Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Έχω κοιμηθεί λίγο και σέρνομαι. Εχτές λόγω των επισκέψεων η κόρη μου κοιμήθηκε στις 11.30 και μέχρι να μαζέψω λιγάκι πήγε 12.30 να κοιμηθώ. Σήμερα δουλειά, οπότε ξύπνησα νωρίς, αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου.

Προσπαθώ να συμμαζέψω εδώ στο γραφείο, να κλείνω μια μια τις δουλειές μου μπας και σταματήσω νωρίτερα και εγώ, ή έστω να μην έρχομαι κάθε μέρα. Πρέπει όμως να βγει ένα μεγάλο μέρος δουλειάς μην τα έχω και τα σκέφτομαι μετά τη γέννα, γιατί δεν σκοπεύω να επιστρέψω πριν το Σεπτέμβρη. Μετά θέλω να ευχαριστηθώ τα παιδάκια μου και να τους δώσω χρόνο να μπούνε σε πρόγραμμα.

Κατά τα άλλα με το καλό να δείτε τα μωράκια σας σήμερα και τις επόμενες μέρες. Περιμένουμε νέα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή βδομάδα κορίτσια και κοιλίτσες!

Τα πλυσίματα-σιδερώματα τα τελείωσα και γω με τη μανούλα μου το Σάββατο, τώρα πια μένει να πάρουμε το καρότσι αρχές Μάρτη και να συναρμολογήσουμε το λίκνο (το οποίο θα προτιμούσα να γίνει τις μέρες που θα είμαι στην κλινική γιατί θα το βλέπω και θα αγχώνομαι κ άλλο), και φυσικά να έρθει η μπουμπού!

Αννούλα καταγχώθηκα μόνο που διάβασα τι σου συνέβη!!! Ξεκούραση και πάλι ξεκούραση κορίτσι και θα περάσουν οι βδομαδούλες!

Από ύπνο δε νομίζω ότι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Πέρα από την καθιερωμένη επίσκεψη στην τουαλέτα και το γεγονός ότι όταν αλλάζω πλευρό νιώθω σαν...φώκια, δεν έχω θέμα αϋπνίας. Από άσχημα και περίεργα όνειρα όμως άλλο τίποτα!! Πολύ άγχος και γενικά ψυχολογία όχι και στα καλύτερα...

Επίσης σήμερα που ξύπνησα αρκετά νωρίς λόγω ακροατηρίου, εκεί που ετοιμαζόμουν εντελώς ξαφνικά με έπιασε ισχυρός πονοκέφαλος σε όλο το μέτωπο, κουνούσα τα μάτια μου και πονούσα. Πήρα αμέσως παυσίπονο (παρόλο που δε θέλω να παίρνω και έχω πάρει 3-4 συνολικά σε όλη την εγκυμοσύνη) για να την παλέψω, υποχώρησε κάπως ο πόνος αλλά τώρα που γύρισα γραφείο νιώθω πάλι βάρος.

Εμείς έχουμε γιατρό αύριο, να δω τι θα μου πει και για τα αποτελέσματα της βυθοσκόπησης. Τώρα που μπήκα και "επίσημα" στον 8ο φαντάζομαι θα πυκνώσουμε και τις επισκέψεις.

TJhAp3.png

αχ μην μιλάτε για τουαλέτα. Τις τελευταίες μέρες ξυπνάω ανα δίωρο όλο το βράδυ.

Ελπίζω να είναι επειδή κάνω την θεραπεία για τους μύκητες, γιατί πριν ξύπναγα 1-2 φορές, αλλά πλεόν τουλάχιστον 3 μπορεί και 4.

Στέλλα περαστικά για τον πονοκέφαλο και με το καλό να δείτε την μπουμπού σας. τα ετοιμάσατε και εσείς τα πράγματά σας ε! Μπράβο με το καλό να τα χρησιμοποιήσετε.

Αχ athinakos καλα θα ηταν να κοιμομασταν...απο τις 6 ξυπναω για την δουλεια! ! Φυσικα οταν σχολαω ξαπλωνω καμια ωριτσα!! Περαστικα με το ισχιο σε καταλαβαινω απολυτα!! Εγω παντως ειμαι πολυ καλυτερα με το ισχιο!!

gzWep2.png

Για αγχος δεν το συζητω...χαλια περα απο τα αλλα προστεθηκε κ αλλο τωρα....εδω κ ενα μηνα κανουν στο νοσοκομείο μας θεραπείες με ραδιενεργο ιωδιο κ δυο φορες ηρθα σε επαφη με ατομα που εκαναν την θεραπεία αγχωθηκα...εκλαιγα...εβριζα την κωλοδουλεια που κανω...γιατι κ την αποκολληση απο την δουλεια την επαθα....δεν ξερω τι να πω...ελπιζω να γεννηθει καλα το παιδακι μου κ για το δευτερο θα φροντισω να εχω αλλαξει δουλειά μαλλον....

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Αχ foteini μην αγχώνεσαι, μια χαρά θα ειναι το μωρό!! Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ είχα το ίδιο άγχος με τις ακτινογραφιες. Αφού μέχρι την αυχενική τους έστελνα αλλού για να τις κάνουν.

Με το νεύρο ακόμα πεθαίνω! Η μαία μου είπε να κάνω διατάσεις αλλά δεν μπορώ καθόλου. Από βδομάδα που θα ξεκινήσουμε μαθήματα θα μου φέρει μπάλα πιλατες που βοηθάει. Για να δούμε....

Stella εγώ Τεταρτη έκλεισα βυθοσκοπηση...Έχω άγχος!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπερα κορίτσια!

Εγώ πάλι μια χαρά κοιμάμαι,βγάζω όλη τη μέρα τα άγχη μου αλλού όπως φαίνεται-και σε εσάς_ και το βράδυ κοιμάμαι σαν πουλάκι!!Συχνοουρία έχω αλλά άντε να σηκωθώ μια φορά το βράδυ..βέβαια είπαμε είμαι και 1 μήνα πίσω σας!

Αννούλα,αφού είσαι καλά τωρα, όλα καλά!

Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα να μην μπορείς να πάρεις άδεια και ακόμη μεγαλύτερο αν η δουλειά θέτει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη..εγώ νομίζω οτι τα καταφέρνω με την εγκυμοσύνη χάρη στην ξεκούραση..Είμαι τυχερή σ' αυτό αφού μπόρεσα να πάρω άδεια...

Καλή εβδομάδα να έχουμε!Χωρίς απρόοπτες εξελίξεις και χωρίς άγχη ούτε εφιάλτες ούτε συχνουρίες!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Ωχ Φωτεινή δύσκολο αυτό το θέμα στη δουλειά σου. Καλά δεν υπάρχει καμμία πρόβλεψη σε τέτοιες περιπτώσεις? Δεν έχω ιδέα αν επηρεάζει, αλλά φαντάζομαι οτι το ποσοστό θα είναι πολύ μικρό.

Τελικά δεν κατάφερα να κάνω όση δουλειά ηθελα στο γραφείο σήμερα, πρέπει να τελειώσω άμεσα μια δουλειά και ελπίζω να καταφέρω να την τελειώσω αύριο.

Το απόγευμα έχουμε καράτε με την μικρή μου, τώρα ξεκουράζομαι λιγάκι γιατί σίγουρα θα κουραστώ αργότερα.

Καλησπέρα στα κορίτσια και καλη εβδομάδα να χετε!! Σας παρακολουθω ολες σας απλα δεν μπορω ναδας απαντησω συγκεκριμενα. Καταρχας ως μανουλα που υπεφερε 24 ωρες να γεννησει το μωρο χωρις επισκληριδιο εχω να σας συμβουλεψω να το παλεψετε οσο μπορειτε για τον φυσιολογικο τοκετο. Δεν σας κρυβω οτι φοβαμαι κ γω για το πως θα γεννησω..εγω στο Ελενα θα παω κ κει πρεπει να τα εχει ολα η μαμα δεν παρεχουν πολλα πραγματα περα απο σαπουνι κ αφρολουτρο κ κανουν μπανακι το μωρο καθε πρωι. Για γαλα δεν ξερω θηλασα αποκλειστικα στο μαιευτηριο κ μεχρι 40 ημερων κ μετα εκανα συνδυασμο θηλασμου+ ξενου το βραδυ για να κοιμαται πιο πολυ κ μεχρι 18 μηνων που εμεινα εγκυο; ακολουθησα αυτη την τακτικη κ δεν ειχα μεγαλο θεμα. Η μικρη μου κ βυζι δεχοταν κ μπιμπερο. Απλα με τον θηλασμο μειωνεται αρκεται η σεξουαλικη διαθεση της γυναικας κ δεν πολυ αναζηταει το σεξ. Οχι οτι δεν βρισκονασταν αλλα δεν τον αναζητουσα , μονο εκεινος.. Με τον μπεμπη θα ακολουθησω αλλη τακτικη γιατι εχω κ εναν μεγαλο μπεμπη που κανει υπομονη κ πρεπει κ κεινος να νιωσει οτι τον φροντιζω.. Ειμαστε μαζι 12 χρονια κ 4,5 παντρεμενοι κ ειμαστε πολυ νεοι ακομα για να το ξεχασουμε το αθλημα.. Χαχα τι λεω μεσημεριατικα.. Ειναι επειδη δεν με ξερετε..

Ας επανελθω τωρα στα τοκετου.. Που λετε πολυ φοβαμαι οτι ο γιατρος μου λογω Πασχα με παει Μεγαλη Δευτερα για προκληση.. Ακομα δεν εχει αναφερει κατι αλλα η θεια μου που δουλευε στο ελανας το υποψιαζεται. Δεν θελω να γινει κατι τετοιο δεν φοβαμαι τους πονους, αλλα φοβαμαι το αγνωστο οτι θα παρεμβουμε στη φυση κ αν δεν κατσει;; ο χειροτερος εφιαλτης μου ειναι η καισαρικη!!! Ας ελπισουμε οτι για ολες μας θα πανε καλα!!!!!

Εμεις την Πεμπτη εχουμε το doppler στο Αττικον κ σε δυο εβδομαδες θα παω στον γιατρο μου στα πρωινα ιατρεια πλεον κ οχι στα απογευματινα να πληρωνουμε 48? την επισκεψη.. Πραγματικα δεν βγαινουμε κ αν δεν υπηρχαν καποια ετοιμα χρηματα απο παλια που δουλευα θα το σκεφτομασταν πολυ για δευτερο παιδι. Εγω οταν ημουν εγκυος στην κορη μου ειχα μετακομιση κ δεν το ηξερα κ σηκωνα επιπλα, βαργ κλπ με αποτελέσμα το μωρο ναναι πολυ χαμηλα στις αρχες κ μετα να παει ψηλα κ να μην κατεβαινει με τπτ. Δεν ενιωθα πονους ετσι οπως νιωθω τωρα με τον μπεμπη κ τοσο εντονες κλωτσιες, αλλα ο γιατρος μου ταχει βρει ολα καλα κ μου ειπε οτι μεχρι τελους πιστευει οτι ετσι καλα θα παμε. Απο δουλειες κανω τα παντα σημερα ανεβηκα στην καρεκλα κ κατεβασα τις κουρτινες με επιασε η κριση να τα κανω ολα..

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας γράφω μεσημεριατικα για να γελάσετε λίγο. Λοιπόν ανέφερα σε μια θεία μου που είναι μεγάλη σε ηλικία (θεία της μητέρας μου είναι) οτι ψάχνω νυχτικο και ρομπα.Τι ηήθελα και το έκανα; ;; Πήγε και μου αγορασε ενα σετ που ούτε η Barbie δεν θα το φόραγε. Λευκό νυχτικο με ροζ πουα και στρας κουμπια, φουξια βελουδινη ρόμπα και ροζ τεραστιες παντόφλες με τούλι! !!! Θα με κοροϊδεύουν όλοι στο νοσοκομείο:tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Εμεις την Πεμπτη εχουμε το doppler στο Αττικον κ σε δυο εβδομαδες θα παω στον γιατρο μου στα πρωινα ιατρεια πλεον κ οχι στα απογευματινα να πληρωνουμε 48? την επισκεψη.. Πραγματικα δεν βγαινουμε κ αν δεν υπηρχαν καποια ετοιμα χρηματα απο παλια που δουλευα θα το σκεφτομασταν πολυ για δευτερο παιδι. Εγω οταν ημουν εγκυος στην κορη μου ειχα μετακομιση κ δεν το ηξερα κ σηκωνα επιπλα, βαργ κλπ με αποτελέσμα το μωρο ναναι πολυ χαμηλα στις αρχες κ μετα να παει ψηλα κ να μην κατεβαινει με τπτ. Δεν ενιωθα πονους ετσι οπως νιωθω τωρα με τον μπεμπη κ τοσο εντονες κλωτσιες, αλλα ο γιατρος μου ταχει βρει ολα καλα κ μου ειπε οτι μεχρι τελους πιστευει οτι ετσι καλα θα παμε. Απο δουλειες κανω τα παντα σημερα ανεβηκα στην καρεκλα κ κατεβασα τις κουρτινες με επιασε η κριση να τα κανω ολα..

Sofaki σε περίοδο εορτών και διακοπών και εγώ έχω ακούσει οτι οι γιατροί πανε με πρόγραμμα μην τους χαλάσουμε τα σχεδία. Αλλά τι θα κάνεις; Αμα σου πει ότι πρέπει να γεννήσεις αναγκαστικα δεν θα τον ακούσεις;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

athinakos πολύ καλό. Η γυναίκα προσφέρθηκε. Μόνο που αν τα φορέσεις τελικά θα θέλαμε φωτογραφία, χχαχα. Πλάκα κάνω προφανώς.

Σοφάκι εύχομαι να πάνε όλα καλά με την γέννα σου και να μην χρειαστεί ούτε για πρόκληση να μπεις.

Όσο για τον θηλασμό, ναι και εγώ ένιωθα κάπως μετά, δεν είχα πολύ όρεξη, αλλά κυρίως δεν ήθελα να μου ακουμπάει το στήθος. Όμως και πάλι δεν σκοπεύω να στερήσω 2 χρόνια θηλασμού στο παιδί μου, που θα του δώσουν τόσα πολλά, για να έχω μεγαλύτερη όρεξη για σεξ. Οκ θα κάνουμε όπως και όποτε και αφού αποθηλάζουμε καλά να είμαστε και θα έχουμε πολλά χρόνια να το ευχαριστηθούμε περισσότερο. Αλλά αυτή είναι η δικιά μου άποψη.

Έτσι και αλλιώς όταν έχει μωρά στο σπίτι είναι αλλιώς, ασχέτως θηλασμού.

Κορίτσια μου έφερε ένα πιεσόμετρο καρπού η μαμά μου το πρωί, οκ όχι τίποτα ακριβό και δεν ξέρω τι ποιότητας είναι. Πάντως η πίεσή μου πιο χαμηλά δεν ξέρω αν πάει. 5,5 μικρή και 9,5 μεγάλη μου δείχνει. Παλμοί φυσιολογικοί. Οκ ξέρω οτι έχω χαμηλή πίεση και στην εγκυμοσύνη μου πέφτει ακόμα περισσότερο αλλά τόσο πολύ? Η γιατρός μου την μετράει κάθε φορά γύρω στο 7 με 11. Μάλιστα που είχε πει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη στο τέλος οτι αν έχω τόσο ( είχα 10 μεγάλη) και αλλιώς δεν παίζει να μου κάνει επισκληρήδιο γιατί τη ρίχνει και άλλο την πίεση. Ελπίζω να μην χρειαστώ επισκληρήδιο πάλι, κυρίως να μην χρειαστώ καισαρική και έχουμε άλλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...