Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!!!

Βλέπω το ρίξαμε στο φαί αυτές τις μέρες...εγώ με τα +14 απαιτώ σεβασμό λοιπόν μιας και όλες μου είστε μοντελάκια εδώ μέσα :tongue:

Χτές έφτιαξα καλαμαράκια κοκκινιστά με ρυζάκι και τσάκισα και τον ταραμά και την μελιτζανοσαλάτα, και σήμερα το πρωί που σας διάβαζα είδα αυτά που λέγατε για τον ταραμά, ούτε μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να μην κάνει να φάω. Βέβαια πέθανα στην καούρα...αφου δεν έφαγα ούτε απογευματινό ούτε βραδινό. Ρε κορίτσια εμένα με πιάνουν καούρες μετα από 3-4 ώρες φαγητού, και εσάς το ίδιο?

Βλέπω τα ίδια θέματα όλες έχουμε με ισχια και μέση, αφού και εγώ σκέφτομαι αυτό που είπε η Foteini85, πως θα γεννήσω???

Τα ξημερώματα ξύπνησα από ενα απίστευτο πόνο χαμηλά στην κοιλιά, σαν να περιμένω περίοδο, αλλά πολυ πόνο αφού λεώ μπας και γεννάω αλλά μετά από κανα μισάωρο μου πέρασε. Λέτε να είναι τίποτα ανυσηχητικο? Να πάρω τηλ τη γιατρό μου?

Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα τέτοια θέματα, τώρα σε αυτήν μου βγαίνουν όλα...

OFdhp3.png

8uDtp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοιλίτσες. Πως είστε σήμερα?

Η κόρη μου είναι καλύτερα, τουλάχιστον εχτές δεν ανέβασε δέκατα. Το μπούκωμα βέβαια είναι μπόλικο ακόμα και δεν λέει να βελτιωθεί και έχει ακόμα βράχνιασμα, ευτυχώς λίγο καλύτερα σήμερα που ξύπνησε. Εμένα κάποιες στιγμές με γαργαλάει ο λαιμός μου και μετά μου περνάει. Προφανώς το παλεύει ο οργανισμός μου ακόμα και ελπίζω να μην με ρίξει.

Εντομεταξή σηκωθήκαμε να ετοιμαστούμε και έκανε φασαρία ο άντρας μου στις 8 το πρωί, το κακό με τις ξύλινες σκάλες μέσα στο σπίτι, και ξύπνησε, χτύπαγε και το τηλέφωνο εκείνη την ώρα, ήρθε ο αδερφός μου να βγάλει την μπαταρία από το αυτοκίνητο να πάρουμε άλλη να την αλλάξουμε, ε πόσο να αντέξει και το παιδί. Ξύπνησε από τις 8 και έπρεπε παράλληλα να ετοιμαστώ (ξέρετε πόσο δύσκολη είναι αυτή η διαδικασία με τη κοιλιά πλέον, 800 ώρες κάνω να ντυθώ) να ντύσω το παιδί, να ετοιμάσω πρωινό δικό μου και του παιδιού, να της δώσω τα φάρμακά της, να πιω και τα δικά μου, μια ομορφιά!!!

Εντομεταξή επειδή έχουμε ένα αυτοκίνητο σήμερα είπε ο άντρας μου να με περιμένει, να έρθει η μαμά μου, να φύγουμε μαζί και να με γυρίσει το μεσημέρι και μέχρι να ετοιμαστούμε πήγε να πάρει την μπαταρία. Αγχώθηκα να ετοιμαστώ γρήγορα και κλώτσαγε παράλληλα και η μπουμπού. Σου λέει ρε μάνα ηρέμησε λίγο!

Τώρα που είμαι γραφείο προσπαθώ να ηρεμήσω επιτέλους, να τελειώσω την δουλειά που έχω γιατί πρέπει να την παραδώσω.

Πάντως όταν ξυπνάει το παιδί και δεν έχω ετοιμαστεί αγχώνομαι σχεδόν πάντα. Προτιμώ να κοιμηθώ λιγότερο και να ετοιμαστώ με την ησυχία μου.

loisma πριν 2 βδομάδες περίπου ξύπνησα και εγώ με αντίστοιχο δυνατό πόνο το πρωί. Κάτω από την κοιλιά ξεκινούσε από τα αριστερά και έφτανε μέχρι την μέση της κοιλιάς περίπου, αλλά επειδή κοιμόμουνα δεν πολυθυμάμαι τι και πως. Σκέφτηκα και εγώ μήπως γεννάω. Υποθέτω όμως ότι ήτανε το έντερο γιατί αν γένναγα θα είχα περιοδικούς πόνους. Δεν με ξαναέπιασε ευτυχώς.

Πάντως τις μέρες που τρώω κάθε μέρα ένα κομμάτι χαλβά, πάω μια χαρά τουαλέτα. Ούτε πόνους ούτε τίποτα.

Καλημερα κοριτσια, καλη σαρακοστη!!

εγω ειμαι σε πολυ ασχημη κατάσταση σωματικη κ ψυχολογικη!! Χειροτερεψα τελειως, δεν μπορω να κουνηθω..οι πονοι ειναι φρικτοι...ευτυχως δεν εχουν καμια σχεση με το μωρο...πηγα χθες στο μαιευτηριο για να σιγουρευτεί ο γιατρος οτι δεν τρεχει κατι με το μωρο...με βαλαν στον παλμοτοκογραφο φυσικα ουτε μια συσπαση ...γιατι το ξερω πως δεν εχω συσπασεις...το μωρο δεν εχει κατεβει κ ο τραχηλος μια χαρα οποτε επαθα αυτο που σας ειπα...οστειτιδα της ηβικης συμφυσης η αλλιως δυσλειτουργια της ηβικης συμφυσης. ..ειναι πολυ σπανιο αλλα σε συνδυασμο με την δουλεια μου κ τις ορμονες της εγκυμοσυνης που χαλαρωνουν τους συνδεσμους το επαθα!! Το θεμα ειναι πως δεν μπορουν να μου κανουν τιποτα κ τα απλα παυσιπονα δεν πιανουν...κοριτσια κλαιω απο τους πονους με σηκωνει ο αντρας μου για να παω τουαλετα κ η ηβικη μου συμφυση τριζει οταν κουνιεμαι...το θεμα ειναι να αντεξω ως την 37η βδομαδα μου ειπε ο γιατρος να μεγαλωσει ο μπεμπης κ αν δεν εχω δει βελτιωση να τον παρουμε με καισαρικη!!

το θεμα ειναι οτι αφηνει κ μετα προβληματα η παθηση κ θελει φυσιοθεραπειες!! Ξερει καμια αν επιτρέπεται να κανω φυσιοθεραπειες με laser στην φαση που ειμαι τωρα..φυσικα θα ρωτησω κ τον γιατρο απλα λεω μηπως καποια γνωριζει!

gzWep2.png

Ωχ Φωτεινή δύσκολα τα πράγματα.

laser τώρα στην εγκυμοσύνη από όσο ξέρω δεν κάνει, τουλάχιστον όσο πήγαινα εγώ δεν μου έβαζε κανένα μηχάνημα πάνω μου, παρόλο που σε άλλους έβαζε. Αν έκανες όμως φυσιοθεραπείες τώρα? Κάποιον καλό φυσικοθεραπευτεί μήπως μπορεί να σου προτείνει ο γιατρός σου. Και σου λέω τώρα επειδή είναι χαλαροί οι σύνδεσμοι όπως είπες και μπορεί να επανέλθει πλήρως και να μην σου αφήσει πρόβλημα μετά.

Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα? κοντά 33 αν θυμάμαι καλά? Και τι βάρος έχει το μωρό? Τουλάχιστον σκέψου ότι είναι μια χαρά το μωράκι σου να πάρεις δυνάμεις.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, καλη σαρακοστη!!

εγω ειμαι σε πολυ ασχημη κατάσταση σωματικη κ ψυχολογικη!! Χειροτερεψα τελειως, δεν μπορω να κουνηθω..οι πονοι ειναι φρικτοι...ευτυχως δεν εχουν καμια σχεση με το μωρο...πηγα χθες στο μαιευτηριο για να σιγουρευτεί ο γιατρος οτι δεν τρεχει κατι με το μωρο...με βαλαν στον παλμοτοκογραφο φυσικα ουτε μια συσπαση ...γιατι το ξερω πως δεν εχω συσπασεις...το μωρο δεν εχει κατεβει κ ο τραχηλος μια χαρα οποτε επαθα αυτο που σας ειπα...οστειτιδα της ηβικης συμφυσης η αλλιως δυσλειτουργια της ηβικης συμφυσης. ..ειναι πολυ σπανιο αλλα σε συνδυασμο με την δουλεια μου κ τις ορμονες της εγκυμοσυνης που χαλαρωνουν τους συνδεσμους το επαθα!! Το θεμα ειναι πως δεν μπορουν να μου κανουν τιποτα κ τα απλα παυσιπονα δεν πιανουν...κοριτσια κλαιω απο τους πονους με σηκωνει ο αντρας μου για να παω τουαλετα κ η ηβικη μου συμφυση τριζει οταν κουνιεμαι...το θεμα ειναι να αντεξω ως την 37η βδομαδα μου ειπε ο γιατρος να μεγαλωσει ο μπεμπης κ αν δεν εχω δει βελτιωση να τον παρουμε με καισαρικη!!

το θεμα ειναι οτι αφηνει κ μετα προβληματα η παθηση κ θελει φυσιοθεραπειες!! Ξερει καμια αν επιτρέπεται να κανω φυσιοθεραπειες με laser στην φαση που ειμαι τωρα..φυσικα θα ρωτησω κ τον γιατρο απλα λεω μηπως καποια γνωριζει!

foteini85, Περαστικά κοριτσάκι μου, Δεν έχω ιδέα από laser και φυσιοθεραπείες αλλά μήπως με την ξεκούραση εφόσον σταμάτησες τη δουλειά βελτιωθεί λιγάκι η κατάσταση και ηρεμήσεις? Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη αλλά τι είδους δουλειά έκανες?

OFdhp3.png

8uDtp3.png

Φωτεινούλα κορίτσι μου περαστικά! Και γω έχω την εντύπωση ότι δεν επιτρέπεται το laiser αλλά θα σου πει με βεβαιότητα ο γιατρός σου.

Τελικά αυτή η "ουρά" που λένε όλοι ότι μας έμεινε θα βγάλει όλα τα προβλήματα :(

Υπομονή κορίτσι, όλα θα πάνε καλά!

TJhAp3.png

καλημερα κοριτσια!Φωτεινη περαστικα και απο μενα!

Αχ αυτη η ουρα....!Εγω κοριτσια νομιζα χθες θα γεννησω....αρχισε να μου ποναει παρα πολυ η κοιλια...λεω οκ ειναι τουαλετα....παω τουαλετα με πιανει διαρροια...λεω κρυωσα....βγαινω απο την τουαλετα...με ποιανουν φριχτοι πονοι στην κοιλια...που δνε περνουσαν για κανενα μισαωρο...ενταξει σκεφτομαι γενναω...ουτε ξερω πως ειναι οι πονοι της γεννας...και ενω ειμαι ετοιμη να παρω τον γιατρο....κανω εναν ωραιοτατο εμ....το και συνειδητοποιω οτι με πειραξαν τα μακαρονια που εφαγα....3 ωρες μετα το φαγητο....και αχωνευτα παρακαλω!μετα πηρα ενα μαλοξ και ηρεμησα απο κανενα 2ωρο....!

nkr7p2.png

33 εβδομαδων γινομαι αυριο κ ειναι περιπου 2 κιλα...κ εγω οτι δεν κανει διαβασα δυστυχως..χχθες πηγε κ μου πηρε ο σντρας μου ζωνη εγκυμοσυνης για να μου κραταει λιγο πιο σφιχτα την ηβικη συμφυση...εειδα βελτιωση μονο οταν σηκωνομαι κ ξαπλωνω στο κρεβατι...σσηκωνομαι πιο ευκολα αλλα μολις παω να κανω το πρωτο βημα το ιδιο αφορητοι οι πονοι...υυπαρχει σχετικο θεμα στο καφε κ διαβασα οτι μια κοπελα την επιασε 30η βδομαδα κ πηγε για προκληση στις 38 γιατι δεν αντεχε αλλο τους πονους κ επαιρνε πολλα παυσιπονα...αυτη η κοπελα λοιπον αναφερει οτι χρησιμοποιουσε πατεριτσες για να κινηθει μεσα στο σπιτι ...ψαχνω μηπως βρω απο κανεναν γνωστο να δοκιμασω αν θα με βοηθησουν

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα!!! Σε άδεια πλέον και ήδη βαριέμαι!

Αχ βρε foteini μου περαστικα σου! Και εγώ δεν γνωρίζω για το laser, και μάλλον σε αυτό το στάδιο δεν νομίζω να επιτρέπεται. Πάντως συμφωνώ με την

Alexandroula,να σκέφτεσαι το θετικό της υπόθεσης οτι το μωρό ειναι καλά!!!

Feli μόλις διάβασα και τα δικά σου...και εγώ ακριβώς το ίδιο θα σκεφτόμουν. Μάλιστα την Παρασκευή που έκανα μάθημα με την μαία μου είπε ότι οταν ξεκινάει ο τοκετός μπορεί να έχουμε διάρροια. Τουλάχιστον ηρέμησες τώρα. Περαστικά και σε εσένα!

Ioisma νομίζω αυτός ο πόνος που περιγράφεις είναι από το έντερο.

Annoula καλή επιστροφή εύχομαι!!

Φιλιά σε όλες!!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Νοσηλευτρια ειμαι σε παθολογικο τμημα με ολους τους παπουδες που δεν μπορουσαν να σηκωθουν να τους σηκωνω εγω κ να τους κανω μπανιο καθε πρωι...

τελος παντων δε θελω να το σκεφτομαι ουτε να το συζηταω γιατι νιωθω πολλες τυψεις κ ενοχες που ειμαι ετσι σημερα κ ταλαιπωρω κ τον αντρα μου!!

περαστικα κ σε σενα feli!!κουραγιο σε ολες μας!!

αυριο το πρωι ζητησε ο γιατρος να με δει κ μου έρχεται να κλαιω...δεν μπορω να κουνηθω...τι θελει να με δει αφου το μωρο ειδαμε οτι ειναι καλα?? Αφηστε που ντρεπομαι να με βλεπει ο κοσμος ετσι...να πιανω τους τοιχους κ ναβουρκωνω για να κανω ενα βημα....συν οτι πρεπει ο αντρας μου να με ντυσει να με ξεντυσει στον γιατρο κ να με βαλει να ξαπλωσω...ξεφτιλα....χθες οταν γυρισαμε απο το μαιευτηριο πηγε ο καημενος να με βοηθησει να ξαπλωσω αλλα επειδη ειχα καταπονηθει πολυ πονεσα πολυ δυνατα κ ξεσπασα σε κλαματα κ μονο που δεν εκλαιγε κ αυτος μετα μαζι μου...ειναι πολυ δυσκολο να πληγωνονται μαζι μας κ αυτοι που αγαπαμε κ μας αγαπουν!

gzWep2.png

Κοιλουμπίτσες μου αγαπημένες καλημέρα! Ελπίζω να περάσατε καλά το τελευταίο τριήμερο αν και διαβάζω ότι οι περισσότερες όλο και κάτι έχουμε και μας ταλαιπωρεί. foteini μου πωπω βρε κοπέλα μου...τόσο χάλια,ε; Ούτε εγώ γνωρίζω για το laser αλλά καλύτερα ρώτα το γιατρό σου. Λογικά οι πατερίτσες θα σε βοηθήσουν για τις βασικές μετακινήσεις στο σπίτι. Υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Εγώ κορίτσια έχω αρχίσει κι έχω πόνους χαμηλά σαν περιόδου, σαν να θέλω να πάω τουαλέτα, κάτι ενοχλήσεις από κάτω περίεργες...χτες φοβήθηκα ότι αρχίζω να γεννάω αλλά μετά από κανένα μισάωρο μου πέρασαν. Εν τω μεταξύ ο καημένος ο άντρας μου μόλις με δει να πονάω έστω και λ΄'ιγο πανικοβάλλεται και θέλει να παίρνουμε κάθε τρεις και λίγο το γιατρό. Αυτά! Σας φιλώ!

Κορίτσια οι πόνοι τοκετού εξαρτώνται από το στάδιο τοκετού που βρίσκεσαι. Μας τα είχανε αναφέρει σε κάποια μαθήματα που είχα κάνει και όντως παρόλο που γέννησα γρήγορα τους ένιωσα όλους, απλά για λιγότερο χρονικό διάστημα. Σας τους αναφέρω για να έχετε μια ιδέα, χωρίς να αγχωθείτε όμως.

Καταρχήν την ώρα που κατεβαίνει το μωρό και μπαίνει περνάει από τη μέση, αφού έχει εμπεδωθεί, νιώθεις όπως όταν είναι να αδιαθετήσεις, σαν να ανοίγει η μέση σου, σαν βάρος, πως να το πως. Νομίζω ότι λίγο πολύ όλες έχουμε νιώσει τέτοιους πόνους, άλλες πιο έντονους άλλες λιγότερο. Εγώ τους ένιωθα πιο δυνατούς από ότι ήτανε στην περίοδο, δεν ούρλιαζα, αλλά ήμουνα ξαπλωμένη και δεν μπορούσα να βολευτώ. Γύρναγα μια από τη μια και μια από την άλλη μέσα στον ύπνο μου.

Αφού κατέβει το μωρό αρχίζεις να νιώθουν τους πόνους όπως λένε να σε ζώνουν. Ξεκινάει έντονος πόνος από την πλάτη, αν θυμάμαι καλά κάτω από τη μέση (γιατί όπως σας έχω πει δεν θυμάμαι την αίσθηση), και έρχονται προς το ηβικό οστό, κάτω από την κοιλιά γρήγορα, σαν να σε σφίγγουν με μια ζώνη σε εκείνο το σημείο, αλλά όπως είπα ξεκινάνε από πίσω και από τις 2 μεριές και καταλήγουν μπροστά.

Μην αγχώνεστε, κάποιες γυναίκες έχουνε δυνατούς τέτοιους πόνους και κάποιες πολύ ήπιους. Εντομεταξή επειδή στο μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών οι πόνοι ξεκινούν ανα πάνω από 20 λεπτά μπορεί και ανα μια ώρα, μην αγχώνεστε. Και οι πόνοι που έχουνε περίοδο 30-40 λεπτά είναι πολύ ήπιοι, ίσα που τους καταλαβαίνεται, οπότε συνήθως έχετε άπλετο χρόνο να προετοιμαστείτε.

Εγώ προφανώς όταν είχα τους πόνους ανα 30-40 λεπτά απλά δεν τους ένιωθα καθόλου και ξεκίνησα να τους καταλαβαίνω κατευθείαν στο τελευταίο στάδιο, αφού σπάσανε τα νερά, αλλά και πάλι επειδή είχα πάει στο γιατρό και ήξερα ότι είχα διαστολή είχα πολύ χρόνο να προετοιμαστώ. Γύρισα από το γιατρό στις 5, ξυρίστηκα, έκανα μπάνιο, έφαγα, έκλεισα τη βαλίτσα, χαλάρωσα και ξάπλωσα νωρίς νωρίς για να είμαι πιο ξεκούραστη.

Επίσης μπορεί να είναι και ψευτόπονοι, οι οποίοι αν κάνετε μπάνιο και χαλαρώσετε φεύγουν.

Θεωρώ ότι όσο γρήγορος και να είναι ο τοκετός σας, θα έχετε σημάδια από πριν, ειδικά οι πρωτότοκες, από μέρες πριν. Και εγώ όταν νιώθω έναν πόνο είμαι πιο χαλαρή γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι άλλο, αφού συνήθως οι πόνοι τοκετού σε προιδεάζουν ,αν έχεις το νου σου, από κάποιες ώρες μέχρι μέρες πριν.

Φωτεινή καταλαβαίνω ότι νιώθεις ότι ταλαιπωρείς τον άντρα σου, αλλά με τόση ταλαιπωρία και κούραση που τραβάμε τα πρώτα χρόνια με το μωρό (ασχέτως το πόσο όμορφα είναι, αρκετές φορές φτάνουμε στα όριά μας), ας τραβήξουνε και αυτοί κάτι για να καταλάβουνε ότι ήρθε το παιδί τους στον κόσμο.

Σκέψου ότι εγώ μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή περίπου, έκανα σχεδόν τα πάντα εγώ στο παιδί, να το θηλάσω, να το ταϊσω, μπάνιο, άλλαγμα, σηκωνόμουνα εγώ πάντα το βράδυ (γιατί δεν ήθελε και κανέναν άλλον η πριγκίπισσα), να πηγαίνουμε τις βόλτες μας οι δυο μας, μέχρι που τα έφτυσα κυριολεκτικά. Ξεκίνησα όταν με έπιασε η πλάτη μου, όταν ήτανε το παιδί 2 χρονών και πέρυσι τέτοια εποχή από την πολύ κούραση και στεναχώρια με την πλάτη κλάταρα, κόλλησα έρπη ζωστήρα, ήμουνα μια βδομάδα σχεδόν στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό, παρόλο που το πρόλαβα στην αρχή, μετά κόλλησα στρεπτόκοκκο και αποφάσισα να χαλαρώσω.

Πάσαρα την κόρη μου στον άντρα μου για 2-3 ώρες κάθε απόγευμα, να την πηγαίνει παιδική χαρά κλπ, και από Σεπτέμβρη με την εγκυμοσύνη έχει αναλάβει πάρα πολλά πράγματα. Παίζουνε, πάνε παιδική χαρά, την πάει τουαλέτα, αναλαμβάνει τις μισές φορές το φαγητό της, βέβαια είναι μεγάλη τώρα και μπορεί να φάει και μόνη της. Τώρα τελευταία με βοηθάει και με το μπάνιο της, το οποίο οκ δεν έχει πρόβλημα να το κάνει, αλλά τόσο μαλλί που έχει και της βάζω σαμπουάν και μαλακτικό κλπ, δεν ξέρει τι να κάνει ο άνθρωπος.

Οκ έχει κλατάρει λίγο, γιατί πρώτα τα έκανα εγώ γιατί γύρναγε πιο αργά από τη δουλειά και από ταξίδια, αλλά λόγω εγκυμοσύνης δεν αντέχω πολλά πολλά και δεν μπορώ να γίνω χίλια κομμάτια.

Γιαυτό μην αισθάνεσαι τύψεις που σε βοηθάει τώρα και στο τέλος κιόλας. Το έχεις ανάγκη. Το σώμα μας στην εγκυμοσύνη φτάνει στα όριά του από όλες τις απόψεις. Δες αν μπορείς να κάνεις κάτι με το πρόβλημα που έχεις και άστον να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...