Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

vaso ναι συσπάσεις είναι, εγώ έχω από τον 5ο. Συνήθως δεν πονάνε, αλλά σε μερικές γυναίκες πονάνε. Εμένα τώρα τις τελευταίες βδομάδες σε κάποιες συσπάσεις με πονάει η μέση μου, όχι σε όλες όμως, κάποιες τις αισθάνομαι πιο δυνατές κάποιες λιγότερο.

Αννα όταν κατέβει το μωρό συνέρχεσαι από τις καούρες, οπότε μπορεί τις τελευταίες βδομάδες να είσαι καλύτερα και στο εύχομαι.

kasf δύσκολα τα πράγματα, να μην έχεις τουλάχιστον κάποιον να σε πάει στο μαιευτήριο. Πόσο συχνά θα σε βλέπει ο γιατρός σου τώρα? Συνήθως κάποιες μέρες πριν φαίνεται ότι κοντεύεις, οπότε αν δει ο γιατρός ότι κοντεύεις κανονίζεις να έρθουν οι δικοί σου.

Εγώ αγχώνομαι για την κόρη μου. Τις περισσότερες φορές η γέννα ξεκινάει βράδυ. Εγώ που είχα και γρήγορη πρώτη γέννα δεν ξέρω πόσο χρόνο έχω να περιμένω να έρθει κάποιος να κρατήσει το παιδί. Οι γονείς μου βέβαια μένουν πάρα πολύ κοντά, αλλά και αυτά τα 15 λεπτά μπορεί να είναι κρίσιμα αφού στην πρώτη μου γέννησα σε 1,5 ώρα. Και το να ξυπνήσω το παιδί και να το πάρω μαζί μπορεί να μου πάρει πάνω από 15 λεπτά, άσε την ταλαιπωρία. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι από τώρα και ελπίζω να έχω σημάδια νωρίτερα, μήπως και κοιμηθεί το παιδί κατευθείαν στη γιαγιά 2-3 μέρες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι φυσιολογικο να νιώθεις σφίξιμο, τράβηγμα και ενόχληση. Αλλα έντονο πόνο περιόδου, που να χτυπάει και στην μέση και να γίνετε ολο πιο έντονος και πιο συχνά δεν είναι φυσιολογικό. Απλά και να μην νιώθει η vaso πόνο σε αυτές τις εβδομάδες ειναι νορμαλ. Εγώ οποτε έχω συσπάσεις νιωθω πολύ έντονο τραβηγμα χαμηλά εκει που ξεκινάει το εσώρουχο.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Έχω κι εγώ πολύ άγχος για κείνη την ώρα τη δύσκολη! Αφήστε να πάνε! Εμείς δε θα πάμε κάπου αυτές τις μέρες. Απλώς θα φάμε με γονείς την Κυριακή και Δευτέρα. Anna74 απ ότι ξέρω στο ΕΛΕΝΑ μπορεί να μείνει ο σύζυγος το βράδυ. Εγώ εκεί θα γεννήσω και το έχω ρωτήσει. Κοριτσάκια μου καλά να περάσετε το τριήμερο! Σας φιλώ!

Τις περισσότερες φορές η γέννα ξεκινάει βράδυ. Εγώ που είχα και γρήγορη πρώτη γέννα δεν ξέρω πόσο χρόνο έχω να περιμένω να έρθει κάποιος να κρατήσει το παιδί. Οι γονείς μου βέβαια μένουν πάρα πολύ κοντά, αλλά και αυτά τα 15 λεπτά μπορεί να είναι κρίσιμα αφού στην πρώτη μου γέννησα σε 1,5 ώρα. Και το να ξυπνήσω το παιδί και να το πάρω μαζί μπορεί να μου πάρει πάνω από 15 λεπτά, άσε την ταλαιπωρία. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι από τώρα και ελπίζω να έχω σημάδια νωρίτερα, μήπως και κοιμηθεί το παιδί κατευθείαν στη γιαγιά 2-3 μέρες.

Ρώτησα και την μαία σήμερα γιατί οι περισσότερες γέννες ξεκινάνε βράδυ και μου είπε επειδή είμαστε πολύ πιο χαλαρές. Μακαρι alexandroulaνα εχεις καποια σημάδια από πριν να οργανωθείς και εσύ με την κόρη σου. 1,5 ώρα; ;;; Αχ μακάρι να είμαστε όσες τόσο τυχερές!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσια καλησπερα..τι κανετε??tonia ευχαριστουμε για το πινακακι να πω και γω πως βαση υπερηχου μου αλλαξαν την π.η.τ στις 05/04! Οσο για το θεμα για τις καουρες ...κοριτσια και εμενα με πεθαινουν παροτι ο μικρος ειναι γυρισμενος και πολυ χαμηλα οποτε δεν νομιζω οτι παιζει και πολυ ρολο!συσπασεις εχω και εγω καποιες ειναι πολυ χαλαρες απλα πετρωνει η κοιλια αλλα ειναι και καποιες που προκαλουν εντονη δυσφορια και εντονη ενοχληση...υπομονη κοριτσια και σε λιγο θα περασουν ολα!εγω ημερολογιακα μπαινω στο μηνα μου στις 2/03 ...κοντευουμε και ψιλοφοβαμαι να πω την αληθεια!επισης καταληξαμε με τον αντρα μου αν ολα πανε καλα και συνεχισουμε με φ.τ θα ειναι και αυτος μεσα μαζι μου και ανακουφηστικα πολυ που θα τον εχω διπλα μου!!και εμεις ειμαστε τυχεροι στο θεμα τις γεννας το μαιευτηριο διπλα οπως και οι γονεις μου οποτε μολις με πιασουν οι πονοι σιγουρα προλαβαινω..αν και θελω το μεγαλυτερο κομματι των ωδινων να το περασω σπιτι για να γλιτωσω τους τεχνητους...αυτο βεβαια με την προυποθεση οτι ο μπεμπης θα βγει οικιοθελως και δεν θα παω με προκληση πραγμα που δεν θελω με τπτ..οσο για επισκληριδιο η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αποφασισει λεω απο μεσα μου ξεκιναμε και μεχρι οσο αντεξω...βλεπουμε!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Athinakos ναι τέτοιους πόνους δεν έχω εκεί χαμηλά νιώθω πόνο κ τράβηγμα και εγω

Εγώ κορίτσια αγχώνομαι που θα πρέπει να πάω στα επείγοντα και να είμαι μόνη μου μια και στα δημόσια δεν επιτρέπουν τον σύζυγο.Αχ κάθε βράδυ τα σκέφτομαι..

Wi8gp2.png

Βίκυ μην αγχώνεσαι γιαυτό. Απο τη στιγμή που θα μπεις στο νοσοκομείο θα σε αναλάβουν οι μαίες και θα σε ετοιμάσουν. Στις ωδίνες δεν μπορεί να είναι μαζί ο άντρας σου? Οκ στο χειρουργείο, αλλά ίσως μπορεί να είναι μαζί σου μέχρι εκεί. Την ώρα της γέννας στο χειρουργείο θα πάς κανένα 10λεπτο μόνο.

Κορίτσια και το μαιευτήριο είναι τουλάχιστον 20 λεπτά απο το σπίτι, τόσο το κάναμε στις 12.30 τη νύχτα, τη μέρα θέλω 35-40 λεπτά σε φυσιολογική κίνηση, δεν συζητάω για τα πρωινά που η κατεχάκη είναι χάλια.

athinakos ναι ξεκινάνε βράδυ οι περισσότερες γέννες την ώρα που χαλαρώνει το σώμα. Εγώ εκείνη τη μέρα επειδή είχα ήδη διαστολή, είχαμε πάει στο γιατρό το απόγευμα, ξάπλωσα στις 9, κοιμήθηκα νωρίς και μετά απο 3 ώρες σπάσανε τα νερά, όχι οτι κοιμήθηκα 3 ώρες ήσυχα βέβαια.

αννούλα αν θεωρεί οτι το αντέχει ο άντρας σου να είναι μέσα καλά θα κάνει. Ο δικός μου το ήθελε πάρα πολύ και ίσα που πρόλαβε, χαχα.

alexandroula δυστυχώς δεν επιτρέπουν ούτε στις ωδίνες γτ παράλληλα μπορεί να γεννάνε πολλές γυναίκες μπορεί να μπεί μόνο για ένα πεντάλεπτο λένε.

Για την διαδρομή που λες εγω νομίζω πως σαν δευτερότοκη θα καταλάβεις τα σημάδια και μια χαρά θα φτάσεις στο μαιευτήριο μην ανυσηχείς

Wi8gp2.png

Κοιλίτσες μου όμορφες εγώ και τα 5 μαξιλάρια μου μόλις ξαπλωσαμε. Σε 2 ώρες που θα βολευτώ πιστεύω θα κοιμηθώ. Εύχομαι σε όλες ενα καλό βράδυ!!! Φιλάκια πολλά!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλο βραδυ στα κοριτσια!! Στο Ελενα που εχει πολυ ωραιες εγκαταστασεις κ δωματια απο οσο ξερω οσυζυγος μπορει να εειναι το βραδυ. Ειδικα σε μονοκλινο παρεχουν κ μεγαλη πολυθρονα. Αχ κοριτσια μου μεγαλος ο μπεμπης μου , συγκρινα κ τους υπερηχους με την αδερφουλα του κ οντως ειναι ανεβασμενος σε ολα κ 500γρ πιο πανω. Ουφ ειμαι κ πολυ χαρουμενη που πλησιαζει ο τοκετος κ αγχωθηκα κ με την προκληση αλλα αν ειναι να γλυτωσω την καισαρικη..γιατι να μην παω;; 12/3 στον επανελεγχο θα ορισουν κ ημερομηνια.. Σε ενα μηνα μου πηρε 1100 kg σε 3 εβδομαδες;; Παντως πηραμε μπρος ολοι ετοιμαζομαστε!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! athinakos ο άντρας σου χωράει στο κρεβάτι, χαχα.

Σοφάκι δεν πάει αναλογικά το βάρος του μπέμπη, μην προδικάζεις. Θα το δείτε όταν ξαναπάτε. Εύχομαι πάντως να ξεκινήσει ο τοκετός λίγο πριν την πρόκληση και να τη γλυτώσεις.

Αχ κορίτσια μου το παιδάκι μου ξύπνησε μπουκωμένο. Το βράδυ δεν καλοκοιμηθήκαμε γιατί μουρμούραγε, μπούκωνε και δεν μπορούσε να βολευτεί- κοιμηθεί, και τώρα ξύπνησε με μπουκωματάκι, οπότε δεν θα πάμε πουθενά σήμερα κρίμα. Το πολύ πολύ να πάμε μέχρι τους δικούς μου, αλλά στους φίλους που είχαμε κανονίσει δεν θα πάμε μην κολλήσει και άλλα παιδάκια. Μακάρι τουλάχιστον να μην κολλήσω και να περάσει γρήγορα.

Καλημερααααααά!!!! Αχ τι ωραία μέρα σήμερα! Αντε να αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός να έρθουν τα μωράκια μας σε ηλιολουστες μέρες.

Alexandroula μου περαστικά στην μικρή σου (που σε λίγο θα είναι η μεγάλη σου). Πρόσεχε και εσύ, όσο μπορείς. Όσο για τον άνδρα μου και το κρεβάτι ασε ο καημένος ίσα ισα χωράει πια. Τον βλέπω να μετακομίζει στο σαλόνι σε λίγο. Και επειδή όλο το βράδυ γυρνάω απο εδώ και από εκεί του παίρνω και τα παπλωματα :(

Sofaki νομίζω τα κιλά που πήρε ο μικρός ειναι καλά. Έχω διαβασει οτι στο τέλος μπορεί να παίρνουν και 300 γρ. την εβδομάδα. Άλλες λίγο παραπάνω και άλλες λιγότερο.

Κορίτσια εγώ μια εβδομάδα τώρα ΥΠΟΦΕΡΩ με το ισχιακο νεύρο οπως σας είπα. Μιλαμε για φρικτους πόνους. Το μόνο που με ανακουφίζει ειναι το περπάτημα. Οποτε με βλέπω να κάνω ότι έκανε ο Forrest Gump....θυμάστε που ξεκίνησε να τρέχει και σταματησε μετά απο 5 χρόνια; Εεεε θα ξεκινήσω και εγώ να περπατάω και θα σταματήσω όταν σπάσουν τα νερά, και θα παω και στο ΙΑΣΩ περπατώντας. . Δεν γίνετε διαφορετικά. Ειλικρινά τσιριζω απο τους πόνους.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα και απο μας κορίτσια μου!

Σήμερα πάλι παρακοιμηθηκα, τόσο που σε συνδυασμό με τα άγχη και την κακή διάθεση των τελευταιων ημερών φοβάμαι μήπως με έπιασε καμια...πρόωρη επιλοχειος κατάθλιψη (δε ξέρω καν αν υπαρχει κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι και στα καλύτερά μου).

Χαχα athinakos και γω με τρια μαξιλάρια κοιμάμαι και με τουλαχιστον άλλα τόσα κάθομαι στον καναπέ :tongue: Όσο για τον πόνο περαστικά ρε κορίτσι, αν είναι το περπάτημα που σε ανακουφίζει, run forest!! :)

Ωχ περαστικά βρε Αλεξανδρουλα, ελπίζω να είναι κάτι πρόσκαιρο και φυσικά να μην κολλήσεις, όσο ειναι δυνατό κάτι τέτοιο.

Πάντως βλέπω όλες καλά πάμε απο άγχη όσο πλησιάζει ο καιρός ε?? Τουλαχιστον οι δευτερομανουλες έχετε την εμπειρία που όσο να 'ναι λειτουργεί καθησυχαστικα, αλλά οι ορμόνες κάνουν πάρτυ έτσι κ αλλιώς.

Και δω έχει τέλειο ήλιο!! Ελπίζω να μη πιασουν τίποτα βροχές παλι, φτανει.

TJhAp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Και γω σημερα χαλια...ολο το βραδυ αυπνη και ειχα και ταχυκαρδιες απο το αγχος μου μαλλον...αφησα και τον αντρα μου αυπνο!!!εδω εχει ωραια μερα αλλα διαθεση μηδεν!!!ειμαι κουρελι...κοριτσια θελω να γεννησω...δεν αντεχω αλλο εχω καταπονεθει παρα πολυ....το ξερω γκρινιαζω αλλα δεν μπορ αλλο καθομαι μονη μου και κλαιω...νιωθω τελειως ανυμπορη και ο αντρας μου κανει και αυτος οτι μπορει για να με ηρεμησει!!!

Αλεξανδρουλα περαστηκα στη κορουλα σου μακαρι να μην ειναι τπτ και κολλησεις!!στελλα σε καταλαβαινω πρεπει να κανουμε υπομονη οι ορμονες βαρανε κοκκινο το λεω για να το ακουω και γω!!!athinakos αν εχεις το οκ απο το γιατρο περπατα αν σε βοηθαει ...μακαρι να μπορουσα και γω εμενα μου το χει κοψει το περπατημα! !!

Sofaki και γω εχω ακουσει οτι η κανουργια πτερυγα στο ελενα ειναι σουπερ και αφηνει και το συζηγο μεσα...επισης αν ο συζηγος εχει παρακολουθησει καποια μαθηματα ανωδυνου τοκετου μπορει να ειναι μεσα μαζι σου!!αυτο ειναι πολυ καλο!!

Κοριτσια καλο μεσημερι να εχετε...θα σας διαβασω παλι το απογευμα!!

Φιλια!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Ευχαριστώ κορίτσια. Δυστυχώς όταν είναι το παιδάκι σου δεν μπορείς να αποφύγεις και πολλά πράγματα. Προσέχω να μην πίνω απο το ίδιο ποτήρι ή να μην φάω κάτι που έχει δαγκώσει, γιατί όπως καταλαβαίνετε στην καθημερινότητά μας και αυτό παίζει, να τρώμε πχ απο το ίδιο πιάτο, πιρούνι, και να πλένω συχνά τα χέρια μου. Αλλά ήμασταν πχ τώρα 40 λεπτά αγκαλιά στον καναπέ και τραγουδάγαμε, δεν γίνεται να την αποφύγω όταν χρειάζεται αγκαλίτσα. Το καλό είναι οτι έχω σταματήσει να ξαπλώνω μαζί της στο κρεβάτι, γιατί μετά δεν μπορώ να σηκωθώ χωρίς να την ξυπνήσω, οπότε κάτι γλυτώνω.

athinakos μακάρι να κρατήσει ο ήλιος αλλά άκουσα οτι απο αύριο ξαναχαλάει ο καιρός. Τώρα έχει πάει ο άντρας μου σε μια δουλειά και μόλις γυρίσει θα βάλω ένα πλυντήριο μπεμπεδορούχα και θα σιδερώσω οτι μπορώ, αφού δεν θα πάμε πουθενά σήμερα και δεν θα κουραστώ άλλο. Για να προλάβω τον ήλιο.

Για το ισχύο καλές είναι οι διατάσεις. Και εμένα που με έχει πιάσει 2 φορές μέχρι τώρα, τη μια μου πέρασε με τη φυσιοθεραπεία και αυτή τη βδομάδα πάνω που πήγε να με ξαναπιάσει πήγα σε μάθημα γιόγκα και μου πέρασε πάλι. Οκ όχι οτι δεν με πιάνουν διάφορα πονάκια στα πόδια γενικώς, αλλά είμαι σε καλή κατάσταση προς το παρόν.

Στέλλα έχετε καλό καιρό στα βόρεια? Αν ναι βγες λίγο έξω, με τον άντρα σου ή μόνη σου αν δεν μπορεί, να δεις ήλιο να πάρεις αέρα και να σου φτιάξει η διάθεση. Πήγαινε και ψώνησε κάτι για σένα, οκ όχι ρούχα στην περίπτωσή μας, αλλά κάτι που μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, ή κάθησε και πιες ένα καφέ, ένα τσάι ή χυμό κάτι σε καφετέρια. Θα αισθανθείς σίγουρα καλύτερα.

Εγώ ήθελα να πάω να αγοράσω κάτι για το βαφτηστήρι το μεγάλο (όχι αυτό που περιμένουμε) για να το πάμε το απόγευμα, τώρα που πήγε ο άντρας μου για δουλειά, να βγούμε και λίγο έξω που έχει καλό καιρό, αλλά άκυρα τα πάντα για σήμερα, μπας και περάσει γρήγορα το μπούκωμα. Πήγε ο άντρας μου μόνος του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...