Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα τελείωσα με το σίδερο της μικρής. Τακτοποιησα ολα τα πράγματα στην συρταριερα και εβαλα στην βαλίτσα τα δικά μου νυχτικα, εσώρουχα και τα ρουχα εξόδου της μικρής.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Sofaki_8 τώρα είδα το μήνυμα σου περαστικά μπορεί να έπεσε και η πίεση σου.

Μια χαρά ο μπέμπης σου. Εγω βρε κορίτσια δεν ξέρω πόσα κιλά ακριβώς είναι ο μπέμπης μου όταν ρώτησα μου απάντησε θεωρητικά ο γιατρός.Με την εξέταση ντόπλερ φαίνεται?Γτ εμένα δεν μου την έβαλε αυτή.

Σε καθε υπέρηχο που κάνει ο γιατρός και μετράει το κεφάλι, την κοιλιά και τον μηρό του μωρού βγάζει τα κιλά στο περίπου. Δεν γίνεται μόνο στο ντοπλερ.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Sofaki από την ζέστη ήτανε. Το έπαθα μια μέρα που σιδέρωνα. Οκ δεν λυποθύμησα αλλά από την ζέστη μου ήρθε κάτι. Τα παράτησα όλα, έβγαλα την μπλούζα που φοραγα και κάθησα σε μια καρέκλα και συνήλθα.

Μπέμπαρο έχεις κορίτσι τουλάχιστον δεν θα αγχωθείς αν γεννήσεις νωρίτερα. Πάντως ξέρω κοπέλα που γέννησε φυσιολογικά κοντά 5 κιλά μπέμπη, χωρίς πρόβλημα. Τώρα δεν έχω προσωπική πείρα σε αυτό.

vicky εγώ κάθε φορά που πάω στο γιατρό και κάνω υπέρηχο κάνει 3-4 μετρήσεις και μου λέει βάρος. Οκ δεν είναι πολύ ακριβείς, αλλά στο περίπου. Εσένα δεν σου το έχουνε μετρήσει καθόλου το μωρό?

athinakos έτοιμη από ότι βλέπω μπράβο. Εγώ έπιασα και σιδέρωσα μισή ωρίτσα το μεσημέρι της μπουμπούς, το πρώτο πλυντήριο που είχα βάλει την κυριακή, έβαλα και ένα ακόμα πλυντήριο, αλλά δεν άντεξα άλλο. Μου φαίνεται έτσι θα πάει. Λίγο λίγο και αν μπορέσω, αλλιώς θα τα κάνει η μαμά μου.

Διαφημίσεις

Κάθε φορά κάνει τις μετρήσεις κεφάλι κλπ αλλά δεν μου λέει βάρος.Μήπως δεν το υποστηρίζει το μηχάνημα?Χθές τον ρώτησα και μου είπε ε σε αυτή την ηλικία κύησης περίπου 2250 δλδ γενικότητα.

Πω πω για τα ρούχα τι να πω τον τελευταίο μήνα βαρέθηκα να βάζω πλυντήρια και οχι τπτ δεν στέγνωναν με τίποτα.

Στο σίδερο πάντως με βοήθησε και η μανούλα.Τώρα ένα πλυντήριο έμεινε μόνο για σίδερο ευτυχώς και αυτό οχι ολόκληρο.

Άσχετο αλλά επειδή το σκέφτομαι πόσες πάνες αγκαλιές περίπου αγοράσατε και πόσα αδιάβροχα σελτεδάκια για το κρεβάτι?Φοβάμαι πως πήρα λίγα.

Wi8gp2.png

Καλημέρα κορίτσια !!! Αν και πολύ νωρίς , ξεκίνησε η μέρα για μένα απ τις 3:40 που ξύπνησα..από τότε δεν έχω ύπνο . Έφυγε και ο άντρας μου για δουλειά 5 η ώρα σήμερα οπότε ευκαιρία να χαζέψω στο ίντερνετ και να σας γράψω !! Τι καλά , οι περισσότερες τις επόμενες βδομάδες μπαίνετε στον μήνα σας .. Εγώ έχω ακόμη ! Η αλήθεια είναι πως έτσι που το σκέφτομαι τώρα δεν το πολυβιάζομαι ,γιατί αν και αδημονώ να γνωρίσω τον μπέμπη μου , σαν διαδικασία την γέννα την βλέπω πολύ μακρυά. Τώρα για την επισκληρίδιο που λέτε , μέχρι τώρα δεν το έχω σκεφτεί καν να μην κάνω . Έχεις μικρές πιθανότητες να σου προκληθεί κάποιο πρόβλημα . Οι μητέρες μας γεννούσαν χωρίς επισκληρίδιο γιατί δεν υπήρχε και οι γιαγιάδες μας γεννούσαν στα χωράφια γιατί δεν υπήρχαν μαιευτήρια ούτε μεταφορικά μέσα. Η θνησιμότητα στις γέννες τότε , χωρίς τα βοηθήματα του σήμερα ήταν πολύ μεγάλη, οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ γιατί δεν έκανε η μητέρα μου αλλά μόνο το να συγκριθώ με σύγχρονες γεννήσεις βλέπω σαν επιλογή . Αν έχω εύκολο τοκετό και γεννήσω πριν προλάβουν να μου κάνουν είμαι υπερ , αλλά ξέρω και πολλές περιπτώσεις που η 1η ''κακή'' γέννα χωρίς επισκληρίδιο έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα.Δλδ να ψάχνουν γιατρό για τη 2η γέννα που κάνει αποκλειστικά καισαρική λόγω της τόσο άσχημης εμπειρίας. Εν ολίγοις είμαι υπερ των βοηθημάτων τόσο στην μητέρα όσο και στο παιδί. Παλιότερα τα μωρά δεν έκαναν εμβόλια..δεν φαντάζομαι πως θα επέλεγα να μην κάνω στο παιδάκι μου εμβόλιο μόνο και μόνο για να το συγκρίνω με τον πατέρα μου.

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Τώρα όσο για το προσωπικό των νοσοκομείων που πράγματι πολλές φορές είναι πολύ κυνικό..πιστεύω πως είναι λογικό , αν και δεν το αποδέχομαι .Δεν συγκινούνται από την διαδικασία της γέννησης πλεον γιατί έχουν δει και καθημερινά βλέπουν τόσες .Οπότε αναπόφευκτα δεν θα προσέξουν πως θα σου μιλήσουν και ειδικά όταν θα είσαι με άγχος δυστυχώς σε επηρεάζει πολύ ψυχολογικά . Πάντως δεν μπορώ να πω πως ακόμη σκέφτομαι τη διαδικασία της γέννας..επειδή την φοβάμαι λίγο την αφήνω στο πίσω μέρος του μυαλού μου κι έτσι τουλάχιστον προς το παρόν είμαι λίγο αναίσθητη με το θέμα αυτό .Αυτό που έχει αρχίσει να με τρομάζει ελιναι ο ξαφνικός τοκετός . Οι γονείς μου είναι στην επαρχία , ο άντρας μου δουλεύει περίεργες ώρες, έχει και βραδινές βάρδιες , οι αδερφές μου και τα πεθερικά μου μένουν σχετικά μακρυά ..οπότε νιώθω ακάλυπτη σε αυτό. Δλδ αν γεννήσω νωρίτερα (οπότε δεν θα χουν προετοιμαστεί να πάρουν άδεια,να έρθουν από το χωριο κλπ) , που να στηριχτώ ...Θα είμαι σαν τις ταινίες που παίρνουν το ταξί και πάνε μόνες τους????:confused: ..Αυτό ε φοβίζει πάαααρα πολύ !

SPg9p2.png?MwCuSAEF

vicky80 και μένα όταν πάω στη γιατρό πάντα με ενημερώνει για το πιθανό βάρος . Και λέω πιθανό γιατί μου έχει πεί πως οι μετρήσεις βάσει όγκου έχουν απόκλιση 10% στους μήνες και στον όγκο των εμβρύων που έχουμε τώρα , ενώ μπορεί να φτάσει η απόκλιση και 15% στην τελευταία , πριν γεννήσεις ,μέτρηση . Οπότε αν για παράδειγμα σε ενημερώσει πως το βγάζει 2 κιλά μπορεί να είναι από 1800 γρ εώς 2200 , ενώ αν στην τελευταία μέτρηση σε ενημερώσει πως είναι 4 κιλά μπορεί να είναι από 3,4 κιλά εώς 4,6 .Οπότε πιστεύω σου απάντησε βάσει των μετρήσεων που είχε κάνει , ειδάλλως υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο πόσο μεγάλο είναι σε αυτή τη βδομάδα το μωράκι ..

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια !!! Αν και πολύ νωρίς , ξεκίνησε η μέρα για μένα απ τις 3:40 που ξύπνησα..από τότε δεν έχω ύπνο . Έφυγε και ο άντρας μου για δουλειά 5 η ώρα σήμερα οπότε ευκαιρία να χαζέψω στο ίντερνετ και να σας γράψω !! Τι καλά , οι περισσότερες τις επόμενες βδομάδες μπαίνετε στον μήνα σας .. Εγώ έχω ακόμη ! Η αλήθεια είναι πως έτσι που το σκέφτομαι τώρα δεν το πολυβιάζομαι ,γιατί αν και αδημονώ να γνωρίσω τον μπέμπη μου , σαν διαδικασία την γέννα την βλέπω πολύ μακρυά. Τώρα για την επισκληρίδιο που λέτε , μέχρι τώρα δεν το έχω σκεφτεί καν να μην κάνω . Έχεις μικρές πιθανότητες να σου προκληθεί κάποιο πρόβλημα . Οι μητέρες μας γεννούσαν χωρίς επισκληρίδιο γιατί δεν υπήρχε και οι γιαγιάδες μας γεννούσαν στα χωράφια γιατί δεν υπήρχαν μαιευτήρια ούτε μεταφορικά μέσα. Η θνησιμότητα στις γέννες τότε , χωρίς τα βοηθήματα του σήμερα ήταν πολύ μεγάλη, οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ γιατί δεν έκανε η μητέρα μου αλλά μόνο το να συγκριθώ με σύγχρονες γεννήσεις βλέπω σαν επιλογή . Αν έχω εύκολο τοκετό και γεννήσω πριν προλάβουν να μου κάνουν είμαι υπερ , αλλά ξέρω και πολλές περιπτώσεις που η 1η ''κακή'' γέννα χωρίς επισκληρίδιο έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα.Δλδ να ψάχνουν γιατρό για τη 2η γέννα που κάνει αποκλειστικά καισαρική λόγω της τόσο άσχημης εμπειρίας. Εν ολίγοις είμαι υπερ των βοηθημάτων τόσο στην μητέρα όσο και στο παιδί. Παλιότερα τα μωρά δεν έκαναν εμβόλια..δεν φαντάζομαι πως θα επέλεγα να μην κάνω στο παιδάκι μου εμβόλιο μόνο και μόνο για να το συγκρίνω με τον πατέρα μου.

Καλημέρα είμαι μανούλα Ιανουαρίου 2015 αλλά διάβασα το μήνυμα σου και είπα ας απαντήσω κι εγώ στην κοπέλα. Γέννησα με φ.τ. και με επισκληρίδιο εμένα ο γιατρός μου δεν με άφησε να μην την κάνω γενικά είναι υπέρ της επισκληριδίου και αν και εγώ ήμουν πολύ αρνητική μπορώ να πω ότι αν δεν την έκανα θα ήταν υπερβολικά φρικτότεροι οι πόνοι. Όχι ότι και που μου την έκαναν δεν με άκουσε όλο το μαιευτήριο από τις ωδίνες αλλά όπως και να το κάνουμε γλίτωσα το κάτιτις μου. Προσωπικά δεν μου άφησε κουσούρι στην μέση έπεσα φαίνεται σε αναισθησιολόγο τζιμάνι. Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου κι εσύ και οι υπόλοιπες κοπέλες στο φόρουμ. Και αν με ρωτάς αν θα ξαναγένναγα με επισκληρίδιο θα σου έλεγα κατά 99% ναι γιατί οι πόνοι είναι γενικά ψιλοαπάλευτοι.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Sofaki_8 και εμένα μου έτυχε χθες το πρωί καθώς μαγείρευα , ζαλίστηκα και ξεκίνησαν να φαίνονται όλα θολά ,υποθέτω ειδικά αν δεν είχες φάει κάτι για πρωινό , ζεστάθηκες κιόλας , δεν θέλει και πολύ ! Απλά φρόντισε να έχεις στην τσάντα σου 1 χυμό ή 1 σοκολατίτσα , μη σου συμβεί στο δρόμο .

foteini85 πραγματικά κουράγιο με τη δουλειά , πράγματι αν φεύγεις στις 38 εβδομάδες και ειδικά από τέτοια δουλειά νομίζω είναι χάλια ..κάτι πρέπει ν αλλάξει .Αφού όταν μπαίνεις στον μήνα σου , μετά τις 36 εβδομάδες, ανά πάσα στιγμή μπορεί να γεννήσεις .. Νομίζω πως εδώ,ειδικά σε τέτοια επαγγέλματα , σου προτείνει και ο γιατρός να σου γράψει αναρρωτική λόγω ορθοστασίας και περιβάλλοντος εργασίας.

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες.

Kasf αυπνίες ε!! Και εγώ ξύπνησα στις 4.30 και πήγε κοντά 6για να ξανακοιμηθώ. Είπα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω το πρωί, αλλά η κόρη μου αποφάσησε να ξυπνήσουμε στις 8.30. Τουλάχιστον ξύπνησε με κέφια.

Για την επισκληρίδιο, καταλαβαίνω την άποψή σου. Οκ δεν θα πάμε να γεννήσουμε στα χωράφια, αλλά αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα οι καισαρικές είναι πάνω απο 50%, το ανέφερε και κάποιο άλλο κορίτσι παραπάνω. Με αυτές τις σύγχρονες γέννες θέλεις να συγκριθείς?!

Το θέμα είναι να μην είσαι απόλυτη σε τίποτα, συνήθως όταν είσαι απόλυτος την πατάς. Πρέπει να είσαι διαλακτικός και να πράττεις ανάλογα με την περίπτωση. Επίσης όχι να πας απο το ένα άκρο στο άλλο. Δηλαδή αν κάποιες γυναίκες δεν άντεχαν χωρίς επισκληρίδιο γιατί να μην ζητήσουν κάποια στιγμή την ώρα της διαδικασίας. Και άντε και δεν προλάβαιναν, το να ζητήσεις στην επόμενη κατευθείαν καισαρική, αντί να ζητήσεις φυσιολογικό με επισκληρίδιο είναι υπερβολή. Δεν θα συγκριθώ με τέτοιες περιπτώσεις.

Εγώ προτιμώ να μην κάνω και για να μην πάρω εγώ φάσμακα και να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα για να ανταποκριθώ στις ανάγκες του μωρού μου, που δεν θα περιμένει και γιατί θεωρώ ότι ίσως κάτι περνάει στο μωρό. Φυσικά όμως όλα αυτά στην περίπτωση που μπορώ. Αν φτάσω σε σημείο και μου πει ο γιατρός οτι χρειάζεται οπωσδηποτε καισαρική, προφανώς θα την κάνω, δεν θα θέσω σε κίνδυνο ούτε τη δική μου ζωή ούτε του μωρού.

enseignante να χαίρεσαι το μωράκι σου. Εφόσον ήθελες επισκληρίδιο καλά έκανες και την έκανες και μπράβο στον αναισθησιολόγο. Δεν έχω εμπειρία απο αναισθησιολόγους. Όμως πρέπει οι γυναίκες να έχουνε επιλογή στη γέννα τους, λαμβάνοντας υπόψιν τη γνώμη του γιατρού τους φυσικά, και γιαυτό σε άλλα μέρη κάνουν πλάνο γέννας.

Εγώ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά σήμερα, αλλά όπως είπα με ξύπνησε το παιδάκι μου με τραγουδάκια. Ήτανε πολύ γλυκό και ξύπνησα με πολύ καλύτερη διάθεση απο ότι εχτές.

Αχ το τικεράκι μου δείχνει οτι μπήκα στον 8ο σήμερα. Οκ ημερολογιακά κανονικά μπαίνω την δευτέρα! πέρασε το καιρός. Σήμερα μπαίνει και η κολλητή μου στο μήνα της και απο μέρα σε μέρα μπορεί να γεννηθεί και το βαφτιστήρι μου. Είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένω πως και πως να το γνωρίσω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...