Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Αυτό που είπα για το ζύγισμα μετά την γέννα πλάκα έκανα, και να το ήθελα με ζυγίζει ο γιατρός καθε φορα που πάω:evil:

Οι πόνοι τις προκλήσεις μου είπαν οτο είναι χειρότεροι γιατί κρατάει πολύ περισσότερο η όλη διαδικασία από την στιγμη που το μωρό δεν είναι έτοιμο να έρθει απο μόνο του.

wmb εννοείτε πτι 38 εβδομάδες είναι μια χαρά! Και 37 είναι καλά! Εμενα φίλη ειχε προγραμματησει καισαρικη στις 38 και το μωρό αποφάσισε να έρθει ακριβώς στις 35 και 5. Φαντάσου ειχε οξύ τοκετό που δεν προλαβαν ούτε επισκληριδιο να της κανουν. Λοιπον ο μικρος γεννηθηκε 2900 και δεν μπηκε καθολου στην μοναδα. Φυγανε κανονικα στις 3 μερες. Και ουτε ενέσεις ειχε κάνει και μαλιστα οταν της σπασανε τα νερά αυτο ηταν το πρώτο που σκέφτηκε μηπως έχει αναπνευστικο πρόβλημα ο μικρός, αλλά όλα καλά! ! Αμα αποφασίσουν τα μικρά να έρθουν δεν τα σταματάει τίποτα:D

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλό σ/κ σε όλη την παρέα!!!!

Χτες έκανα το λάθος και έφαγα goody's αργά. ...εεεεεε όπως καταλαβαινετε πέθανα:( Με ενόχλησε πάρα πολύ στο έντερο. Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ και κατάφερα και κοιμήθηκα αρκετά καλά με μόνο δύο επισκέψεις στην τουαλέτα για πιπί. Goody's πάλι μετά την γέννα λοιπόν!

Τώρα περιμενουμε να μας φέρουν το λίκνο, το καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου και είμαστε έτοιμοι!!!! Μένει μόνο να βρω νυχτικα για μένα. Δεν βρίσκω πουθενά. Παντού μου λένε ότι θα φέρουν την άνοιξη. Εσείς που βρήκατε;

Anna74 με τόσο καλό τράχηλο γιατί κάνατε τις ενέσεις;

Vaso όπως είπε και η alexandroula μην το αφήσεις το θέμα με τα σπυράκια.

Καλά να περάσετε κορίτσια! !! Σας φιλώ!

Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ το σκέφτηκα αλλά ο γιατρός θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο... απόφάσισα να τον ακούσω γιατί ο τράχηλός μου είναι απρόβλεπτος και δεν θέλω αν συμβεί κάτι-ο μη γένοιτο- να έχει αναπνευστικό μεγαλύτερο η μπέμπα..τ ώρα για τη δεύτερη δόση στις 32 εβδομάδες θα το σκεφτώ σοβαρά γιατί όπως ήταν αναμενόμενο ανέβηκε πολύ το ζάχαρο και για εμένα δεν ήταν εύκολη κατάσταση..Ευτυχώς το στομάχι είναι καλά πια,αλλά κι εγώ για Goodys δεν το βλέπω :wink:.Τι ωραία που είστε έτοιμοι!! :) Θα βρεις νυχτικά,τι στο καλό..δες λίγο και στα Hondos...θα φέρουν όπου να ναι..μετά τις εκπτώσεις σίγουρα,προλαβαίνεις νομίζω :)

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα κοριτσάκια και κοιλίτσες! Χρόνια πολλά και καλά... ένεκα της ημέρας και καλό Σ/Κ να έχουμε όλες. Κορίτσια και μένα μου "κάθεται" το φαγητό το βράδυ, ειδικά αν φάω αργά, ακόμα κι αν είναι ελαφρύ. Προσπαθώ να τρώω μέχρι τις 8 το πολύ γιατί μετά δεινοπαθώ. Ακόμα και το μεσημεριανό με ενοχλεί αν φάω πολύ. Μόνο με το πρωινό τα πάω πολύ καλά και εκεί λοιπόν βγάζω το άχτι μου. Τρώω μέχρι σκασμού! Χαχα!! Athinakos νυχτικό και ρομπάκι βρήκα από ένα μαγαζί στη γειτονιά μου. Πολύ συμπαθητικό και οικονομικό, ήταν σε προσφορά. Anna74 εμένα οι κορτιζόνες δεν με είχαν ενοχλήσει καθόλου. Μπορεί να είναι και θέμα οργανισμού, τι να πω...πάντως δε μου είπε ο γιατρός να ξανακάνω. Τη Δευτέρα κλείνω αισίως την 34 εβδομάδα. Νομίζω πως κάτι θα μου έλεγε μέχρι τώρα. alexandroula ο γιατρός δε με άγχωσε ακριβώς με τον πλακούντα. Απλώς μου είπε ότι το βλέπει για νωρίτερα αλλά και πάλι είπε θα δούμε την επόμενη φορά. Όλοι μου είπαν πάντως πως οι 38 εβδομάδες είναι μια χαρά αν το παιδί έχει βάρος, όπως η δικιά μου. Εγώ εκείνο που φοβάμαι είναι η πρόκληση. Θα ήθελα να έρθει από μόνο του. Έχω ακούσει ότι με την πρόκληση είναι πολύ χειρότεροι οι πόνοι. Βασικά γι αυτό αγχώθηκα. Πάνω κάτω αυτά. Σε λίγο θα πάμε για ψώνια με τον αντρούλη μου και λέμε να φάμε έξω. Να περάσετε ένα όμορφο Σ/Κ. Σας φιλώ!

Πραγματικά, αν ο τράχηλος είναι καλός και μπαίνεις στην 34 εβδομάδα δε βλέπω να το λόγο να κάνεις άλλη κορτιζόνη.. δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα σ' αυτή την εβδομάδα..

Εμείς σήμερα πήγαμε και πήραμε κάτι κομοδίνα που χρειαζόμασταν ...ωραία είναι. Πήγαμε και στο Ήρα και μια καταπληκτική πωλήτρια μας τα είπε όλα.. θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα αγοράσουμε και τι θα μας δώσουν.. αρκετά λεφτά είναι αλλά ωραία είναι τα καινούργια..ουφ δεν ξέρω..έχουμε ακόμη πολλά έξοδα για το σπίτι... και να δω αν τελικά θα γεννήσω Έλενα ή Ιασώ..και μετά η βάπτιση ..σκέφτομαι μηπως κάνουμε καμια οικονομία όπου μπορούμε....Και κουρτίνες ψάχνουμε αλλά τα κουρτινόξυλα που έχουμε δει δεν με ενθουσιάζουν...θα ήταν όλα τόσο πιο εύκολα αν μπορούσα να κουράζομαι και να ψάξω μόνη μου παντού και όχι μόνο στην περιοχή μας..

Τουλάχιστον,κάναμε μια αγορά σήμερα και πλησιάζουμε και στην τακτοποίηση των θεματων του μωρού...μέχρι μέσα Μ αρτίου, πιστέυω θα είμαστε έτοιμοι...

Καληνύχτα κοριτσάκια μου! Σας φιλώ!!:P

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Το μεσημέρι έφαγα πολύ και δυσκολεύτηκα να χωνέψω, αλλά ευτυχώς ήτανε μεσημέρι και τώρα το βράδυ κρατήθηκα και δεν έφαγα σχεδόν καθόλου.

Αύριο το απόγευμα θα έρθουνε φίλοι, πρέπει να μαζέψουμε πάλι λίγο το σαλόνι. Πως γίνεται να τα μαζεύω όλα και μέσα σε ένα 24ωρο να γίνεται πάλι πανικός, δεν έχω καταλάβει. Τα μισά είναι παιχνίδια της μικρής και τα άλλα μισά πράγματα δικά μας. Δεν θα μαζευτούμε ποτέ.

Κορίτσια αν το μωρό είναι έτοιμο, το αποφασίσει μόνο του δηλαδή, τότε και στις 36 όλα είναι καλά. Η κουμπάρα μου γέννησε στις 36+1 και ο μπέμπης ήτανε 3 κιλά και απόλυτα έτοιμος και νευρολογικά. Όμως αν δεν είναι έτοιμο το μωρό μπορεί να έχει θεματάκια πριν τις 38 εβδομάδες. Βέβαια εφόσον κλείσει τις 36 εβδομάδες ακόμα και ψιλοαναπνευστικά να έχει, συνήθως είναι πολύ μικρό το πρόβλημα και να μπούνε στη μονάδα μπαίνουνε για 2-3 άντε 5 μέρες και είναι μια χαρά, δεν έχουνε τα προβλήματα που έχουνε τα πρόωρα στην αρχή.

Αννα το βλέπεις στις 34 βδομάδες πως θα είστε. Να δείτε και πως θα είναι το μωρό, τι βάρος θα έχει, τράχηλο, κλπ, και αποφασίζεις τότε. Είναι νωρίς να το σκέφτεσαι απο τώρα.

Ποιες έχετε γιατρό αυτή τη βδομάδα αλήθεια? εμείς αργούμε ακόμα, στις 2 μάρτη. Και θέλω να συζητήσω κάποια πράγματα με τη γιατρό μου, που δεν καταφέραμε να τα συζητήσουμε την προηγούμενη φορά μιας και την είδαμε για λίγο στο λητώ. 2 βδομάδες είναι πάρα πολύ, αλλά υπομονή.

Πάω να ετοιμάσω για ύπνο την κόρη μου, αν και ξύπνησε αργά το πρωί και βλέπω να αργεί να κοιμηθεί.

Αννα είναι πολύ ωραία τα καινούρια, αλλά πραγματικά, αν δεν έχετε περιθώριο για έξοδα πάρτε ότι σας δώσουν. Είναι πράγματα που θα τα χρησιμοποιήσετε για λίγο καιρό και δεν ξέρω αν αξίζει γενικώς. Αργότερα πίστεψέ με θα ξεχάσεις οτι είναι δανεικά, το μωρό θα σε ενδιαφέρει και τίποτα άλλο.

Εγώ επιμένω οτι το μόνο που θα αγόραζα χωρίς 2η σκέψη και τσιγκουνιές είναι το κάθισμα αυτοκινήτου, που πρέπει να είναι καλό και ασφαλές. Όλα τα άλλα είναι συζητήσημα.

Για την βάφτιση πάντως αν δεν θέλεις να κάνεις τραπέζι μπορείς να βρεις οικονομικές λύσεις. Γενικώς πιο πολλά δίνει ο νονός, αν πάρει ένα καλό σταυρό παρά οι γονείς, χωρίς τραπέζι.

Καλορίζικα και τα πράγματα που πήρατε.

Καλό σας βράδυ.

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Αλεξανδρούλα, έτσι είναι...στις εβδομάδες που είμαι η κορτιζόνη είναι πιο απαραίτητη,σ τις 32 εβδομάδες το βλέπουμε ξανά! Όσο για τη βάπτιση επειδή δεν παντρευτήκαμε Αθήνα και πολλοί δεν μπορεσαν να έρθουν, θα ήθελα να κάνουμε και τραπέζι, στη χειρότερη ένα καλό catering σε ένα συμπαθητικό χωρο εκκλησίας.. θα έχουμε και κόσμο από μακριά και δεν μπορούμε να μην κάνουμε και τιποτα!!Θα το δούμε για τα πράγματα,τώρα που γίνομαι μανούλα με 'εχει πιάσει μια μεγαλύτερη οικονομική ανασφάλεια γιατί σκέφτομαι ότι σε κάθε περίπτωση οι ανάγκες θα είναι αυξημένες...είναι και το μεγαλύτερο σπίτι..να δούμε και τα έξοδά του..τωρα σε κανα δίμηνο θα χουν μπει όλες οι σκέψεις μου σε σειρά!!:)

Σήμερα είμαι πολύ καλά!!:DΤέλος οι παρενέργειες της κορτιζόνης,ζάχαρο και πίεση σε απόλυτο έλεγχο,στομάχι μια χαρά!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!Βλέπω και το τικεράκι μου και καταλαβαίνω ότι ίσως να ανησυχούσα και υπερβολικά τον προηγούμενο καιρό..Σας έπρηξα και λιγουλάκι με τα άγχη μας...Δηλαδή σε κανα μήνα μπορεί να έχουμε τα πρώτα μωρα της ομάδας με τελειόμηνες εγκυμοσύνες!!Εύχομαι όλα να φτάσουν 38 εβδομαδούλες,39,40 και 41 αν πρόκειται για Φ.Τ. και να είναι όλα υγιή και ζουμπουρλούδικα!!Το ευχάριστο είναι ότι σχεδόν όλες,έχουμε φτάσει σε καποια καλούτσικη εβδομάδα οποτε οι κίνδυνοι δεν είναι πολύ μεγάλοι!!Γενικά,μετά τις 32 εβδομάδες έχουμε απόλυτη βιώσιμοτητα αν έχουμε και ένα βάρος μωρού πάνω από 2400!!Ωστοσο εγώ επιμένω να γεννήσουμε τελειόμηνα μωρά και θα τα καταφέρουμε ΟΛΕΣ.Ελπίζω να είμαι η τελευταία ή η προτελευταία που θα γεννήσει..αν όλα πάνε καλά,μιλάμε για καισαρική γύρω στις 24 Απριλίου πάνω κάτω..Είναι καμια άλλη για τότε?

Καλησπέρα κοριτσάκια,παλιά και καινούρια.Πώς σας βρίσκω; Ελπίζω να είστε καλά. Ο καιρός περνάει, αντέ να δούμε, να ελευθερωνομαστε όλες, η καθεμία στην ώρα της. Εμένα θεωρητικά, μου μένουν 40 μέρες ακόμα, λέτε όμως να κρατήσει τόσο πολύ? Δεν νομίζω. Άλλωστε δεν λένε ότι τα αγόρια βιάζονται? Θα δείξει. Όσο περνάει ο καιρός, ναι μεν νιώθω ικανοποίηση, αλλά από την άλλη αγχώνομαι. Λέω να πάω στο λητω για γέννα, αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. Δεν ξέρω καν πώς είναι το προσωπικό εκεί π.χ. μαιες, ούτε το γενικότερο κλίμα. Έχω πάρει διάφορα πράγματα για το μικρό, αλλά θέλουν πλύσιμο. Βαλίτσα κ τέτοια δεν έχω φτιάξει ακόμα,αλλά πρέπει.Κρεβάτι, καρότσι κτλ θα έρθουν σπίτι μας δυστυχώς όταν εγώ θα έχω φύγει ήδη για Αθήνα. Για όσες δεν ξέρατε, είμαι από νησί μακριά από Αθήνα. Οπότε, μάλλον θα μου τα φτιάξει ο άντρας μου. Τώρα θέλουμε να βάψουμε το δωμάτιο. Από τη μία σκέφτομαι ότι αργήσαμε για ολα, από την άλλη ότι έτσι κ αλλιώς δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά νωρίτερα. Τελοσπαντων. Υπομονή κ όλα θα γίνουν. Κατά τα άλλα, με έχει ρίξει πολύ ένα πρόβλημα που έβγαλα στα ποδια μου. Έχω γεμίσει απο γόνατο κ κάτω κάτι κόκκινα σπυράκια που απλώνονται κ γίνονται πλατιά σαν ένα νυχι. Πήγα σε 2 δερματολογους, γιατί άλλους δεν έχουμε εδώ, ο ένας μου είπε μπορεί να ναι από την εγκυμοσυνη ο άλλος ότι είναι δερματιτιδα εξ επαφης. Βάζω κορτιζονες, αλλά σκα**, δεν γινευαι τπτ, κ απλώνουν κ άλλο. Τα νεύρα μου!! Μου τη δίνει κ μόνο η σκέψη ότι θα πρέπει να ανέβω νωρίτερα Αθήνα για να πάω στο συγγρος να με δουν, κ αν βρουν κ εκεί τι είναι!! Το είπα στον γυναικ μου στο τηλ, αλλά τι να σου κάνει κ αυτός άμα δεν τα δει. Αχ αυτή η αποσταση από την αθηνα! Από κιλά έχω 12 περίπου αλλά βλέπω ότι τώρα ανεβαίνουν γρηγορότερα.

Πώς είναι τα εξανθήματά σου καλή μου? Δεν μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία μέσω internet στο γιατρό σου? Στο βιβλίο μου δεν αναφέρεται κάπου τέτοιο είδος εξανθημάτων που να σχετίζεται με επιπλοκές εγκυμοσύνης, μάλλον θα είναι άσχετο..σε κάθε περίπωση,περαστικούλια!!Πού μένεις αν επιτρέπεται?

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Μπράβο Anna που είσαι καλύτερα και σωματικά και ψυχολογικά! !! Έτσι να είσαι κάθε μέρα απο εδώ και πέρα! Και δεν μας έπρηξες καθόλου, η παρεουλα εδώ είναι για αυτό τον λόγο! Να μοιραζόμαστε τις φοβίες και τα άγχη μας!! Καλοριζικα και υα πράγματα της μπεμπας σας!

Το οικονομικό κορίτσια νομίζω το σκεφτόμαστε όλες, ειδικά στους καιρούς που ζούμε. Εμας ευτυχώς μας κάνανε αρκετά δώρα γονείς και θείες και αυτο βοήθησε στα έξοδα. Αλλα και εμεις έχουμε αγχωθει γιατι έχουμε τον γιατρο, το νοσοκομείο, τον Αύγουστο παντρευουμε τους κολλητούς μας, και ήθελα και εγώ Σεπτέμβρη να κάνω την βάφτιση. Πολλα έξοδα έρχονται!!! Ας είμαστε καλά εμείς και τα μωρά μας και θέλω να πιστεύω πως όλα θα γίνουν:D

Επειδή εμείς κάναμε πολύ μεγάλο γλέντι στον γάμο, η βάφτιση θα είναι πολύ απλή. Και οποιος θέλει να γκρινιάξει που δεν θα φάει ας γκρινιάξει! !

Αυτά απο εμένα!!! Σας φιλώ όλες! Οποίες μπορείτε βγείτε βόλτα εχει ωραία μέρα!

Ααααααααα το τικερακι μου λέει 50 μέρες!!!!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή Κυριακή! Μου φαίνεται ότι εγώ θα σας ανοίξω τον κύκλο με τις γέννες, μιας και έχω ΠΗΤ 2/4 αλλά μου έχουν πει για τέλος Μάρτη. Όσο περνάει ο καιρός είναι καλύτερο για όλες. Άλλωστε όπως λέτε, όλες είμαστε σε εβδομάδες αρκετά προχωρημένες, οπότε τα μωρά έχουν πάρει πια τα πάνω τους. Να σας ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια. Αν μια κοπέλα θέλει να κάνει rooming in και η συγκάτοικος δεν κάνει, τι γίνεται με τα επισκεπτηρια? Όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει; Για το Λητω σκέφτομαι μάλλον.

82ZHp3.png

Αννουλιτσα εχω ΠΗΤ 27/4 αλλά μην σε αγχωνει το βαρος γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη μου σε αυτές τις εβδομάδες η κορη μου ηταν 1500 και γεννηθηκε 2700 στις 38 εβδομάδες.Μικρο μωρό και αυτός πιστευω μικρος θα είναι.Και εγω μικρη γεννηθηκα.

Οπότε εμείς κάπου εκεί γεννάμε μαζί! Εσυ με Φ.Τ. και εγω με καισαρική!:D

Vaso καλημερα!! Νομίζω αν ζήτησες rooming in σε βάζουν σε δωμάτιο που εχουν και οι άλλες κοπέλες rooming in.

Και νομίζω τον κύκλο θα τον ξεκινήσεις εσύ, η wmb και εγώ. Γιατί εμένα και της wmb μας άλλαξαν την ΠΗΤ για 30/3.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

καλημερα κοριτσια!!!Ελπιζω ολες να ειστε καλα...κι εγω πλεον δεν κοιμαμαι καλα....και λογω κοιλιας και λογω σκεψης....αρχιζω ν αγχωνομαι....τι μας εμεινε??η ουριτσα! θελω να σας ρωτησω κατι...δε θυμαμαι αν το εχω ξαναθιξει αυτο το θεμα...οσες πηρατε πορτ μπεμπε, πηρατε και εξτρα στρωμα???

Νομίζω ότι στο πορτ μπεμπέ βάζεις μόνο πάνα αγκαλιάς και καμιά κουβερτούλα μικρή από πάνω..τωρα αν σκοπευεις να κοιμάται έκεί στην αρχή,δεν ξέρω αν γίνεται και δεν νομίζω ότι παίρνει στρώμα όπως το είδα εχθές στο Ήρα..

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Αννα πολύ χαίρομαι που σε ακούω τόσο καλά, μπράβο.

Εμείς στο γάμο μας είχαμε κάνει τραπέζι οπότε στην βάφτιση δεν κάναμε. Όμως είχαμε πάρει καροτσάκι παγωτού, ακριβούτσικο, αλλά ήτανε καλοκαίρι και το ευχαριστήθηκαν όλοι πάρα πολύ. Τώρα δεν έχω ιδέα πότε θα κάνουμε τη βάφτιση, θα προτιμούσα φέτος, γιατί η κόρη μου ήτανε 1 χρόνου και έκλαιγε όλη την ώρα, και δεν θέλω να ξαναπεράσουμε τα ίδια, αν είναι πιο μικρό το μωρό είναι πιο ήσυχο.

Βάσω αν ζητήσεις rooming in σε βάζουνε σε δωμάτιο με κοπέλες που έχουνε ζητήσει επίσης rooming in. Μην αγχώσεσαι γιαυτό. Εγώ στην μεγάλη μου δεν είχα ζητήσει, αλλά ήμουνα μόνη μου στο δίκλινο και την είχα όλη μέρα μαζί μου. Την έδινα μόνο το βράδυ για λίγο για να κοιμάμαι πιο ήρεμη. Τις επισκέψεις, γιατί είχαμε και πολύ κόσμο που ήτανε καλοκαίρι, τις είχαμε έξω απο το δωμάτιο. Μπαίνανε μέσα 10 δεύτερα να δούνε το μωρό, δεν άφησα κανέναν να το ακουμπήσει, αλλά και απο μόνοι τους δεν το ακουμπάγανε, και μετά τους έβγαζα έξω και έκλεινα και την πόρτα.

Οι νοσηλεύτριες πάντως όταν βλέπανε πάνω απο 2 άτομα έξω απο την πόρτα ερχόντουσαν και ελέγχανε να μην είναι πολλά άτομα μέσα στο δωμάτιο. Επέτρεπαν 1-2 άτομα το πολύ, εκτός απο τη μαμά, και όπως σας είπα ήμουνα και μόνη μου. Φαντάζομαι οτι στα τρίκλινα που έχουνε και πολλές μαμάδες και μωράκια στο δωμάτιο θα είναι πιο αυστηροί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...