Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

λοιπόν για το τικεράκι.

Πατάτε σε κάποιο τικεράκι που σας αρέσει και σας πηγαίνει στην αντίστοιχη σελίδα. Ακολουθείτε τις οδηγίες για να φτιάξετε τικεράκι εισάγεται ημερομηνίες, φύλλο αν θέλετε κλπ

Μετά πηγαίνετε πάνω πάνω και πατάτε τον "ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ", μετά επεξεργασία υπογραφής,.

Κάνετε copy αυτό που λέει για forums και paste στο άσπρο τετράγωνο στη σελίδα της υπογραφής σας.

αν έχετε κάποια άλλη ερώτηση μου λέτε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χα,χα κορίτσια!

Ο άντρας μου είναι ιχθυς και είναι πολύ τρυφερούλης και καλούλης! ΚΙ εγώ είμαι σκορπιός...καλό παιζάκι είμαι κι εγω....:roll:

Ήρθαμε κι εμείς! Είμαστε 1679(+/- 245γρ),χοντρούλα μας είπε ο γιατρός οτι είμαστε αλλά τον έχουμε μάθει πια και δεν μασάμε.Κάναμε και dopler,καλά οξυγονώνεται το μωρό μας. Είπαμε να παίρνω gaviscon για το στομάχι και βρήκε τις μετρήσεις του ζαχάρου μέτριες γι' αυτό και θα παίρνω το glucofage. Σοβαρά τώρα, να πεθαίνεις στην πείνα και να σου λένε οτι το μωρό είναι χοντρό είναι άδικο..από περιέργεια ρε κορίτσια, δείτε την 30η εβδομάδα τι βάρος είχαν τα μωρά σας? Μπορεί να γεννήσω και πριν τις 24 Απριλίου, με βάση τα πρακτικά του χειρουργείου η μήτρα μου δεν είναι για πολλά-πολλά....Όλα καλά λοιπόν με την μπουμπού μας.. σε 8 βδομαδούλες μαξ θα την έχουμε στην αγκαλιά μας. Κορτιζόνες τώρα μόνο πριν την καισαρική.

Φιλάκια!!:cool:

Εγω σε μπορω να σου πω τι βαρος ειχαμε στην 30 βδομαδα γιατι δε την φτασαμε! χιχιχι αλλα συμφωνα με τα βιβλιαρακια μου ειναι πολυ καλα!! Και αφου σου ειπε και ο γιατρουλης ετσι, μια χαρα!! Θα κανετα και κορτιζονες για τα πνευμονακια της? Ακομα και αν γεννησεις στο προγραμματισμενο διαστημα?? Δεν το γνωριζα αυτο. Οντας νεα μανουλα και γω. Ολα καλα θα πανε κοριτσακι, μην μου αγχωνεσαι

mairy_lou κάνεις παιδιά για να στη λένε κιόλας, κατάλαβες, χαχα. Τώρα που ηρέμησα είμαι καλύτερα, αλλά μια οι ορμόνες, μια η νύστα (γιατί αν και κοιμήθηκα καλά κοιμήθηκα λίγο), μια τα κλάμματα και τα πείσματά της ε πόσο να αντέξω στην κατάσταση που είμαι.

Είναι 3,5 χρονών η τσαούσα μου. Πραγματικά με τα παιδιά υπάρχουν μέρες που είναι αρνάκια και λες τα γλυκούλια μου τι καλά παιδάκια που είναι και μέρες που θέλεις να τα "σφάξεις", χαριτολογόντας. Γιαυτό είναι τόσο χαριτομένα, γιατί αν δεν ήτανε δεν θα αντέχαμε, χαχα.

Πάντως ειλικρινά σήμερα ήτανε απο τις λίγες μέρες που ήμουνα στο τσάκ να ανοίξω την πόρτα και να πάρω τους δρόμους. Και μην νομίζετε ακόμα δεν έχουμε τελειώσει, μέχρι να κοιμηθεί έχουμε μέλλον.

χαχαχα εγω που δεν ειμαι και πολυ υπομονετικος ανθρωπος , εξασκωντας το επαγγελμα της baby sitter με μεγαλη επιτυχια για 4 χρονια , μπορω να πω πως δεν υπηρξε φορα που να εφτασα σε σημειο να νευριασω!! Ελπιζω ετσι και στα δικα μου παιδια! Και γω απορουσα με τον εαυτο μου!

Οσο για σενα, ειναι συνδιασμος ολων κοριτσι μου, κουραση υπνος που σου λειπει, ορμονες, πιεζει και το μικρακι στην κοιλιτσα, λιγο απ ολα!! Οπως λεει και η Athinakos εδω ειμαστε εμεις να ξεθυμενεις!! :D

λοιπόν για το τικεράκι.

Πατάτε σε κάποιο τικεράκι που σας αρέσει και σας πηγαίνει στην αντίστοιχη σελίδα. Ακολουθείτε τις οδηγίες για να φτιάξετε τικεράκι εισάγεται ημερομηνίες, φύλλο αν θέλετε κλπ

Μετά πηγαίνετε πάνω πάνω και πατάτε τον "ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ", μετά επεξεργασία υπογραφής,.

Κάνετε copy αυτό που λέει για forums και paste στο άσπρο τετράγωνο στη σελίδα της υπογραφής σας.

αν έχετε κάποια άλλη ερώτηση μου λέτε.

Εγω που θελω να βαλω και δευτερο τικερακι, και δεν βγαζω ακρη???? :roll::roll:

Aleksandroula για μας ακουγεται χαριτωμενο αλλα σιγουρα εσυ με την κουραση σου δεν μπορεις παντα να το βλεπεις ετσι κ σιγουρα θα το περασουμε κ εμεις οταν θα περιμενουμε τα δευτερα!!

η μικρη μου η ανηψια ειναι 3μιση κ λεει στην αδερφη μου συνεχεια αν πατησει καμια φωνη....μαμα μη μαλωνεις, εισαι απαραδεκτη!! Εκεινη την ωρα μιυ φαινεται πολυ αστειο!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Ναι mairy lou αυτο εννοω λεγοντας θα τα περασουμε κ εμεις!!! Υπομονη!!!

αντε ας προσπαθησω για το τικερακι ακουγεται ευκολο!! Ευχαριστώ Aleksandroula για την απαντηση!!

gzWep2.png

Και επειδη δεν είναι σωστό να λέω τέτοια πράγματα σε πρώτο μανούλες, απλα με έπιασε μια κρίση της στιγμής.

Λιγο πριν κοιμηθεί με ρώτησε.

Μαμά τι παθαίνουν τα μωράκια όταν ανεβαίνουν στο ταβάνι? ακόμα γελάω. Πήγα να τη ρωτήσω αν ρωτάει γιατί σκοπεύει να ανεβεί και εκεί, αλλά είπα να μην της δώσω ιδέες. Χάχα.

Εχτες πάλι επειδη δεν ήθελε να ξαπλώσει χαϊδευε την κοιλιά μου κ της έδινε φιλάκια και έλεγε γλυκά.

Καληνύχτα μπεμπούλα ώρα για ύπνο!

Κορίτσια πάω να κοιμηθώ γιατί είμαι κομμάτια. Καλό βραδυ.

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

λοιπον εμεις απο βαρος στην 30 εβδομαδα ειμασταν 1500γρ και στον τελευταιο υπερυχο αν τηυμαμαι καλα πρεπει να τον εκανα στις 32 εβδομαδες 2000γρ ο γιατρος λεει το βαρος του μια χαρα...εγω τον ελεγα αδυνατουλη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:! foteini85 τελειο το τικερακι σου!!πραγματικα alexandroula σε θαυμαζω για την υπομονη σου στη κατασταση που εισαι...αλλα θα μου πεις και τι να κανεις εκτος απο υπομονη??θυμαστε που εγραψα οτι σημερα εφιαξα αρακα...εεε λοιπον με εχει πεθανει η κοιλια μου..ενα φουσκωμα αλλο πραγμα...το εχει και αλλη με τα λαχανικα?ο αρακας ποτε δεν με πειραζε!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Και επειδη δεν είναι σωστό να λέω τέτοια πράγματα σε πρώτο μανούλες, απλα με έπιασε μια κρίση της στιγμής.

Λιγο πριν κοιμηθεί με ρώτησε.

Μαμά τι παθαίνουν τα μωράκια όταν ανεβαίνουν στο ταβάνι? ακόμα γελάω. Πήγα να τη ρωτήσω αν ρωτάει γιατί σκοπεύει να ανεβεί και εκεί, αλλά είπα να μην της δώσω ιδέες. Χάχα.

Εχτες πάλι επειδη δεν ήθελε να ξαπλώσει χαϊδευε την κοιλιά μου κ της έδινε φιλάκια και έλεγε γλυκά.

Καληνύχτα μπεμπούλα ώρα για ύπνο!

Κορίτσια πάω να κοιμηθώ γιατί είμαι κομμάτια. Καλό βραδυ.

Βρε αλεξανδρουλα τι γλυκο το κοριτσακι σου???? Στο ταβανι λεει !!! Χααχ με εκανε κ γελασα βραδιατικα! Να της δωσεις ενα φιλακι από εμενα ! Και στην κοιλιτσα σου :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...