναι καλά και να κοιμηθηκατε όμορφα. Εγώ ξύπνησα 3 φορές για τουαλέτα, μου φάνηκαν πολλές γιατί συνήθως πάω 1. Μήπως κατεβαίνει η μπέμπα σιγά σιγά και πιέζει την κύστη;;;; Πάλι καλά που με παίρνει αμέσως μετά ο ύπνος.

Σήμερα και αύριο κανόνισα να παω 2 ώρες δουλειά, για να δούμε πως θα τα καταφερω με τον πονο στο ισχιο...

Μέτα θα έρθω σπίτι να φτιάξω ψάρι!!!! :D:D

Φιλιά σε όλες!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλύτερα σήμερα.

3 φορές σηκώθηκα και εγώ και η κόρη μου αποφάσησε οτι θέλει να σηκωθεί απο τις 8 και ήθελα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω σήμερα, δεν πειράζει.

Με τρίγυρίζει η ίωση που κόλλησε η κόρη μου μάλλον, εδώ και 3 μέρες, αλλά ακόμα δεν με έχει ρίξει ευτυχώς.

Κορίτσια μπορεί να είναι πιο κουραστική η δεύτερη εγκυμοσύνη, αλλά έχει άλλη γοητεία όταν έχεις ένα παιδάκι και το βιώνεις μαζί. Έχει πολύ πλάκα και γλύκα όλο αυτό.

annoula μπορεί να σε πείραξε τώρα λόγω εγκυμοσύνης, είναι συνηθισμένο. Και εγώ έχω περιορίσει πολύ τα λαχανικά γιατί μου προκαλούνε πόνο κάποια και φούσκωμα κάποια άλλα.

athinakos μπορεί να ήτανε τυχαίο το ότι πήγες 3 φορές σήμερα, να ήπιες πιο πολλά υγρά εχτές το απόγευμα. Καλή δουλειά σήμερα και αύριο.

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλύτερα σήμερα.

3 φορές σηκώθηκα και εγώ και η κόρη μου αποφάσησε οτι θέλει να σηκωθεί απο τις 8 και ήθελα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω σήμερα, δεν πειράζει.

Με τρίγυρίζει η ίωση που κόλλησε η κόρη μου μάλλον, εδώ και 3 μέρες, αλλά ακόμα δεν με έχει ρίξει ευτυχώς.

athinakos μπορεί να ήτανε τυχαίο το ότι πήγες 3 φορές σήμερα, να ήπιες πιο πολλά υγρά εχτές το απόγευμα. Καλή δουλειά σήμερα και αύριο.

Το σκέφτηκα και αυτό, οπότε θα το ελέγξω σήμερα. Δεν θα πιω υγρά αργά και βλέπουμε. Και εσύ πάλεψε το με την ίωση όσο μπορείς. Πολλά φρούτα και υγρά!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημερα κοριτσια κ απο μενα!

εγω ειχα σχετικα καλη νυχτα...σηκωθηκα μονο μια φορα για τουαλετα κ αρκετες βεβαια για να αλλαξω πλευρο αλλα ξεκουραστηκα αρκετα!!

ειναι οντως πολυ γλυκα τα παιδακια κ το πως βιωνουν μια εγκυμοσυνη!! Οι ανηψουλες μου οταν πηγα θεσσαλονικη με φιλουσαν στην κοιλια κ μου ελεγαν μα ποτε θα βγει ? Ειναι νωρις ακομα ελεγα εγω ..ε καλα βρε θεια κ πως μπηκε εκει μεσα?? Θα σας πει η μαμα σας απαντουσα!! Πολυ πλακα ειχαν!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα και απο εμας!!εγω χθες παροτι σηκωθηκα 2-3 φορες μπορω να πω οτι κοιμηθηκα αρκετα καλα το απολαυσα!

athinakos και γω ψαρακι εχω σημερα και το λιγουρευομαι απο τωρα!foteini85 να τις χαιρεσαι τις ανιψουλες σου..ακουγονται πολυ γλυκες!

κοριτσια να σας ρωτησω απο μαλλι τι κανετε το βαφετε?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Πονεμενη ιστορια αννουλα!! Μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος εκοψα τα παντα...ουτε μαλλι ξαναβαψα ουτε νυχια τιποτα ηθελα να προστατεψω το νινι οσο γινεται απο χημικα!! Το θεμα ομως πιο ειναι ?? Αν κ ειμαι 29-30 περιπου ξεκινησα απο το λυκειο να εχω ασπρα κ τωρα ειναι αρκετα κ φαινονται...οποτε λεω να τα βαψω πριν γεννησω να ειμαι ομορφη οταν θα με δει ο γιος μου...το ελεγα κ στον αντρα μου κ γελουσε!

gzWep2.png

Πονεμενη ιστορια αννουλα!! Μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος εκοψα τα παντα...ουτε μαλλι ξαναβαψα ουτε νυχια τιποτα ηθελα να προστατεψω το νινι οσο γινεται απο χημικα!! Το θεμα ομως πιο ειναι ?? Αν κ ειμαι 29-30 περιπου ξεκινησα απο το λυκειο να εχω ασπρα κ τωρα ειναι αρκετα κ φαινονται...οποτε λεω να τα βαψω πριν γεννησω να ειμαι ομορφη οταν θα με δει ο γιος μου...το ελεγα κ στον αντρα μου κ γελουσε!

Καλημέρα κορίτσια. Για το μαλλί που λέτε, όταν μπήκα 4ο μήνα ρώτησα τον γυναικολόγο "από ποτέ κ μετά μπορώ να βάψω το μαλλί?" κ γέλασε κ είπε "από χτες". Μετά από 2 μέρες τα έβαψα. Εγώ είμαι τίγκα στα άσπρα. Αλλά πάντα τα βάφω με κορρε. Όχι άλλο.

82ZHp3.png

αχ!βρε κοριτσια και εγω αυτο λεω...δεν εχω λευκα αλλα η ριζα δεν παλευετε και λεω την αλλη βδομαδα που μπαινω στον μηνα μου να παω να τα βαψω για να με δει και εμενα ομορφη ο γιοκας μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: οσο για το νυχι και εγω δεν τα εβαφα σε ολη τη εγκυμοσυνη τωρα τα εβαψα πριν 10 μερες που ημουν κλεισμενη σπιτι...η αληθεια ειναι το το ευχαριστηθηκα!!!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Το πρωτο τριμηνο απαγορευεται μονο επειδη φτιαχνεται το νευρικο συστημα του μωρου...εγω απο δικο μου κωλυμα δεν ηθελα να τα βαψω...γενικα με την εγκυμοσυνη εκανα στροφη...ο αντρας μου λεει αν εκανες ολα αυτα κ πριν μεινεις εγκυος θα ησουν μοντελο... χαχαχα

gzWep2.png

Κορίτσια καλησπερα!!! Εγώ κουτσα κουτσα κατάφερα και ηρθα στο ιατρείο. Όσο δούλευα η μικρή μέσα χτυπιοταν σαν τρελή, και μάλλον έφυγε απο δεξιά και πηγε αριστερά και πάλι ανακουφιστηκα. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει. Οποτε είναι δεξια μου το πίεζε το νεύρο, ενώ αριστερά είναι μια χαρά.

Εμένα ο γιατρός μου ειχε δώσει το οκ για βαφή μετά την αυχενική και απο τότε τα έχω βάψει 2 φορές γιατι έχω παρα πολλές άσπρες. Τώρα θέλω να πάω παλι την επόμενη εβδομάδα για μια τελευταία βαφή. Μην με δει έτσι η κορούλα μου και τρομάξει.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

κοριτσια εγω αρχισα να αγχωνομαι....ακομα δε μου φεραν τα επιπλα, ουτε εχω σιδερωσει, ουτε εχω κανει βαλιτσα....!!!!αλλα θα προλαβω ....ετσι λεω στον εαυτο μου....!!!εκτος αν μας προλαβει η μπεμπα και βγει νωριτερα και τρεχω και δε φτανω!!!Εσεις??? ετοιμες???

nkr7p2.png

Μακαρι athinakos να μην αλλαξει παλι αφου ετσι δεν πονας!!

Feli εγω τα ετοιμασα ολα κ αποτι αποδειχθηκε καλα εκανα γιατι τωρα ετσι οπως ειμαι δε θα μπορουσα να τα κανω...

απλα μια καλη γενικη το σπιτι θελω να κανω πριν γεννησω αλλα αν δεν μου περασει δε θα μπορω...δε σκαω ομως....οτι κανει ο αντρας μου το πολυ πολυ αν δε μπορει να παρω μια γυναικα για μια μερα να μου τα κανει....θα δουμε...

gzWep2.png

Γεια σας και πάλι.

Η κόρη μου απο εχτές έχει αφηνιάσει και δεν μπορώ να βρω το λόγο. Μέχρι που πήγαμε στο εμπορικό, έβαζα με τη μαμά μου τα ψώνια στις σακούλες στο σμ, και ενώ της είπα να μην βγει απο την πόρτα, βάζει ξαφνικά μια τρεχάλα για να βγει και να ξαναμπεί απο την άλλη. Το βρήκε παιχνίδι. Επίσης μπήκε τιμωρία και ησύχασε μετά.

Το κακό με την εγκυμοσύνη είναι οτι 1ον δεν την προλαβαίνω αν τρέξει και 2ον δεν μπορώ να την σηκώσω να την βάλω στο καρότσι του σμ. είναι και 17 κιλά ζωή να έχει.

Εγώ τα μαλλιά μου τα έβαφα πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου, όχι λόγο άσπρων. Μου είχε πει τότε η γιατρός μου να μην τα βάψω το πρώτο τρίμηνο, αλλά εγώ δεν τα έβαφα, δεν κάνω και δουλειά που πρέπει να είμαι προσεγμένη. Η ρίζα είχε φτάσει στο αυτί και μου έλεγε η γιατρός μου κάθε φορά, μπορείς να τα βάψεις τα μαλλιά σου, χαχα. Τα έβαψα τότε κανένα μήνα πριν γεννήσω γιατί παντρευότανε η κολλητή, στο φυσικό τους χρώμα και δεν τα ξαναέβαψα απο τότε. Είπα οτι αφού δεν έχω άσπρα ας τα αφήσω να ξεκουραστούνε, να κάνω και αλλαγή, ας κάνω και το 2ο και μετά τα ξαναβάφω. Τώρα ανυπομονώ να τα ξαναβάψω, έχω ελάχιστες άσπρες και δεν φαίνονται καθόλου είναι απο μέσα, τα βαρέθηκα όμως και θέλω να ανανεωθώ πριν την βάφτιση, ίσως τα βάζω προς το τέλος του καλοκαιριού, μην ξεθωριάσουν κιόλας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...