Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Stella και εγώ την πάτησα οταν διάβασα το μήνυμα της vasos και το διάβασα και δεύτερη φορά για να καταλάβω. Ο άντρας σου είναι η εξαίρεση. ...όλοι οι υπόλοιποι ειναι κακοί:tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Stella και εγώ την πάτησα οταν διάβασα το μήνυμα της vasos και το διάβασα και δεύτερη φορά για να καταλάβω. Ο άντρας σου είναι η εξαίρεση. ...όλοι οι υπόλοιποι ειναι κακοί:tongue:

...η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα!! :mrgreen:

TJhAp3.png

Α, καλοί είναι οι Υδροχόοι βρεεεεε!!!! Είχα πρώην. :))))

Και γω πρωην υδροχοο Vasoula , ενταξει δε μπορω να πω, ηρεμο, καλο ζωδιο !!! Ο αντρουλης μου ειναι ζυγακι, αυτο ομολογω πολυ δυσκολο ζωδιο!

Ο δικος σου??

Απο ιχθυες δεν ξερω και πολλα παντως εγω κοριτσια!

Διαφημίσεις

Και γω πρωην υδροχοο Vasoula , ενταξει δε μπορω να πω, ηρεμο, καλο ζωδιο !!! Ο αντρουλης μου ειναι ζυγακι, αυτο ομολογω πολυ δυσκολο ζωδιο!

Ο δικος σου??

Απο ιχθυες δεν ξερω και πολλα παντως εγω κοριτσια!

Ο άντρας μου 18 Οκτώβρη, ζυγός. Χαχα

82ZHp3.png

Βρε Βάσω λάθος είναι το τικεράκι σου? Δεν μου βγαίνει στους υπολογισμούς. Μήπως εννοείς οτι 18 θα είσαι στις 38 εβδομάδες για να γεννήσεις?

Πάντως καλό ταξίδι αύριο και με το καλό όταν είναι η ώρα.

Γιατί βρε κορίτσια δεν σας κάνουν οι άντρας ιχθύες? Εμένα είναι και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου και είναι απο τους καλύτερους ανθρώπους. Ο αδερφός μου για όλους γίνεται χαλί να τον πατήσεις. Εγώ τα λατρεύω τα ψαράκια είναι αθώα και καλόβολα.

Οκ για τους σκορπιούς δεν θα μιλήσω, αλλά απο το να βγει κριαράκι για μένα πολύ καλύτερα ψαράκι.

Διαφημίσεις

Βρε Βάσω λάθος είναι το τικεράκι σου? Δεν μου βγαίνει στους υπολογισμούς. Μήπως εννοείς οτι 18 θα είσαι στις 38 εβδομάδες για να γεννήσεις?

Πάντως καλό ταξίδι αύριο και με το καλό όταν είναι η ώρα.

Γιατί βρε κορίτσια δεν σας κάνουν οι άντρας ιχθύες? Εμένα είναι και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου και είναι απο τους καλύτερους ανθρώπους. Ο αδερφός μου για όλους γίνεται χαλί να τον πατήσεις. Εγώ τα λατρεύω τα ψαράκια είναι αθώα και καλόβολα.

Οκ για τους σκορπιούς δεν θα μιλήσω, αλλά απο το να βγει κριαράκι για μένα πολύ καλύτερα ψαράκι.

25 μαρτιου έχω ΠΗΤ!! Μου την είχαν αλλάξει. Το τικερακι πάει πίσω 8 μέρες. Γι αυτό δεν ήθελα ιχθυ! Για να μη μου το πατανε το παιδί μου κάτω! Είναι πολύ ευαίσθητα τα ψάρια, όπως τα λες κ συ! Χαχα. Τεσπα!!

82ZHp3.png

κοριτσια μοοοολις ξυπνησα....σαν ζομπι!!!!!εφαγα και ενα κομματι χαλβα ηπια και ενα χυμο μπας και και τονοθω!!!καλα αν με βλεπατε απο μια γωνια σημερα...μονο για πειραγμα ειμαι με μια κοιλια μεχρι απεναντι και να τρεχω σαν τον βεγγο!!!vaso1980 με το καλο κοριτσι μ να ερθεις αθηνα και να υποδεχτεις και το αγορακι σου!foteini85 εχει δικιο ο αντρας σου προεχει η υγεια σου (και τι εγινε δλδ αν κανεις καισαρικη?)την υδροκηλη την ειδε στον υπερυχο ο γιατρος?....και λεγοντας για ψαρια μου εδωσες ιδεα τι να φιαξω αυριο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:stella va με τη φορα που ειχα σημερα μεχρι και σε σενα ερχομουνα...βεβαια κοριτισια διαβασα ενα αρθρο πριν απο λιγο και προβληματιστικα...λεει πριν ξεκινησει ο τοκετος μας πιανει μια απροσδιοριστει ενεργεια να κανουμε δουλειες και να καθαρισουμε το σπιτι μοας ειναι λεει το ενστικτο της φωλιας...οτι ερχετε το νεο μελος!!!!8-)8-)8-)8-):cool: αχ!περιμενω πως και πως και γω το γιατρο την δευτερα!!!νατε να δουμε τι θα μας πει???παντως η αληθεια ειναι πως τωρα που ξυπνησα ποναγα και γω απο κατω στο κοκκαλο!!!δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα???8):cool:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Ναι αννουλα στον υπερηχο μου το εδειξε κ μενα!

μια χαρα ειναι οι ιχθεις συμφωνω κ εγω απλα επειδη ειναι ψυχοπονιαρηδες δυσκολευονται οι ιδιοι στην ζωη τους!! Αλλιως ειναι αξιαγαπητοι!

gzWep2.png

Κοριτσια γεια σας!!!!Ειχαμε σημερα γιατρο!!!!Γιναμε ηδη 2.5 κιλα!!Αν και μου φαινονται πολλα για τη βδομαδα μου....θελω να πιστευω ειναι και η αποκλιση του υπερηχου.... +- και δε θα βγει μεγαλη!!Ξανα σε δυο βδομαδες!!Και μετα μπαινω επισημα στο μηνα μου!οποτε λογικα θα ειναι καθε βδομαδα!!

Οσον αφορα τον υπνο...εχει καταντησει ενας εφιαλτης...για να αλλαξω πλευρο χρειαζομαι βοηθεια...και δεν εχω παρει και πολλα κιλα...αφηστε που οταν ξυπνησω για τουαλετα....δυσκολευομαι να ξανακοιμηθω....σε σημειο να μενω 2-3 ωρες ξυπνια το βραδυ και να κοιταζω το ταβανι....

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...