Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Για το θηλασμό δεν έχω εμπειρία κορίτσια. Θα ήθελα ωστόσο να παρέχω αυτό το εφόδιο στο μωρό μου. Ξέρω ότι θα κουραστώ αλλά δε νομίζω ότι με το ξένο το μωρό θα κοιμάται πιο ήσυχα το βράδυ, οι ανάγκες είναι και συναισθηματικές, όχι μόνο διατροφικές. Ελπίζω να τα καταφέρω με αποκλειστικό θηλασμό τους πρώτους 6 μήνες!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχώς έχω πολύ λίγες μέρες ακόμη στη δουλειά. Τελευταία μου μέρα 27/2 οπότε έρχεται η ώρα (με ΠΗΤ 28/4) , γιατί πραγματικά δε την παλέυω άλλο τόσο με τη δουλειά όσο και με την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου . Έχω αρχίσει να φοβάμαι με την οδήγηση γιατί τα βράδια με πιάνουν κράμπες στα πόδια (τώρα ανακάλυψα πως ποτέ δεν είχα πάθει κράμπα , παρά μόνο πιασίματα .. είναι τόοοσο έντονος ο πόνος και μετά το πρωί κουτσαίνω) και εν ολίγοις φοβάμαι μην με πιάσει τίποτε στο δρόμο και δεν μπορώ να το ελέγξω.

Πράγματι τα έξοδα είναι πάρα πολλά , αν δεν έχεις στην άκρη κάποια χρήματα δεν μπορούν να μαζευτούν μέσα σε 8-9 μήνες . Ο γιατρός μαζί με ιδιωτικό μαιευτήριο και τις εξετάσεις σίγουρα βγαίνει 3000 με 3500 ευρώ . Και επιπρόσθετα όλα όσα πάρεις για το μωράκι , ειδικά όταν είναι το πρώτο σου !!!Αλλά αξίζει τον κόπο !!:-D

Φυσικά και αξίζει τον κόπο!΄Αν τα έχεις προβλέψει ή περισσεύουν δεν είναι πρόβλημα.. από την άλλη, να δώσεις τόσα λεφτά για να σου κάνουν μια επέμβαση ρουτίνας όπως είναι η καισαρική (που κάνουν οι περισσότεροι) και μετά με τόσα έξοδα που ακολουθούν να είσαι ταπί και ψύχραιμος, είναι ένα θέμα.. :( ενώ στο δημόσιο μπορείς να μείνεις σε μονόκλινο με 35 ευρώ και να δώσεις κανένα δωράκι στο γιατρό...αν και απεχθάνομαι αυτούς που ζητάνε συγκεριμένο ποσό..

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα φουσκίτσες!!! (χαίδευτικά πάντα!!!)

Πως είστε? Περνάει ο καιρός γρήγορα, για κάποιες από εμάς έμειναν λιγότερο από 2 μήνες για μένα λίγο παραπάνω...

Εγώ μετράω αντίστροφα για να σταματήσω τη δουλειά επιτέλους (26/2)γιατί απλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ!!! Κουράζομαι πολύ έυκολα, έχω βαρύνει και όλο αυτό μου δημιουργεί τρομερά νεύρα με αποτέλεσμα να φωνάζω σαν τρελή στη μικρή μου και μετά να έχω τύψεις που είμαι κακιά μάνα, αφού ώρες ώρες σκέφτομαι πως θα τα βγάλω πέρα με δύο παιδιά (+2 σκυλιά ) στο σπίτι και χωρίς βοήθεια γιατί ο άντρας μου δουλέυει πολλές ώρες και γυρνάει 8+ το βράδυ.

Μπαίνω μια φορά το μήνα για να γκρινιάζω μου φαίνεται...

Έχω αρχίσει να έχω τρομερούς πόνους στα πλευρά, στη μέση και στα ισχία σε σημείο που άμα ξαπλώσω μετά δεν μπορω να σηκωθώ με τίποτα ....και οι καούρες καλά κρατούν μεχρι και το νερό μου κάθεται βαρύ ειδικά αν πιω λίγο παραπάνω...

Στα ευχάριστα τώρα, τον μπέμπη μας το είδαμε πριν 2 εβδομάδες (28w) και ήταν 1320γρ, με το κεφάλι κάτω και πολύ χαμηλά, δείγμα μου λέει η γιατρός οτι έχω καλές προυποθέσεις για εύκολο και σύντομο τοκετο... για να δούμε, τώρα ξανά ραντεβού σε δύο εβδομάδες.

Εγώ το ντόπλερ δεν θα το κάνω, δεν είναι απαραίτητο μου είπε η γιατρός και δεν έχουμε κανένα ανυσηχητικό δείγμα από την ανάπτυξη του μωρού οπότε το άφησε πάνω μου. Στην πρώτη το έκανα, αν και πάλι μου είχε πει τα ίδια αλλά ως πρωτομανούλα επέμενα να το κάνω για να ξαναδώ το μωρό σε 3d, σαν εξέταση ήταν 5λεπτά και κόστος 100+ ευρώ.

Σεντόνι έγραψα...

Ελπίζω να μην σας κούρασα... έχω και άλλα να πω....

OFdhp3.png

8uDtp3.png

Κοριτσια μου καλημερα!!!χθες κοιμηθηκα 12 ωρες και ξυπνησα κουρελι...σημερα δεν θελω να κανω τπτ ευτυχως εχω φαι και δεν θα μαγειρεψω θα τη βγαλω στο καναπε!!!!!vicky80 καλως ηρθες στη παρεα μας και με το καλο το μωρακι σου!!!athinakos τελεια νεα μπραβο...και γω δεν πιστευω πως στη βδομαδα που ειμαστε αν εχουν παρει θεση να αλλαξουν!!!!kasf καμε υπομονη κοριτσι θα περασουν οι μερες και θα βγεις σε αδεια...εγω παντως δεν θα αντεχα κοριτσια να παω και για δουλεια ετσι οπως εχει γινει η μεση μου...!!!οσο για τα εξοδα που λετε αφηστε το πονεμενη ιστορια εμας μας φυγαν πολλα λεφτα γιατι τα φιαξαμε ολα απο την αρχη και σπιτι και νοσοκομεια και γιατροι και εξετασεις και πραγματα για τον μπεμπη και η γεννα! !!!αμα τα βαλεις κατω και τα υπολογισεις αν δεν εχεις στην ακρη ειναι πολυ δυσκολα!!!!να ναι καλα ο αντρας μου που εκανε κουμαντο γιατι εγω απο οικονομια καμμια σχεση!!αννα να σε ρωτησω κατι αποτι καταλαβα εχεις 2 γιατρους εναν στο ελενα και εναν σε ιδιωτικο...σε παρακολουθουν και οι 2??και αν επιλεξεις να πας στο ελενα στον αλλον τι λες??τον εχεις ενημερωσει??η του το λες στο τελος τι επελεξες?βρε κοριτσια καλο και το δημοσιο και σαφως ποιο οικονομικο αλλα στην ιδεα οτι απο το πρωτο λεπτο θα εχω το μωρο και θα τα κανω ολα μονη μπανιο ταισμα αλλαγμα και οτι αλλο υπαρχει με πιανει πανικος....φοβαμαι παρα πολυ!!!εσεις τι λετε? Σκεφτοσασταν το δημοσιο τα κοριτσια που θα γεννησετε σε ιδωτικο?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Annoula διαφωνω με το τελευταιο που εγραψες γιατι εχοντας το μωρο 4 μερες στο πλευρο σου μερα νυχτα το μαθαινεις καλύτερα κ πας προετοιμασμενη στο σπιτι!! Δεν πελαγωνεις τοσο οσο στην αρχη!!! Στο ιδιωτικο θα πηγαινα για να με προσεξουν καλυτερα εμενα, αλλα χαζομαρες εκει η καισαρικη ειναι νουμερο 1. Αυτο εχω παρατηρησει..

Καλησπέρα κοριτσια!!athinakos μπραβο ωραια νεα!

να σας πω κ εγω τα δικα μου, καναμε σήμερα το doppler το αγορι μου ειναι ακριβως στο μεσο ορο αναπτυξης 1820γρ 32 εβδομαδων ακριβως ...ο πλακουντας κ το αμνιακο υγρο μια χαρα!! Συνεχιζει με το κεφαλι κατω...εδω κ ενα μηνα ετσι ειναι ελπιζω να μην γυρισει..κατεβηκαν κ οι ορχεις μια χαρα ολα...μου ειπε αν πιασω τις 40 βδομαδες θα γεννηθει 3400 περιπου!

εχει την μυτη μου 1000% κ τα χειλακια του μπαμπα του αν κ στην αρχη μας κρυβοταν!

μου ξεκινησε απο σημερα ασβέστιο κ σιδηρο κ αυριο το πρωι πρεπει να κανω αιματολογικες!

ελυσα ολες μου τις αποριες κ με ξεναγησαν στο μαιευτηριο. .μου αρεσε πολυ κ χαρηκα γιατι εμαθα οτι το μωρο μπορω να το εχω μαζι μου συνεχεια εκτος απο την ωρα του μπανιου κ του θηλασμου εχουν ειδικη αιθουσα με αναπαυτικές καρεκλες για να βοηθουν κ οι μαιες!! Αυτα τα νεα μου ξανα 5 μαρτιου θα μας δει σε δυο βδομαδες δηλαδη!! Αχ πλησιασαμε πολυ κοριτσια! !!

gzWep2.png

Foteini μου μπραβο για τα ομορφα νεα σου!!εγινε και σενα ολοκληρος αντρας!!!που θα γεννησεις?υπομονη μεχρι το μαρτη και εγω αρχες μαρτ θα τον δω παλι τον μπεμπη...κοριτσια τιποτα δεν εμεινε σε λιγο καιρο θα τα κραταμε αγκαλια τα μωρακια μας!!sofaki η καισαρικη δεν ειναι νουμερο ενα στα ιδιωτικα αλλα γενικα στην ελλαδα.ενω σαν χωρα θα επρεπε να εχουμε ενα 15-17% των γεννησεων με καισαρικη εχουμε φτασει μεχρι και το 65-70% οσο τρελλο και αν σας ακουγεται και αυτο γινεται μονο στη δικη μας χωρα!οσο για το αν μαθαινεις πιο γρηγορα και καλυτερα το μωρο σου σε ενα δημοσιο αυτο ειναι το μονο σιγουρο αφου το εχεις 24 ωρες το 24ωρο διπλα σου και τα κανεις ολα εσυ...το θεμα ειναι πως εμενα κατι τετοιο με πανικοβαλλει! !!ισως το εχω παρακανει και εγω με το αγχος ...εδω σκεφτομαι πως θα τον πιανω πως θα τον κανω μπανιο πως θα τον αλλαζω και φρικαρω!!!αλλα που θα παει ουτε η πρωτη ειμαι που γινεται μανα ουτε η τελευταια!!!:cool:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Γεια σας κορίτσια. Πωπω ψοφόκρυο κάνει έξω, δεν μπορείς να σταθείς.

Φωτεινή μια χαρά ο μπέμπης, μπράβο. Αφού είναι με το κεφάλι κάτω τόσο καιρό είναι σχεδόν απίθανο να γυρίσει, οπότε τέλεια.

loisma να μπαίνεις και να γκρινιάζεις. Όλες γκρινιάζουμε λίγο ή πολύ, φυσιολογικό είναι. Μια χαρά και ο μπέμπης. Λογικό είναι να έχεις νεύρα και εγώ χάνω πολύ εύκολα την υπομονή μου με την κόρη μου και έχω τύψεις μετά, αλλά δεν έχουμε τις αντοχές που είχαμε πριν. Είναι δύσκολο να έχεις 2 παιδιά μέχρι το βράδυ, αλλά θα τα καταφέρεις, υπομονή και επιμονή. Εμένα ο άντρας μου συνήθως γυρίζει πιο νωρίς, αλλά κάποιες φορές κάνει ταξίδι και κοιμάται σε ξενοδοχείο. Πριν μείνω έγκυος ήτανε καλά τα πράγματα, τώρα είναι πιο δύσκολα. Το μετά τη γέννα να δεις πως το σκέφτομαι έστω και για αυτά τα λίγα βράδια.

Αννα πολλά σου παίρνει ο γιατρός. Εγώ για τους μεγάλους υπέρηχους που πήγα στο Λητώ πλήρωσα 80 ευρώ και ακούω κάτι 200 απο άλλες κοπέλες και λέω καλά είμαστε. Οκ την αμνιοπαρακέντηση την πληρώσαμε και διπλή με το θέμα που προέκυψε, αλλά αυτά δεν τα θεωρώ του γιατρού, είναι πολλά και έξτρα, αλλά τι να κάνουμε.

annoula ούτε εγώ ήθελα δημοσιο μαιευτήριο. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη επέλεξα γιατρό με βάση το μαιευτήριο που γεννάει και τις κριτικές που είχε. Πήγα μου άρεσε και τελικά βγήκε καλή. Ήθελα το Λητώ γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γενικώς και σχεδόν καθόλου άσχημα και σχέση με άλλα μαιευτήρια και τουλάχιστον εγώ έμεινα υπερ ευχαριστημένη. Πάντως δεν θα επέλεγα με κριτήριο το αν θα έχω το μωρό συνέχεια μαζί μου ή όχι. Και οκ τότε μου φαινότανε κάπως δύσκολο να έχω το μωρό απο την πρώτη στιγμή μαζί μου, αλλά στην πράξη δεν ήτανε τόσο τραγικό. Απλά θεωρώ οτι σε ένα καλό ιδιωτικό σε προσέχουν πολύ περισσότερο, είναι πολύ πιο καθαρά και έχουνε καλύτερες εγκαταστάσεις. Φυσικά το πληρώνεις.

Αννούλα γενικώς προσπάθησε να χαλαρώσεις στο θέμα της φροντίδας του μωρού. Αν βρεις τη σωστή στάση μπορείς να το κουμαντάρεις μια χαρά και μεγαλώνοντας γίνονται όλα πιο εύκολα και να το κρατήσεις να το πλύνεις και τα πάντα. Όταν πάρει λίγο βάρος το κρατάς πιο εύκολα.

Πάντως εγώ ως πρωτομανούλα δεν είχα ιδιαίτερα μεγάλη αβεβαιότητα. Δεν είπα και τώρα τι κάνουν. Είπα δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Θα μου δείξει το μωρό τι χρειάζεται και όντως έτσι ήτανε.

Διαφημίσεις

Annoula στην λευκωσια θα γεννησω...σκεφτομουν για θεσσαλονικη αλλα ηθελα να εχω τον αντρουλη μου συνεχεια διπλα μου κ δυστυχως δεν μπορουσε να παρει πολυ αδεια!!

μην αγχωνεσαι οταν θα γεννησεις τον μπεμπη σου πιστευω δε θα θες να τον δινεις καθολου σε αλλους!!

gzWep2.png

Η αληθεια ειναι οτι δεν διαλεξα μαιευτηριο για αυτο το λογο μονο διαλεξα μαιευτηριο βαση ολων αυτων που ειπες αλεξανδρουλα συν αυτο...σιγα σιγα πιστευω θα το δουλεψω και θα το βρω οπως το λες,η αληθεια ειναι πως το 200αρι και μενα πολυ μου φανηκε π.χ τη β επιπεδου την πληρωσαμε αν θυμαμαι καλα 100ευρω και το ντοπλερ τωρα 80οποτε με βαση αυτα που διαβαζω απο σενα περιπου τα ιδια ειναι!αλεξανδρουλα η αμνιο ποσο σας κοστισε εμας η ληψη στο ρεα 400ευρω και το δειγμα που το στειλαμε αλλου 300ευρω και κατι εξτρα εξετασεις στο δειγμα 90ευρω οποτε συνολο 790(χοντρικα στα λεω τωρα)...εγω συνεχιζω και ειμαι κουρελι ολη μερα μολις ξυπνησα κοιμηθηκα 2 ωρες και σηκωθηκα για να μην το παρω σερυ και ξυπνησω στις 2 και κοιταω το ταβανι!!ησυχια σημερα στο καφε μας παντως!!loisma να γκρινιαζεις οσο θες γιαυτο ειμαστε εμεις εδω για να ακουμε η μια την αλλη και να λεμε αυτα τα οποια νιωθουμε κανε υπομονη λιγο εμεινε και θα βρεις και τους ρυθμους σου με τα παιδακια σου!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Κοριτσάκια μου πωπωωωωω δεν μπήκα όλη μέρα και έχετε γράψει πολλά!!

foteini μπράβο για τα ευχάριστα νέα σου! Και εγώ παλι σε σε 2 εβδομάδες θα πάω, και μετά κάθε εβδομάδα.

Ioisma όλες γκρινιάζουμε! !! Μην ανησυχείς γι'αυτο είμαστε εδώ:D

kasf μια εβδομαδα σου έμεινε και ξεκινάς και εσύ την άδεια σου, οπότε θα χαλαρώσεις!

Anna και εμένα με γαργαλάει πολύ με τα πόδια της όταν κοιμάμαι στα δεξιά αλλα δεν αλλάζω γιατί μου αρέσει πολύ να την αισθάνομαι.

annoula εγώ θέλω να έχω rooming in στο ιδιωτικό και μου είπαν οτι και για το πλύσιμο και το άλλαγμα αμα θες πας μαζί με τις μαιες, που νομίζω είναι πολυ καλό γιατι θα σου μάθουν και καποια πράγματα . Πάντως μην αγχώνεσαι θα τα καταφερουμε όλες!!

Εγώ σήμερα έκανα την βυθοσκοπηση και όλα καλα με τα μάτια μου. Οπότε παμε για φ.τ.!! Αύριο θα πάω και για τις μηνιαίες εξετάσεις αίματος και ούρων. Και είναι και η τελευταία μέρα που θα πάω δουλειά!!!! Βέβαια μέχρι να γεννήσω είπα να πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα για έκτακτα περιστατικα.

Καλό βράδυ σε όλες! Όνειρα γλυκά!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσαρες μου καλημερα σας!!! Αχ τι εφιαλτικη νυχτα κ αυτη.. Ματι σχεδον δεν εχω κλεισει.. Εκανα το λαθος κ εφαγα πορτοκαλι πριν πεσω για υπνο κ με ταραξαν οι καουρες!! Αχ εκανα υπομονη μεχρι τις 3 κ σηκωθηκα , ηπια σπραιτ αλλα τπτ.. Κ μολις εφαγα ενα μηλο. Ελπιζω να με ανακουφισει. Στις 8 παρα πρεπει να ξυπνησω εαν κοιμηθω ... 9:30 εχω το. doppler. A χ πραγματικα ανυπομονω να ξενυχτω απο τα ουαά ουάαα κλαψ κλαψ, παρα απο καουρες!!! Κοριτσια πρωταρες μου εσεις να ξερετε κεινη την στιγμη του τοκετου, του θηλασμου, της φροντιδας του μωρου, κλπ θα εχετε απεριοριστες δυναμεις, ολα θα τα καταφερετε μην φοβαστε!!! Ειναι η φυση μας τετοια!!!

κορίτσια μουυυυυυυ καλημέρααααααα....εχω να σας πω οτι τα βράδια αρχισαν να γινονται δύσκολααα...σχεδον καθε βράδυ ξυπνάω και κάνω βόλτες μεσα στο σπίτι...οσο για τις καούρες αφήστε καλύτερα παρα πολυ χάλια δεν μπορώ να φαω..η μπέμπα μουυ ολη μερα κλωτσάει και την χέρομαιιι πιο χαζομαμά δεν γίνεταιιι...εγώ κορίτσια θα γεννήσω σε δημόσιο..η γιατρός μου πολυ καλή και εχουμε κανονίσει να ειναι εκείνη εκει οτι και να γίνει μιας και εχουμε πολυ καλες σχεσεις..τελικά ΠΗΤ 11/04 αρχική που είχαμε...μου είπε οτι παραπάνω δεν θα το πάμε..ειμαστε στις 33 εβδομάδες...κορίτσιααααααααα πλησιάζειιιιιι..το πιστέυετε?αχχχ βρε κορίτσια ειναι το πρώτο μου παιδάκι το ηθελα τόσο πολυ και εχω τρελαθεί μετράω τις μέρεςςς μία μία...χαχαχ:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...