Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Όχι ρε συ, εγώ έκανα αν διαβάσεις παραπάνω ΒΥΘΟΣΚΟΠΗΣΗ κ μου βρήκε ρωγμές στον βυθό του ματιού. Γι αυτό!!!! Όχι λόγω της μυωπίας!!! Έχει κοπέλες με τεράστια μυωπία που γεννάνε φυσιολογικά γιατί δεν κινδυνεύει από κάτι το μάτι τους. Αχουτο, γεννήθηκε μικρούλι ε; είναι καλά όμως ε?? Σε θερμοκοιτιδα?

Ax sorry προσπαθησα να εγκλιματιστω γιατι ειχα καιρο να γραψω εδω και μαλλον μου διεφυγε. Ελπιζω να ειναι περαστικα κοριτσι μ!Απο την μια λεω και γω δεν θα μου λεγε τπτ ο γιατρος μου? χα χα ;)

Ναι ειμαστε στην ΜΕΝΝ του Ιπποκρατειου. Καλα το αγορι μου !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mairy lou εγώ σε θεωρώ "τιμής ένεκεν" μανούλα Απριλίου! :wink: Απλώς ήταν κάπως βιαστικος ο γίγαντας!

Όσο για τη μυωπία είναι όπως στα λέει η Βάσω, τρανό παράδειγμα εγώ με 9μιση βαθμούς που έπειτα απο τη βυθοσκοπηση η οφθαλμίατρος έδωσε το οκ.

χα χα χα χα stella va thannnnks !!! παντα θα ανηκει το πενυμα μου εδω! χα χα χα. Εξαλλου και γω γεννημενη Απριλη ειμαι,οποτε εχω και μπονους :D:D

Βυθοσκοπηση ειναι εξεταση ειδηκα για να δεις αν θα χεις θεμα στην γεννα, η μια γενικη εξεταση? Τωρα νιωθω οτι κανω λιγο χαζη ερωτηση, απλα αν και εχοντΑς Μυωπια, δε το χω ξανακουσει.

Mairy_lou στα έχω πει και αλλού, αλλά θα σου τα ξαναπώ και εδώ.... Να σας ζήσει ο μικρός σας μαχητής!!!! Με το καλό να τον πάρετε σπίτι σας και να είστε μόνο ευτυχισμένοι από εδώ και πέρα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Νοσηλευτρια ειμαι σε παθολογικο τμημα με ολους τους παπουδες που δεν μπορουσαν να σηκωθουν να τους σηκωνω εγω κ να τους κανω μπανιο καθε πρωι...

τελος παντων δε θελω να το σκεφτομαι ουτε να το συζηταω γιατι νιωθω πολλες τυψεις κ ενοχες που ειμαι ετσι σημερα κ ταλαιπωρω κ τον αντρα μου!!

περαστικα κ σε σενα feli!!κουραγιο σε ολες μας!!

αυριο το πρωι ζητησε ο γιατρος να με δει κ μου έρχεται να κλαιω...δεν μπορω να κουνηθω...τι θελει να με δει αφου το μωρο ειδαμε οτι ειναι καλα?? Αφηστε που ντρεπομαι να με βλεπει ο κοσμος ετσι...να πιανω τους τοιχους κ ναβουρκωνω για να κανω ενα βημα....συν οτι πρεπει ο αντρας μου να με ντυσει να με ξεντυσει στον γιατρο κ να με βαλει να ξαπλωσω...ξεφτιλα....χθες οταν γυρισαμε απο το μαιευτηριο πηγε ο καημενος να με βοηθησει να ξαπλωσω αλλα επειδη ειχα καταπονηθει πολυ πονεσα πολυ δυνατα κ ξεσπασα σε κλαματα κ μονο που δεν εκλαιγε κ αυτος μετα μαζι μου...ειναι πολυ δυσκολο να πληγωνονται μαζι μας κ αυτοι που αγαπαμε κ μας αγαπουν!

Αχ βρε Φωτεινούλα, πολύ στενοχωρηθηκα με αυτά που περνάς κι όπως τα περιέγραψες σ' αυτό το ποστ με έπιασαν τα κλάμματα. Περαστικά καλό μου..να σκέφτεσαι πάντα ότι θα περασει κι αυτό..

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

χα χα χα χα stella va thannnnks !!! παντα θα ανηκει το πενυμα μου εδω! χα χα χα. Εξαλλου και γω γεννημενη Απριλη ειμαι,οποτε εχω και μπονους :D:D

Βυθοσκοπηση ειναι εξεταση ειδηκα για να δεις αν θα χεις θεμα στην γεννα, η μια γενικη εξεταση? Τωρα νιωθω οτι κανω λιγο χαζη ερωτηση, απλα αν και εχοντΑς Μυωπια, δε το χω ξανακουσει.

Είναι μια γενική εξέταση για να δεις τις βλάβες του ματιού. Μου εξήγησε ο οφθ ότι ούτε με την μυωπία έχει σχέση ούτε με αυτό που λένε έλεγχος της πίεσης του ματιού. Μου είπε κάποια στιγμή να κάνω ένα λέιζερ να το διορθώσω. Θεωρητικά όλες πρέπει να κάνουν βυθοσκοπηση πριν τη γέννα, γιατί καλή ώρα αν έχεις κάτι κ δεν το ξέρεις, μπορεί με το σφιγξιμο στον φυσιολογικό τοκετό να πάθεις χειρότερη βλάβη, π.χ. Αποκόλληση κ μετά να τρέχεις.

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Mary Lou,να σου ζήσει ο μπέμπης κι από εδώ! Ο γίγαντας θα τα πάει περίφημα είμαι σίγουρη!

Φωτεινή μου, φυσικά και είναι παρηγοριά η παρεϊτσα στο ιντερνετ.Εγώ που είμαι κρεβάτι τόσο καιρό, με έχει βοηθήσει πολύ!

Κορίτσια,κι εμένα με πιέζει στην ουροδόχο κύστη το μωρό, μάλλον δεν είναι καλό αυτό, είμαι και πίσω σας σε εβδομάδες.. Αύριο έχω γιατρό θα δω τι θα μου πει.

Κι εμένα με πονάει δεξιά και προς το ισχύο τώρα που σηκωνομαι αρκετά..με τόσες δουλειές που πρέπει να γίνουν..

Διάλεξα κάτι πολύ ωραία ρολά για το παράθυρο του δωματίου της μικρής. Είμαι χαρούμενη!

Ουφ,δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο δυσκολες θα είναι όλες οι επόμενες εβδομάδες με την εγκυμοσύνη..με τις καούρες το πιο ασφαλές μου φαίνεται το λίγο φαγητό και όχι βραδινό..κάτι γίνεται αλλά πέφτει πείνα..τελικά προτιμάω να πεινάω παρά να έχω καουρες..Φιλάκια!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

mairy lou να σου ζησει ο μαχητης! και συντομα στο σπιτι σας ευχομαι! και μονο χαρες!

εγω βγηκα μια βολτουλα εξω και λεω να παω στα γκουντις να φαω τιποτα! εχω να φαω απο πριν την εγκυμοσυνη και τα ζηλεψα!!! εσας τα χαμπουργκερ σας προκαλουν καουρες;; φοβαμαι μηπως μετα βογκαω!!! εσεις τρωτε τωρα στην εγκυμοσυνη;;;;

nkr7p2.png

mairy lou να σου ζησει ο μαχητης! και συντομα στο σπιτι σας ευχομαι! και μονο χαρες!

εγω βγηκα μια βολτουλα εξω και λεω να παω στα γκουντις να φαω τιποτα! εχω να φαω απο πριν την εγκυμοσυνη και τα ζηλεψα!!! εσας τα χαμπουργκερ σας προκαλουν καουρες;; φοβαμαι μηπως μετα βογκαω!!! εσεις τρωτε τωρα στην εγκυμοσυνη;;;;

γουντις ειχα φαει και γω κανα δυο βδομαδες πριν γεννησω. ετσι ακριβως τα λιμπηστικα και γω και πηρα ενα τσιζ και μια πατατουλιτσα ! Το καταευχαριστηθηκα με την κολλητη μου. Να φας αφου το λαχτατησες :cool:

Καλησπέρα κορίτσια!

Mary Lou,να σου ζήσει ο μπέμπης κι από εδώ! Ο γίγαντας θα τα πάει περίφημα είμαι σίγουρη!

Φωτεινή μου, φυσικά και είναι παρηγοριά η παρεϊτσα στο ιντερνετ.Εγώ που είμαι κρεβάτι τόσο καιρό, με έχει βοηθήσει πολύ!

Κορίτσια,κι εμένα με πιέζει στην ουροδόχο κύστη το μωρό, μάλλον δεν είναι καλό αυτό, είμαι και πίσω σας σε εβδομάδες.. Αύριο έχω γιατρό θα δω τι θα μου πει.

Κι εμένα με πονάει δεξιά και προς το ισχύο τώρα που σηκωνομαι αρκετά..με τόσες δουλειές που πρέπει να γίνουν..

Διάλεξα κάτι πολύ ωραία ρολά για το παράθυρο του δωματίου της μικρής. Είμαι χαρούμενη!

Ουφ,δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο δυσκολες θα είναι όλες οι επόμενες εβδομάδες με την εγκυμοσύνη..με τις καούρες το πιο ασφαλές μου φαίνεται το λίγο φαγητό και όχι βραδινό..κάτι γίνεται αλλά πέφτει πείνα..τελικά προτιμάω να πεινάω παρά να έχω καουρες..Φιλάκια!!

Σ ευχαριστω Αννουλα! Αυτος ο πονος που λες κοριτσι ειναι σπο την εωτερικη πλευρα του ποδιου? Μηπως ειναι σαν τον δικο μου γιατι. Εγω ενιωθα καπου κατα κει εναν πονο που μπορω να τον περιγραψω σαν πονο απο γυμναστικη. Δηλαδη οπως κανεις πολυ γυμναστικη και μετα πιανεσε, κατι τετοιο? Και τον ιδιο ακριβως πονο νιωθει και η κοπελα που μενει διπλα μου και ειναι εγκυος.

Οι καουρες με παιδευαν και μενα, οποτε σε καταλαβαινω. Να μην ξερεις τι να φας!

Είναι μια γενική εξέταση για να δεις τις βλάβες του ματιού. Μου εξήγησε ο οφθ ότι ούτε με την μυωπία έχει σχέση ούτε με αυτό που λένε έλεγχος της πίεσης του ματιού. Μου είπε κάποια στιγμή να κάνω ένα λέιζερ να το διορθώσω. Θεωρητικά όλες πρέπει να κάνουν βυθοσκοπηση πριν τη γέννα, γιατί καλή ώρα αν έχεις κάτι κ δεν το ξέρεις, μπορεί με το σφιγξιμο στον φυσιολογικό τοκετό να πάθεις χειρότερη βλάβη, π.χ. Αποκόλληση κ μετά να τρέχεις.

thanks για τις πληροφοριες επι του θεματος? Ειδες εκτος απο θεματα εγκυμοσυνης, ενημερωνομαστε και για τοσα αλλα :P Ισως να χρειαστει να την κανω σε επομενη εγκυσοσυνη!

Εσυ νιωθεις καποια ενοχληση η κατι, ή δεν το καταλαβαινεις καθολου?

Διαφημίσεις

Μαιρη λου μου να σου ζησει και απο εδω το αγορακι σου...γερο και καλοτυχο ευχομαι να ειναι και να το παρεις γρηγορα στην αγκαλια σου!!κοριτσια εμεις γυρισαμε αναψαμε τζακακι ψησαμε λουκανικακια και φαγαμε...εγω εχω αραξει τωρα στο καναπε!!!σημερα ειπα να ασχοληθω και λιγο με μενα οταν γυρισαμε...εφιαξα μαλλι...εβαψα νυχια...επεσε ξυρισμα σε ποδια...(πραγμα ποοοολυυυ δυσκολο γιατι δεν εφτανα ενας θεος ξερει πως τα καταφερα)και τωρα απολαμβανω το τζακακι μας!!!εγω γιατρο εχω τωρα τη δευτερα και περιμεω πως και πως!!αννα μην φοβασαι για την πιεση στη κυστη και εγω την ειχα και απο πολυ νωρις κιολας απλα τωρα εχει χειροτερεψει η κατασταση!καλοριζικα και τα πραγματα της μπουμπους και μην το παρακανεις με τις δουλειες!φωτεινη κοριτσι μου κανε υπομονη και θα περασει και αυτο...δοκιμασε τις πατεριτσες αν σε βολεβουν και ξεκουρασου!vaso εφοσον δεν χρειαζεται να την προγραμματισεις την καισαρικη για μενα αστο να δεις μεχρι που θα σε βγαλει να ξεκινησουν οι πονοι απο μονοι τους..ευτυχως που εκανες τη εξεταση και ειδες οτι δεν μπορει να εχεις φ.τ ...μην εχεις αλλα μετα!!feli εγω την προηγουμεμη βδομαδα δεν εφαγα γκουντις ...εφαγα ομως ενα τουιστερ απο τα kfc και το απολαυσα καουρες δεν ειχα μετα οποτε αν το λιγουρευτηκες φατο !!!δεν πιστευω να σε πειραξει αν το φας νωρις!!εγω υπεριχογραφικα διανυω την 35 εβδομαδα....και σκεφτηκα για αλλη μια φορα...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!εκει με επιασε ενας μινι πανικος για τον τοκετο αλλα οκ τον ξεπερασα γρηγορα!!!αααα!ξεχασα να σας πω.....το σαβατο θα παω και σε σεμιναριο του μητρικου θηλασμου!!για να δουμε τι θα μαθουμε???γιατι τα προηγουμενα η αληθεια ειναι πως τα ξεχασα!!!:tongue:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Γεια σας κορίτσια.

mairy_lou και απο εδώ να σου ζήσει ο γίγαντας. Να βγει γερός και δυνατός και να τον πάρετε σπιτάκι σας.

Εγώ πήγα και έκανα γιόγκα και χαλάρωσα. Απο την ένταση της μέρας, γιατί έχω μια δουλειά να τελειώσω και ακόμα δεν την έχω τελειώσει, η μπουμπού στριφογύρναγε σαν τρελή στην κοιλιά μου απο την ώρα που σηκώθηκα. Τώρα στην γιόγκα κοιμήθηκε μάλλον γιατί χαλαρώσαμε και οι δυο επιτέλους.

Λοιπόν μας έδειξε η γυμνάστρια μια άσκηση που χαλαρώνει τα ισχύα, το λέω για να την δοκιμάσετε μπας και ηρεμήσετε λιγάκι. Ξαπλωμένες σε μαξιλάρια, η πλάτη θέλουμε να είναι γύρω στις 30 μοίρες, χοντρικά έτσι, ενώνουμε τις πατούσες και αφήσουμε τα γόνατα να πέσουνε δεξιά-αριστερά και χαλαρώνουμε. Τραβάνε λίγο οι μύες αλλά μπορεί να σας βοηθήσει.

Αννα μπορεί δεν είναι τίποτα η πίεση στην κύστη, προφανώς έχει βάλει πόδια ή κεφάλι και πιέζει.

Κορίτσι σε καταλαβαίνω απόλυτα για το άγχος σου. Όμως νομίζω οτι στην καισαρική είναι πιο "απλά" τα πράγματα. Δεν έχω κάνει αλλά ακούω απο όλες όσες κάνουν οτι το σημαντικότερο είναι να σηκωθείς όσο πιο γρήγορα μπορείς απο το κρεβάτι να περπατήσεις.

Επίσης αν θέλεις να θηλάσεις να ζητήσεις απο τις μαίες να σου δείξουν στάση θηλασμού που να μην ακουμπάει το μωρό πάνω στην τομή και να μην πονάς.

Για ότι άλλο ας πουν και μανούλες που έχουνε κάνει.

Anna74 συγνωμη που σε στεναχωρησα κοριτσακι μου...αντε δε θελω τετοια!!! Σημερα παντως δεν εκλαψα καθολου εγω ειμαι πιο αισιοδοξη...ειδικα απο το μεσημέρι κ μετα μου εφερε ο αντρας μου πατεριτσες κ ειλικρινα κανουν απιστευτη δουλειά. ...οχι οτι δεν ποναω αλλα παω πολυ πιο ευκολα τουαλετα κ μετριαστηκε ο πονος γιατι δεν πεφτει ολο το βαρος στην λεκανη οταν περπαταω!! Αχ δοξα το θεο ετσι μπορω να αντεξω κ μεχρι τις 40 εβδομαδες για το καμαρι μου!!

μου εγραψε κ neurobion ο γιατρος και nurofen express πουεχει αντιφλεγμονωδη δραση 1 την ημερα!! Αχ μακαρι να δω μια μικρη βελτιωση!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...