Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοίτα πριν κάνω παιδί ήθελα 9 ώρες σερί για να πω οτι είμαι ξεκούραστη. Τώρα αν κοιμηθώ 8 ώρες με 1-2 ξυπνήματα είμαι φρέσκια φρέσκια το πρωί, καλά όχι τώρα στην εγκυμοσύνη. Οπότε αντέχει ο οργανισμός μας πολλά ακόμα ,χαχα. Λες να αντέχω και με λιγότερες ώρες μετά το 2ο?! χαχα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να γραψω και σε σας κοριτσια μιας και θελετε να ενημερωθειτε οτι πηραμε βαρος, ειμαστε 720γρ τωρα και αυξησαμε την ποσοτητα απο 4 cc στα 12 ημερησιως! Η αναπνευστικη μας υποστηριξη βεβαια καλα κρατει, αλλα ευελπιστουμε καποια στιγμη να αλλαξει και αυτο !!! Αισιοδοξια λοιπον :D

Alexandroula αφου τα ξυπνηματα ου ειναι 1-2 παλι καλα να λες!! Εγω ειχα φτασει στο σημειο να ειναι μεχρι και 5-6 ! χαχα αφου ειπα να παρω το στρωμα να ξαπλωνω διπλα απ την λεκανη :P

Stella va εσυ απλα ξυπνας, η τρεχεις και συ σαν και μενα???

Μπράβο mairy_lou για τον γίγαντα σας!!!! Έτσι να συνεχίσει να παίρνει βάρος ο γλυκούλης, να έρθει σπίτι οσο πιο σύντομα γίνετε!

Κορίτσια πηγα την βόλτα μου τελικά. Περίπου 40 λεπτά περπάτησα...σιγα σιγα βέβαια, αλλα μόλις ηρθα σπιτι και έκατσα πάλι τα ίδια:(

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Αχ κοριτσάκι μου χαίρομαι πάρα πολύ. Τα πάει πολύ καλά το παιδάκι σου μπράβο. Έχει πάρει και βάρος, μια χαρά. Όσο για την αναπνευστική υποστήριξη μην απογοητεύεσαι, είναι νωρίς ακόμα και είναι λογικό, είμαι σίγουρη όμως οτι θα την βγάλεται. Μπράβο

Διαφημίσεις

Aleksandroula μαλλον προσαρμοζομαστε αυτοματα...γεννημενες μανες οι ατιμες...η φυση εχει προνοησει για ολα!!

παντως σημερα ριχνω πολυ γελιο με τα χαλια μας...οολες σαραβαλα γιναμε εκτος απο την αννουλα που πεταει σημερα...πλακα πλακα αν θελεις να δεις κ τν κυπρο σε περιμενω!!! Χαχαχα!! Σε πειραζουμε αννουλα μακαρι παντα να εισαι ετσι γεματη ενεργεια φτου φτου!!

πηγαμε στον γιατρο σημερα, επιβεβαιωσε την διαταση της ηβικης συμφυσης παραξενευτηκε βεβαια πολυ γιατι εχω μικρη κοιλια, το μωρο κανονικο κ ειμαι αδυνατη αρα δεν με ζοριζε κατι αλλα συμβαινουν κ αυτα...μου ειπε υπομονη με ξεκουραση οσο γινεται...μπορω να καθομαι σε καρεκλα εφοσον δεν μου προκαλει πονο...θα δουμε για φυσιολογικο τοκετο αν θα ειναι εφικτο μεχρι τοτε...δεν μπορουμε να ρισκαρουμε ...ο αντρας μου απο τωρα φωναζει καισαρικη γιατι μου λεει πανω απολα εισαι εσυ ...θα δουμε ομως αν κ λιγο δυσκολο μπορει λεω εγω τωρα κ να εχει ιαθει τελειως μεχρι τοτε κ να τα καταφερω...αν κ αποτι ξερω δεν περναει ποτε τελειως απλα με σωστο τροπο ζωης κ συγκεκριμενες ασκησεις κοιμιζεις το προβλημα κ γινεσαι λειτουργικη!!

ο μπεμπης μας ειναι μια χαρα..μεγαλωνει δεν μου ειπε ποσο ακριβως...απλα οτι ειναι καλος

Εχει ομως μια υδροκηλη στον εναν ορχι...ειναι πολυ συνηθισμενο στα αγορακια συνηθως απορροφαται μονο του αλλιως οταν γινει δυο ετων με το καλο θα το αφαιρεσουμε!! Αυτα τα νεα μου κοριτσια...τωρα ο αντρουλης μου ψηνει ψαρια!!

gzWep2.png

foteini συμφωνώ με τον άντρα σου!!! Αν χρειαστεί καισαρική θα την κάνεις! Μπράβο και για το αντράκι σας, σε ζορίζει λίγο αλλα αφού είναι καλά αυτό εχει σημασία!

alexandroula μου αυτό σκέφτομαι συνέχεια ότι κοντευουμαι και πρέπει να κάνω υπομονή! Δεν θέλω να γκρινιάζω! Την περιμένω πως και πως την μικρή μου να έρθει να της δαγκώσω το κωλαράκι της!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κορίτσια, εγώ αύριο φεύγω, πάω Αθήνα μέχρι να γεννησω!! Τέρμα τα ψέματα!! Δευτέρα θα πάω γιατρό να μου πει σε τι φάση είμαι και ευελπιστώ να με κατατοπίσει με την καισαρική για το τι και πότε. Αντε να δούμε. Μέχρι 18 Μάρτη που μπαίνω 40η εβδομάδα, θέλω να έχω γεννήσει. Δυστυχώς στην Αθήνα δεν έχω ίντερνετ για να σας διαβάζω, αλλά θα προσπαθώ να μπαίνω από το ιντερνετ του κινητού, αν κ είναι μεγάλη ταλαιπωρία γιατί συνήθως σέρνεται.

82ZHp3.png

Πω πω βασω μου απίστευτο μου φαινεται δηλαδη αν γεννησεις στις 38 εβδομαδες ειναι σε 2 βδομαδες περιπου!!!

σου ευχομαι να πανε ολα τελεια...θα σε σκεφτομαστε!! Οταν με το καλο γυρισεις πισω με το μπεμπακι σου αγκαλιτσα να μπεις να μας πεις τα νεα σας!! Κ γενικα κοριτσια αυτο ισχυει για ολες μην αρχισουμε να γενναμε κ εξαφανιζομαστε μια μια!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή την επόμενη φορά που θα μας γράψεις λογικά θα έχεις γεννήσει; ;;;; Με το καλό vaso μου!!!!! Όλα να πάνε καλά και να πάρεις το ζουζούνι σου αγκαλιά γερό και δυνατό! !!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Όχι ρε κορίτσια!!!!Θα ξαναμπώ πια μέχρι τότε!!!Μην κλαίτε!!Απλά δεν θα μπαίνω να γράφω συνέχεια, γιατί από το κινητό είναι σπαστικο. Ευχαριστώ για τις ευχές κ ανταποδιδω!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να σας κάνω καλό ποδαρικό!!!! Το μόνο που λυπάμαι είναι που θα βγάλω αγόρι κ ιχθυ. Α πα πα!!!! Μόνο αυτό σάς λέω!!!!!!

82ZHp3.png

Όχι ρε κορίτσια!!!!Θα ξαναμπώ πια μέχρι τότε!!!Μην κλαίτε!!Απλά δεν θα μπαίνω να γράφω συνέχεια, γιατί από το κινητό είναι σπαστικο. Ευχαριστώ για τις ευχές κ ανταποδιδω!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να σας κάνω καλό ποδαρικό!!!! Το μόνο που λυπάμαι είναι που θα βγάλω αγόρι κ ιχθυ. Α πα πα!!!! Μόνο αυτό σάς λέω!!!!!!

Vasoula ετοιμαζεσαι???? αντε με το καλο !!!! Εμεις απο ταυρακι που περιμεναμε, τελικα βγηκαμε Υδροχοακι :D

Διαβάζοντας το μήνυμά σου Βάσω βιαστικά έφαγα το "μέχρι", κατάλαβα "αύριο φεύγω Αθήνα να γεννήσω" και ταράχτηκα!!! Με το καλό, σίγουρα θα είναι γουρλίδικο το ποδαρικό!!

Γιατί βρε athinakos, τι έχουν οι άντρες σκορπιοί?? Επειδή δηλαδή είναι ζηλιάρηδες και εκδικητικοί ?! χαχαχα είναι ο άντρας μου ! :tongue:

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...