Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Βρε Φωτεινή μου συγνώμη κιόλας. Ολόκληρο νοσοκομείο και δεν έχει εφημερεύων γιατρό αναισθησιολόγο!! Έλεος!! Πάντα έχουνε κάποιον αναισθησιολόγο, γιατί αν χρειαστεί επείγουσα καισαρική τι κάνουνε μετά, αφήνουνε μωρό ή έγκυο να πεθάνει μέχρι να γυρίσει ο αναισθησιολόγος!?

loisma Εγώ δεν είχα βάλει ούτε σωληνάκι γιατί τους είπα ότι δεν θέλω. Δεν μου κάνανε τίποτα, μου βάλανε μόνο πεταλούδα στο χέρι, σε περίπτωση που θα χρειαστώ ορό εκτάκτως, αλλά δεν μου βάλανε τον ορό αφού δεν έκανα αναισθησία. Κρατήσαμε την πεταλούδα στην ανάνηψη και μόλις πήγα στο δωμάτιο το έβγαλα και αυτό. Αν δεν είχα ράμματα από κάτω θα ήμουνα σαν να μην είχα γεννήσει.

Πάντως και τώρα εκτός απροόπτου δεν θα κάνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

annoula για την αμνιοπαρακέντηση κάπου εκεί πληρώσαμε 760 νομίζω, την λήψη με την ανάλυση, απλά λόγω κάποιου θέματος που προέκυψε στον καρυότυπο αναγκαστήκαμε και πληρώσαμε άλλα 600 (300 ο καθένας) για να κάνουν και τους δικούς μας καρυότυπους.

athinakos τέλεια και η βυθοσκόπηση ε! μπράβο. Καλά αποτελέσματα και στις εξετάσεις σου.

Σοφάκι με το καλό το ντόπλερ. Περιμένουμε νέα.

Αννουλίτσα υπομονή με τις αυπνίες. Όλες πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

loisma και εγώ το σκέφτομαι το ενδεχόμενο των 2 ημερών, που αν δεν κάνεις επισκληρίδιο μπορείς να βγεις, γιατί δεν θέλω να αφήσω το μεγάλο μου κοριτσάκι πολύ. Ξέρεις πως το σκέφτομαι?!

Αλήθεια εσύ της έχεις πει ότι θα λείψεις? Εγώ όχι ακόμα, λέω σε λίγες μέρες να αρχίσω να την προετοιμάζω.

Είτε κάνεις επισκληρίδιο είτε όχι μπορείς να βγείς νωρίτερα αν είσαι οκ και συμφωνεί ο γιατρός σου, στο λέω ότι ισχύει σίγουρα γιατί η κουμπάρα μου που γέννησε την Κυριακή με έκτακτη καισαρική βγήκε την Τρίτη το απόγευμα.

OFdhp3.png

8uDtp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και τις όμορφες κοιλιτσες!!

Georgia patra να χαίρεσαι την κόρη σου! Να είναι παντα ευτυχισμένη!!

Κορίτσια εγώ έχω ξανακάνει επισκληριδιο και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Γενικά ανέχομαι τον πόνο, αφού μέχρι και αναίσθητη με έχουν πει, αλλά απο την στιγμή που μπορώ να μην πονέσω καθόλου θα το κάνω. Ολική όμως δεν θα ήθελα να κάνω και το συζητήσαμε με τον γιατρό και μου είπε οτι εδώ και 10 χρόνια ούτως ή άλλως δεν έχει κάνει. Και θα εκανε σε περίπτωση καισαρικης όπου η ζωή και της μαμάς και του μωρού είναι σε κίνδυνο και πρέπει ολα να γίνουν πολύ γρήγορα.

Τεσπα κορίτσια εμείς μπορεί να λέμε το ένα και το άλλο αλλά έχετε ακούσει και την παροιμία "Οταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει".

Τώρα περιμένω αποτελέσματα από ουρά και αίμα. Ελπίζω να είναι καλά.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

georgia patra να χαίρεσαι την κορούλα σου. Με το καλό να έρθει και ο μπέμπης.

Στέλλα η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουνα για την επισκληρίδιο περιπτώσεις που έχουνε θεματάκια με τα μάτια. Κανονικά αν ξέρεις τον τρόπο που θα σφικτείς δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τα μάτια, είτε κάνεις επισκληρίδιο είτε όχι. Απλά όταν πονάς κιόλας είναι πολύ πιο δύσκολο να σκεφτείς καθαρά τον τρόπο που θα σπρώξεις και είναι πιο πιθανό να γίνει κάποιο λάθος. Αν όμως δεν έχεις θέματα όπως υψηλή μυωπία, πίεση κλπ, δεν πειράζει και κάτι να μην γίνει ολόσωστο.

Διαφημίσεις

Είτε κάνεις επισκληρίδιο είτε όχι μπορείς να βγείς νωρίτερα αν είσαι οκ και συμφωνεί ο γιατρός σου, στο λέω ότι ισχύει σίγουρα γιατί η κουμπάρα μου που γέννησε την Κυριακή με έκτακτη καισαρική βγήκε την Τρίτη το απόγευμα.

Απλά στο χαρτί του Λητώ γράφει ότι μπορείς να βγεις στις 2 μέρες σε περίπτωση φυσικού τοκετού, δηλαδή χωρίς φάρμακα, τώρα τι να σου πω. Θα το ψάξω.

athinakos και εγώ αν είναι να κάνω μια αναισθησία προτιμώ επισκληρίδιο από ότι ολική, αλλά αν μπορώ να μην κάνω καθόλου δεν θα κάνω. Τους πόνους ούτε που τους θυμάσαι μετά. Αφού προσπαθώ να θυμηθώ, αλλά δεν θυμάμαι με τίποτα πως ήτανε και πόσο δυνατοί ήτανε. Θυμάμαι μόνο ότι ξεκινούσανε από την πλάτη και με ζώνανε προς την κοιλιά χαμηλά, αλλά μέχρι εκεί. Εγώ είμαι πάντως πολύ ευχαριστημένη που τα καταφερα την πρώτη φορά. Οκ δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα, γιαυτό πάντα κρατάω μικρό καλάθι, αλλά αν τα καταφέρω πάλι δεν θα κάνω.

Κορίτσια έγραψα πάρα πολλά, είχατε γράψει και εσείς, χαχαχα.

Εγώ κοιμήθηκα το βράδυ στις 12, σηκώθηκα 2 φορές και στις 6,30 σηκώθηκε ο άντρας μου γιατί είχε ταξίδι σήμερα και μετά στριφογύρναγα να ξανακοιμηθώ. Ευτυχώς ξανακοιμήθηκα μέχρι τις 8,30 που είχα βάλει ρολόι. Έλεγα ότι θα πάω δουλειά. Ανοίγω το πατζούρι και.... έκπληξη!! Όλα ήτανε πασπαλισμένα με χιόνι, χαχα οκ στο δρόμο δεν είχε, αλλά είχε σε δέντρα αυτοκίνητα κλπ, μετά από χρόνια. Ξύπνησα την κόρη μου, στις 9, να το δει και να το πιάσει που το είχε άχτι, πριν λιώσει και με γείωσε. Μου είπε νυστάζω θέλω να κοιμηθώ, χαχα. Τελικά στις 10 βγήκαμε έξω, δεν είχε λιώσει ακόμα και το έπιασε λίγο.

Τώρα προσπαθώ να κάνω λίγη δουλειά στο σπίτι και το απόγευμα θα έρθει το βαφτιστήρι μας με τη μαμά του, να παίξουν με την κόρη μου.

Καλημερα κοριτσια!

Athinakos πολυ ωραια τα νεα σου που μπορεις να κανεις φ.τ!

Κοριτσια, εγω δεν το ειχα πολυσκεφτει το θεμα της επισκληριδιου(για τα αρνητικα που αναφερονται εννοω), γιατι το θεωρω δεδομενο οτι δε θα αντεξω τους πονους...αν και με λενε οτι ειμαι ανθεκτικος ανθρωπος στον πονο...δε θα ηθελα να με δοκιμασω εκεινη τη στιγμη. Κι εγω περιμενω το επομενο ραντεβου με το γιατρο...να συζητησουμε ορισμενα πραγματα για τον τοκετο...γιατι ετσι οπως βλεπω το τικερακι οτι σε 3 βδομαδες μπαινω στον μηνα μου αγχωνομαιιιιιιιι....!!

Εγω εκανα μονο πλυσιματα τα λευκα ειδη της...ρουχακια ακομη δεν επλυνα, ουτε βαλιτσα εκανα, ουτε σιδερο εβαλα...περιμενω να ρθουν τα επιπλακια της για να ξεκινησω....ελπιζω να μην ρθουν αφου μπω στο μηνα μου...γιατι μεχρι τοτε θελω να τα χω τελειωσει...Παντως θα προτιμουσα να μην παρω ολο το μηνα μου ...αντε 4-5 βδομαδουλες ακομη να αντεξω...απο κιλα..σταθερα ειμαι στα +6...νομιζω παω καλα...!αλλα νιωθω οτι εχω βαρυνει πολυ...

nkr7p2.png

Εγω κορίτσια την κορη μου την γεννησα φυσικά.Είχα την πιο ευκολη γεννα που υπαρχει εσπασαν τα νερα και μεσα σε μια ωρα γεννησα. Ελπίζω να είναι το ιδιο και η δευτερη γεννα .Έτσι δεν πρόλαβα καν να σκεφτω για επισκληρίδιο.Αν και την φοβάμαι και πρεπει ο γιατρός να είναι αρκετα εμπειρος.Πλεον όμως επειδή κάνουν οι περισσοτεροι θεωρω ότι αποκτούν εμπειρία .Ο γιατρός μου μου είπε ότι μαλλον θα εχω καλή γεννα πάλι αν εχει γυρίσει γιατί θα είναι και η δυετερη.Μακάρι κοριτσακια μου και οι πρωτότοκες ευχομαι να έχετε την δική μου πρωτη γεννα.

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Επισκληριδιο ουτε εκανα ουτε θελω να κανω. Οι πονοι της γεννας ειναι εντονοι , δυνατοι, θα πονατε , θα παρακαλατε την Παναγιά να σας σωσει , αλλα πιστεψτε με οταν γεννησετε κ παρετε το μωρο σας αγκαλια θα τα χετε ξεχασει ολα. Εγω εκλεισα στο μαιευτήριο συνολικα 18 ωρες πονων συν 4 ωρες σπιτι με αιμορραγια κ αυτο γιατι ο γιατρος μου ηταν κουρασμενος κ με αφησε με τον ειδικευομενο κ τις μαιες , για να παει για νανι, ειδαλλως στο πρωτο 8ωρο θα με ειχε στειλει για καισαρικη. Σταθηκα τυχερη..

Διαφημίσεις

georgia patra και εγώ είχα πολύ γρήγορο τοκετό. Έσπασαν τα νερά και σε 1,5 ώρα είχα γεννήσει. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει και να φτάσω στο μαιευτήριο είχανε περάσει 40 λεπτά. Βέβαια παρόλαυτά η μαία της βάρδιας ήθελε να με ετοιμάσει για επισκληρίδιο, παρόλο που είχα διαστολή 6 ήδη. Της είπα δεν θέλω και η έκπληξή της ήτανε τόσο μεγάλη, μου έκανε κλίσμα, μου είπε οκ αφού δεν θέλεις, και με παράτησε και έφυγε. Δεν ξέρω πόση ώρα έλειπε αλλά μου φάνηκε πολύ, μάλλον κανένα 10λεπτο θα ήτανε. ζήτημα αν έκατσα 20 λεπτά στις ωδίνες. Ο άντρας μου ίσα που πρόλαβε να συμπληρώσει τα χαρτιά και να έρθει, στα 5 λεπτά είχα γεννήσει.

Και εγώ σας εύχομαι μια εύκολη και γρήγορη γέννα κορίτσια.

Σοφάκι ταλαιπωρήθηκες ε! Σου εύχομαι τώρα να γεννήσεις πολύ πιο γρήγορα και εύκολα.

Είδα και το τικεράκι μου. 31 εβδομάδων! Κοντεύουμε κορίτσια. Δευτέρα κλείνω τον 7ο.

Κ αφου συνηλθα, πηγα να μαγειρεψω κ επανηλθα. Σήμερα ειχα το ντοπλερ που μου μετατραπηκε λιγο εφιαλτης. Επειδη ξαπλωσα ανασκελα κ φορουσα πουλιβερ ξαφνικα μου ρθε μα λιποθυμησω. Εσβηναν ολα σιγα σιγα. Αρχισα να ιδρωνω, να μην μπορω να ανασανω 3 φορες το επαθα. Ευτυχώς με περιποιηθηκαν φεραν χυμο, βαλαν χαρτι με κρυο νερο στο κουτελο μου, εισεπνευσα οινοπνευμα κ συνηλθα. Οι παλμοι μου στους 130!!!

Τωρα στο θεμα του μπεμπη... Εχω εναν χοντρουλη μεσα μου 33 εβδομάδων κιλα 2552!!! Χωρις να εχω σακχαρο χωρις ναχω παρει πολλα κιλα απλα εχω ενα μεγαλο μωρο. Κορίτσια μου μαλλον μεχρι τελη Μαρτη γεννω κ ισως νωριτερα. Θα μπω αναγκαστικα για προκληση , αν δεν μπω θα γεννηθει πανω απο 4 κιλα κ κατι κ ετσι την καισαρικη δεν την γλυτωνω. Σε 3 εβδομαδες παλι ντοπλερ 12/3 στο Αττικον. Απο βδομαδα θα με δει κ ο γιατρος μου απο κοντα.

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια.

Georgia patra να χαίρεσαι την κόρη σου!Να είναι πάντα γερή και τυχερή!

Πήγαμε και εμείς χθες στον γιατρό κ ξανά στις 4 Μαρτίου.Πω πω σε 2 εβδομάδες μπαίνω στον μήνα μου!Όλα καλά με τον μπέμπη συνεχίζει να είναι με το κεφάλι κάτω.

Georgia patra και alexandroula τι καλά να έχουμε μια τέτοια γέννα ολες. Εγώ πολύ αγχώνομαι ένας σημαντικός λόγος που δεν ήθελα να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο είναι ότι δεν κάνουν επισκληρίδιο.

Βέβαια πηγαίνοντας στα μαθήματα και διαβάζοντας είδα και τα ''κακά'' της επισκληριδιου. Πάντως γενικά αλλά και οι μαίες μας είπαν πως τους πόνους της γέννας μπορείς να τους παλέψεις αλλά με την πρόκληση τα πράγματα είναι δύσκολα πονάς πολύ παραπάνω.

Αχ πλησιάζω και όλο αμφιταλαντεύομαι.

Όσο αγορά τις καούρες πονεμένη ιστορία αν και τώρα τελευταία είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Αντιόξινα σας επέτρεψε ο γιατρός σας?

Wi8gp2.png

Sofaki_8 τώρα είδα το μήνυμα σου περαστικά μπορεί να έπεσε και η πίεση σου.

Μια χαρά ο μπέμπης σου. Εγω βρε κορίτσια δεν ξέρω πόσα κιλά ακριβώς είναι ο μπέμπης μου όταν ρώτησα μου απάντησε θεωρητικά ο γιατρός.Με την εξέταση ντόπλερ φαίνεται?Γτ εμένα δεν μου την έβαλε αυτή.

Wi8gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...