Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα και πάλι ... πιο λογική ώρα αυτή τη φορά . Από 3:40 κατάφερα τελικά να κοιμηθώ στις 8:30 για 2 ωρίτσες ακόμη οπότε πάλι καλά τα κατάφερα έστω για λίγο να ξεκουραστώ. Τώρα θα ετοιμαστώ για δουλειά , μιας και δουλεύω απόγευμα σήμερα και μετά είναι το 3ημερο μπροστά !!! Τι καλά !!! Εσείς θα πάτε καμία εκδρομούλα ? Εμείς λέμε να πάμε στο εξοχικό , όπου πάλι καλά είναι σχετικά κοντά (120χλμ) και με καλό δρόμο οπότε θα είναι εύκολη και η μεταφορά!

alexandroula έχεις δίκιο , δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι επειδή όλα είναι πιθανά..κάθε εγκυμοσύνη και τοκετός δεν εξελίσσεται με τον ίδιο τρόπο οπότε η κάθεμιά μας όπως νιώθει και σύμφωνα με τις συμβουλές του γιατρού (αρκεί να τον εμπιστεύεται). Πάντως αν και δεν κοιμήθηκες καλά είχες ένα υπέροχο ξύπνημα χάρη στην κορούλα σου !!!:D .. Με το καλό και το βαφτιστήρι !!!!

Athinakos , τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα !!! Τι καλά !!! Τώρα πρέπει να καθήσεις να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με την μπεμπούλα σου και τον εαυτό σου !!! .. Εγώ ήδη προετοιμάζομαι για τις μέρες εκτός δουλειάς ..έχω δανειστεί από τις φίλες μου όλη την βιβλιοθήκη τους και θα το ρίξω στο διάβασμα που μου αρέσει πολύ !

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια όμορφα!

Εγώ πάλι μάλλον παρακοιμηθηκα σήμερα, μου βγήκε η κούραση της εβδομάδας. Ευτυχώς δεν είχα κάτι για πρωί, θα πάω μόνο λίγο γραφείο να κλείσω καποιες εκκρεμότητες.

Σα ψέμματα μου φαίνεται ο 8ος, κοιτάζοντας πίσω νομίζω πέρασε γρηγορα ο καιρός, κοιτάζοντας μπροστά όμως δεν περνάει με τίποτα!!! Ουφ....

3μερακι ενόψει, θα κανετε τίποτα?? Εμείς εντος των πυλών γενικά, σκεφτόμουν ότι σχεδόν καθέ χρόνο όλο και κάποια εκδρομουλα πηγαίναμε αυτό τον καιρό, και τώρα σε καθέ κλωτσιά της μικρής νιώθω σα να μου λέει "αυτά που ξερατε να τα ξεχασετεεεεεε"...

TJhAp3.png

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!!

Κορίτσια με έχει πεθάνει το ισχυακο νεύρο δεξιά. Με κάθε κίνηση πεθαίνω. Το μόνο που βοηθάει είναι το περπάτημα. Βγήκαν οι αιματολογικές, όλα καλά. Τώρα περιμένω την καλλιέργεια ούρων γιατί βγήκε ότι έχω πολλούς μικροοργανισμους. Το πρωί καναμε το πρώτο μάθημα ανωδινου τοκετού με την μαία. Ειναι φίλη μου οποτε ηρθε σπίτι, ήπιαμε καφεδάκι και συζητήσαμε 2 ωρες. Έφερε και ενα μηχάνημα και ακούσαμε την καρδούλα της μπέμπας:tongue:

Alexandroula με το καλο να έρθει η βαφτιστήρα!!

Εμείς εδω θα μείνουμε το τριήμερο.

Φεύγω για ιατρείο. Σας φιλώ όλες!!! Καλή Παρασκευή να έχουμε!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα!!

Εμεις ειμαστε καθοδον για το χωριο!!μπηκα στα γρηγορα να διαβασω τα νεα σας!!athinakos μπραβο που τελειωσες με ολα τωρα ξεκουραση και απολαυση!αλεξανδρουλα με το καλο η βαφτιστηρα σου!!σημερα και γω κομματια ξυπνησα αλλα ξενυχτισαμε χθες!!sofaki ενα γιγαντα εχεις...φτου φτου!!!stella και γω καπως ετσι νιωθω να μου λεει ο μπεμπης...φευγουμε τωρα να ξεσκασουμε οι 2 μας και του χρονου πρωτα ο θεος 3!!!οτι και να κανετε καλα να περασετε ...

Φιλιαααααα

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια. Αγοράκι είναι το βαφτιστήρι. Εμείς θα έχουμε 2 κορίτσια και 2 αγοράκια βαφτιστήρια έτσι για να τα μοιράσουμε, χαχα, γιατί και το βαφτιστήρι του άντρα μου είναι αγοράκι.

Καλά να περάσετε όπου και αν πάτε, ελπίζω να κάνει καλύτερο καιρό απο ότι λένε. Εμείς δεν έχουμε εξοχικό, ούτε χωριό κοντά, οπότε θα κάτσουμε σπιτάκι μας και θα κάνουμε τις βολτίτσες μας. Αύριο θα δούμε φίλους και θα ντύσουμε τα παιδάκια μας μιας και είναι η τελευταία αποκριά και μετά θα μοιράσουμε τις 2 μέρες μεταξή γονιών και πεθερικών.

Στέλλα δεν είναι απαραίτητο να κόψετε τις εδρομές σας . Είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρετε και με το παιδάκι σας, ειδικά αν έχει σχετικά καλό καιρό που συνήθως έχει.

attachment.php?attachmentid=1602&d=1423040975

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

wmb1 ----> 30/03/2015, Φ.Τ. - 40

Vaso1980 ----> 02/04/2015

Simoni ----> 03/04/2015, Φ.Τ. - 33

MairiK ----> 03/04/2015

vicky80----> 05/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015, Φ.Τ. - 34

Annoula_ ----> 08/04/2015, Φ.Τ. - 26

Valsamoula ----> 08/04/2015, Φ.Τ. -39

Sofaki_8 ----> 08/04/2015, - 31

Feli ----> 09/04/2015 , Φ.Τ. - 28

Olympia_st ----> 12/04/2015 , Φ.Τ. - 30

Stella Va ----> 14/04/2015, Π.Κ.Τ. - 29

meloula ----> 14/04/2015

Gorgina_84 ----> 15/04/2015

Foteini85 ----> 15/04/2015, Φ.Τ. - 30

Mkcm ----> 16/04/2015

Caterin@ ----> 20/4/2015 , 25

Annoulitsa99 ----> 19/04/2015

Tonia89 ----> 23/04/2015 , Φ.Τ. - 26

Alexandroula ----> 23/04/2015, 33

Annat33 ----> 24/04/2015

foteini.xara ----> 24/04/2015

Georgia patra ----> 27/04/2015

kasf ----> 28/04/2015, Φ.Τ. - 28

mairy_lou ----> 28/04/2015

loisma ----> 29/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015, Π.Κ.Τ. - 40

Johanna ---->

mariazerta---->01/05/2015

Αννουλα καλά να περάσετε!!

Αλεξανδρουλα θέλω να πιστεύω οτι πράγματι σε λίγο καιρό θα μπορούμε να κάνουμε οι 3 μας οτι κάναμε τόσα χρονια οι δυο μας, αλλά με έχει κατακυριευσει ο φόβος του αγνώστου τον τελευταιο καιρό (και απίστευτη γκρινια φυσικά...)

Τόνια ευχαριστούμε που επιμελείσαι το πινακακι! Η φιλη μας η mairy lou το έφερε στον κόσμο το αγοράκι της 6/2 αν δεν κάνω λάθος, οπότε ας το περάσουμε σαν το πρώτο βιαστικό απριλιατικο μωρακι! Με όλη μας τη θετική ενέργεια να βγει νικητής ο μικρουλης!! Επίσης εγώ πάω κατ αρχήν για φτ τελικά.

TJhAp3.png

Καλησπέρα!!!! Και ναι ξεκινάω επίσημα την άδεια μου!! Θα πηγαίνω οπως είπα μια φορά την εβδομάδα για τα έκτακτα αλλά δεν είναι και τίποτα αυτό. Βγήκε και η καλλιεργεί ούρων αρνητική οπότε όλα καλά!

Annoula να περάσετε όμορφα!!

Tonia ευχαριστούμε για τον πίνακα. Και εμένα βάση υπερηχου μου αλλαξαν ΠΗΤ για 30/3.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα και απο εμένα κορίτσια και εγω σήμερα ξύπνησα πολύ νωρίς και ξανακοιμήθηκα μετά απο ένα τρίωρο

alexandroula με το καλό το βαφτηστήρι

kasf καλά να περάσετε και σε ευχαριστώ για την απάντηση

Athinakos καλή ξεκούραση

εμείς δεν θα πάμε πουθενά ίσως μόνο την Κ.Δευτέρα στους γονείς μου

Wi8gp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!! Τι κάνετε? 20 Φλεβάρη σήμερα ε;; πω πω, κάποιες ήδη μπαίνουμε στον μήνα μας σε λίγες μέρες. ΑΠΑΠΑ!!!!!! 😨 πλησιάζει ο καιρός !! Με έχει πιάσει λίγο άγχος σήμερα, για το πώς θα είναι οοοΟολη αυτή η διαδικασία με τον τοκετό. ΟΥΦ!!!! Εσείς αγχώνεστε καθόλου;;; Εν τω μεταξύ, τον τελευταίο καιρό με πιάνει κοκαλωμα στην κοιλιά που κ που για κανένα λεπτό. Διάβασα ότι είναι συσοασεις, αλλά το παράξενο είναι ότι δεν πονάω καθόλου, απλά νιώθω έτσι λίγο σαν δυσφορία στην αναπνοή εκείνη την ωρα, σαν κάτι να με πνίγει. Εσείς το νιωθευε αυτό??

82ZHp3.png

Τώρα όσο για το προσωπικό των νοσοκομείων που πράγματι πολλές φορές είναι πολύ κυνικό..πιστεύω πως είναι λογικό , αν και δεν το αποδέχομαι .Δεν συγκινούνται από την διαδικασία της γέννησης πλεον γιατί έχουν δει και καθημερινά βλέπουν τόσες .Οπότε αναπόφευκτα δεν θα προσέξουν πως θα σου μιλήσουν και ειδικά όταν θα είσαι με άγχος δυστυχώς σε επηρεάζει πολύ ψυχολογικά . Πάντως δεν μπορώ να πω πως ακόμη σκέφτομαι τη διαδικασία της γέννας..επειδή την φοβάμαι λίγο την αφήνω στο πίσω μέρος του μυαλού μου κι έτσι τουλάχιστον προς το παρόν είμαι λίγο αναίσθητη με το θέμα αυτό .Αυτό που έχει αρχίσει να με τρομάζει ελιναι ο ξαφνικός τοκετός . Οι γονείς μου είναι στην επαρχία , ο άντρας μου δουλεύει περίεργες ώρες, έχει και βραδινές βάρδιες , οι αδερφές μου και τα πεθερικά μου μένουν σχετικά μακρυά ..οπότε νιώθω ακάλυπτη σε αυτό. Δλδ αν γεννήσω νωρίτερα (οπότε δεν θα χουν προετοιμαστεί να πάρουν άδεια,να έρθουν από το χωριο κλπ) , που να στηριχτώ ...Θα είμαι σαν τις ταινίες που παίρνουν το ταξί και πάνε μόνες τους????:confused: ..Αυτό ε φοβίζει πάαααρα πολύ !

ax ανοίγεις πληγές,εγώ αν γεννήσω ξαφνικα θα έχω μόνο τον άντρα μου και αν είναι σε δημόσιο δεν μπορεί να μείνει το βράδυ...σκέφτομαι ήδη να επικοινωνήσω με αποκλειστική να την έχω εύκαιρη!Όλοι οι συγγενείς μας μένουν μακριά!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Έχετε γράψει τόσα πολλά...Εγώ βλέπω το θέμα με τις καούρες να διογκώνεται.. έχω άλλες 9 εβδομάδες αν τελικά κάνω καισαρική...δεν ξέρω πώς θα είμαι τις τελευταίες εβδομάδες, δε με βλέπω καλά...

Αν μπορούσα να γεννήσω φυσιολογικά θα απέφευγα την επισκληρίδιο γιατί έχω διαβάσει ότι μάλλον δε βοηθάει το Φ.Τ. Επίσης θα απέφευγα την πρόκληση.. είναι πολύ σημαντικό πάντως να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε γιατρό και μαία..

δύσκολες αποφάσεις ,οι πιο πολλοί γιατροί επιλέγουν τη βολή τους..

Σας φιλώ γλυκά κορίτσια μου!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...