Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Το βράδυ δεν καλοκοιμήθηκα, αλλά τουλάχιστον ξύπνησα στις 9, οπότε κάτι αναπλήρωσα απο ύπνο.

Σήμερα είδα οτι έχει ήλιο και είπα να τον εκμεταλλευτώ και να βάλω ένα πλυντήριο μωρουδιακά. Μόλις τελείωσε και πάω να απλώσω. Αργότερα θα πάμε στη μαμά μου για φαγητό.

Καλή κυριακή να έχουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες !!! Πράγματι σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα με ήλιο και δεν έχει και τόσο κρύο! Εγώ χθες πήρα μια πυτζάμα με κουμπακια για το θηλασμό , τα νυχτικά δεν θα συμπαθω ιδιαίτερα , ποτέ δεν είχα χειμερινό νυχτικό , αλλά δυστυχώς πρέπει να πάρω σε κάθε περίπτωση γιατί στην καισαρική είναι απαραίτητο. Βέβαια προορίζομαι για φυσιολογικό τοκετό αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Κι εγώ έφαγα πάρα πολύ παρασκευή και σάββατο βράδυ γιατί είχα μαζεμένες 2 γιορτές και ειδικά στη δεύτερη είχε ένα τεράστιο λαχταριστό τραπέζι οπότε ήθελα να τα φάω όλα..μέχρι και μπουφέ με γλυκά είχα ..τα οποία φυσικά με αποτελείωσαν..αισίως κι εγώ σήμερα που ζυγίστηκα +7 κιλά αλλά πάλι καλά καμία απ τις 2 νύχτες δεν είχα πρόβλημα στο στομάχι !

Βγήκαν και τα αποτελέσματα από την καλλιέργεια και δυστυχώς βρήκαν κάποιο μικρόβιο και έτσι πρέπει να πίνω αντιβίωση για 10 μέρες.Είναι η 2η φορά στη ζωή μου που πίνω αντιβίωση και δεν μ αρέσει καθόλου, αλλά δυστυχώς πρέπει . Το περίεργο είναι πως δεν είχα κανένα σύμπτωμα για να καταλάβω πως υπάρχει κάποιο μικρόβιο, τυχαία βρέθηκε από τις προγραμματισμένες εξετάσεις. Τώρα έκανα και καλλιέργεια κολπικού υγρού για να είμαστε σίγουροι πως δεν υπάρχει και τίποτε άλλο ..

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Επίσης πλέον νίωθω αρκετά τον μπέμπη μου και χαίρομαι ιδιαίτερα , γιατί μέχρι τώρα ήταν ιδιαίτερα ήρεμος . Τον ένιωθα αλλά όχι έντονα . Τώρα πλέον κλωτσάει για τα καλά..μάλλον έχει ξεκινήσει να μεγαλώνει και να μην του φτάνει ο διαθέσιμος χώρος.

Alexandroula , σήμερα πράγματι είναι μέρα για πλυντήριο !!Μετά από αρκετές μέρες που δεν είχε ιδιαίτερα καλό καιρό . Άκουσα πως στο τέλος της επόμενης βδομάδας θα ξαναχαλάσει ο καιρός και θα χει τα τελευταία κρύα του χρόνου.Θα δούμε , λέτε , ξανά καθόλου χιόνι ?

Όσο για το ΛΗΤΩ , είχα πάει πρόσφατα να δω μια φίλη μου που γέννησε εκεί και ήταν σε 3κλινο με rooming in . Στο επισκεπτήριο λοιπόν οι νοσοκόμες είχαν μαζέψει όλα τα μωράκια και τα έδειχναν από βιτρίνα στους επισκέπτες .Οπότε ουσιαστικά επισκεπτόσουν τη μαμά, που λόγω έλλειψης χώρου ήταν και η ίδια έξω απ'το δωμάτιο και έβλεπες το μωράκι χωρίς όμως να το ακουμπήσεις . Δεν είναι άσχημο και αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα για δεν μου φαίνεται λογικά να αλλάξουν 100 αγκαλιές μέσα στισ 3 πρώτες μέρες της ζωής τους..

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Τώρα όσο για τον ύπνο , πραγματικά αυτές οι αυπνίες που οφείλονται ???? Είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό να ξυπνάς μες τη μέση της νύχτας , να μην έχεις και τι να κάνεις. Πλέον βέβαια σε μένα λειτουργεί λίγο διαφορετικά.Ξυπνάω γύρω στις 5 με 6 , μένω ξύπναει 2 ώρες και μετά , αν παραμείνω βεβαια στο κρεβάτι , με ξαναπαίρνει ο ύπνος κατά τις 8 και ξανακοιμάμαι 1 με 2 ώρες.Πάντως σας καταλαβαίνω ...πως γίνεται ενώ νιώθουμε τόοοοσο κουρασμένες να μην μπορούμε να κοιμηθούμε.Μου το έλεγε και μια φίλη μου,πως τους 2 τελευταίουσ μήνες γίνεται ακόμη χειρότερα..εφιαλτικό μου ακούγεται !!! Ξεκουραστείτε οπότε όοοοοοοσο μπορείτε και για να μην έχουμε απρόοπτα αλλά και για να κρατήσουμε δυνάμεις για τον τελευταίο μήνα που όλες θα μπούμε !!! Έγω βέβαι αργώ ακόμη , μάλλον θα μαι , αν πάνε όλα καλά η τελευταία του γκρουπ με ΠΗΤ 28/4...Σήμερα δεν μπορείτε να πείτε , βρήκα χρόνο και σας έπρηξα!!! Καλά να περάσετε την Κυριακή σας!!!!

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Κοριτσια μου καλη κυριακη σε ολες πως ειστε??εγω ειμαι καλυτερα μετα τα χθεσινα!!κοριτσια πραγματικα νομιζα οτι γενναγα!!!!!ολα ξεκινησαν κατα τις 6το πρωι χθες που με πιασανε πονοι κατα τις 8 σταματησανε και αρχισανε παλι στις 3 ανα 20 λεπτα μεχρι τις 7 περνω το γιατρο και μου λεει ελα κατευθειαν ρεα..παω λοιπον και με βαζουν 20λεπτα σε ενα μηχανημα που μετραει τις συσπασεις ολα καλα μου μετραει και τον τραχηλο παλι ολα καλα και τελικα ολα αυτο ηταν απο τη μεση ο μπεμπης εξακολουθει να ειναι χαμηλα με κεφαλικη προβολη αλλα δεν γενναω ακομα ολο αυτο εγινε απο τη μεση μου!!!!μου ειπε ακομα περισσοτερη ξεκουραση...και σκεφτηκα μα ποσο πια??αυριο εχουμε ραντεβου για υπερυχο να τον δουμε τον μπεμπη γιατι χθες δεν ειχα κουραγιο ηθελα να παω σπιτι να ξαπλωσω!!!κοριτσια προσοχη στη μεση σας και μην κουραζεστε καθολου οι τελευταιες βδομαδες ειναι και οι πιο ζορικες για το σωμα μας!!!καλα περιττο να σας πω το πως εκανε ο ανδρας μου στο ενδεχομενο γεννας...ειχε τρελαθει...μερικες φορες ανυπομονω να ερθει εκεινη η ωρα για να δω πως θα τα καταφερει!!!:tongue: εντωμεταξυ το αστειο ειναι οτι χθες ολη την ημερα ο μπεμπης πηγαινε σαν σβουρα δεν σταματησε ουτε 5 λεπτα και οταν με βαλανε στο μηχανημα που καταγραφουν και τις κινησεις του εκανε μονο μια κινηση σε 20λεπτα και μου λεει η νοσοκομα παντα τοσο ησυχος ειναι???να ναι και η γυναια γιατι εκεινη την ωρα με πιασανε τα γελια..τις λεω οχι μονο οταν ειναι μπροστα ο γιατρος!!!:tongue:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια οντως πολυ ωραια μερα σημερα!! Εγω εβαλα χθες το βράδυ το τελευταιο πλυντηριο με μωρουδιακα..προχθες σιδερωσα τα μισα σχεδον...πωπω τα ατιμα ειναι κουτσικα κ δεν τελειώνουν! ! Αυριο που ειναι νυχτα ο αντρας μου λεω να καθησω μπροστα στην τηλεοραση κ να κανω κ τα υπολοιπα!!

τωρα ειμαι στην δουλεια αλλα λογω κυριακης ειναι πολυ ησυχα..δδεν ειχε χειρουργεια κ ετσι βρηκα χρονο να σας γραψω!!

οσο για το ζυγισμα εννοειται κ εγω πλακα εκανα...ζζυγιζομαι καθε πρωι απαραιτητως..εχω εμμονη δυστυχως με τα κιλα...ευτυχως μετα την προχθεσινη κρεπαλη σημερα το πρωι επανηλθα στα κιλα μου!!

την Τετάρτη εχουμε το doppler αντε να δουμε γιατι τα αγχη μου δε λενε να με αφησουν!!

αυτα τα νεα μου καλο απογευμα σε ολες!!

gzWep2.png

γεια σας!! επιτελους λγος ηλιος μετα απο τοσες μερες,αν κ λενε οτι απο βδμ χαλαει παλι ο καιρος!! εμεις αυριο εχουμε γιατρο,ανυπομονω να δω τον μικρο μου βουδα,θα εχει μεγαλωσει!!! για τα πραγματα που λετε ειναι ωραια σιγουρα τα καινουρια αλλα εαν εχετε να παρετε απο καποιον τοτε να παρετε σιγουρα,χρησιμοποιουνται τοσο λιγο καιρο που συνεχιζουν να ειναι σαν καινουρια,ειναι κριμα να δινουμε τοσα λεφτα για τοσο λιγο καιρο!! εγω απο τις τελευταιες μαλλον θα γεννησω αλλα ποτε δεν ξερεις!! οσες γεννατε στο λητω ξερετε τι παρεχει το νοσοκομειο?? την κορη μου την γεννησα στο ιασω κ εκει ειχαν τα παντα,εννοω βρακακια μιας χρησης,σερβιετες,σαπουνι για ευαισ.περιοχη,κρεμα για τις θηλες τα παντα ολα,ισχυει το ιδιο κ για το λητω?? για την βαφτιση που λετε δεν ξερω αν θα καταφερουμε να την κανουμε φετος λογω χρηματων,την κορη μου την βαφτισαμε 9 μηνων κ ηταν πολυ καλη κ ησυχη σχετικα,φοβαμαι οσο μεγαλωνουν δυσκολα καθονται αλλα εαν δεν εχω λεφτα τι να κανω??ναι μεν δεν θα κανουμε τραπεζι οπως κ στο πρωτο αλλα μπομπονιερες,γλυκα,στολισμο,φωτογραφο κτλ ειναι παλι μεγαλο εξοδο

1YG7p2.png 7biOp2.png

annoula μου τι πέρασες; ;;; ευτυχώς όλα καλά! Ξαπλα τώρα και τίποτε άλλο!! Εμένα από χθες με έχει πιάσει πολύ άσχημα το ισχιακο νεύρο και ούτε τουαλέτα δεν μπορώ ναωπάω χωρίς να τσιριζω απο τον πόνο.

Εμείς έχουμε γιατρό την Τρίτη, για να δούμε πως ειναι η μικρή γιατί και εγώ την νιώθω πολύ χαμηλά. Τα πόδια τα αισθάνομαι ψηλά ακόμα αλλά τα χεράκια τις σαν να ειναι πολύ κατω.

foteini εγώ τελείωσα με τα πλυσίματα και τώρα έχω το σίδερο.

Καλό μεσημέρι!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

ωχ annoula ζόρικη μέρα είχες. Ευτυχώς όλα καλά. Πες στον μπέμπη υπομονή τουλάχιστον 3,5 βδομάδες ακόμα. Πω πω κοντεύει η ώρα.

kasf εμάς ευτυχώς δεν την παίρνανε αγκαλιά. Μόνο οι γιαγιάδες την πήρανε αγκαλιά και η πεθερά μου ήτανε και δυστακτική. Όλοι οι υπόλοιποι μόνο κοιτούσανε αλλά τους απομακρύναμε γρήγορα γρήγορα. Τώρα είναι και πιο δύσκολη εποχή, γιατί θα έχουμε ακόμα ιώσεις τον απρίλη και ελπίζω να έρθουνε λιγότεροι στο μαιευτήριο. Και ξέρετε ποια είναι η πιο σίγουρη συνταγή να έρθουνε λιγότεροι. Να γεννήσουμε μεσοβδόμαδα, χαχα. Οι περισσότεροι μπορούν μόνο ΣΚ για επισκέψεις, οπότε αν δεν είμαστε μέσα ΣΚ αρκετοί δεν θα έρθουνε.

Όσο για τις αυπνίες. Είναι και ορμονικό, εκτός του ότι δεν μπορούμε να βολευτούμε με τις κοιλιές και έχουμε και τα άγχη μας.

foteini έτοιμα τα ρουχαλάκια ε! Καλοφόρετα!

mariazerta ναι παρέχουν τα πάντα. Μου είχανε φέρει εσώρουχο αυτό που είναι σαν δυχτάκι και σερβιέτες. Σαπούνι αντισηπτικό για την ευαίσθητη περιοχή, δειγματάκια κρεμούλες, θερμόμετρο. Κρέμα για θηλές είχα ζητήσει και μου είχανε φέρει. Βέβαια δεν ξέρω τι πληρώνεις έξτρα και τι όχι, γιατί κάποια πράγματα είναι μέσα στην τιμή του δωματίου και κάποια όχι. Πρακτικά χρειάζεσαι τα ρούχα- πιτζάμες- νυχτικά, και προσωπικά είδη όπως οδοντόβουρτσες, (οδοντόκρεμα μόνο δεν θυμάμαι να είχε αλλά είχα δικιά μου και δεν ζήτησα), δικό σου αφρόλουτρο-σαμπουαν αν θέλει, αλλιώς έχουν, αν θέλεις κρέμες προσώπου κλπ. Γενικώς όμως είναι νοσοκομείο-ξενοδοχείο όπως όλα τα ιδιωτικά.

Κορίτσια με το καλό να δείτε τα μωράκια σας όλες, Φωτεινή με το καλό και το doppler.

Εγώ έκανα μπάνιο την κόρη μου και έκανα και εγώ και αισθανόμουνα μετά οτι έσκαβα 1 ώρα. Μαζέψαμε λίγο και περιμένουμε φίλους να έρθουν.

Γεια σας κοριτσια!!Αντε περνανε οι μερες...!!!!Ποτε θα μπουμε και στον ενατο ουτε θα καταλαβουμε!!!Τα λεω για να τα ακουω....γιατι νιωθω οτι ο καιρος περναει σε ρυθμους χελωνας...!!Εγω τη βαλιτσα του μαιευτηριου θα την κανω οταν μπω στο μηνα μου...!Περιμενω να ρθει η συρταριερα και το κρεβατι για να ξεκινησω πλυσιματα...Δεν εχω πλυνει τιποτα...!Φανταζομαι εχω χρονο...!!!Αν και ανυπομονω να γεννησω δε θελω καμια εκπληξουλα πολυ νωριτερα!!Αν και 7 βδομαδες μου μεινανε...και 3 για να μπω στο μηνα μου!!!Εμεις ησυχα περασαμε το Σαββατοκυριακο...η μπεμπα συνεχιζει να ειναι υπερκινητικη....αν και περιμενα οτι οσο περναει ο καιρος δε θα ειναι...αφου λενε μειωνεται πολυ ο χωρος...!!Το βραδυ μου αρεσει πολυ να κοιμαμαι δεξια πλαγια, αλλα της κυριας μπεμπας καθολου....πεφτει γερο κλωτσηδι....και στο τελος πως με καταφερνει να αλλαζω πλευρο...Τι μαρτυριο κι αυτο βρε κοριτσια το ν αλλαζουμε πλευρο στο κρεβατι..δυσκολευομαι παρα πολυ.Εγω παντως μετραω +7 κιλα....!και την τελευταια φορα που μετρηθηκα στο γιατρο ημουν -100 γραμμαρια απο την τελευταια φορα...αγχωθηκα λιγο...αλλα μου ειπε οτι δεν εχει σημασια...το παιδι παιρνει κανονικα τα γραμμαρια του...Πλεον δεν εχω ορεξη για φαγητο...και δεν μπορω να φαω πολυ...!Αυτα τα δικα μου νεα !Σας φιλω!

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Αχ!feli σε νοωθω το ιδιο εχω και γω εμενα μαρεσει στα δεξια αλλα στο μπεμπη οχι με αποτελεσμα στο τελος να γινεται το δικο του μπας και κοιμηθω!!!εγω τη βαλιτσα θα την φιαξω μολις μπει ο μαρτης! !εχουμε ακομα!!!απο πλυσιματα και σιδερωματα κοριτσια μονο εγω εχω τελειωσει??τουλαχιστον ξεμπερδεψα και δεν το εχω τωρα που δεν μπορω και να το κανω!!ναι κοριτσια ευτυχως ολα καλα..!!foteini ολα καλα θα πανε στην εξεταση...θα δεις και το μωρακι σου!!εμεις παντως κοριτσια λεμε για του χρονου το καλοκαιρακι να εχουν φιαξει και τα οικονομικα γιατι ζοριστικαμε με το σπιτι και με ολα!!kasf κατι οι ορμονες κατι το αγχος ...να και οι αυπνιες!!!εμενα ξεκινησανε και οι εφιαλτες επεσα να κοιμηθω το απογευμα 2 ωρες και ειδα λεει οτι γεννησα και πηρα αγκαλια το μωρακι μου που ηταν γεματος εγκαυματα και μια σταλια και εκλαιγα!!!ξυπνησα πολυ επιρεασμενη!!βεβαια ο doc λεει οτι ειναι νορμαλ...εσεις βλεπετε ασχημα ονειρα???

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Αχ!feli σε νοωθω το ιδιο εχω και γω εμενα μαρεσει στα δεξια αλλα στο μπεμπη οχι με αποτελεσμα στο τελος να γινεται το δικο του μπας και κοιμηθω!!!εγω τη βαλιτσα θα την φιαξω μολις μπει ο μαρτης! !εχουμε ακομα!!!απο πλυσιματα και σιδερωματα κοριτσια μονο εγω εχω τελειωσει??τουλαχιστον ξεμπερδεψα και δεν το εχω τωρα που δεν μπορω και να το κανω!!ναι κοριτσια ευτυχως ολα καλα..!!foteini ολα καλα θα πανε στην εξεταση...θα δεις και το μωρακι σου!!εμεις παντως κοριτσια λεμε για του χρονου το καλοκαιρακι να εχουν φιαξει και τα οικονομικα γιατι ζοριστικαμε με το σπιτι και με ολα!!kasf κατι οι ορμονες κατι το αγχος ...να και οι αυπνιες!!!εμενα ξεκινησανε και οι εφιαλτες επεσα να κοιμηθω το απογευμα 2 ωρες και ειδα λεει οτι γεννησα και πηρα αγκαλια το μωρακι μου που ηταν γεματος εγκαυματα και μια σταλια και εκλαιγα!!!ξυπνησα πολυ επιρεασμενη!!βεβαια ο doc λεει οτι ειναι νορμαλ...εσεις βλεπετε ασχημα ονειρα???

αν βλεπουμε λεει!!!τουλαχιστον εγω...οχι μονο ασχημα ονειρα βλεπω...αλλα μου χει κολλησει οτι κατι στραβο θα μου τυχει...πως να το βγαλω απο το μυαλο μου...δεν ξερω...παρολο που με καθυσηχαζει ο γιατρος.....φοβαμαι παρα πολυ.....

nkr7p2.png

feli έχεις χρόνο ακόμα, μην αγχώνεσαι.

αννουλα είναι φυσιολογικοί οι εφιάλτες, απο το άγχος είναι. Εγώ προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι γιατί μετά αγχώνομαι και δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Αχ ήρθανε σήμερα φίλοι μας και περάσαμε όμορφα, ήτανε η κόρη μου και ένα αγοράκι μικρότερο. πόνεσαν τα αυτιά μου απο τα ουρλιαχτά, χαχα. Ο μικρούλης στο τέλος έκλαιγε δεν ήθελα να φύγει και να φανταστείτε οτι τους βλέπουμε αρκετά συχνά. Οκ δεν παίζουνε και ήρεμα,τσακόνονται κιόλας, αλλά τους αρέσει να είναι μαζί. Τα παιδάκια θέλουν παιδάκια και η κόρη μου τα 2 πρώτα χρόνια δεν είχε παρέα.

Πέρασε η ώρα και ακόμα δεν έχει πάει στο κρεβάτι της, πάω να την ετοιμάσω.

Κορίτσια με τόσο άγχος που έχουμε λογικό να βλέπουμε εφιάλτες! Και εγώ έχω δει διάφορα περίεργα. Την άλλη φοράει νομίζω σας το ειχα πει κιόλας οτι έκλαιγα στον ύπνο μου και φώναζα δυνατά και ο άνδρας μου παραλίγο να πάθει έμφραγμα απο τον φόβο του.

Νομίζω πως μέχρι να μας δώσουν τα μωρά μας στην αγκαλιά μας δεν θα ηρεμήσουμε. ...και μετά πάλι θα αρχίσουν τα άγχη για αλλά. ..

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλή εβδομάδα κορίτσια!!!!! Που είστε;;; Μακάρι να κοιμάστε όλες ακόμα! Εγώ δεν έχω παράπονο καλά κοιμήθηκα αλλά η ισχυαλγια συνεχίζει να με ταλαιπωρεί. Περπατάω με βήματα χελώνας γιατί διαφορετικά κλαίω από τον πόνο. Ευτυχώς τελευταία εβδομάδα στην δουλειά!!! Παρατήρησα πάντως πως όλο το σ/κ που ξεκουράστηκα δεν έκανα καθόλου συσπάσεις. Αφού χθες ξέχασα να πάρω και το δεύτερο μαγνήσιο.

Περιμένω νέα σας!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...