Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Στέλλα, για μένα θα σου πω γιατί για τις άλλες κοπέλες δεν ξέρω. ο δικός μου γιατρός είναι στο αλεξανδρα και μου είπε ότι μπορεί να πάει σε όλα τα μαιευτηρια εκτός από το ελενα (επειδή είναι το άλλο δημοσιο)και το μητέρα. Στο μητέρα δεν ξέρω γιατί δεν πάει. Στα άλλα λέει πάει.

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πάντως μέχρι κ την Τρίτη σίγουρα δε θα βγω από το σπίτι...θα είμαι κρεβάτι, καναπές, τουαλέτα, μπαλκόνι αν συνεχίσουμε να έχουμε ήλιο...κανένα φαί εύκολο κ αυτό είναι όλο...είμαι ακόμα 32 κ 3 ημερών...

gzWep2.png

πάντως μέχρι κ την Τρίτη σίγουρα δε θα βγω από το σπίτι...θα είμαι κρεβάτι, καναπές, τουαλέτα, μπαλκόνι αν συνεχίσουμε να έχουμε ήλιο...κανένα φαί εύκολο κ αυτό είναι όλο...είμαι ακόμα 32 κ 3 ημερών...

Fotini άσε τις ταρζανιες με τα μαγειρέματα κ κάνε αυτό που σου είπε ο γιατρός σου!!! Δλδ ακινησία 2 εβδομάδες. Μην κουράζεσαι καθόλου. Έχεις φάει τον γάιδαρο, κουράγιο. Θα ξεκουραστείς κ θα σου φύγουν αυτά τα συμπτώματα. Αλλά, ναι, ρώτα τον αν πρέπει να σε δει τώρα κοντά. Παρτον τηλ.

82ZHp3.png

Αχ βρε κορίτσια σαραβαλα καταντήσαμε όλες!!! Πάλι καλά που κοντεύουμε στο τέλος...και εγώ δεν θέλω να γκρινιάζω, γιατί ειλικρινά είμαστε πολύ τυχερές που σε λίγο καιρό θα εχουμε τα μωρά μας. Αφού οταν πονάω και φωνάζω στεναχωριεμαι που θα με ακούει το μωρό και θα την τρομάζω.

Foteini να κάνεις ακριβώς αυτό που σου είπε ο γιατρός. Ξαπλωσε και ασε τις δουλειες. Λίγος καιρός έμεινε οπότε υπομονή. Εμένα είναι ψηλά αλλά αυτούς τους πόνους που είχες τους έχω και εγώ απο το βάρος. Σήμερα που βγήκα να περπατήσω η μικρή εδινε κατι μπουνιές εκεί χαμηλά που ένιωθα σαν ηλεκτρικό ρεύμα να περναει στον κόλπο. Ημουν σίγουρη οτι θα βγει. Για τον δικό μου πόνο στο νεύρο ο γιατρός μου είπε άσκηση!!! Περπάτημα, pilates, διατάσεις και τρίψιμο με κρέμες που με ανακουφίζει.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κ όμως πέρασε κ θα περάσει κι αλλο ρε κορίτσια!!! Κανένας άντρας δεν θα άντεχε να τα περνάει αυτά παρεμπιπτοντως!!! Οπότε υπομονή κ θα περάσει κ η κλεισούρα κ τα νεύρα κ όλα. Κ βέβαια θα έρθουν άλλα προβλήματα μετά κ θα έχουμε να γκρινιάζουμε για αύτα. Ουφ, σας τα είπα μπας κ βοηθηθειτε. Εννοείται επίσης οτο υπάρχουν κ άλλες κοπέλες που έχουν περάσει τα Χειρότερα. Δόξα τω θεω να λέμε. Σας φιλώ. Η ψυχολόγος, Vaso ����������

Καλά εννοείται ότι κανένας άντρας δεν θα άντεχε!!! Ουτε τους πόνους ούτε τίποτα!Δεν είναι τυχαίο που οι γιατροί μας αποκαλούν το ισχυρό φύλο:D

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή έχουν δίκιο τα κορίτσια!!! Μπορεί να μένουν ακόμη 7 βδομάδες, αλλά είσαι στο τέλος, υπομονή και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού. Εξαλλου και η ιδια ελεγες οτι είναι δύσκολη η δουλεια σου για κατασταση εγκυμοσύνης και οτι είναι απαράδεκτο το συστημα της Κύπρου. Αν ήσουν εδώ ήδη θα ήσουν σε άδεια, οποτε ξεκουρασου όσο μπορείς!!!

TJhAp3.png

Foteini μου κανε οτι ακριβως σου ειπε ο γιατρος!!!

Χωρις να θελω να σε αγχωσω ειχα ακριβως τα ιδια..το αποτελεσμα ο μπεμπης πολυ χαμηλα ετοιμος απο θεση για να βγει...ο γιατρος την πρωτη βδομαδα μου ειχε πει ξαπλα μονο τα βασικα και απαραιτητα μαζι με ουτροτζεσταν των 200 τωρα ηταν λιγο πιο χα! !λαρος!!εγω ομως ταλαιπωρηθηκα και με την μετακομιση !ξαπλωσε χαλαρωσε και μην κανεις τπτ για μενα ουτε μαγειρεμα εγω ειχα την μανα μου και τον αντρα μου τωρα ξεκινησα δειλα δειλα να κανω κατι ψιλοπραγματα...λιγο μας εμεινε να κννουμε υπομονη..και προπαντων μιλα με το γιατρο σου και κανε οτι σου πει...!!ολα θα πανε καλα!!:D:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Στέλλα, για μένα θα σου πω γιατί για τις άλλες κοπέλες δεν ξέρω. ο δικός μου γιατρός είναι στο αλεξανδρα και μου είπε ότι μπορεί να πάει σε όλα τα μαιευτηρια εκτός από το ελενα (επειδή είναι το άλλο δημοσιο)και το μητέρα. Στο μητέρα δεν ξέρω γιατί δεν πάει. Στα άλλα λέει πάει.

Μάλιστα. Για εδώ (χωρίς να το έχω ψάξει) νομιζω ότι αν γεννήσεις σε δημόσιο πας στα επείγοντα και σε αναλαμβανει οποίος εφημερευει. Εντάξει, δεν έχουμε κ αμιγώς μαιευτικα νοσοκομεία εδώ. Επομένως επειδή δεν τα πολυσυμπαθω τα δημοσια της πολης, ποτέ δεν μου πέρασε καν απο το μυαλό το ενδεχόμενο να μη γεννησω σε ιδιωτικό. Αλλά απ ο,τι κατάλαβα καμια σχέση το καθεστώς κάτω.

TJhAp3.png

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κορίτσια!! εννοείται πως θα κάνω ότι πει ο γιατρός ...απλά δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι συνέχεια ξάπλα ή αν μπορώ που κ που να κάνω καμιά βολτούλα μέσα στο σπίτι...ε φαντάζομαι μέχρι να με δει κ να σιγουρευτώ ότι πάνε καλύτερα τα πράγματα,ότι πρέπει όντως να προσέξω κ με το παραπάνω...τουλάχιστον να φτάσουμε 36 βδομάδες όπως σου είπε κ εσένα ο γιατρός σου αννούλα...

ο άντρας μου τρελάθηκε θα μαγειρεύει εκείνος λέει αρκεί να του λέω πως γίνονται τα φαγητά κ θα πάει λέει να αγοράσει κ κανένα επιτραπέζιο για να περνάμε τις ώρες στο σπίτι ευχάριστα, θα κατεβάσει ταινίες κ τα σχετικά!! κατά βάθος χάρηκε πιστεύω μέσα του που θα καθήσω γιατί νιώθει μεγαλύτερη σιγουριά να είμαι σπίτι , συνέχεια με παρακαλούσε τον τελευταίο καιρό, μου έλεγε ζήτα άδεια να καθήσεις κ θα σε πηγαίνω βόλτες να μην βαριέσαι....βέβαια τώρα αυτό του είπα δεν θα μπορεί να με πηγαίνει βόλτες αλλά δεν πειράζει!!

gzWep2.png

κορίτσια η κόρη μου είναι λίγο χειρότερα απο το απόγευμα. Έκανε 37,6 και δακρύζουν συνέχεια τα μάτια της και μου λέει οτι την καίνε. Και είναι ακόμα στην πρώτη μέσα, συνήθως το δεύτερο 24ωρο, απο σήμερα το βράδυ δηλαδή, είναι χειρότερα. Είμαι σίγουρη οτι θα κάνει πυρετό το βράδυ, ελπίζω όμως όχι πολύ και όχι για πολλές μέρες. Εγώ ευτυχώς προς το παρόν αισθάνομαι μια χαρά, αλλά θα δούμε τις επόμενες 2-3 μέρες τι θα γίνει.

Φωτεινή και εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια, ούτε μαγείρεμα, τουλάχιστον για κάποιες μέρες. Κρίμα είναι τώρα που έφτασες στο τέλος να γεννήσεις πρόωρα. Υπομονή και θα περάσουν οι 2 βδομάδες.

Στέλλα κάποιοι γιατροί δουλεύουν και σε ιδιωτικό και σε δημόσιο. Βέβαια γενικώς όταν πας στο δημόσιο πρέπει να έχει τυπικά ο γιατρός σου εφημερία απο όσο ξέρω, αλλά φαντάζομαι τα κανονίζουν μεταξή τους οι γιατροί.

Καλά έκανες και πήγες τις βόλτες σου.

Όσο για τις αρνητικές σκέψεις, όλα στο πρόγραμμα είναι. Σε κάθε γυναίκα βγαίνουν διαφορετικά οι ορμόνες, όμως να πεις στον άντρα σου, όταν γεννήσεις, αν δει κάτι τραβηγμένο να σου το πει. Επειδή μερικές γυναίκες δεν καταλαβαίνουν οτι μπορεί να τους πιάσει επιλόχειος κατάθλιψη, γιατί μια θλίψη γενικώς το πρώτο δίμηνο είναι φυσιολογική, να έχετε στο νου σας οτι δεν θα σας κάνει κακό να μιλήσετε με ένα ψυχολόγο αν κρίνουν οι γύρω σας οτι κάτι δεν πάει καλά με την ψυχολογία σας. Ίσα ίσα θα σας βοηθήσει πολύ.

Διαφημίσεις

Φωτείνη δεν έχεις κανέναν εκεί κοντά να σου φέρει φαγητό, πεθερά, φίλη, κάποιον? Αν δεν έχεις πάντως ζάχαρο, δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια, καλύτερα να παραγγέλνεις απέξω.

Δυστυχως δεν εχω..ειναι κ λιγος ο καιρος που ειμαι εδω οποτε οι φιλιες μου ειναι επιφανειακες...

Δεν ανησυχω για το φαι λιγο απεξω λιγο ο αντρας μου θα περασουμε!!

ξερετε γιατι σκαω?? Την Τετάρτη που εκανα τον μεγαλο υπερηχο ρωτησα την γιατρο αν ειναι χαμηλα γιατι καπως ετσι το ενιωθα κ μου ειπε οχι ακομα ψηλα ειναι...εε χαμηλωσε τοσο σε 3 μερες?? Γιαυτο ελπιζω μηπως ειναι σκελετικο μονο το προβλημα!!

τελος παντων σας επρηξα με τα δικα μου, Aleksandroula προσεχε κ εσυ οσο μπορεις πιες φυσικους χυμους μπολικους!!

καλο βραδυ σε ολες μας...τωρα θα διαβαζω συνεχεια τα νεα σας!!

gzWep2.png

Καλημέρα! Σοφάκι το ξενύχτησες ε! Σήμερα με έπιασε και εμένα η πρώτη μου καούρα, αλλά ευτυχώς κράτησε λίγο.

Η κόρη μου ευτυχώς δεν έκανε πυρετό το βράδυ, το περίμενα, πήγαινα κάθε λίγο και της έβαζα θερμόμετρο. Το πρωί όμως είχε 37,3, πιο πολύ αδιαθεσία είναι και όχι πυρετός, αλλά ξύπνησε στις 7 και δεν ξανακοιμήθηκε. Όχι τίποτα άλλο έχει συνηθήσει να κοιμάται πάνω απο 10 ώρες το βράδυ και τώρα κοιμήθηκε 8 και πρέπει να κοιμηθεί για να συνέλθει. Ελπίζω να κοιμηθεί λιγάκι το μεσημέρι. Έχει κόψει το μεσημεριανό ύπνο 1,5 χρόνο τώρα, αλλά στην τελευταία της ίωση κοιμήθηκε.

Εγώ προς το παρόν, εκτός απο άυπνη είναι καλά, όμως είναι πιθανό να κολλήσω ή να εμφανήσω συμπτώματα για τις επόμενες 2-3 μέρες, οπότε προσέχω όσο μπορώ.

Φωτεινή δεν ξέρω αν μπόρεσε να κατέβει σε 3 μέρες το μωρό, όμως μπορεί να φοβάται για τον τράχηλο. Αν φοβάσαι πολύ πάρε τον τηλέφωνο να του μιλήσεις, αν και απο το τηλέφωνο δεν ξέρω αν θα σου πει τίποτα. Αλλιώς κάνε υπομονή μέχρι την τρίτη και πάρε τον και ζήτησέ του να πας για να ηρεμήσεις, εκτός αν δεν θέλει να μετακινηθείς καθόλου.

Καλημέρα!!!!

Πωωω βρε κορίτσια τόσο χάλια είναι οι καούρες ε; Ευτυχώς δεν έχω ταλαιπωρηθεί...ακόμα....Λοιπόν η χοντρουλα μου μάλλον με λυπήθηκε και μετακινήθηκε απο δεξια στα αριστερά και ανακουφιστηκε το νεύρο!!!

Alexandroula όλο σου λέμε να προσέχεις μην αρρωστησεις και εσύ αλλα έχεις δικιο. Με ενα παιδί στο σπίτι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να το αποφύγεις....Ελπίζω να της περάσει γρήγορα! Ειλικρινά σας θαυμάζω όλες τις δευτερομανουλες!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...