Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Στέλλα το άγχος για τις δευτερομανούλες υπάρχει και είναι διαφορετικό. Την πρώτη φορά ήτανε κάτι άγνωστο και αγχωνόμουνα για το αν θα αντέξω κλπ. Τώρα ξέρω πολύ περισσότερα πράγματα, δεν αγχώνομαι τόσο για την διαδικασία, ψιλοαγχώνομαι για το να μην κάνω καισαρική και θα έχω 2 παιδιά να φροντήσω μετά, δεν ξέρω και πως είναι, αλλά το κυριότερο άγχος μου είναι μην, μακρυά απο εμάς, πάθω κάτι και αφήσω το/τα παιδάκια μου έτσι, ειδικά το μεγάλο που ξέρει και με περιμένει. Οκ όπως είπαμε προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, αλλά..... δεν τα καταφέρνω πάντα.

annoula σε καταλαβαίνω, ειδικά όταν σου έχουνε απαγορευτεί σχεδόν τα πάντα, ειδικά τώρα στο τέλος είναι ακόμα χειρότερα. Υπομονή και κοντεύεις. Κοινότυπο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

όπως ξαναείπα δεν κοιμήθηκα το βράδυ, μέχρι τις 2,5 έβηχε και κραψούριζε η μικρή μου και μετά σηκώθηκα άλλες 4 φορές. Με αποκορύφωμα στις 8 που ξύπνησε η κόρη μου, αλλά ευτυχώς και για τις 2 μας ξανακοιμηθήκαμε 1 ωρίτσα ακόμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα στα κοριτσια και περαστικα σας!! Για το Ελενα τωρα ειναι σουπερ διοτι εκει γεννησα κ πριν δυο χρονια κ δεν ειχα να ζηλεψω τπτ απο τα ιδιωτικα κ το δωματιο σουπερ με θεα!!! Λοιπον κ γω σαν δευτερομανουλα εχω αγχος κοριτσια μου μπορει να πανε στραβα τα πραγματα μπορει κ οχι. Στην Ιωάννα μου περιμενα να σπασουν απλως τα νερα, ποτε δεν μου εσπασαν απλα ξεκινησα νυχτα οι πονοι την ωρα που κοιμομουν κ το παλεψα 3 ωρες στο κρεβατο μια αριστερα μια δεξια. Πιο πολυ αριστετα για να βοηθιεται κ το μωρο. Για τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου τωρα εμεις δεν θα τα κανουμε με εζησε ο αντρας μου στο δωματιο για πολλες ωρες ποσο υπεφερα κ δεν θελει να με δει να γενναω. Φοβοταν μετα να με αγγιξει μηπως πονεσω καπου.. Κ γω δεν θελω να με δει να ουρλιαξω οταν βγαινει το μωρο. Που ευχομαι να ουρλιαξω!!!

Καλημέρα κοιλιτσες!! Πω πω κ εγώ ξύπνησα στις 2 επειδή ιδρωσα, ζεσταθηκα στον ύπνο μου. Έτρεχε κ η μύτη μου, φταρνιζομουν,στριφογυρνουσα κ σηκώθηκα κ πήγα στον καναπε κ ξάπλωσα με μια κουβέρτα. Αλλά τι ύπνο να κάνεις στον καναπέ!;; Τελοσπαντων. Athinakos, αυτό το πραγμσ με το ισχιο μού το έλεγε κ μια φίλη. Είναι μεγάλος πόνος, με πιάνει κ μένα κάποιες φορές αλλά όχι όσο εσένα. Είναι από τις αλλαγές ισορροπίας στο σώμα κ το βάρος. Υπομονή. Σκέφτεται καμιά κοπέλα να γεννήσει στο αλεξανδρα;;; Ή έχει εμπειρία από κει?? Από τη μία σκςφτομαι το Λητω κ να τα σκάσω, από την άλλη λέω γιατί ρε γμτ να δώσω τόσα λεφτα αφου μπορώ να δώσω 40 ευρώ την βραδιά στο αλεξανδρα;; Εσείς τι λέτε?? Έχω καταμπερδευτει.

82ZHp3.png

Βάσω εγώ το είπα παραπάνω, δεν θα ήθελα να πάω σε δημόσιο, όμως καταλαβαίνω απόλυτα τις γυναίκες που το κάνουν και τους λόγους που το κάνει η κάθεμία, γιατί μπορεί να είναι διαφορετικοί. Επίσης είπα οτι δεν θα ήθελα, γιατί αν υπήρχε τόσο μεγάλη ανάγκη εννοείτε οτι θα το έκανα.

Σοφάκι αν αισθανεται έτσι ο άντρας σου καλύτερα να μην είναι μέσα. Ο δικός μου δεν επηρρεάζεται, οπότε ήθελε να είναι.

Επίσης δεν είναι υποχρεωτικό να σπάσουν τα νερά. Αν έχεις πόνους κάτω απο 10 λεπτά,ως πρωτότοκη πας στο μαιευτήριο. Εγώ πριν σπάσουν τα νερά δεν είχα πόνους, είχα συσπάσεις όπως τόσους μήνες, χωρίς πόνο. Με πιάσαν οι πόνοι με το που σπάσαν τα νερά.

Έβαλα ένα πλυντήριο σεντονάκια-πετσετούλες, πάω να το απλώσω να στεγνώσουν τώρα που έχει ήλιο και να σιδερώσω ότι μπορώ σε 30-40 λεπτά γιατί μετά κουράζομαι.

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Έχω κι εγώ πολύ άγχος για κείνη την ώρα τη δύσκολη! Αφήστε να πάνε! Εμείς δε θα πάμε κάπου αυτές τις μέρες. Απλώς θα φάμε με γονείς την Κυριακή και Δευτέρα. Anna74 απ ότι ξέρω στο ΕΛΕΝΑ μπορεί να μείνει ο σύζυγος το βράδυ. Εγώ εκεί θα γεννήσω και το έχω ρωτήσει. Κοριτσάκια μου καλά να περάσετε το τριήμερο! Σας φιλώ!

Αλήθεια? Τέλεια!!Νόμιζα ότι ήταν σαν το Αλεξάνδρα που δεν μπορεί. Ευχαριστώ για την πληροφορία!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Και γω σημερα χαλια...ολο το βραδυ αυπνη και ειχα και ταχυκαρδιες απο το αγχος μου μαλλον...αφησα και τον αντρα μου αυπνο!!!εδω εχει ωραια μερα αλλα διαθεση μηδεν!!!ειμαι κουρελι...κοριτσια θελω να γεννησω...δεν αντεχω αλλο εχω καταπονεθει παρα πολυ....το ξερω γκρινιαζω αλλα δεν μπορ αλλο καθομαι μονη μου και κλαιω...νιωθω τελειως ανυμπορη και ο αντρας μου κανει και αυτος οτι μπορει για να με ηρεμησει!!!

Αλεξανδρουλα περαστηκα στη κορουλα σου μακαρι να μην ειναι τπτ και κολλησεις!!στελλα σε καταλαβαινω πρεπει να κανουμε υπομονη οι ορμονες βαρανε κοκκινο το λεω για να το ακουω και γω!!!athinakos αν εχεις το οκ απο το γιατρο περπατα αν σε βοηθαει ...μακαρι να μπορουσα και γω εμενα μου το χει κοψει το περπατημα! !!

Sofaki και γω εχω ακουσει οτι η κανουργια πτερυγα στο ελενα ειναι σουπερ και αφηνει και το συζηγο μεσα...επισης αν ο συζηγος εχει παρακολουθησει καποια μαθηματα ανωδυνου τοκετου μπορει να ειναι μεσα μαζι σου!!αυτο ειναι πολυ καλο!!

Κοριτσια καλο μεσημερι να εχετε...θα σας διαβασω παλι το απογευμα!!

Φιλια!

Αχχχ σε διάβασα και μ' έπιασαν τα κλάματα!!Έτσι ακριβώς αισθάνομαι κι ας είμαι και 3 βδομάδες μετά από εσένα.. εμένα η κλεισούρα και οι περιορισμοί μ έχουν βαρέσει στα νεύρα.. Πάλι σήμερα ξέσπασα σε κλάματα..ε ίμαι αγχωμενη ,δεν μπορω να ψάξω με την ησυχία μου πράγματα για το σπίτι και το μωρό...έχω κουραστεί ψυχολογικά,ο ι καούρες με κάνουν να φοβάμαι να ξαπλώσω.. βαριέμαι που δεν μπορώ να είμαι μόνη τα πρώϊνά, θέλω να κάνω τις δουλειές μου μόνη μου..:( Ελπίζω ότι αύριο θα είμαι καλύτερα..:P

Κοριτσια καλησπερα!

Κοριτσια να ρωτησω κατι αν πας να γεννησεις στα επειγοντα σε δημοσιο μετα μπορεις να πας στις καινουργιες πτερυγες στα μονοκλυνα?πως ακριβως γινεται?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα κοιλιτσες!! Πω πω κ εγώ ξύπνησα στις 2 επειδή ιδρωσα, ζεσταθηκα στον ύπνο μου. Έτρεχε κ η μύτη μου, φταρνιζομουν,στριφογυρνουσα κ σηκώθηκα κ πήγα στον καναπε κ ξάπλωσα με μια κουβέρτα. Αλλά τι ύπνο να κάνεις στον καναπέ!;; Τελοσπαντων. Athinakos, αυτό το πραγμσ με το ισχιο μού το έλεγε κ μια φίλη. Είναι μεγάλος πόνος, με πιάνει κ μένα κάποιες φορές αλλά όχι όσο εσένα. Είναι από τις αλλαγές ισορροπίας στο σώμα κ το βάρος. Υπομονή. Σκέφτεται καμιά κοπέλα να γεννήσει στο αλεξανδρα;;; Ή έχει εμπειρία από κει?? Από τη μία σκςφτομαι το Λητω κ να τα σκάσω, από την άλλη λέω γιατί ρε γμτ να δώσω τόσα λεφτα αφου μπορώ να δώσω 40 ευρώ την βραδιά στο αλεξανδρα;; Εσείς τι λέτε?? Έχω καταμπερδευτει.

Έχω ακριβώς τον ίδιο προβληματισμό..Ιασώ ή Έλενα..σε κάθε περίπτωση καισαρική..και μια φωνούλα φωνάζει να δω και κάποιον γιατρό για Φ.Τ. κι ας γεννήσω στο Λητώ..Μπάχαλο και δεν κανει καλό στην ψυχολογία μου αυτή η αβεβαιότητα..Μακάρι να αποφασίσουμε σύντομα..είμαι που είμαι αναποφάσιστη τώρα με τις ορμόνες έχει παραγίνει..

Αχχχ σε διάβασα και μ' έπιασαν τα κλάματα!!Έτσι ακριβώς αισθάνομαι κι ας είμαι και 3 βδομάδες μετά από εσένα.. εμένα η κλεισούρα και οι περιορισμοί μ έχουν βαρέσει στα νεύρα.. Πάλι σήμερα ξέσπασα σε κλάματα..ε ίμαι αγχωμενη ,δεν μπορω να ψάξω με την ησυχία μου πράγματα για το σπίτι και το μωρό...έχω κουραστεί ψυχολογικά,ο ι καούρες με κάνουν να φοβάμαι να ξαπλώσω.. βαριέμαι που δεν μπορώ να είμαι μόνη τα πρώϊνά, θέλω να κάνω τις δουλειές μου μόνη μου..:( Ελπίζω ότι αύριο θα είμαι καλύτερα..:P

Μια απο τα ιδια ...προσπαθω αννα να ειμαι ηρεμη και να μην το σκεφτομαι..αλλα ειναι μεγαλο βασανο...κανε υπομονη και συ..λιγο εμεινε!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Κορίτσια μου, φιλάκια σ' όλες!

Athinakos μου, νομίζω ότι κι εγώ αρχίζω να έχω τέτοιους πόνους με το που κουράζομαι έστω και λίγο ...μέση μου φαίνεται και δε με βλέπω γενικά να τη βγάζω καθαρή.. εγώ έχω και τσιμπήματα στην καρδιά.. άστα βράστα!

Θα έρθει ώρα μας και θα γεννήσουμε...οκ θα είμαστε πολύ κουρασμένες αλλά ανάλαφρες!!Φιλάκια.:D

Διαφημίσεις

Αννουλα κ αννα, κ βασικά όλα τα κορίτσια, υπομονή!!!!!!!!! Σας καταλαβαίνω γιατί κ εγώ έτσι αισθάνομαι. Θέλω να περασει ο καιρός να γεννησω!!!! Οι λεξεις κλεισούρα κ μοναξιά κ με συνοδεύουν από την 5η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Από την 6η εβδομάδα ημουν στο κρεβάτι με εμετούς και αφόρητη δυσανεξία σε όλες τις μυρωδιές. Μου μύριζε ακόμα κ το δέρμα μου κ μου έβγαιναν γουλιες από την αηδία. Αργότερα ήμουν σε ακινησία λόγω αίματος κ πλακωθηκα στα ουτροτζεσταν. Και το αποκορύφωμα ήταν ότι στον προγεννητικό έλεγχο βγήκε ότι δεν έχω ανοσία στον κυτταρομεγαλοιο (ούτε στην ερυθρα βέβαια), πράγμα που σήμαινε μακριά από όλους μην τυχόν κ είναι άρρωστοι κ κολλήσω. Από αυτό η μλκ είναι ότι κινδυνεύω λέει μέχρι κ την ημέρα που θα γεννησω. Μην σας τα πολυλογώ (τα έχω ξαναγράψει, απλά σας τα γράφω πάλι μπας κ νιώσετε λίγο καλυτερα), τους πρώτους 5 μήνες ήμουν σαν την άρρωστη πάνω σε έναν καναπέ. Έπειτα δεν ήμουν τόσο άσχημα, ήμουν καλύτερα, αλλά ακόμα κ τωρα εξακολουθώ να μην έχω κοινωνικές επαφές μιας κ οι περισδοτεροι γνωστοί έχουν μικρά που μπορεί να είναι άρρωστα, ή να είναι οι ίδιοι άρρωστοι κλπ κλπ. Σημειωτέον ότι ο άντρας μου δουλεύει 9-4 και 7-10 κάθε μέρα. Δηλ τον βλέπω ελάχιστα. Συμπέρασμα: τόσους μήνες οι 4 τοίχοι κ εγώ. Ούτε τη μητέρα μου δεν έβλεπα γιατί κ εκείνη έχει την γιαγιά μου κατακειτη. Ευτυχώς κατάφερα κ πήρα άδεια όλον αυτόν τον καιρό γιατί αλλιώς δεν θα την πάλευα. ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΙΣΩ Κ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!! Κ όμως πέρασε κ θα περάσει κι αλλο ρε κορίτσια!!! Κανένας άντρας δεν θα άντεχε να τα περνάει αυτά παρεμπιπτοντως!!! Οπότε υπομονή κ θα περάσει κ η κλεισούρα κ τα νεύρα κ όλα. Κ βέβαια θα έρθουν άλλα προβλήματα μετά κ θα έχουμε να γκρινιάζουμε για αύτα. Ουφ, σας τα είπα μπας κ βοηθηθειτε. Εννοείται επίσης οτο υπάρχουν κ άλλες κοπέλες που έχουν περάσει τα Χειρότερα. Δόξα τω θεω να λέμε. Σας φιλώ. Η ψυχολόγος, Vaso

82ZHp3.png

Βάσω δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι τι έκανες τόσους μήνες σπίτι μόνη σου.

Ναι αυτό με τα μικρά παιδιά είναι αλήθεια, αλλά όταν έρχεται η ώρα για 2η εγκυμοσύνη αναθεωρείς πολλά πράγματα. Έχοντας ένα παιδάκι 3,5 χρονών αναγκαστηκά το διακινδυνεύω και βγαίνουμε, βλέπουμε φίλους με παιδάκια κλπ. Δεν μπορώ να κλείσω ένα παιδάκι σπίτι 9 μήνες. Και σημειωτέον κάθε φορά που αρρωσταίνει κολλάω και εγώ, αφού την φροντίζω. Η μόνη φορά που δεν κόλλησα ήτανε τον οκτώβρη, ελπίζω να την γλυτώσω και τώρα. Και δεν πάει και παιδικό, έχουμε την δυνατότητα να την κρατήσουμε σπίτι για να μην αρρωσταίνει συνέχεια τώρα που είμαι έγκυος, όμως θα βγει έξω αναγκαστικά και θα αρρωστήσει.

Όπως καταλαβαίνετε κάνω το σταυρό μου και ελπίζω να την γλυτώσουμε. Οκ δεν πάμε σε παιδότοπους και αν οι φίλοι μας έχουνε έστω και υπόνιες ίωσης δεν βλεπόμαστε, αλλά και πάλι δεν ξέρεις αν μόλις έχει κολλήσει το παιδάκι και δεν έχει εκδηλώσει συπτώματα.

Αννα θα σου έλεγα να δεις ένα γιατρό για Φ.Τ., να συζητήσετε και αποφασίζεις μετά τι θα κάνεις ή όχι. Γιατί τώρα το σκέφτεσαι, αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις αν δεν το κάνεις.

Γεια σας και πάλι!

Αλεξανδρουλα μέσα στο μυαλό μου ήσουν, πράγματι βγηκα μια βόλτα στη αγορά (όντως για ρούχα ΔΕΝ είναι η κατάλληλη φάση, πήρα μερικά άνετα εσώρουχα), μετα βόλτα και καφεδακι στη λιακάδα και τέλος πήγαμε σε μια παράσταση φίλων και πελατών, οπότε γενικά κάπως ξεχάστηκα. Και τις επόμενες μέρες θα δουμε φιλους κλπ, οποτε ελπίζω να συνελθω. Btw είναι καλυτερα η κορούλα σου?

Ουφ είναι λίγο ανακουφιστικο που είμαστε πάνω κάτω στα ιδία ψυχολογικά. Και δε θέλω να είμαι αχάριστη ρε γμτ, αλλά μόνο άγχη και φοβίες με διακατεχουν, δεν μπορώ να νιώσω θετικά, ούτε καν να μιλήσω λίγο στη μικρούλα που όλο κόβει βόλτες εκεί μέσα. Φοβάμαι πολύ μη μου βγει άρνηση προς το μωρό, θα είναι τόσο άδικο!

Βάσω κορίτσι μου πραγματικα ηρωίδα, δεν έχω να πω τίποτα αλλο. Ελπίζω μόνο τα μωρακια να μας ανταμείψουν για όλα αυτά.

Κορίτσια, επειδή είμαι λίγο άσχετη και δε ξέρω τι παιζει κάτω στην Αθήνα, πώς μπορείτε να επιλέξετε δημόσιο ή ιδιωτικό? Δεν πρέπει να συνεργάζεται ο γιατρός που σας παρακολουθεί με το αντίστοιχο μαιευτήριο / νοσοκομείο?

TJhAp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου!!

aleksandroula περαστικά στην κορούλα σου κ ελπίζω όντως να μην κολλήσεις γιατί ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις το παιδί σου...δεν έχω αλλά επειδή όσο ζούσα στην θεσσαλονίκη έβλεπα κάθε μέρα τις ανηψιές μου που λατρεύω κάθε φορά κολλούσα κ εγώ...είναι δύσκολο να ορμάει στην αγκαλιά σου κ να τρέχουν οι μύξες κ να ψήνονται στον πυρετό ...δεν μπορείς να κάνεις κάτι...μόνο τον σταυρό σου!! όσο για το θέμα της αναισθησιολόγου έχεις απόλυτο δίκαιο...απλά εδώ έχουν ένα περίεργο σύστημα κ εφημερεύουν από το σπίτι τους στα ιδιωτικά...βέβαια μένουν κοντά κ τρέχουν αμέσως αν χρειαστεί...γιαυτό χαλάστηκε η εν λόγω κυρία γιατί μόλις είχε γυρίσει σπίτι της κ την πήραν τηλ να ξαναπάει στην δουλειά μιας κ η έγκυος άλλαξε γνώμη! δεν ξέρω μπορεί εκεί που θα γεννήσω εγώ να είναι αλλιώς το σύστημα κ να εφημερεύει κανονικά ο αναισθησιολόγος...θα τα ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού μου!

athinakos σε καταλαβαίνω απόλυτα...το περπάτημα βοηθάει όντως για το ισχιακό νεύρο κ η ξάπλα, αλλά όταν λέω ξάπλα εννοώ ευθεία όχι καθιστή ή ημιξαπλωμένη γιατί έτσι πιέζονται οι σπόνδυλοι κ κατεπέκταση κ το νεύρο! ο γιατρός σου δεν σου σύστησε τίποτα για να σε ανακουφίσει λίγο?

εμένα τα νέα μου σήμερα δεν είναι πολύ καλά!

από προχθές ξεκίνησα να πονάω μηροβουβωνικά σαν να έκανα σπαγκάτο για να καταλάβετε....έκανα υπομονή γιατί πίστευα ότι είναι φυσιολογικό εφόσον ανοίγει η λεκάνη κ τα σχετικά. χθές πήγα στην δουλειά το πρωί κ μετά από 3 ώρες ορθοστασίας χειροτέρεψα άρχισα να πονάω πολύ μπροστά στην ηβική σύμφυση κ μούδιασαν τα γεννητικά μου όργανα κ ένιωθα τσιμπήματα από κάτω από τον πρωκτό μέχρι κ την ουρήθρα....το βράδυ δεν μπορούσα να αλλάξω πλευρό, δεν μπορούσα να μπω κ να βγω από το αμάξι κ περπατούσα με πολύ δυσκολία κρατώντας την κοιλιά μου για να μειώνω το βάρος που ένιωθα. παρόλα αυτά σήμερα το πρωί μην θέλοντας να ενοχλήσω τον γιατρό σηκώθηκα κ ξαναπήγα στην δουλειά..μετά από 2 με 3 ώρες χειροτέρεψα πάλι, οπότε πήρα τον γιατρό κ του τα είπα έτσι ακριβώς όπως τα λέω κ σε εσάς. η απάντηση του ήταν : σήκω φύγε από την δουλειά τώρα, πήγαινε ξάπλα τουλάχιστον 2 βδομάδες , στείλε τον άντρα σου όποτε θέλεις να σου γράψω αναρρωτική κ ξεκίνα μαγνήσιο...μα γιατρέ του λέω δεν νιώθω συσπάσεις...νομίζω ότι είναι μυοσκελετικό το πρόβλημα.....κάνε αυτό που σου είπα απάντησε!

έτσι έφυγα κατευθείαν από την δουλειά, αγχώθηκα πολύ γιατί ο γιατρός μου δεν δίνει αναρρωτικές κ πόσο μάλλον χωρίς να σε εξετάσει! τώρα σκέφτομαι συνέχεια, έχε γούστο να πήρε τον κατήφορο ο μπέμπης, κ φοβάμαι μέχρι κ τουαλέτα να πάω! το πρόβλημα είναι ότι έχω ραντεβού στις 5 του Μάρτη κ δεν μου είπε να με δει νωρίτερα, μου είπε μόνο τράβα κ ξάπλα !! την τρίτη θα στείλω τον άντρα μου για την αναρρωτική κ του είπα να τον ρωτήσει μήπως πρέπει να με δει νωρίτερα αν δεν έχω δει βελτίωση!

αννούλα εσύ που είχες παρόμοια συμπτώματα τώρα είσαι καλά κ κάθεσαι προληπτικά ή ακόμα νιώθεις βάρος από κάτω αν κουραστείς? βγαίνεις από το σπίτι? μαγειρεύεις?

εγώ γύρισα ξάπλωσα , τώρα είμαι στον καναπέ αλλά σηκώθηκα να μαγειρέψω κιόλας!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...