Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Χαχαχα athinakos προσπάθησα να το κάνω εικόνα και γελουσα μόνη μου!! Γλυκουλα μωρέ πάντως η θεία!! Προφανώς είναι η ιδία λίγο..."σον-σον" και έκρινε εξ ιδίων. Μα που τα βρήκε όμως!!

Όσο για τη βυθοσκοπηση μην αγχωνεσαι, εδώ είναι καλά τα δικά μου ματια με διπλασια σχεδόν μυωπία, θα δεις δε θα εχεις θέμα! Καλά αποτελεσματα! Ελπιζω να το εκλεισες το ραντεβού αργουτσικα κ να μην εχεις δουλειά μετά γιατί η όραση θα κανει μερικές ώρες να επανέλθει.

Αχ βρε Φωτεινούλα φαντάζομαι θα είναι ασφαλες αλλά φυσικά αυτό το διάστημα μέχρι κ ο αέρας που αναπνέουμε μπορεί να μας φανεί επικίνδυνος! Υπομονή καο μια χαρουλα θα γεννηθει το μπεμπακι σου.

Αυτό με το Πάσχα κ μένα με ψιλοφοβίζει γιατί έχω Πητ 14/4, δυο μέρες μετα το Πάσχα δλδ, αλλά ελπίζω πως δε θα μου πει για πρόκληση ο γιατρός τελευταία στιγμή. Αφήστε που θέλω να πιστεύω οτι θα σκάσει μύτη η μικρη Λαζαροσαββατο, σαν τη μανουλα της :rolleyes:

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φουσκίτσες μου γλυκές καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Athinakos έχω λυθεί στα γέλια με τις αγορές της θείας σου. Να δω τι θα της πεις που θα περιμένει να σε δει μ΄αυτά στο μαιευτήριο, αν έρθει! Οι διατάσεις κάνουν πολύ καλό στο ισχιακό νεύρο και η μπάλα του pilates επίσης. Θα δεις ότι θα σε ανακουφίσει. Από άγχος κορίτσια έχω κι εγώ μπόλικο και από όνειρα βλέπω κάτι περίεργα και ξυπνάω αγχωμένη. Γενικά ο ύπνος μου είναι ένα θέμα αλλά και τι να κάνεις...

annoula, βρε κορίτσι μου φαντάζομαι τι τρομάρα πήρες. Μου κάνει φοβερή εντύπωση που η μέση μπορεί να κάνει κάποια να νομίζει ότι γεννάει. Δεν το είχα συνδέσει καθόλου έτσι στο μυαλό μου. Μην ανησυχείς, όμως, όλα καλά! Ξεκούραση(κι άλλη) :)

sofaki, επειδή κι εγώ θα γεννήσω στο Έλενα, τι εννοείς ότι δε σου παρέχουν τίποτα και πρέπει να τα έχεις εσύ; Πχ. pampers δε σου δίνουν; Ούτε φοράνε κάτι στα μωρά; Η κουμπάρα μου που γέννησε πριν 2 χρόνια εκεί μου είπε πως χρειάστηκε μόνο μια φόρμα εξόδου για το μωρό. Όχι τίποτα άλλο, να ξέρω τι βαλίτσα να ετοιμάσω!

Γεια σας και απο εμας μολις τελειωσαμε απο το γιατρο και μπηκα να σας γραψω τα νεα μας...γιναμε 2 ολοκληρα κιλα!!!!ολα καλα με το μπεμπη μας τον εβγαλε και φωτο 3d ....αχ!!κοριτσια εχω ενα πανεμορφο ζουμπουρλουδικο αγορακι!!!:D τωρα σε 15μερες παλι γιατρο!!επισης να ενημερωσω για το πινακακι μου αλλαξαν την π.η.τ στις 5/08 ευτυχως ολα καλα!!!wmb1 ουτε εγω το περιμενα οτι η μεση μπορει να σου κανει ολο αυτο ...αστα!!οσο για το δημοσιο και γω ξερω οτι δεν σου παρεχει κατι εσυ τα παιρνεις παντως για να εισαι σιγουρη παρε να ενημερωθεις!!sofaki με το καλο να κανεις και συ το ντοπλερ!!να ρωτησω κατι...για τον ιδιο γιατρο το απογευμα πληρωνεις ενω το πρωι οχι??ο εοππυ δεν καλυπτει κατι?ρωταω γιατι δεν ξερω πως γινεται στο δημοσιο.

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Αχ αχ αχ γελάτε εεεεεε;;;; Και εγώ σκέφτηκα οτι θα πρέπει να τα φορέσω γιατί είναι από τις πρώτες που θα έρθει να με δει! Πάντως με τέτοιο σετ πρεπει οπωσδηποτε να βάψω το μαλλί ξανθό και να κανω και μπούκλες. ..Ελπίζω να εχει καλό κομμωτήριο το Ιασω:tongue:

wmb το δημόσια δεν σου δίνουν τίποτα! Εμένα φίλη που γέννησε τον Ιούλιο και εμεινε και στο lux μονοκλινο, εκανε καισαρικη και εστελνε τον αντρα της να της αγοράσει παυσίπονα απο το φαρμακείο. Σεντόνια, ρούχα, πάνες και ολα για το μωρό τα έφερε εκείνη. Επίσης όλα του μωρού (μπανιο και αλλαγές) τις κάνετε εσείς. Επειδη είχε κάνει καισαρική και ποναγε πολύ αναγκαστικά είχε κάποιον συνέχεια μαζί της για να προσέχει το μωρό. Αλλά. .. φίλες που ειχαν γεννήσει πιο παλιά σε δημόσια δεν ειχαν τετοια θέματα οπότε μαλλον αυτες οι αλλαγές είναι πρόσφατες.

Annoula αντρακι ολόκληρο ο μικρός σου ε;;;; Μπράβο κοριτσάκι! Αλλα νομίζω ότι εκανες καποιο λαθος στην καινούργια ΠΗΤ...5/08;;;;;; Εκτός αν σου αρεσει τοσο πολύ η εγκυμοσύνη και αποφάσισες να τον κρατήσεις για άλλους 5 μήνες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

athinakos σίγουρα είναι πολύ καλύτερα η χαμηλή πίεση και ευτυχώς παρόλο που είναι χαμηλή δεν έχω σχεδόν καθόλου ζαλάδες, 2-3 φορές να με έχει πιάσει σε όλη την εγκυμοσύνη. Απλά νόμιζα οτι έχω πάνω απο 10 μεγάλη.

Αννούλα μια χαρά ο μπέμπης, αφού έχεις και θεματάκια τουλάχιστον είναι μεγάλος.

wmb και εγώ έχω ακούσει οτι δεν έχουνε ούτε πάνες και σίγουρα τα ρουχαλάκια τα παίρνεις εσύ στο δημόσιο.

Εμείς γυρίσαμε και θα κάτσω να ξεκουραστώ λιγάκι και να μαζέψω τον νεροχύτη.

Διαφημίσεις

axaxaxa athinakos πολύ γέλιο...φαντάζομαι την έκφραση σου όταν τα είδες...δεν πειράζει όμως μωρέ η πρόθεση μετράει!!

αννούλα πολύ ωραία νέα 2 ολόκληρα κιλάκια μια χαρά ο μπεμπάκος σου!! μακάρι την τετάρτη να μας κάνει κ εμάς την χάρη να βγει καμιά καλή φωτογραφία γιατί στον β επιπέδου κρυβόταν το μουτράκι μου!!

aleksandroula μια χαρά είναι η πίεση σου κ εμένα τόση είναι με το ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, με το κανονικό όμως που με μετράει ο γιατρός είναι λίγο παραπάνω πάντα κ γενικά να ξέρεις ότι τα ηλεκτρονικά πάντα δείχνουν λίγο λιγότερο!!

σχετικά με την ραδιενέργεια με ενημέρωσε ο γιατρός που κάνει τις θεραπείες ότι δεν πρέπει να πλησιάζω το δωμάτιο του ασθενή ούτε απέξω κ να μην έρχομαι σε επαφή κατά πρόσωπο με τον ασθενή όταν τελειώνει την θεραπεία του γιατί για 6 μέρες συνεχίζει κ εκπέμπει ραδιενέργεια από το σώμα του μέχρι να την αποβάλει...εγώ γιαυτό αγχώθηκα γιατί δύο φορές βρέθηκα απέναντι από ασθενή που είχε κάνει κ έπαιρνε εξιτήριο...βέβαια ήταν για πολύ λίγο 1 λεπτό περίπου αλλά όπως είπε κ η στέλλα είμαι στην φάση που φοβάμαι κ τον αέρα που αναπνέω!!

athinakos σχετικά με το ισχίο εμένα με βοήθησε πολύ μια στάση που έπαιρνα για 5 λεπτά την μέρα (όταν έλειπε ο άντρας μου όμως για ευνόητους λόγους) λοιπόν έπεφτα στα 4 για να πέσει το βάρος του μωρού μπροστά κ να αποσυμφοριστεί λίγο το νεύρο...δοκίμασε το αν θέλεις!!

σχετικά με τον τοκετό κ εγώ φοβόμουν μη με πάει για πρόκληση γιατί περιμένω 15 απριλίου κ τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να λείπει κ μου απάντησε κατηγορηματικά όχι!! ακόμα κ τα χριστούγεννα μου λέει ήρθα για 4 ώρες γιατί είχα γέννα αλλά εμένα λέει αυτή είναι η δουλειά μου, αυτός είναι κ ο λόγος που επέλεξα αυτόν τον γιατρό ...μου είχαν πει ότι είναι εχθρός των καισαρικών...πρέπει όντως να υπάρχει κίνδυνος για να σου κάνει, μπορεί να είναι λίγο χύμα στα υπόλοιπα π.χ. εξετάσεις αλλά 30 χρόνια κάνει φυσιολογικούς τοκετούς με ελάχιστες εξαιρέσεις...κ το μαιευτήριο είναι δικό του οπότε το έχει σαν σπίτι του!! άντε να δούμε...κ πως το φοβάμαι το νυστέρι!!

σχετικά με τα πράγματα για το μαιευτήριο αν σας πω τι μου ζήτησαν θα πάθετε πλάκα...είναι ιδιωτικό αλλά απότι έμαθα όλα έτσι λειτουργούν στην κύπρο, ξεκινάω:

1 κουβερτούλα χοντρή

2 κουβερτούλες λεπτές

2 σεντονάκια

8 πάνες φασκιώματος

8 φανελάκια

6 φορμάκια ολόσωμα

1 κουτί παμπερς

3 πετσετούλες

αυτά μόνο για το μωρό, φυσικά έμεινα λίγο όταν το άκουσα γιατί θα πρέπει να κουβαλήσω ολόκληρη προίκα μαζί με τα δικά μου!! αλλά τι να κάνω??

να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον θηλασμό για τις έμπειρες μανούλες?

εφόσον το γάλα λένε κατεβαίνει μετά από λίγες μέρες, δεν είναι αυτονόητο πως στο μαιευτήριο θα του δίνουν έτοιμο? κ αν είναι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μάθει στο μπιμπερό κ να μην θέλει στήθος μετά??

gzWep2.png

Φωτεινή μου, όσον αφορά τον θηλασμό. Τις πρώτες μέρες το στομάχι-έντερο του μωρού είναι γεμάτο με αμνιακό υγρό και του αρκεί περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού για να χορτάσει σε κάθε γεύμα, όσο δηλαδή είναι περίπου το πρωτόγαλα. Η φύση έχει προβλέψει και γιαυτό, γιαυτό δεν έρχεται το γάλα αμέσως μετά τη γέννα.

Υπάρχουν όμως γυναίκες, ελάχιστες περιπτώσεις βέβαια, που κάνουν καισαρική και αργεί το γάλα να έρθει, λόγω της καισαρική, δηλαδή μπορεί να μην έρθει στις 3 μέρες αλλά στις 5. Εκεί μπορεί να αρχίσει να ζητάει περισσότερο γάλα το μωρό και να το έχεις συνέχεια στο στήθος ή το πολύ πολύ να του δώσουν λίγο γάλα ξένο, αλλά με 1-2 μπουκάλια ξένο δεν έγινε κάτι. Το θέμα είναι να προσέξουν και να μην δώσουν μεγάλες ποσότητες σε νεογέννητο, πχ μαζεμένο 60-70μλ, γιατί ανοίγει το στομάχι του και μετά δεν του φτάνει το πρωτόγαλα. Οκ πάλι με υπομονή και επιμονή μπορείς να το φτιάξεις αλλά μπορεί να γίνει πιο απαιτητικό το μωρό και να μην αντέξει μια καινούργια μανούλα στη λοχεία.

Εγώ πάντως κορίτσια επειδή έχω ακούσει 2 περιπτώσεις, απο φίλες και γνωστές που 2 μόνο μπουκαλάκια ξένο τους πυροδοτήσανε τις αλλεργίες και μετά είχανε μεγάλο πρόβλημα τα παιδάκια, το ένα είναι 2 χρονών και το άλλο είναι 5 χρονών και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις αλλεργίες του κανένα απο τα δύο, δεν θα επιτρέψω με τίποτα να δωθεί ξένο στο μωρό, εκτός εάν γίνει κάτι πολύ τραβηγμένο, όπως να γεννήσω πολύ πρόωρα και να χρειαστεί ΜΕΝΝ που και εκεί θα το παλέψω όσο μπορώ.

α επίσης στην Ελλάδα τουλάχιστον υπάρχει νόμος που απαγορεύει να δωθεί ξένο στο μωρό αν δεν υπογράψει η μητέρα, άλλο αν δεν το εφαρμόζουνε.

Για την πίεση οκ και εγώ ξέρω οτι δείχνουνε λιγότερο τα ηλεκτρονικά, αν και με ηλεκτρονικό με μετράει και η γιατρός μου, αλλά μπράτσου και ξαπλωμένη, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Αλλά ας πούμε πριν λίγο που ξαναπήρα πίεση είναι 8,1 με 5,2. Θεωρώ οτι είναι κάτω απο 10 δηλαδή. Οι παλμοί μου είναι συνήθως 80-85 που είναι καλοί απο όσο ξέρω έτσι! Πάντως δεν ζαλίζομαι.

Κοριτσακια μου λοιπον για το ελενα ναι φερναν δυο παμπερς τη φορα που ερχοντουααν να μας δουν κ να μου δωσουν τα χαπια αντιβιωση για τα ραμματα κ ντεπον κ φευγαν. Ημουν στον 6 ο οροφο σε μονοκλινο. Το μωρο το ειχαμε μια μερα απλυτο με τη ρομπα κ περιμεναμε ρουχα να μας φερουν κ ποτε δεν μας φεραν διοτι δεν τα ντυναν. Εμεις καθε πρωι τα πηγαιναμε εξω απο κει που τα πλεναν με τα απο μεσα κ εξω δικα μας, τα καναν μπανιο ντυναν κ τα βγαζαν εξω. Κλαμααα τα μωρα ολα;;;;; δεν φανταζεστε!!! Το θετικο ειναι οτι δωσαν οι διαφημιστικες εταιριες τσαντουλα με πολλα δειγματα κ την βγαλαμε καθαρη ειχαν τα παντα μεσα. Αα το Ελενα δινει κ αυτο μια τσαντα ανοιχτο πρασινο με δδωρακια σερβιετες κλπ αλλα εγω δεν το ρισκαρω θα φερω κ αν μου περισεψουν καλως.

Αχ!!ναι κοριτσια κανονικος αντρας....!!!athinakos δικιο εχεις!!!:D:D 05/04 π.η.τ οσο και να μου αρεσεει δεν θα αντεχα μεχρι τον αυγουστο!!!!:cool: foteini μην φοβασαι με τη γεννα ολα καλα θα πανε να εχουμε εμπιστοσυνη στους γιατρους μας και ολα καλα!!!στο σεμιναριο θηλασμου που ειχα παει παντως μου ειπαν ακριβως αυτο που σου ειπε και η αλεξανδρουλα εχει προνοησει η φυση για τα μπεμπακια μας!!!αλεξανδρουλα ως γνησια υποτασικια μια ζωη θα σου πω πως η μικρη σου ειναι λιγο χαμηλη αλλα η διαφορα μεταξυ μεγαλης και μικρης ειναι μια χαρα...οποτε βλεπεις οτι εχεις τετοια πιεση τουλαχιστον στην εγκυμοσυνη φαε κατι αλμυρο να σε τονωσει π.χ κρακερακι εμενα η πιεση μου ειναι συνεχεια 7 με 10 στα ζωηρα μου και 6 με 9 στα κανονικα μου και οι παλμοι απο 90εως 100τωρα στην εγκυμοσυνη!!αλλιως 80!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Τωρα για τον θηλασμο ουτε κ μενα κατεβηκε το γαλα πολυ γρηγορα το ειχα στο στηθος αλλα μου εχασε γραμμαρια, με πιεσανε τοτε για ξενο αλλα δεν δεχτηκα .. Εν τελει με υπομονη κ επιμονη μια χαρα τα πηγαμε!! Παντως να ξερετε την μεγαλυτερη ζημεια με τον θηλασμο κ συνεπως με το μωρο μου την εκαναν οι επισκεπτες. Απο τις 5 εως 9 την τριτη μερα ειχα 10 ατομα στο δωματιο το μωρο κοιμοταν , ηθελα να το θηλασω κ επειδη ηταν ολοι αυτοι κ ντρεπομουν το αφησα ετσι..για να το θηλασω οταν θα εφευγαν μεγα λαθος... Αυτη τη φορα λεει ο αντρας μου θα ειμαστε πολυ αυστηροι κ τι αυστηροι... Μονη μου θα μαι με την μαμα μου , αρα κ το σόι ολο, τα απογευματα κ ο αντρας μου με την μικρη σπιτι για να μην της κακοφανει τοσο πολυ που θα λειπω..

Αληθεια κορίτσια εχετε κατσει να μετρησετε την περιμετρο της κοιλια σας;; Εγω σχεδον στις 33 εβδομάδες εχω 109 εκατοστα στην κοιλια και 99 στηθος, το οποιο εχει μαυρισει , πρηστει κ περιμενει να βγαλει γαλα. Κιλα εχασα καποια γραμμαρια ..

Οσο αφορα τον γιατρο στο δημοσιο το πρωι δεν πληρωνεις απλα μονο τον υπερηχο που σου κανουν.. Βεβαια ποτε δεν ισχυει αυτο εμενα στο πρωτο μου καθε μηνα κ πρωι μου επαιρνε φακελακι 40?... Τωρα αυτος ο γιατρος δεν με δεχοραν πρωι μεχρι 33 εβδομαδων λογω πολλων γυναικων κ ετσι συμφωνησαμε μονο απογευμα οπου καθε φορα πηγαινα στο ταμειο κ πληρωνα 48? λογω του οτι ειναι επιμελητης. Τουλαχιστον δεν ειναι μαυρα κ εχει αποδειχτει μεχρι στιγμης πολυ καλος!!! Απο λεφτα για τι ποσα κ αν θα του δωσουμε στη γεννα, δεν εχουμε μιλησει. Στις αρχες ειχε πει μονο οτι δεν παιρνει εκτος κ αν δωσουν οι γονεις. Εμεις 500? εχουμε σκοπο να του δωσουμε. Εσεις;;

Δεν θελω να ακουσω απο το στομα του οτι θα με παει για προκληση, θα απογοητευτω..γιατι μετα απο την ασχημη εμπειρια που ειχα απο τον πρωτο μου γυναικολόγο δεθηκα κ αισθανθηκα ανετα μαζι του!!

Καλημέρα.

Σοφάκι εμείς θα δώσουμε στο γιατρό σύνολο 2000 με απόδειξη κανονικά, αλλά δεν πληρώνουμε επισκέψεις στο ιατρείο. Βέβαια πληρώνουμε κανονικά αυχενική, β επιπέδου κλπ, επειδή τις κάναμε στο λητώ, και αυτή τη φορά πήγαμε και 2 φορές για απλό υπέρηχο στο λητώ και πληρώσαμε 50 ευρώ, αλλά δεν μας υποχρέωσε να πάμε εκεί, μπορούσαμε να περιμένουμε να πάμε στο ιατρείο. Εσείς δεν ξέρω πόσα έχετε πληρώσει σύνολο, αλλά για γιατρό σε ιδιωτικό το βρήσκω οκ, μέσο όρο μάλλον.

Για τον θηλασμό που λες. Το χειρότερο κακό το κάνουν οι καλοθελητές που σου λένε την γνώμη τους, οτι πεινάει οτ μωρό και δεν έχεις γάλα και τέτοια και συνήθως αυτοί είναι οι γυναίκες του άμεσου περιβάλλοντός μας, όπως γιαγιάδες, θείες, ξαδέρφες κλπ.

Πάντως και στο μαιευτήριο μην αφήσεις πολλούς στο δωμάτιο. Εγώ είχα πει στον άντρα μου 1 λεπτό μέσα και έξω πάλι, ήθελε δεν ήθελε το τηρούσα, ήμουνα και μόνη μου στο δωμάτιο και το καταφέραμε. Τώρα θα έχω σίγουρα παρέα στο δωμάτιο, αλλά τώρα δεν με φοβάμαι, είμαι πιο έμπειρη και δεν με νοιάζει κιόλας. Δεν ντρέπομαι να θηλάσω. Την κόρη μου την θήλαζα μέσα στο εμπορικό στην καφετέρια. Οι επισκέπτες πρέπει να ντρέπονται όταν βλέπουν το μωρό να πεινάει και κάθονται αντί να φεύγουν μόνοι του, όχι εμείς που κάνουμε κάτι φυσιολογικό.

Όσο για την πρόκληση, πότε έχεις ΠΗΤ, για θύμησέ μου. Έχεις μεγάλες πιθανότητες πάντως να γεννήσεις λίγο νωρίτερα μιας και είναι 2ο και είναι και αγόρι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...