Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Πραγματικα ολες μας ταλαιπωριαστε απο κατι.. Μπαινουμε να πουμε τον πονο μας και τα νεα μας κ βλεπουμε οτι υπαρχουν κ χειροτερα. Οι καουρες, οι αυπνιες κ οι ζαλαδες τελικα ειναι ενα τπτ μπροστα στο να μην μπορεις να σηκωθεις σπο το κρεβατι!!! Κουραγιο σε ολες μας!! Εγω ευτυχως ακομα κανω τα παντα σε αργο ρυθμο αλλα τα καταφερνω.

Απο οτι βλεπω μερικα κορίτσια θα γεννησουν πριν τον απριλιο, οπως κ γω. Εγω παντως εχω μπερδευτει κ οταν ξεμπερδευτω τοτε θα παρω τον γιατρο μου τηλεφωνο να του πω τι μου ειπαν οταν εκανα το doppler. Παντως εγω οπως ειχα αναφερει στις αρχες αρχες ειχα τελευταια περιοδο 11/6 αλλα το μωρο δεν το επιασα στις γονιμες μερες αλλα λιγες μερες πριν ερθει η επομενη περιοδος. Κ αυτο ειναι σιγουρο διοτι στον πρωτο υπερηχο δεν ειχε φανει τπτ αν κ ειχαν περασει 20 μερες καθυστερησης κ υστερα απο μια σειρα εξετασεων χοριακης β καταληξαμε σε αυτο το συμπερασμα κ σε καθε υπερηχο που ειχαμε δεν διναμε σημασια στην τελευταια περιοδο αλλα στην μετρηση του υπερηχου.. Τωρα μετα απο τοοοοοσο καιρο γυρνανε κ μου λενε το μωρο σου ειναι μεγαλο θα πρεπει να βγει νωριτερα κ γω τωρα τι να κανω;; Με βαση τημ περιοδο ειμαι 37 εβδομάδων κ με βαση τη συλληψη 34.. Οεο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι από όσο ξέρω ΠΗΤ λαμβάνεται με βάση τους υπερήχους του πρώτου τριμήνου και συνήθως της αυχενικής. Συνήθως τα έμβρυα έχουνε σχετικά σταθερή ανάπτυξη, το πρώτο τρίμηνο, με μικρές αποκλείσεις και γιαυτό παίρνουνε αυτή την ημερομηνία υπόψιν.

Από το 2ο τρίμηνο και μετά το κάθε έμβρυο μπορεί να έχει εντελώς διαφορετική ανάπτυξη, οπότε βλέπουνε αν έχει σταθερή ανάπτυξη γενικώς.

Ζωντανό παράδειγμα και η μεγάλη μου κόρη και η μπεμπούλα. Ενώ μέχρι τον 5ο μήνα η ανάπτυξή τους ήτανε ακριβώς με βάση την περίοδό μου, οπότε ορίσαμε ΠΗΤ περιόδου, από τα μέσα με τέλος του πέμπτου άρχισε να πέφτει στις καμπύλες ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα από περιέργεια κοίταξα εχτές το ντόπλερ που είχα κάνει στην μεγάλη μου και γράφει καμπύλη ανάπτυξης 18,7 στις 34 εβδομάδες ενώ τώρα που είχα πάει στις 29 εβδομάδες μου είπανε ότι η μπουμπού είναι στην 16 καμπύλη. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό είναι περίπου 10 μέρες μικρότερο, αλλά δεν θα αλλάξουμε την ΠΗΤ για 10 μέρες μετά. Απλά άλλα μωρά βγαίνουνε πιο μικρά και άλλα πιο μεγάλα.

Εγώ αυτά έχω καταλάβει γενικώς.

Βάσω δεν πειράζει, εννοείται πως δε θα το διακινδύνευα ούτε και γω. Αλήθεια, πόση μυωπια έχεις κορίτσι? Λόγω πολύ υψηλής μυωπίας ήμουν πεπεισμένη οτι θα κάνω καισαρική, όμως δε θα την εκανα με "ραντεβού", θα περιμέναμε να ερθει η ώρα του και απλα θα προχωρουσαμε σε καισαρική, οπως είπε και η athinakos. Άλλωστε νομίζω οτι μονο η δεύτερη καισαρική γίνεται νωρίτερα και προγραμματισμενα. Ο δικός μου γυναικολόγος ειπε οτι μονο εφόσον ο οφθαλμίατρος δώσει το οκ προχωράμε σε φυσιολογικό γιατί είναι πεδίο του οφθαλμίατρου και ξέρει καλύτερα.

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω από τις 38 εβδομάδες βάζουνε, στις 37 είναι πολύ νωρίς και μπορεί να μην είναι έτοιμο το μωρό. Πάντως δύσκολο να δει αν είναι έτοιμο το μωρό. Όπως είπανε και τα κορίτσια, οι πόνοι δεν επηρρεάζουνε τα μάτια, οι εξωθήσεις στο τελικό στάδιο του τοκετού τα επηρρεάζουνε, γιαυτό σου είπα ότι μπορείς λογικά να περιμένεις να σε πιάσουνε οι πόνοι στις 39-40 εβδομάδες, ή τουλάχιστον να κλείσετε ραντεβού στις 39 και όχι στις 38.

Γεια σας Απριλιατικες μανουλιτσες. Αν και μιας και γεννησαμε πολυ προωρα δεν ανηκω πλεον εδω, μπηκα να διαβασω λιγο να νεακια σας κοριτσακια !! Ολες εχετε φουσκωσει τωρα για τα καλα!! κατ εμε, αν και λιγο δυσκολη απο καποιες αποψεις, ειναι ΗΚΑΛΥΤΕΡΗ και πιο σουπερ φαση της εγκυμοσυνης!! Μου λειπει η κοιλιτσουλα μουυυυυ

Αχ κοριτσάκια μου, από ο,τι διαβάζω όλες έχουμε και από ένα πρόβλημα. Δυστυχώς έτσι είναι οι εγκυμοσύνες φαίνεται. Τώρα εδώ που φτάσαμε μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε. Εγώ μόλις έκανα την βυθοσκοπηση και έχω στο μάτι μια ρωγμή κ μια οπή. Άρα καισαρική λέει ο οφθαλμιατρος, γιατί με το σπρώξιμο μπορεί να πάθω βλάβη μπορεί κ όχι. Αλλά εσείς θα το διακινδυνευατε;; Άρα θα πάω με καισαρική, νομιζβ γίνεται και νωριτςρα κάποιες μέρες. :(

Vaso ποση μυωπια εχεις???? Δεν πειραζει που καταληξατε σε καισαρικη, ολα καλα να πανε!!!

Γεια σου mairy lou να σου ζησει ο γιγαντας σου!!! Να τον καμαρωσεις οπως εσυ επιθυμεις!!! Σου ευχομαι απο καρδιας υγεια, αγαπη, ευτυχια!!! Σε θαυμαζω για την δυναμη σου !! Μπραβο!! Πως νιωθεις που εγινες μανουλα; Το μωρακι σου μερα με τη μερα μεγαλωνει εεε;; Μαχητης!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου mairy lou να σου ζησει ο γιγαντας σου!!! Να τον καμαρωσεις οπως εσυ επιθυμεις!!! Σου ευχομαι απο καρδιας υγεια, αγαπη, ευτυχια!!! Σε θαυμαζω για την δυναμη σου !! Μπραβο!! Πως νιωθεις που εγινες μανουλα; Το μωρακι σου μερα με τη μερα μεγαλωνει εεε;; Μαχητης!!!!

Προσπαθουμε , ναι !! Θελει πολυ χρονο για να γινουν ολα ! Αισιοδοξια!

Γιναν ολα πολυ γρηγορα αλλα και παλι δεν αλλαζει το γεγονος οτι εγινα μανουλα! Νιωθω πολυ ΓΕΜΑΤΗ , αυτο ειναι το συναισθημα που με κυριαρχει :)

Προσπαθουμε , ναι !! Θελει πολυ χρονο για να γινουν ολα ! Αισιοδοξια!

Γιναν ολα πολυ γρηγορα αλλα και παλι δεν αλλαζει το γεγονος οτι εγινα μανουλα! Νιωθω πολυ ΓΕΜΑΤΗ , αυτο ειναι το συναισθημα που με κυριαρχει :)

Να σου ζήσει Mary lou το μωράκι σου!!! Να είναι πάνω από όλα καλοτυχο!!! Γεννησες νωρίτερα από ο,τι καταλαβαίνω; (μικρή μυωπία έχω. 3 και 3,5)

82ZHp3.png

Να σου ζήσει Mary lou το μωράκι σου!!! Να είναι πάνω από όλα καλοτυχο!!! Γεννησες νωρίτερα από ο,τι καταλαβαίνω; (μικρή μυωπία έχω. 3 και 3,5)

Σ ευχαριστω πολυ με το καλο να ερθει και το δικο σου! Ναι αρκετα νωριτερα στην 28+4.

Και εγω ειμαι μυωπας γιατι, χρονια τωρα. Εχω 4. Δηλαδη εαν τα πραγμτα κυλουσαν φυσιολογικα και παλι ισως λογω αυτου να γεννουσα με καισαρικη??? Δε μου το ανεφερε ποτε γιατρος γιατι

Σ ευχαριστω πολυ με το καλο να ερθει και το δικο σου! Ναι αρκετα νωριτερα στην 28+4.

Και εγω ειμαι μυωπας γιατι, χρονια τωρα. Εχω 4. Δηλαδη εαν τα πραγμτα κυλουσαν φυσιολογικα και παλι ισως λογω αυτου να γεννουσα με καισαρικη??? Δε μου το ανεφερε ποτε γιατρος γιατι

Όχι ρε συ, εγώ έκανα αν διαβάσεις παραπάνω ΒΥΘΟΣΚΟΠΗΣΗ κ μου βρήκε ρωγμές στον βυθό του ματιού. Γι αυτό!!!! Όχι λόγω της μυωπίας!!! Έχει κοπέλες με τεράστια μυωπία που γεννάνε φυσιολογικά γιατί δεν κινδυνεύει από κάτι το μάτι τους. Αχουτο, γεννήθηκε μικρούλι ε; είναι καλά όμως ε?? Σε θερμοκοιτιδα?

82ZHp3.png

Mairy lou εγώ σε θεωρώ "τιμής ένεκεν" μανούλα Απριλίου! :wink: Απλώς ήταν κάπως βιαστικος ο γίγαντας!

Όσο για τη μυωπία είναι όπως στα λέει η Βάσω, τρανό παράδειγμα εγώ με 9μιση βαθμούς που έπειτα απο τη βυθοσκοπηση η οφθαλμίατρος έδωσε το οκ.

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...