Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Vaso μην αγχωνεσαι...το σημαντικο ειναι να εισαι εσυ ασφαλης για να μπορεσεις να χαρεις κ να μεγαλωσεις το παιδακι σου!!

για την καισαρικη ολοι λενε οτι ειναι τελειως ακινδυνη απλα θα σε δυσκολεψει λιγο η τομη κ αυτο ειναι ολο..βεβαια κ με τον φυσιολογικο μπορει να ειχες τομη στο περινεο κ να μην μπορουσες να κατσεις η να κατουρησεις ευκολα...οποτε προσπαθησε να επικεντρωθεις στα θετικα...εγω αυτο κανω τουλαχιστον γιατι θα εξαρτηθει απο το προβλημα που δημιουργηθηκε τωρα αν θα κανω φυσιολογικο...που το θελω ειλικρινα παρα πολυ αλλα απο την αλλα αν πει ο ορθοπεδικος οταν θα κοντευω οτι δεν ειμαι σε θεση δε θα το ρισκαρω να μην μπορω μετα να σηκωθω να παρω το μωρο μου!! Βλεπουμε!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο foteini!!!! Μακάρι να βοηθήσουν οι πατεριτσες και να δεις και βελτίωση με τα φάρμακα.

feli ελπίζω να απολαυσες τα goodys. Εγώ είχα φάει πριν 2 βδομάδες περίπου, δεν είχα καουρες μετά, αλλά απίστευτο φούσκωμα.

alexandroula θα το δοκιμάσω αυτο για το ισχιο. Μακάρι να με ανακουφισει.

Κορίτσια προσπαθώ να μην τρώω μετά τις 7 αλλά πειναωωωωωωω!!!!!

Καλό βράδυ σε όλες σας!!! Πολλα φιλιά!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Εχω καιρο να σας γράψω αλλα είχαμε θεμα με το Ίντερνετ αλλα τωρα εντάξει. Εγώ κορίτσια μου εκτός απο τις αϋπνίες και τις καούρες, ολα καλά. Χτες πήγα και στον γιατρό μου και η μπουμπούκι μου στις 33 +6 χτες ηταν 2450. Αλλα με το κεφάλι πάλι πάνω. Δεν θέλει το παιδι μου μάλλον αυτο να γεννηθεί φυσιολογικά, δεν θέλει να κανει την εξαίρεση απο την αδερφή της. Για να δούμε πάντως ελπίζω ακόμη. Είπαμε πάντως με τον γιατρό αν πάμε για καισαρικη να γεννήσω την 1 Απρίλη που θα ειμαι 39 εβδομαδων ακριβώς. Την μικρη την εχω προετοιμάσει, και μου δήλωσε οτι, εντάξει μαμά μου πήγαινε να γεννήσεις την Μπέμπα μας και εγώ θα κοιμάμαι δίπλα σου στο άλλο κρεβάτι. Δεν θα σε ενοχλώ καθόλου. Δηλωμένη απάντηση, όχι εχετε να πείτε τιποτα;

Τωρα στον γιατρό θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες που θα μπω και στον μηνα μου. Φιλία σε όλες σας.

Κουράγιο κορίτσια μου, κοντεύουμε!!!!!!!!

Αχ valsamoula μου τι γλυκια η κορουλα σου, να την χαιρεσαι! ! Αντε κοντευεις κ εσυ μια χαρα!!

εγω κοριτσια μου κανω τον σταυρο μου, μπορεσα κ κοιμηθηκα λιγο καλυτερα...εχω πολυ μικρη βελτιωση απο την στιγμη που αρχισα να χρησιμοποιω τις πατεριτσες με εσωσαν!! Βεβαια ακομα νιωθω τριξιμο στην ηβικη συμφυση οταν αλλαζω πλευρο πχ αλλα τωρα εμαθα καλα τον τροπο κ δεν ποναω τοσο!! γυριζω πρωτα σιγα σιγα ανασκελα κ μετα βαζω τα χερια μου κατω απο τον ποπο μου κ γυριζω σιγα σιγα την λεκανη μου!! Ευτυχως το βραδυ σηκωθηκα μονο μια φορα για κατουρημα οποτε με βοηθησε κ αυτο!!

αντε να εχουμε ολες καλη μερα...θθα ετοιμαστω για τον γιατρο σιγα σιγα! Φιλια σε ολες!!

gzWep2.png

Καλημεραααα.. Τι καλημέρα, που πολύ που κοιμήθηκα!! Πω πω όλο το βράδυ με ταραξαν τα χέρια μου. Αυτό το σύνδρομο του καρπιαιου σωλήνα δεν παλεύεται. Και με τους ναρθηκες που κοιμάμαι κια πάλι δεν μπορώ απ τον πόνο κ το μούδιασμα. Δεν ξέρω πού να τα βάλω τα χέρια μου. Αφήστε που θέλω να μεταγυρισω στο κρεβάτι και επειδή δεν τα αισθάνομαι, δεν έχω τρόπο να στηριχτω. Ρομποκοπ κανονικός είμαι, αλλά χωρίς τις δυνάμεις του. Κ τωρα που γράφω, αλλού βάζω τα δάχτυλα αλλού πάνε. :(((

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες.

Εγώ όταν πάω για γιόγκα αισθάνομαι άλλος άνθρωπος.

Το βράδυ εντομεταξή πήγε 12.30 για να τελειώσω τη δουλειά που είχα, μου έχουνε μείνει και κάτι λεπτομέρειες για σήμερα, αλλά δεν την πάλευα να σηκωθώ απο τη νύστα το πρωί. Σηκώθηκα μόνο 1 φορά, δεν άκουσα καθόλου την κόρη μου που μουρμούραγε γιατί ξεράθηκα. Σήμερα οκ νυστάζω, αλλά τουλάχιστον δεν πονάω πουθενά.

Σε λίγο πρέπει να πάω στο γραφείο να παραδώσω τη δουλειά να μου φύγει απο πάνω μου και μετά πιο χαλαρά να κάνω τα υπόλοιπα που έχω.

Ελπίζω να ξυπνήσει καλύτερα σήμερα το παιδάκι μου, γιατί έχουμε θέατρο και θα στεναχωρηθεί αν δεν πάει.

valsamoula αφου τα κανόνησε το παιδί, γιατί να της το χαλάσεις? Θα κοιμάται δίπλα σου και θα σας προσέχει, χαχα. Πολύ γλυκιά πάντως.

Σίγουρα έχεις πάντως χρόνο ακόμα να γυρίσει η μικρούλα σου, 2-3 βδομάδες και στο εύχομαι στον επόμενο υπέρηχο να έχει γυρίσει.

Αχ τη δευτέρα έχουμε γιατρό μετά απο κοντά 1 μήνα και ανυπομονούμε και εμείς.

Αυτή τη βδομάδα δεν έχει κανένα κοριτσάκι γιατρό?

Καλημέρα κορίτσια!!!

valsamoula γλυύκα ακούγεται η κόρη σου! Μια χαρά σας τα κανόνισε όλα:tongue:: Ελπίζω και η μπουμπού στην κοιλίτσα να σας κάνει την χάρη και να γυρίσει!

vaso υπομονή...κοντεύουμε!!

Alexandroula τι καλά που σε βοήθησε η γιόγκα και δεν πονάς! !! Αντε με το καλό να δείτε την μπουμπού σας και εσείς. Και εγώ την Τρίτη έχω πάλι γιατρό.

Foteini αυτο το τρίξιμο στην λεκάνη το ακούω και εγώ όποτε αλλάζω πλευρά στον ύπνο. Σκεφτόμουν οτι με το σπρώξιμο στον τοκετό θα σπάσω στα δύο αν συνεχίσω έτσι! και φαντάσου τόσα χρόνια κάνω και pilates! Δεν πάει άλλο! Απο σήμερα θα ξεκινήσω full περπάτημα και ας γεννήσω στον δρόμο. Δεν μπορώ να νιώθω σαν γιαγιά:twisted: Δεν βοηθάει και ο καιρός! Αλλα σηνερα έχει ήλιο οπότε δεν το χάνω.

Πολλα φιλιά σε ολες τις κοιλιτσες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Kαλημέρα φουσκοκοιλίτσες μου αγαπημένες! mairy_lou να σου ζήσει ο μικρός σου γίγαντας! Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις! Κι εγώ σε θεωρώ τιμής ένεκεν μανούλα Απριλίου! foteini πολύ χάρηκα που είσαι καλύτερα με τις πατερίτσες! Όλα καλά θα πάνε! :) valsamoula πολύ γλυκιά η κορούλα σου. Να τη χαίρεσαι και καλώς να υποδεχθείς και το άλλο μπεμπουλίνι σου! Κορίτσια από ότι βλέπω από ύπνο καμία δεν τα πολυπάει καλά. Υπομονή! Αν και νομίζω πως θα κάνουμε πολύ καιρό να ξαναευχαριστηθούμε ύπνο! :) Καλή μας μέρα!

καλημερα κοιλιτσες!!!ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι επιτελους σημερα μας συνδεσαν το τηλ και το ιντερνετ!!!!μεγαλη η χαρα μου!!!εγω σημερα ξυπνησα με μια ενεργεια που βεβαια στην αρχη δεν την ειχα....δηλαδη...ξυπνησα ανοιξα τα παραθυρα εκανα καφε στον αντρα μου μαζεψα τα σκουπιδια εβαλα στο φουρνο να ψησω πιτσακια μικρα για πρωινο σκουπισα ολο το σπιτι με την κοκκινη που περνει τη σκονη εβγαλα τα χαλια εξω(μικρα ειναι μην φανταστειτε)εβαλα πληντυριο μαγειρεψα(αρακα)και ακομα ειμαι στην τσιτα ειχα και τον αντρα μου απο μεσα να με κυνηγαει!αν με αφησεις μπορω να σου σηκωσω ολο το σπιτι σημερα ουτε εγω ξερω που την εχω τοση ενεργεια!!αλεξανδρουλα μαζι εχουμε γιατρο την δευτερα και εγω ανυπομονω...τωρα που εισαι στον 8 θα πηγαινεις καθε μηνα η καθε 15?παντως απο πονους στη μεση και στα κοκκαλα καλα παμε σαν παρεα!!!φτου μας μην μας ματιασω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:valsamoula και γω πιστευω πως εχεις περιθωριο για να γυρισει η μπουμπου σου...ξεκινα το περπατημα εχω ακουσει οτι κανει καλο.....!!:D:D:D athinakos εγω πειναω ολη την ωρα οχι μονο μετα τις 7 απορω με τον εαυτο μου πως μπορω ακι το κοντρολαρω!!vaso δρν υπαρχει κατι να κανεις να σε ανακουφησει κοριτσι?foteini μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!:D:D:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

athinakos να ξεκινήσεις περπάτημα, τουλάχιστον να κρατηθείς σε φόρμα.

wmb μπορεί να κοιμήθηκα λίγο, αλλά κοιμήθηκα καλά σήμερα. Εύχομαι και σε εσάς το ίδιο για σήμερα το βράδυ, να κοιμηθείτε καλά εννοώ, χαχα.

Αννούλα μετά τη δευτέρα λογικά θα με δει στις 2 ή 3 βδομάδες για ντόπλερ ίσως, και μετά στις 2 βδομάδες πάλι. Από τις 37 εβδομάδες με θέλει κάθε βδομάδα. Θα μου πει τη δευτέρα και έχω και κάποιες ερωτήσεις για τη γέννα.

Μόλις παρέδωσα τη δουλειά στον άντρα μου να τη στείλει με κούριερ και φεύγω για σπίτι να παραλάβω τη μικρή μου.

Καλημερα και απο μενα κοριτσια!! Εδω με το τηλεφωνο στο χερι μεχρι να ερθει η ωρα να μαθω τα νεα του αγοριου μου σπο την ΜΕΝΝ! Εσεις κοντευετε μωρε λιγη υπομονη! Η ουρα εμεινε!

Αννουλα μπραβο σου που βρισκεις τοση ενεργεια και τοσο κουραγιο :D

Καλημέρα και από μας γλυκούλες μου!

Βάσω αυτό το σύνδρομο που ανέφερες πρέπει να το έχω και εγώ, σε πιο ελαφρά ή πρώιμη εκδοχή. Τα χέρια μου μούδιαζαν πολύ στο πρώτο τρίμηνο, το τρίτο τριμηνο όμως άρχισαν να μου πέφτουν πράγματα απ τα χέρια σε υπερβολικό βαθμό, έχω κάνει τις ΑΠΕΙΡΕΣ ζημίες το τελευταίο διάστημα!! Είχα διαβάσει παλαιότερα όμως ότι μετά τον τοκετό υποχωρεί οπότε υπομονή ΚΑΙ γι αυτό ρε κορίτσι...

Φωτεινούλα πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα και βοήθησαν οι πατερίτσες! Και μπράβο σου για το κουράγιο και τη δύναμη!!

Αννούλα εγώ πέφτω λίγο μακριά, αλλά με την ενέργεια και τη φόρα που έχεις, και δεν περνάς και από μένα για κανένα ξεσκονισματάκι?? :mrgreen: χαχαχα φτου φτου, μπράβο!!

mairy lou μόνο ευχάριστα να ακούσεις από το τηλέφωνο εύχομαι!!

Ούτε εγώ κοιμήθηκα πολύ καλά, ξύπνησα 6-7 φορές χωρίς σοβαρή αιτία, απλώς δε βολευόμουν πολύ και η μικρή το είχε ρίξει στις αθλοπαιδιες!! Πάντως γκρινιάζουμε για τον δύσκολο ύπνο τώρα, υποπτεύομαι όμως πως όταν έρθουν τα μωράκια, τον πρώτο καιρό ειδικά, θα καταλάβουμε τις θα πει "χάνω τον υπνο μου" !

TJhAp3.png

Γύρισα σπιτάκι μου, το παιδάκι μου ζωγραφίζει, οπότε είπα να μπω λιγάκι με την ησυχία μου.

Αννουλα κοπέλα μου, ηρέμησε λίγο, υπερένταση είναι αυτό που σε έπιασε αλλά πρόσεχε μήπως το παρακάνεις.

Βάσω το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα το παθαίνουνε αρκετές έγκυες και συνήθως υποχωρεί μετά τη γέννα. Υπομονή.

mairy_lou αν έχεις χρόνο θα περιμένουμε νέα είτε εδώ είτε στο θεματάκι σου.

Στέλλα δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά ακόμα και να κοιμάται το παιδί, εγώ απο τότε που έμεινα έγκυος στην πρώτη μου κόρη έχω κοιμηθεί 8 ώρες σερί ελάχιστες φορές.

Και να σκεφτήτε οτι η δικιά μου κοιμάται. Οκ περνάει και τις φάσεις της, αλλά ειδικά απο τότε που κόψαμε την πάνα και σταθεροποιήθηκε λίγο αυτό το θέμα (είχαμε ήδη τελειώσει με τα δόντια), κοιμάται 5 στα 7 βράδυα σερί 10 ώρες το βράδυ. Εγώ πάλι ξυπνάω ή μάλλον και πριν μπορεί να ξύπναγα αλλά άλλαζα πλευρό και ξανακοιμόμουνα. Αφού γέννησα ξυπνάω και σηκώνομαι να την τσεκάρω, απο ανησυχία πιο πολύ.

Και να φανταστείτε η γυνακολόγος μου μου είπε οτι είμαστε πάρα πολύ τυχερή που κοιμάται, χαχα. Εκείνη έχει 3 παιδιά, και δεν έχει κοιμηθεί σερί εδώ και 14 χρόνια, γιατί ακόμα και το μεγάλο ξυπνάει το βράδυ και την φωνάζει, χαχαχα. Φυσικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό, αλλά και εμείς μαθαίνουμε μετά να ζούμε με λιγότερο ύπνο. Το καλό είναι οτι ακόμα και με ξυπνήματα ο ύπνος είναι πιο ποιοτικός, γιατί δεν θα έχουμε, πονάει το ισχύο, πονάει το χέρι, κλωτσάει το μωρό στην κοιλιά, έχω καούρες κλπ, χαχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...