Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κορίτσια μην ανησυχείτε και οι πόνοι θα σας φύγουν.

wmb μήπως κατέβηκε το μωρό και γιαυτό σε πιέζει στην κύστη? Βέβαια κοντεύεις να μπεις στο μήνα σου και ακόμα και να κατέβηκε μπορεί να κάνει 2-3 βδομάδες μέχρι να βγει, οπότε καλά είσαι.

feli αν ένιωσες πέτρα μόνο το κάτω μέρος της κοιλιάς και μόλις κουνήθηκες έφυγε, μάλλον είναι το μωρό και όχι σύσπαση. Θεωρώ οτι στο μήνα που είμαστε όσες έχουνε συσπάσεις το καταλαβαίνουνε.

Στους τελευταίους μήνες δίνουνε πολύ γιατροί μαγνήσιο γιατί πολλές έγκυες έχουνε συσπάσεις.

Εγώ κορίτσια τουρσί δεν τρώω, την ταραμοσαλάτα όμως την τσακίζω. Να πω την αλήθεια μου δεν έχω ρωτήσει ποτέ το γιατρό, δεν το σκέφτηκα, και την προηγούμενη φορά είχα φάει. Άλλωστε έχει υλικά μέσα που τα αποστειρώνουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Sofaki καλορίζικα τα πράγματα.Τις 2 τελευταίες εβδομάδες και εγώ τα έπλυνα ολα και τα σιδέρωσα με την βοήθεια της μαμάς.Επειδή ο καιρός δεν βοηθούσε στο τέλος τα έβαζα και στα καλοριφέρ αναγκαστικά. Πρίν λίγο σιδέρωνα πάλι κάτι λίγα τελευταία.

Άρα θα φάω ταραμά αύριο και εγω! Πόσο μου αρέσουν τα αλμυρά δεν λέγεται!

Wi8gp2.png

Καλημέρα τι κάνετε κορίτσια.

Κοιμηθήκαμε καλύτερα σήμερα, αν και 5 με 6 πάλι ξύπνια ήμουνα. Η κόρη μου φαίνεται κάπως καλύτερα, βέβαια πάλι με 37,4 ξύπνησε, αλλά το μπούκωμα πάει καλύτερα. Όμως βράχιασε εχτές το βράδυ, κοντεύει να κλείσει η φωνή της και δεν λέει να σταματήσει να μιλάει. Θα πάρω τον παιδίατρο μήπως είναι τίποτα φαρυγγίτιδα, αλλά μάλλον είναι απο το πολύ που μίλαγε και φώναζε μέσα στη μέρα με μπουκωμένη μύτη.

Εμένα μέσα στο βράδυ άρχισε να με πονάει η πλάτη μου ψηλά, δεν ξέρω μήπως με φύσηξε αέρας και πιάστικα, αλλά βγήκα ελάχιστα έξω. Όμως το βράδυ δεν μπορούσα και εγώ να γυρίσω στο κρεβάτι γιατί πονούσα. Θα κάνω καμμιά διάταση σήμερα μπας και περάσει. Αύριο θα πάω γιόγκα οπότε λογικά θα είμαι καλύτερα μετά.

Καλημέρα! !!!! Καλή εβδομάδα και καλή σαρακοστη!!! Αντε και του χρόνου με τα μωράκια μας αγκαλιά να ειναι πασαλειμενα με ταραμα:tongue: Και τώρα ώρα να γκρινιαξω...τι νύχτα πέρασα κορίτσια; ;;;; Θυμάστε που χτες έλεγα οτι ευτυχώς δεν έχω καούρες; Εεεεε σκέφτηκα οτι δεν ειναι σωστο όλες να βασανιζεστε και εγώ τίποτα! Ξεκίνησε στις 7 που έφαγα μια τυρόπιτα και μέχρι τις 3 δεν σταματαγε....τι είναι αυτό καλέ;; Νόμιζα οτι θα βγάλω φλόγες καθε φορά που ρευομουν. Και δεν έκαιγε μόνο το στήθος αλλα και ολος ο λαρυγγας:evil: Οπότε σήμερα που θα παμε στους γονείς μου εγώ θα ειμαι αγκαλιά με την σαλάτα μου. Αρρώστησε και ο άντρας μου γιατι χθες πήγε γήπεδο και έγινε μουσκεμα απο την βροχή και αναγκαστηκα κοιμήθηκε στον καναπέ. Αυτά. ...ουφ!!!! Αρκετα γκρινιαξα, αύριο πάλι!

Να περάσετε όλες όμορφα!!!!! Alexandroula περαστικα στην μικρή σου! Ελπίζω να μην ειναι φαρυγγιτιδα.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα και καλη σαρακοστη να εχουμε! !!!σοφακι καλοριζικα τα πραγματα!!λοιπον εγω χθες εφαγα του σκασμου και ελεγα σιγα μην κοιμηθω με τοσο φαι αλλα κοιμηθηκα σαν πουλακι!!!σημερα εχει ξεκουραση και παλι φαι γιατι ο αντρουλης μου φιαχνει χταποδακι!!!!και εμενα μου τρεχουν τα σαλια!!οσο για το φαι και εμενα κοριτσια μου ειπε ο γιατρος τρως απολα κανονικα...!!αλεξανδρουλα δινεις τπτ στη κορουλα σου?κανενα φαρμακο??περαστικα! !αντε και μεχρι να τελειωσει και η σαρακοστη θα εχουμε τα πρωτα γεννητουρια λογικα στην παρεα!!!:D:D:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα! !!!! Καλή εβδομάδα και καλή σαρακοστη!!! Αντε και του χρόνου με τα μωράκια μας αγκαλιά να ειναι πασαλειμενα με ταραμα:tongue: Και τώρα ώρα να γκρινιαξω...τι νύχτα πέρασα κορίτσια; ;;;; Θυμάστε που χτες έλεγα οτι ευτυχώς δεν έχω καούρες; Εεεεε σκέφτηκα οτι δεν ειναι σωστο όλες να βασανιζεστε και εγώ τίποτα! Ξεκίνησε στις 7 που έφαγα μια τυρόπιτα και μέχρι τις 3 δεν σταματαγε....τι είναι αυτό καλέ;; Νόμιζα οτι θα βγάλω φλόγες καθε φορά που ρευομουν. Και δεν έκαιγε μόνο το στήθος αλλα και ολος ο λαρυγγας:evil: Οπότε σήμερα που θα παμε στους γονείς μου εγώ θα ειμαι αγκαλιά με την σαλάτα μου. Αρρώστησε και ο άντρας μου γιατι χθες πήγε γήπεδο και έγινε μουσκεμα απο την βροχή και αναγκαστηκα κοιμήθηκε στον καναπέ. Αυτά. ...ουφ!!!! Αρκετα γκρινιαξα, αύριο πάλι!

Να περάσετε όλες όμορφα!!!!! Alexandroula περαστικα στην μικρή σου! Ελπίζω να μην ειναι φαρυγγιτιδα.

Αthinakos περαστικα στον αντρα σου...δοκιμασε γαλα κανει θαυματα...μηπως την πηρες απεξω την τυροπιτα και σε πειραξε??

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα και καλη Σαρακοστη να εχουμε κοριτσια!! Εγω απο χθες πολυ χαλια κορίτσια υποφερω απο τις καουρες καιγομαι. Πριν λιγο βογγιξα κ μου λεει ο αντρας μου " γεννας;" Ουτε να γελασω μπορω. Χθες ολη νυχτα υπεφερα τι τιλιο ηπια, τι χαμομηλι, τι μεντα, δυο μηλα τπτ δεν μου περασαν παρα μονο το πρωι που σηκωθηκα. Η πεθερουλα μου με κατεστρεψε..ειχε φτιαξει υπεροχες τυροπιτες κ λαζανια σουφλε κ ολο ελεγε φαε κ φαε εισαι αδυναμη..μετα μου σερβιρε κ το γλυκο του κουταλιου νερατζακι κ πορτοκαλακι κ να τα αποτελέσματα. Καουρες κ πολυ συχνοουρια. Κουραστηκα. ..

Το πρωι τωρα ο αντρας μου εβαλε το χερακι του.. Πεινουσα κ δεν μπορουσα να φαω τπτ. Ε πηγε στον φουρνο να παρει λαγανα κ εφερε κ ταχινοψωμο κ απο την λιγουρα μου το πλακωσα μονομιας!! Εε απο τοτε κ εδω κ δυο ωρες ειμαι στο κρεβατι , παλι καιγομαι ...ειμαι κ αυπνη , πονανε τα κοκκαλακια μου κ που κ που ποναει κ η κοιλια μου. Ο μπεμπης ειναι λιγο ησυχουλης ..

Εστειλα τον αντρα μου να μου παρει απο το φαρμακειο τα simeco που γραψατε παραπανω. Ελπιζω να του τα δωσουν γιατι δεν την παλευω αλλο. Την μικρη μου ευτυχως την εχει η μαμα μου σε λιγο θα την φερει, δεν γινεται να μαι ετσι χαλια ολη μερα!! Ο μπεμπης μου παντως ησυχουλης το καμαρι μου, ξαπλωμενη τοση ωρα κ οι κινησεις του ελαχιστες. Κ χθες το βραδυ που ημουν χαλια κ ξυπνια, δεν με πολυ κλωτσησε.. Δεν με εχει συνηθισει ετσι.. Ποσο πολυ θελω να τον κρατησω στην αγκαλια.μου!! Να εχω κ τα δυο μου μωρακια αγκαλιτσα!! Τον ειδα κ στον υπνο μου, εμοιαζε με το μωρο της Αναστασιας στο Μπρουσκο χαχαχα

Μολις εφαγα ενα μασωμενο δισκιο simeco κ καπως ανακουφιστηκα.. Ετσι μου φαινεται τουλαχιστον ο λαρυγγας μου δεν καιγεται τοσο οσο πριν κ το στομα μου εχει τη φρεσκαδα της μεντας. Θα τα δοκιμασω κ το βράδυ πριν τον υπνο κ θα σας πω.

Διαφημίσεις

Καλή Σαρακοστή κορίτσια μου, χωρίς καούρες και ενοχλήσεις...

Οι τυρόπιτες είναι από τα πρώτα πραγματα που μου έχει απαγορέψει ο γιατρός γιατί και ανεβάζουν το ζάχαρο και κάνουν καούρες...και χωρίς εγκυμοσύνη δηλαδή ,με πιτα της μαμάς μου ελαφριά επειδή έφαγα μεγάλη ποσότητα και βράδυ κόντεψα να πευάνω μια φορά(που λέει ο λόγος).Οπότε οι πίτες γενικά..δεν βοηθάνε..

Εμείς φάγαμε το χταποδάκι στιφάδο που ετοίμασα, ωραίο ήταν..ταραμοσαλάτα δεν τόλμησα γιατί διάβασα αντικρουώμενα στο ιντερνετ και γιατί είναι από ωμά αβγά ψαριου...και πόσο την ήθελα...Τέλος πάντων, σε λίγους μήνες θα μπορούμε να τρώμε ό,τι θέλουμε!!Και όσες φαγατε σίγά τα αβγά...

Καλά είμαι σημερα, δεν έχω καούρες δόξα τω θεώ. Φιλάκια σε όλες

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Εγώ ξέχασα να ευχηθώ. Καλή σαρακοστή να έχουμε και με το καλό να έρθουνε τα μωράκια μας, στην ώρα τους το καθένα.

Σοφάκι ταλαιπωρήθηκες πολύ ε! Εγώ εχτές μετά το μεσημεριανό και λίγο χαλβά που φάγαμε με την κόρη μου, έφαγα 1 μπανάνα και ένα ποτήρι γάλα με δημητριακά. Ε φυσικά δεν είχα δυσπεψία, αλλά πείναγα, χαχα. Ήπια ένα ποτήρι γάλα ακόμα στις 5 το πρωί για να καταφέρω να ξανακοιμηθώ. Τώρα το μεσημέρι παράφαγα. Μια στοίβα ταραμοσαλάτα και θαλασσινά με ψωμί. Οκ έχω φούσκωμα, αλλά το μεσημέρι καταφέρνω να τα χωνέψω γενικώς μέχρι το βράδυ ελπίζω να μην μου πέσουνε βαριά.

Πάντως οι πίτες με το φύλλο είναι απο τα χειρότερα.

Athinakos ευτυχώς ο δικός μου δεν πηγαίνει γήπεδο. Όχι οτι δεν είναι κολλημένος με την μπαλα, όλη τη μέρα η τηλεόραση δείχνει παντώς είδους σπορ, αλλά τη φάση του γηπέδου λέει την έχει ξεπεράσει, χαχα. Όχι τίποτα άλλο είχε και πολύ άσχημο καιρό το βράδυ.

Αννούλα εννοείτε οτι της δίνω φάρμακο. Το πρώτο που μου έχει πει να δίνω είναι για τα φλέμματα, πως το λένε, βροχοδιασταλτικό?! Νομίζω τέτοιο, τέλος πάντων ένα που μου έχει δώσει. Με αυτό και με πολύ φυσιομερ έχουμε γλυτώσει τουλάχιστον ακροαστικά και πάντα τα φλέμματα μένουν ψηλά στη μύτη μέχρι να φύγουν τελείως. Βέβαια μου έχει πει να το δίνω με "ηρεμηστικό" μαζί, γιατί προκαλεί βήχα, αλλά "ηρεμηστικό" τη δίνω μόνο όταν έχει βήχα το βράδυ και δεν μπορεί να κοιμηθεί, δεν θέλω να την φορτώνω. Εχτές το βράδυ που κόντευε να κλείσει ο λαιμός της σκέφτηκα οτι εκτός απο ζεστό γάλα με μέλι (που εντέλη δεν της άρεσε και ήπιε πολύ λίγο) μπορούσα να της δώσω ηρεμηστικό, να δω πως θα είναι σήμερα. Πήρα το πρωί τον παιδίατρο και μου είπε οτι καλά έκανα και να το συνεχίσω και να μιλήσουμε αν χρειαστεί. Πλέον την βλέπει ο παιδίατρος μόνο για εμβόλια και αν έχει κάτι πολύ βαρή απο ίωση ή διαφορετικό απο ότι συνήθως. Γιατί γενικώς πάνω κάτω το ίδιο ακριβώς παιρνάει κάθε φορά ή το περνάει με τον ίδιο τρόπο.

Πάντως δεν μου φαίνεται φαρυγγίτιδα, τελικά, μάλλον απο το πολύ μπούκωμα βράχνιασε που είναι μπόλικο, δεν είχε κάνει τέτοιο μπούκωμα φέτος καθόλου.

Εγώ δεν είμαι και τελείως καλά, ο λαιμός μου με γαργαλάει που και που. Ελπίζω να την γλυτώσω.

Καλή σαρακοστή κορίτσια μου!! Ουσιαστικά μαζί με τη σαρακοστή ξεκιναει και η αντίστροφη μετρηση για τα μωρακια μας, αχ...!!

Όσο για τις καούρες εμένα ο δικός μου μου επιτρέπει ολα τα αντιοξινα αλλά μονο το gaviscon με πιάνει, το εχω και σε φακελακια μιας δόσης για οταν με πιάνουν εκτός σπιτιού. Τα simeco ειναι σαν καραμελες για μενα δυστυχώς, και το γαλατακι που πινω άφθονο, βοηθάει σε light περιπτώσεις και μονο για λίγο. Οποτε υπομονή γενικά φίλες μου, τελειώνουμε σιγά σιγά! (Αν και η ούρα είναι η δυσκολότερη συνήθως...)

Κατά τα λοιπά ήταν πολύ ωραία και χτες και σήμερα, έξω πολύ, κουράστηκα λιγάκι αλλά μου έφυγαν οι περισσότερες αρνητικές σκεψεις προς το παρόν. Βέβαια χτες βραδύ έφαγα ΕΝΑ κομμάτι πιτσα με αποτέλεσμα να μην κοιμηθώ ως πολύ αργά και να έχω καουρα απ την ωρα που ξύπνησα. Ηταν όμως μαθημα και ήμουν εξαιρετικά κρατημένη σήμερα στο φαγητό! :D

Καλή εβδομάδα λοιπόν να έχουμε, καλά αποτελέσματα όσες εχετε γιατρούς και εξετάσεις! Σας φιλώ!

TJhAp3.png

Κοιλιτσες καλημερα!!

Σημερα ξυπνηα απο τις κοτες γιατι ο μπεμπης μαλλον προετοιμαζεται για τους επομενους ολυμπιακους και με εχει πεθανει στη κλωτσια!!:D σημερα γυρναμε και μεις αθηνα!!!στελλα μια βολτα εστω και μικρη κανει παντα καλο στη ψυχολογια!ετσι καταλαβα και γω τις τελευταιες μερες!!αλεξανδρουλα πως ειναι η μικρη σου??ελπιζω καλυτερα!

Οι υπολοιπες πως ειστε??κοιμηθηκατε καλα...εγω μμε τοοοσοοοο φαι χθες γυρναγα ολο το βραδυ!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...