Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοριτσια εγω εξακολουθω στα +12 οποτε μην μασατε με κιλα...θα τα χασουμε...και μιας και το εφερε και η κουβεντα μολις ηρθαμε να φαμε κατι ωραια κοψιδια

...οποτε με βλεπω φευγοντας απο το μαγαζι να ειμαι και με πολλα ++++++ καλα να περνατε!!!

Φιλιααααααααααααα!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Annoula μου μακαρι ναναι ετσι οπως τα λες!! Αντε τυχερη καλη ορεξη να περασετε τελεια! !ffeli κ μενα τωρα μου το ξεκινησε που χεστηκε λιγο πανω του απο το τηλ μου!!

gzWep2.png

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα!! Νομιζω σημερα ειχα και την πρωτη συσπαση μου! ημουνα ορθια και ενιωσα πετρα και το κατω μερος της κοιλιας και μολις κουνηθηκα εφυγε... χωρις πονο και χωρις ενοχληση! εγω δεν παιρνω μαγνησιο...ολες παιρνετε μαγνησιο??? τωρα στη βδομαδα που ειμαι φυσιολογικες δεν ειναι αυτες οι συσπασεις;; Να σας ρωτησω κατι ασχετο τελειως... αυριο καθαρα ΔΕυτερα σας απαγορευσε κατι να φατε ο γιατρος σας;;Τουρσια μπορουμε να φαμε;; ταραμα;;

Εγώ θα παίρνω μαγνησιο μέχρι την 36η εβδομάδα. Μετά μου είπε να σταματήσω. Αύριο νομίζω πως μπορείς να φας ότι θες!!! Τα τουρσί απλά σου λένε όχι πολλά για το αλάτι. Αλλά μια μέρα τώρα δεν πειράζει!!! Ας το απολαύσουμε!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσια εγω εξακολουθω στα +12 οποτε μην μασατε με κιλα...θα τα χασουμε...και μιας και το εφερε και η κουβεντα μολις ηρθαμε να φαμε κατι ωραια κοψιδια

...οποτε με βλεπω φευγοντας απο το μαγαζι να ειμαι και με πολλα ++++++ καλα να περνατε!!!

Φιλιααααααααααααα!!!

Καλά να περάσετε!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, προσοχή στα αυριανά φαγητά γιατί είναι ο,τι πρέπει για καουρα. Από όπου κ να το πιάσεις το πράγμα βρωμάει. Ελιές; Ταραμας; Τηγανητά; Πικλες; Αστε τα να πάνε. Αφήστε που ταραμά κάνει να φάμε; Αμφιβάλλω.

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσαρες. Σημερα εμεις σχεδον ολη μερα την βγαλαμε εκτος σπιτιου , στο σπιτι της πεθερας μου. Τι ωραια που ηταν σημερα κ δεν μαγειρεψα κ ημουν αραχτη σε εναν καναπε.. Αχ... Απο αυριο ξανα τα ιδια κ εχουμε κ τις ετοιμασιες μας για τον μπεμπη.. Η κατασταση με τα πλυντηρια ειναι απαλευτη. Δεν τα προλαβαινω οταν κανει καλο καιρο, κ επειση τις πιο πολλες μερες δεν κανει αναγκαστικα τα απλωνω στην απλωστρα κ την βαζω μεσα στο σπιτι. Εχω κορίτσια ξεκινησει κ αγχωνομαι. Εχω να ετοιμασω κ την μικρη μου κ τον αντρα μου για τις μερες που θα λειπω κ νιωθω οτι δεν θα προλαβω. Σήμερα φιλοι μας μας χαρισαν κουνια κ καροτσι κ καθισμα αυτοκινητου κ εχουμε κ αυτα να πλυνουμε κ να βαψουμε την κουνια απο ροζ σε λευκη. Ειναι ολα τους σε πολυ καλη κατασταση. Ευτυχώς σταθηκαμε τυχεροι γιατι την μικρη μας δεν θελουμε να την βγαλουμε απο την κουνια της ειναι ροζ με καρδιες κ γινεται κ κρεβατι.

Χθες πήγαμε κ στο motherbaby κ αγορασα ενα σουτιεν θηλασμου σε μπεζ χρωμα. Μας δωααν δωρο κ το μαξιλαρι θηλασμου , ελπιζω να το βολευτω..

Οι καουρες καλα κρατουν κ τωρα που ξαπλωσα χειροτερεψαν. Κρυο γαλα δεν μπορω να πιω θα πειραχτουν τα λαιμα μου. Αχ υποφερω πια δεν αντεχεται αυτο το πραγμα.

Επειδή με τρομαξατε και δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ από το άγχος πήρα τον γιατρό και μου είπε να φάω ότι θέλω! Πιο πολύ να προσέχουμε λογο αλμυροτητας και επειδή όλα αυτα δημιουργούν καούρες. Και για τον ταραμα μου είπε ενταξει. Διαβασα και τα συστατικά και λεει αυγά ψαριού αλλα εχουν περάσει ένα κάρο προετοιμασιες.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Δεν πειράζει. Άλλωστε σκέφτομαι τώρα ότι αυτό που αγοράζουμε από το σούπερ δεν είναι γνήσιο αυγοταραχο, αλλά επεξεργασμενο κ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Επίσης δεν νομίζω ότι στις εβδομάδες μας είναι τόσο επικίνδυνες αυτές οι τροφές.

82ZHp3.png

Καλησπέρα κοριτσαρες. Σημερα εμεις σχεδον ολη μερα την βγαλαμε εκτος σπιτιου , στο σπιτι της πεθερας μου. Τι ωραια που ηταν σημερα κ δεν μαγειρεψα κ ημουν αραχτη σε εναν καναπε.. Αχ... Απο αυριο ξανα τα ιδια κ εχουμε κ τις ετοιμασιες μας για τον μπεμπη.. Η κατασταση με τα πλυντηρια ειναι απαλευτη. Δεν τα προλαβαινω οταν κανει καλο καιρο, κ επειση τις πιο πολλες μερες δεν κανει αναγκαστικα τα απλωνω στην απλωστρα κ την βαζω μεσα στο σπιτι. Εχω κορίτσια ξεκινησει κ αγχωνομαι. Εχω να ετοιμασω κ την μικρη μου κ τον αντρα μου για τις μερες που θα λειπω κ νιωθω οτι δεν θα προλαβω. Σήμερα φιλοι μας μας χαρισαν κουνια κ καροτσι κ καθισμα αυτοκινητου κ εχουμε κ αυτα να πλυνουμε κ να βαψουμε την κουνια απο ροζ σε λευκη. Ειναι ολα τους σε πολυ καλη κατασταση. Ευτυχώς σταθηκαμε τυχεροι γιατι την μικρη μας δεν θελουμε να την βγαλουμε απο την κουνια της ειναι ροζ με καρδιες κ γινεται κ κρεβατι.

Χθες πήγαμε κ στο motherbaby κ αγορασα ενα σουτιεν θηλασμου σε μπεζ χρωμα. Μας δωααν δωρο κ το μαξιλαρι θηλασμου , ελπιζω να το βολευτω..

Οι καουρες καλα κρατουν κ τωρα που ξαπλωσα χειροτερεψαν. Κρυο γαλα δεν μπορω να πιω θα πειραχτουν τα λαιμα μου. Αχ υποφερω πια δεν αντεχεται αυτο το πραγμα.

Καλοριζικα τα πράγματα!!! Μην αγχώνεσαι! Ολα θα τα προλάβετε μέχρι να έρθει ο μπέμπης!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Δεν πειράζει. Άλλωστε σκέφτομαι τώρα ότι αυτό όντως τοάζουμε από το σούπερ δεν είναι γνήσιο αυγοταραχο, αλλά επεξεργασμενο κ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Επίσης δεν νομίζω ότι στις εβδομάδες μας είναι τόσο επικίνδυνες αυτές οι τροφές.

Ακριβώς! !!! Μέχρι τις 13 εβδομάδες πρέπει να τα προσέχουμε αυτά. Και όντως αυτή που αγορασα εγώ έχει μόνο 6% ταραμά.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...