Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

athinakos ναι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά και όσο μικρότερο είναι το παιδάκι τόσο "χειρότερα" είναι. Τουλάχιστον την δικιά μου μπορώ και δεν την σηκώνω πλέον όρθια, οκ στον καναπέ και στο κρεβάτι είμαστε συνέχεια αγκαλιά γιατί είναι και αγκαλίτσας. Όταν ήτανε 2 όμως δεν υπήρχε περίπτωση να μην την σηκώσω να την βάλω στο αυτοκίνητο, στην μπανιέρα κλπ. Τώρα τουλάχιστον κάθεται μόνη της στο αυτοκίνητο, την κρατάω και μπαίνει στην μπανιέρα, ανεβοκατεβαίνει άνετα τις σκάλες και όταν της λέω δεν θα ξαπλώσω μαζί σου για να μην με κολλήσεις το καταλαβαίνει και ας στεναχωριέται λιγάκι.

Μετακινήθηκε η μικρούλα σου και ηρέμησες λιγάκι ε μπράβο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!! Καλό διήμερο!!! Κορίτσια, εχω κ γω καούρες κ όταν το είπα στο γιατρό μού είπε:"και τι κάνεις γιναυτο;" τίποτα, του λέω. Και μου λέει:"έλα Χριστέ μου! αν είναι δυνατόν! μέχρι 3 simeco την ημέρα" Από τότε βρήκα την υγειά μου όταν με πιανει. Ρωτήστε κ τους γιατρους σας. εγώ δεν παίρνω 3 την ημέρα εννοείται αλλά ένα το διημερο σιγουρα

82ZHp3.png

Καλημερα κοριτσια γλυκα!! Ελιωσα απο την ξαπλα σηκωθηκα μονο 7 το πρωι που γυρισε απο την δουλεια ο αντρας μου κ φαγαμε πρωινο παρεα κ μετα παλι ξαπλα μεχρι τωρα...τωρα παλι ξαπλα στον καναπε!!

Aleksandroula πολυ καλο που δεν ανεβασε πυρετο η κορουλα σου..μπορει να το περασει ετσι ελαφρια κ να την γλιτωσεις!

Athinakos ελπιζω ετσι να παραμείνει η μπουμπου για να μην πονας!!

εγω καουρες ευτυχως δεν εχω αλλα εκοψα το βραδινο...μονο γιαουρτι κ φρουτο τρωω η γαλα με δημητριακα κ ετσι δεν με πειραζουν!

gzWep2.png

Κοριτσια καλησπερα!

Κοριτσια να ρωτησω κατι αν πας να γεννησεις στα επειγοντα σε δημοσιο μετα μπορεις να πας στις καινουργιες πτερυγες στα μονοκλυνα?πως ακριβως γινεται?[/QU

Αν υπάρχει διαθέσιμο μονόκλινο, απλά το επιλέγεις και μετά πληρώνεις το επιπλέον ποσό. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βρεις. Μπορείς να ρωτήσεις από τώρα..

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Δυστυχως δεν εχω..ειναι κ λιγος ο καιρος που ειμαι εδω οποτε οι φιλιες μου ειναι επιφανειακες...

Δεν ανησυχω για το φαι λιγο απεξω λιγο ο αντρας μου θα περασουμε!!

ξερετε γιατι σκαω?? Την Τετάρτη που εκανα τον μεγαλο υπερηχο ρωτησα την γιατρο αν ειναι χαμηλα γιατι καπως ετσι το ενιωθα κ μου ειπε οχι ακομα ψηλα ειναι...εε χαμηλωσε τοσο σε 3 μερες?? Γιαυτο ελπιζω μηπως ειναι σκελετικο μονο το προβλημα!!

τελος παντων σας επρηξα με τα δικα μου, Aleksandroula προσεχε κ εσυ οσο μπορεις πιες φυσικους χυμους μπολικους!!

καλο βραδυ σε ολες μας...τωρα θα διαβαζω συνεχεια τα νεα σας!!

Ίσως θα έπρεπε να βρεις καμιά γυναίκα να έρχεται για λίγες ώρες κάποιες μερες..να μαγειρεύει και ν κανει καμια δουλειά...εκτός κι αν ο άντρας σου τα καταφέρνει οπότε να σηκώνεσαι μόνο για να βάλεις να φας..εγώ που έπρεπε να προσέχω από την 16 εβδομάδα και μετά λόγω περίδεσης έτσι έκανα..4ωρο έρχεται και της δίνουμε 15 ευρώ..για δες αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε και μήπως είναι εύκολο να βρεις..έτσι για το πρωί που δεν είναι ο άντρας σου,εμένα έρχεται 10-14.00...μας πονάνε τα λεφτά αλλά βοήθεια δεν έχουμε και είναι μια θυσία που κάνουμε για το μωρό μας...

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα και καλη κυριακη...εγω σημερα ξυπνησα στις 6και μετα ξανακοιμηθηκα στις 9 30 μεχρι τωρα κοιμηθηκα τοοοοσοοο βαθια που πρωτξ φορα γυρισα μπρουμητα και με ξυπνησε ο μπεμπης απο τις εντονες κλωτσιες που μου εριχνε...τον πλακωσα τον κακομοιρη αλλα κοριτσια ...ξεκουραστηκα κοιμηθηκα καπως σαν ανθρωπος!!σημερα λεμε να βγουμε και για καφεδακι το απογευμα στο διπλα χωριο ..!!vaso τυχερη εισαι εμενα δεν μου δινει τπτ μου ειπε γαλα το οποιο κοριτσια καμει δουλεια μολις πιο ενα ποτηρι μετα απο 5 λεπτα περνανε ολα κι με κραταει κανενα 3ωρο!αννα ευχαριστω για την απαντηση!sofaki δοκιμασε γαλα στις καουρες κρυο θα δεις...βοηθαει πολυ!!

Παντως ο μπεμπης πολυ δραστηριος σημερα ολο βολτες κανει!!:D

Παω να φαω τωρα γιατι με τον καθαρο αερα εδω μου εχει ανοιξει η ορεξη!:tongue:

Καλο μεσημερι!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημερες!! Καλό διήμερο!!! Κορίτσια, εχω κ γω καούρες κ όταν το είπα στο γιατρό μού είπε:"και τι κάνεις γιναυτο;" τίποτα, του λέω. Και μου λέει:"έλα Χριστέ μου! αν είναι δυνατόν! μέχρι 3 simeco την ημέρα" Από τότε βρήκα την υγειά μου όταν με πιανει. Ρωτήστε κ τους γιατρους σας. εγώ δεν παίρνω 3 την ημέρα εννοείται αλλά ένα το διημερο σιγουρα

Λες εεε?Τα simeco τα παίρνεις όταν έχεις καούρες ή προκαταβολικά? Είναι αυτά τα μασώμενα? Εμένα μου είχε πει να πάρω τα losek τότε που είχα μεγάλο θέμα με τις κορτιζόνες..αλλά δεν έχω καταλάβει αν επιτρέπεται να τα παίρνω σε σταθερή βάση..την Τετάρτη που θα πάω θα τον ρωτησω..

Κοριτσια καλημερα και καλη κυριακη...εγω σημερα ξυπνησα στις 6και μετα ξανακοιμηθηκα στις 9 30 μεχρι τωρα κοιμηθηκα τοοοοσοοο βαθια που πρωτξ φορα γυρισα μπρουμητα και με ξυπνησε ο μπεμπης απο τις εντονες κλωτσιες που μου εριχνε...τον πλακωσα τον κακομοιρη αλλα κοριτσια ...ξεκουραστηκα κοιμηθηκα καπως σαν ανθρωπος!!σημερα λεμε να βγουμε και για καφεδακι το απογευμα στο διπλα χωριο ..!!vaso τυχερη εισαι εμενα δεν μου δινει τπτ μου ειπε γαλα το οποιο κοριτσια καμει δουλεια μολις πιο ενα ποτηρι μετα απο 5 λεπτα περνανε ολα κι με κραταει κανενα 3ωρο!αννα ευχαριστω για την απαντηση!sofaki δοκιμασε γαλα στις καουρες κρυο θα δεις...βοηθαει πολυ!!

Παντως ο μπεμπης πολυ δραστηριος σημερα ολο βολτες κανει!!:D

Παω να φαω τωρα γιατι με τον καθαρο αερα εδω μου εχει ανοιξει η ορεξη!:tongue:

Καλο μεσημερι!

Μπράβο Αννούλα. Σ' ακούω και καλύτερα..Κάτι κάνει το γάλα..αλλά εγω ειλικρινά αναγκάζομαι να είμαι συνέχεια πεινασμένη..Τεσπα,θα περάσει κι αυτό!!

Εγώ έπαιρνα simeco το πρώτο τρίμηνο, βασικά 2ο-3ο μήνα, γιατί είναι έντονη δυσπεψία και δεν μου πέρναγε με τίποτα. Και δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα. Έπαιρνα χοντρικά 1 την ημέρα. Τώρα έχω πάρει 1-2 φορές αλλά δεν κάτι τίποτα στην δυσπεψία, ξαναάρχισα τα ανθρακούχα νερά το βράδυ πριν κοιμηθώ και γίνεται δουλειά, αλλά πηγαίνω περισσότερες φορές στην τουαλέτα. Το κρύο γάλα πάντως κάνει και σε μένα πολύ καλή δουλειά, αλλά πρέπει να μην έχω φάει ιδιαίτερα το βράδυ.

Εντωμεταξύ βρε κορίτσια, εδώ και 3 βδομάδες περίπου έχω περιορίσει το φαγητό αρκετά αλλά η ζυγαριά δεν έχει σταματήσει να ανεβαίνει. Κλείνω τον 7ο με +8 κιλά και έχω ακόμα λογικά σχεδόν 2 μήνες. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάρει σύνολο 8,5 με πολύ φαγητό, πείναγα συνέχεια, και πολλά γλυκά. Τώρα τρώω τα μισά και έχω ήδη βάλει 8 και θεωρητικά είχα χειρότερη δυσπεψία στην αρχή, και τρώω λιγότερο τώρα, εδώ και 1 μήνα, εκτός αν δεν θυμάμαι καλά. Βλέπω να παίρνω τουλάχιστον 3 ακόμα και δεν ξέρω πως θα τα χάσω μετά. Καλά να είμαστε βέβαια και εγώ και το μωράκι μου, αλλά απογοητεύομαι επειδή δεν μπορώ να βρω μια άκρη. Οκ θα μου πείτε, ορμόνες !!

Έχω δουλίτσα γραφείου να κάνω και είναι ευκαιρία τώρα που είναι η κόρη μου στο δωμάτιό της, πάω.

Εγώ τα simeco τα παίρνω όταν με πιάσει η καουρα. Γάλα έτσι κ αλλιώς δεν έχω πιει πότε στη ζωή μου, μου φέρνει φούσκωμα κ αηδία,πόσο μαλλον τώρα στην εγκυμοσυνη. Οπότε δεν έχω άποψη. Δοκίμασε τα αννα κ τα 2 κ βλέπεις.

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

Άσχετο. Όταν κλείσουμε τις 36 εβδομάδες και μπούμε 37, υποτιθεταί ότι μπορεί να γεννησουμε;; Καλά, εννοείται ότι μπορεί ανά πάσα στιγμγη να γεννησουμε, απλά τότε θεωρείται τελειομηνο το μωρό;;;

82ZHp3.png

Ναι όπως είπες ανα πάσα στιγμή μπορούμε να γεννήσουμε. Θεωρητικά, από στατιστικές δηλαδή, οι γυναίκες που γεννάνε φυσιολογικά, χωρίς παρεμβάσεις από τους γιατρούς, φτάνουν κοντά στις 41 εβδομάδες. Ο μέσος όρος δηλαδή στις πρωτότοκες είναι σχεδόν 41 εβδομάδες και στις δευτερότοκες σχεδόν 40.

Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι σίγουρο, ειδικά στην Ελλάδα που ακόμα και σε φυσιολογικό παρεμβαίνουν οι γιατροί.

Πάντως το μωρό αφού κλείσει τις 36 εβδομάδες θεωρείτε τελειόμηνο και αν δεν έχει άλλα προβλήματα, συνήθως αναπνευστικά, δεν μπαίνει σε θερμοκοιτίδα.

Απλά ορισμένα μαιευτήρια, όχι όλα, έχουνε ως πολιτική, ένα μωρό ακόμα και 36 ακριβώς να γεννηθεί το βάζουνε θερμοκοιτίδα προληπτικά λέει, χωρίς λόγω κατεμέ, γιατί εκεί κινδυνεύει περισσότερο αν είναι υγιές. Και το λέω γιατί το έχει ζήσει φίλη μου. Πάντως νομίζω ότι είναι ακόμα καλύτερα να κλείσει τις 37 εβδομάδες.

Βάσω κοντεύεις να μπεις στο μήνα σου! Μπράβο! Έχουμε 3 βδομάδες διαφορά. Εύχομαι τα μωράκια μας να έρθουν όταν είναι η ώρα τους.

Όσο για τα κιλά μην αγχώνεστε. Και εκεί σας ρίχνω, χαχα, εχω πάρει 12. Ξεκίνησα 65 και είμαι 77_78. Λένε ότι τα 6 περίπου φεύγουν μέχρι να βγεις από το μαιευτήριο. Ε, θα μου μείνουν άλλα 7-8. Ε, θα βάζω τον άντρα μου να με τρίβει στα μπούτια να φύγουν. Αει στο καλό με τα κιλά πια!! Χαχα.

82ZHp3.png

χαχαχα, έτσι να σε τρίβει.

Άσε εγώ γυρνόντας από το μαιευτήριο, επειδή άδειασε το στομάχι μου και ξεσ... στο φαγητό, είχα χάσει μόνο 3 κιλά. όταν γύρισα ζυγίστηκα και έπαθα σοκ. Μέσα στις 40 μέρες φύγανε άλλα 3 περίπου και μετά τίποτα. τα 2+ τελευταία δεν φεύγανε με τίποτα. Και λένε κιόλας οτι με τον θηλασμό φεύγουν πιο εύκολα, αλλά αυτό ισχύει αν κάνεις μια κάποια διατροφή. Εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω. Τόσο φαγητό ποτέ στη ζωή μου. Γιαυτό αγχώνομαι τώρα, ότι αν πάρω 12, θα χάσω τα 6, άντε τα 8 βαριά αν προσέξω, και μετά?!! Τι γίνεται???

Καλά δεν θα σκάσω κιόλας αν τα πάρω, αλλά το παλεύω.

Σε 3 μέρες μπαίνεις στο μήνα σου? Είδα το τικεράκι σου γιαυτό.

Αχ αν και ξέρω ότι θα μου λείψουν οι κλωτσιές από μέσα, όπως και την προηγούμενη φορά, αυτή τη φορά ανυπομονώ περισσότερο να γεννήσω γιατί έχω κουραστεί πολύ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...