Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Επίσης, μια που αναφέρατε τον μητρικό θηλασμό, μεταξύ των διάφορων βρεφικών site στα οποία έκανα εγγραφή είναι και αυτό της nutricia, που διοργανώνει μερικά online σεμινάρια, μεταξύ των οποίων και ένα σχετικό με το μητρικό θηλασμό. Δεν έχω ιδέα αν είναι καλά ή όχι, αύριο λέω να παρακολουθήσω το πρώτο αν προλάβω, σας επισυνάπτω όμως το λινκ αν τυχόν ενδιαφέρεστε και έχετε χρόνο να τα παρακολουθήσετε.

http://www.nutricia.gr/Pages/webinars.aspx

Γεια σας κοριτσια!!! χαθηκα λιγο το ξερω...

για τα σεμιναρια αυτα εχω να πω οτι ειναι τελειααααα! τα εχω παρακολουθησει ολα σχεδον (τρια ειναι: μητρικου θηλασμου, ανώδυνου τοκετου, κ περιποιηση νεογνού).

Μην χασετε στισ 10/3/15 που θα εχει κ με παιδιατρο η οποια θα μας λυσει ολες τισ απορίες. εμενα με βοηθησαν πολυ, κρατουσα κ σημειωσεις να φανταστειτε!

υπομονη μανουλες λιγο μας εμεινε. ο γιος μου γινεται ολο κ πιο ζωηρος κ χαδιαρης. οταν χαιδευω την κοιλια μου ηρεμει αλλα μολισ σταματησω ξεκναει τα παραπονα.χεχεχε! τρελαινομαι..... χαλαλι κ οι καουρες κ τα ξενυχτια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!!

Μεγαλώνουν τα μωρά μας βλέπω...άντε και κοντεύουμε...

Πάλι χιόνι στα ΒΠ σήμερα... ακόμη και αυτό με ενοχλεί γιατι προσθέτει ++ στην καθημερινή ταλαιπωρία μου...που θα πάει θα έρθει η άνοιξη μαζί με τα πρώτα μπεμπάκια μας...

Βλέπω ότι γράφεται για τιμές γιατρών και μαιευτήρια.

Εγώ θα γενήσσω στο ΜΗΤΕΡΑ ( όπως και στο πρώτο που έμεινα ευχαριστημένη),

το κόστος περίπου 1243 για Φ.Τ. για 3 μέρες αλλά φλερτάρω με την ιδέα αν όλα πανέ καλά να βγώ νωρίτερα πχ στις 2 μέρες. Μου φαίνεται αδιανόητο να αφήσω το παιδακι μου για 3 νύχτες - οι δευτερομανούλες ίσως να με καταλαβαίνουν.

Με τη γιατρό είχαμε πει 1500 για τη γέννα, + 300 η μαία μου.

Θα ξεκινήσω και κάτι σεμινάρια από βδομάδα για ανώδυνο τοκετό και θηλασμό που διοργανώνει η μαία μου, οπότε θα σας ενημερώσω...

Γιατί σας είπα? Σκέφτομαι αυτή τη φορά να μην κάνω επισκληρίδιο αν αντέξω βέβαια και πιστευω αυτά τα μαθήματα θα με βοηθήσουν....για να δούμε.

Διαβάζω ότι όλες λίγο πολύ κάνατε πλυσίματα κλπ, εγώ δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα, μόνο πήγα και ξεχώρισα ότι μπορω να χρησιμοποιήσω από αυτά που ήδη είχα και έμεινα σε αυτό το στάδιο. Ελπίζω να προλάβω να τα κάνω όλα πριν μπω στο μήνα μου... Φιλιά

OFdhp3.png

8uDtp3.png

καλημέρα κορίτσια μου όμορφα!!

εγώ κοιμήθηκα σχετικά καλά...ξεκίνησε να πονάει πολύ το άλλο ισχίο μου οπότε δυσκολευόμουν λίγο στην αλλαγή πλευρού!! δεν βαριέσαι υπομονή λέω κ θα περάσει κ αυτό!!

loisma αυτό με την επισκληρίδιο ήταν ένα θέμα που ήθελα να το ανοίξω σήμερα!

ήθελα να ρωτήσω αν σκέφτεται καμία από εσάς να γεννήσει χωρίς επισκληρίδιο...κ εγώ φλερτάρω λίγο με την ιδέα αλλά φοβάμαι μήπως τελικά δεν αντέξω κ με βρίσει ο γιατρός αν το ζητήσω τελευταία στιγμή...από την άλλη τόσες άλλες πως το έκαναν?? κ τα παλιά τα χρόνια ακόμα κ οι μαμάδες μας δεν είχαν αυτό το προνόμιο αλλά μια χαρά τα κατάφεραν...δν ξέρω στην επόμενη επίσκεψη θα το συζητήσω λίγο με τον γιατρό μου να μου πει την γνώμη του...μου έχουν πει ότι ο τοκετός είναι πιο γρήγορος χωρίς επισκληρίδιο γιαυτό κ το σκέφτομαι, εκτός από αυτό ξέρω ότι η επισκληρίδιος αν περάσουν πολλές ώρες κ δεν έχεις γεννήσει επηρεάζει τις σφύξεις του μωρού, έτσι την πάτησε η αδερφή μου κ η κολλητή μου κ μετά από 11 ώρες έκαναν καισαρική...πείτε μου κ εσείς την γνώμη σας please...

όσο για τα πλυσίματα θα προλάβεις σίγουρα loisma εγώ τα έκανα γιατί όπως ξαναανέφερα το σύστημα των Κυπρίων είναι άθλιο κ θα δουλεύω μέχρι κ 31 Μαρτίου δηλαδή 38 εβδομάδων θα σταματήσω την δουλειά...απαράδεκτο.....πόσο σας ζηλεύω!!!!το μόνο καλό είναι ότι ξεχνιέμαι όταν πηγαίνω στην δουλειά κ μου φεύγει το άγχος για την γέννα κ φυσικά ότι με κρατάει αρκετά fit γιατί όλη την μέρα τρέχω πάνω κάτω στους διαδρόμους του νοσοκομείου, ελπίζω να με βοηθήσει αυτό να γεννήσω κ πιο εύκολα ...φαντάζομαι θα κατέβει πιο εύκολα το μωρό...τι να πω μακάρι!

αυτά τα νέα μου σας αφήνω να τελειώσω το φαγάκι μου κ να πάω στην δουλειά!!

καλή μέρα σε όλες μας!!

gzWep2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ έχω ραντεβού για βυθοσκοπηση την ερχόμενη εβδομάδα για να δω αν μπορώ να γεννησω φυσιολογικά. Η αλήθεια ειβαι ότι αν τελικά μπορώ να προχωρήσω σε φ.τ., σκέφτομαι να μην κάνω επισκληριδιο. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να πονέσω, αλλά η ιδέα της επισκληριδιου μου φαίνεται πιο επικίνδυνη εμένα, με τρομάζει. Υποψιάζομαι κ έχω ακούσει εννοειται ότι πονάει φρικτά, απλά δεν ξέρω, μου έχει κάτσει να το βιωσω. Η προηγούμενη γενιά ρε γμτ, πώς στο καλό γεννουσαν εντελώς φυσιολογικά;;; Εξωγήινες ήταν;;;;!!!! Αυτό το θέμα βέβαια είναι εντελώς προσωπικό και καμια δεν μπορεί να υποδείξει στην άλλη τι να κάνει. Αλλά στις γεννες φυσικά παίζει ο παράγοντας της τύχης. Γιατί μπορεί να πηγαίνει κάποια να γεννήσει φυσιολογικά και στο τέλος αναγκαστικά να της κάτσει καισαρική για διάφορους λόγους. Οπότε μου φαίνεται ότι όλες πρέπει να είμαστε προετοιμασμενες για όλα.

82ZHp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και κοιλίτσες! Πώς τα πάτε με τα κρύα; Πότε θα τελειώσει επιτέλους αυτό το χάλι; Να έρθει επιτέλους η άνοιξη να μας φέρει και τα μπεμπουλίνια μας. Εγώ κορίτσια έχω αγχωθεί καθώς έχει μείνει πολύ λίγο. Τέλος Φεβρουαρίου μπαίνω στο μήνα μου και δεν το πιστεύω. Η μπουμπουκένια μου κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της και η κοιλιά μου αλλάζει σχήματα. Έχει πολύ πλάκα! Ο άντρας μου γελάει συνέχεια! Από προβλήματα σκελετικά και καούρες εγώ δεν έχω τίποτα. Αυτό που δε με αφήνει να κοιμηθώ καλά είναι μόνο η συχνοουρία και αν φάω αργά το βράδυ γιατί νιώθω ότι δε χωνεύω. Κατά τα άλλα είμαι καλά. Όσο για την επισκληρίδιο εγώ για να είμαι ειλικρινής τη φοβάμαι. Έχω ακούσει πάρα πολλά και θετικά και αρνητικά. Νομίζω πως αν γεννήσω φυσιολογικά θα ξεκινήσω χωρίς και θα δω στην πορεία πόσο αντέχω. Σε περίπτωση καισαρικής όμως νομίζω πως θα επιλέξω ολική. Ο γιατρός μου πάντως, αν και είναι στο Έλενα κι εκεί μου έλεγαν πως δεν κάνουν εύκολα επισκληρίδιο, είναι πολύ υπέρ και θεωρεί ότι στο φυσιολογικό τοκετό βοηθάει πολύ τη γυναίκα να χαλαρώσει και να συνεργαστεί. Αρκεί να ξέρουν πότε να σου την κάνουν και σε τι ποσότητα. Στις 2 Μαρτίου έχω ξανά γιατρό και θέλω να τον ρωτήσω κι άλλα πάνω σ αυτό. Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες!

Φωτεινή εγώ γέννησα χωρίς επισκληρίδιο το πρώτο μου. Βέβαια γέννησα γρήγορα, αλλά το είχα συζητήσει με τη γιατρό μου και της είχα πει ότι δεν θα κάνω και όσο αντέξω, αν δω ότι δεν αντέχω θα κάνω. Μπορείς απλά να κάνεις το ίδιο. Μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να κάνεις, αλλά πες ότι θα προσπαθήσεις να μην κάνεις.

Όσο για το ότι επιβραδύνει τον τοκετό είναι σχετικό. Η επισκληρίδιος πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένο στάδιο του τοκετού. Νομίζω πρέπει να έχει περάσει την διαστολή 4 για να την κάνεις. Αν την κάνεις νωρίτερα επιβραδύνει τον τοκετό. Όμως από τη στιγμή που θα κάνεις διαστολή 4 μπορεί μέσα σε μισή ώρα να γεννήσεις, είσαι στο τελευταίο στάδιο του τοκετού.

Εγώ απλά είχα στο μυαλό μου ότι δεν έχω την επιλογή της επισκληριδίου, σαν να μην υπάρχει και είχα δίπλα τον άντρα μου ως φωνή της λογικής, αν έβλεπε ότι ζορίζομαι πολύ να μου το θυμίσει.

Βάσω και εγώ γιαυτό δεν ήθελα να κάνω. Έχω ακούσει πολλά. Εκτός αυτού πρέπει να σου βάλουνε υποχρεωτικά ορό αν σου κάνουνε επισκληρίδιο, που το βγάζουμε μετά από μερικές ώρες, όταν σου βγάλουνε το σωληνάκι. Επίσης έχω ακούσει ότι πονάει το σημείο της ένεσης για καιρό μετά και 2 από τις 4 φίλες μου που έκαναν τους έπιασε στη μισή κοιλιά και νιώσανε κανονικά τους πόνους στη μισή κοιλιά και όχι στην άλλη μισή.

Επίσης για τον παράγοντα τύχη παίζει πολύ. Η μια φίλη μου δεν είχε σκοπό να κάνει. Της σπάσανε όμως τα νερά στις 3 τα ξημερώματα, άντεξε μέχρι τις 11 το πρωί, αλλά μετά δεν άντεχε άλλο, της έβαλαν πόνους γιατί δεν κατέβαινε το μωρό, οπότε της έκανε ο γιατρός 1 δόση για να ηρεμήσει και εν τέλη γέννησε στις 4 το απόγευμα φυσιολογικά, χωρίς άλλη δόση. Ήτανε πολλές οι ώρες ήτανε και οι τεχνητοί πόνοι και δεν άντεξε. Άλλα είναι 1 περίπτωση και το κάνανε όλο αυτό για να γλυτώσει την καισαρική και την γλύτωσε. Ο γιατρός που την παρακολουθούσε ήτανε πολύ σωστός και ήξερε τι έκανε, από την όλη πορεία της το κρίνω, οπότε οκ.

Αν δεν θέλετε ξεκινάτε χωρίς και βλέπεται στην πορεία, κανένας δεν θα σας πει τώρα δεν σου κάνω.

Πολύ χαίρομαι τελικά που δεν είμαι η μόνη που το σκέφτεται χωρίς επισκληρίδιο!!!

Και εγώ αυτό σκέφτομαι ρε κορίτσια όλες οι αλλές πως τα καταφέρνουν χωρίς ??? Βέβαια δεν το αποκλείω, ξεκινάμε και βλέπουμε. Έχει δίκιο η alexandroula, νομίζω γίνεται σε συγκεκριμένο στάδιο διαστολής μεταξύ 4-7, μετά δεν στην κάνουν γιατί μπορεί να επιβραδύνει πολύ τον τοκετό.

Εμένα στο πρώτο μου καρφώσαν απλά το σωληνάκι στη μέση από την αρχή, αλλά την πρώτη δόση μου την έριξαν όταν εγώ το ζήτησα.

Δεν μπορώ να πω ότι πόνεσε η διαδικασία της επισκληριδίου όσο με πόνεσε η βλαμένη αναισθησιολόγος με τον τρόπο της, εγώ να τρέμω σαν το ψάρι από το φόβο μου και αυτή απότομη να μου λεεί "έχω δύο χιλιοστά για να δουλέψω θα κάτσεις ακίνητη μέχρι να σου πω" αφού με έκανε να κλαίω. Είναι ρε παιδί μου ορισμένες εντελώς ζώα!!!

OFdhp3.png

8uDtp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια.Εγω είμαι μια χαρα ειδικα σημερα είναι τα γενεθλια της κορούλας μου και καναμε παρτυ στο σταθμο και αυτή είναι τόσο χαρούμενη. Σαν ψέμα μου φαινεται ότι έχει φτασει τα 3 και ερχεται σε λιγο καιρό και ο αδερφούλης της. Να σας πω κατι κορίτσια νιωθω τόσο ευτυχισμενη και θελω να πάνε όλα καλά με το μπεμπάκι μου.Αν και οι εφιάλτες συνεχίζονται και το αγχος μη σας πω ψεματα.τα πραγματάκια μου σχεδόν τα εχω έτοιμα. Ηρθε η μαμά μου και τα πλυναμε,σιδερωσαμε και τωρα μας εχει μεινει η τακτοποιηση της βαλιτσας.Εγω θα γεννησω σε δημόσιο νοσοκομείο όπως και στην πρωτη μου.Εγω εμεινα πολύ ευχαριστημενη και μου αρεσε πολύ που ειχα το μωρακι μου ολο το 24 ωρο διπλα μου.Και φυσικα οι μαιες με βοηθησαν αρκετα.Αν και ειχα βρει δικη μου μαια και με βοηθησε πολύ.Το ιδιο και τωρα. Οσο για το ιδιωτικο θα συμφωνησω με τα κορίτσια ότι οι περοσσοτεροι πανε με καισαρικη -παντα η ευκολη λυση -και εμείς που γεννάμε κοντα στο Πασχα να δειτε ποσες καισαρικες θα υπάρξουν. Iosma και εγω σε καταλαβαινω απολυτα με το πρωτο παιδακι και εγώ στεναχωριέμαι που θα το αφήσω.Αλλά δεν γίνεται αλλιώς.Φιλάκια σε όλες......

Βonjour mes amis!

Πολύ χαίρομαι που είμαστε όλες καλά και οδεύουμε σιγά σιγά προς το τέλος (με όλα τα άγχη μας βέβαια...).

Athinakos τέλεια!! Είδες, τζάμπα ανησυχούσες! :) Βάσω και σε σένα καλά αποτελέσματα με τη βυθοσκόπηση.

Πάντως σχετικά με την επισκληρίδιο εμένα η οφθαλμίατρος μου ξεκαθάρισε ότι μπορώ να προχωρήσω σε φυσιολογικό τοκετό εφόσον γίνει επισκληρίδιος, επομένως δεν παίζει να μην κάνω. Έτσι κ αλλιώς θεωρώ ότι δεν είμαι και πολύ ανθεκτική στον πόνο, ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό να ΜΗΝ κάνω και πραγματικά βγάζω το καπέλο σε όσες έχουν γεννήσει απολύτως φυσιολογικά. Από κει και πέρα, όπως είπατε και σεις, είναι και θέμα τύχης και θέμα οργανισμού.

Φωτεινή-Χαρά χτες παρακολούθησα και γω το πρώτο και ήταν αρκετά χρήσιμο και ενδιαφέρον, περιμένω και τα υπόλοιπα, έχω δηλώσει συμμετοχή σε όλα.

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια.Εγω είμαι μια χαρα ειδικα σημερα είναι τα γενεθλια της κορούλας μου και καναμε παρτυ στο σταθμο και αυτή είναι τόσο χαρούμενη. Σαν ψέμα μου φαινεται ότι έχει φτασει τα 3 και ερχεται σε λιγο καιρό και ο αδερφούλης της. Να σας πω κατι κορίτσια νιωθω τόσο ευτυχισμενη και θελω να πάνε όλα καλά με το μπεμπάκι μου.Αν και οι εφιάλτες συνεχίζονται και το αγχος μη σας πω ψεματα.τα πραγματάκια μου σχεδόν τα εχω έτοιμα. Ηρθε η μαμά μου και τα πλυναμε,σιδερωσαμε και τωρα μας εχει μεινει η τακτοποιηση της βαλιτσας.Εγω θα γεννησω σε δημόσιο νοσοκομείο όπως και στην πρωτη μου.Εγω εμεινα πολύ ευχαριστημενη και μου αρεσε πολύ που ειχα το μωρακι μου ολο το 24 ωρο διπλα μου.Και φυσικα οι μαιες με βοηθησαν αρκετα.Αν και ειχα βρει δικη μου μαια και με βοηθησε πολύ.Το ιδιο και τωρα. Οσο για το ιδιωτικο θα συμφωνησω με τα κορίτσια ότι οι περοσσοτεροι πανε με καισαρικη -παντα η ευκολη λυση -και εμείς που γεννάμε κοντα στο Πασχα να δειτε ποσες καισαρικες θα υπάρξουν. Iosma και εγω σε καταλαβαινω απολυτα με το πρωτο παιδακι και εγώ στεναχωριέμαι που θα το αφήσω.Αλλά δεν γίνεται αλλιώς.Φιλάκια σε όλες......

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό να έρθει και ο αδερφούλης της!!!

OFdhp3.png

8uDtp3.png

Ax βρε Aleksandroula θησαυρός εισαι... παντα μας ενημερωνεις σωστα!! Πολυ σημαντικο να εχεις εμπειρια! Κ εγω ετσι σκεφτομουν να το κανω να ξεκινησω χωρις κ οσο παει αλλα ακουσα μια βλαμενη αναισθησιολογο στην δουλεια μου που κατηγορουσε μια εγκυο επειδη δεν ηθελε κ εφυγε κ αυτη πηγε σπιτι της κ μετα λεει με ξαναγυρισε γιατι αλλαξε γνωμη...

gzWep2.png

Georgia patra να την χαιρεσαι να εισαι γερη να την καμαρωνεις την κοριτσαρα σου!!

θα το συζητησω παντως με τον γιατρο κ αν συμφωνησει κ αυτος να ξεκινησουμε χωρις κ να δουμε πως θα παει ετσι θα το κανω...

gzWep2.png

loisma και εγώ το σκέφτομαι το ενδεχόμενο των 2 ημερών, που αν δεν κάνεις επισκληρίδιο μπορείς να βγεις, γιατί δεν θέλω να αφήσω το μεγάλο μου κοριτσάκι πολύ. Ξέρεις πως το σκέφτομαι?!

Αλήθεια εσύ της έχεις πει ότι θα λείψεις? Εγώ όχι ακόμα, λέω σε λίγες μέρες να αρχίσω να την προετοιμάζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...