Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

για τα κιλα που λετε πονεμενη ιστορια!! στην κορη μου ξεκινησα με πολυ παραπανω κιλα,10 για την ακριβεια κ πηρα αλλα 12,βεβαια το τελευταιο 3μηνο εκανα διατροφη γιατι ειχα ζαχαρο οποτε οτι ειχα παρει ηταν ως τον 6ο!! οταν γεννησα τα εχασα ολα κ μετα απο 1 χρονο εχασα κ τα κιλα που περισσευαν πριν την εγκυμοσυνη!! τωρα εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη χωρος ανακατοσουρες,ουτε ζαχαρο ουτε τπτ με ατελειωτη ορεξη ομως!! εχω παρει 12 αλλα τωρα εκοψα κ εγω το φαγητο μετα τις 8.30-9 κ τα πολλα μπινελικακια κ ελπιζω να καταφερω να μην ξεπερασω τα 15,εχω κ το αγχος γιατι η μαια μου ειπε οτι δεν μπορω να παω με πολλα κιλα γιατι υπαρχει πιθανοτητα να μην πετυχει το vbac!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξεκίνησε τον οκτώμβρη, αλλά είναι καταπληκτικός ο δάσκαλος και πολύ λίγα τα παιδιά, αλλά αρκετά μεγαλύτερα, οπότε πρακτικά δεν μπορεί να τα ακολουθήσει.

Επειδή και εμείς δεν πάμε παιδικό, δεν ήθελα να ξεκινήσει φέτος με την εγκυμοσύνη και με νεογέννητο μετά, έψαχνα δραστηριότητες που να είναι για την ηλικία της και για να μην είμαστε μέσα όλα τα απογεύματα.

Η μουσικοκινητική που πηγαίναμε πέρυσι δεν πέτυχε. Φέτος ξεκινήσαμε καράτε, αλλά με αφήνει ο δάσκαλος να είμαι δίπλα της, είναι υπερβολικά "ντροπαλή", περίεργη, πες το οπως θες με τους άγνωστους άντρες, ενώ με τις γυναίκες δεν έχει πρόβλημα, και κάνει τρέξιμο, διατάσεις και μετά απο 2 μήνες άρχισε να μπαίνει και σε ασκήσεις του καράτε, κλωτσιές, μπουνιές κλπ. Οκ δεν κάνει πολλά πράγματα αλλά δεν με νοιάζει, θέλω να περνάει την ώρα της όμορφα και να κουράζεται λίγο, μην κάθεται όλη μέρα. Τώρα ειδικά το χειμώνα και η παιδική χαρά είναι δύσκολη, ειδικά που βραδιάζει νωρίς.

Επίσης πάμε και σε ένα εργαστήρι που παρόλο που δεν κάθεται πουθενά μόνη της εκεί κάθεται μια χαρά και με διώχνει κιόλας γιατί το λατρεύει.

Αν βρεις αυτό που αρέσει στο παιδί θα πηγαίνει ακόμα και μόνο του. Αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις κάτι.

Τον Μιχαλόπουλο τον έχω ακουστά, έχω ακούσει καλά λόγια απο κοπέλα που έκανε vbac μαζί του και απο άλλη που γέννησε κανονικά φυσιολογικά.

Όσο για τα κιλά, έχω φίλη που με διατροφή, λόγω τσιμπιμένου σακχάρου στο 3ο τρίμηνο δεν έχει πάρει τίποτα, τα ξέρεις και εσύ άλλωστε. Όμως δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο είναι. Αν ξέρεις οτι έχεις θέμα και πρέπει να προσέχεις το κάνεις πιο εύκολα νομίζω.

μακαρι να εβρισκα κ εγω ενα εργαστηρι αλλα δεν εχουμε τπτ κοντα μας,μονο μια σχολη μπαλετου λεω μηπως του χρονου παμε εκει..εχεις δικαιο για την διατροφη οταν ξερεις οτι εχεις προβλημα την ακολουθεις γιατι δεν υπαρχει αλλη επιλογη,τωρα απλα παλευω να μην τρωω το βραδυ αργα κ τρωω λιγο,μεσα στην μερα ειδικα το πρωι θα φαω κατι παραπανω γιατι ξερω οτι το καιωμε τις δουλειες η' την βολτα!!! οσο για τον γιατρο μεχρι τωρα ειναι αστερι σε ολα,ειμαι υπερευχαριστημενη

1YG7p2.png 7biOp2.png

Κοιλιτσες μου τι κανετε??εγω σημερα βγηκα απο το σπιτι και πηγα και πηρα τα εσωρουχακαι τις νυχτικιες που ηθελα για το μαιευτηριο τα επλυνα και τα απλωσα απο βδομαδα θα φιαξω και τη βαλιτσα...η αληθεια ειναι πως κουραστηκα οποτε μολις με επιασε η μεση και η πιεση κατω χαμηλα σταματησα τα παντα και εκατσα κατω!!!αννα επιτελους τελειωσες και συ με την μετακομιση τωρα υπομονη ολα θα γινουν σιγα σιγα...εσυ δεν γεννας πριν τις 32 εβδομαδες και εγω δεν γενναω πριν τις 36εβδομαδες εχω πεισμωσει...το μπεμπη θα τον κρατησω μεσα μου ο κοσμος να χαλασει!!!athinakos μην κουραζεσαι προτεραιοτητα τωρα εχει το μωρακι σου οποτε τωρα που εχεις φτασει στο τελος κατσε ξεκουρασου...!αλεξανδρουλα την κορουλα σου σε ποια βδομαδα την γεννησες??αννα τις ενεσεις κορτιζονης πρεπει να τις εχεις κανει 2 εβδομαδες πριν τον τοκετο για να πιασουν για τα πνευμονακια του μωρου?

Ναι καλή μου θα τα γεννήσουμε τα μωρά μας τελειόμηνα. Η ένεση κορτιζόνης πρέπει να γίνει τουλάχιστον 24 ωρες πριν τη γέννα για να πιάσει και κρατάει για 2 εβδομάδες.. κανονικά δηλαδή θα επρεπε να ξανακάνω στις 30 εβδομάδες,αλλά ο γιατρός λέει ότι θα κάνουμε ξανά στις 32 και ότι κάπως μας καλύπτει η προηγούμενη ένεση..Εσύ είσαι ήδη στις 32 εβδομάδες.ειδικά όταν το μωρό είναι μεγάλο δεν υπάρχει πρόβλημα..φίλη γεννησε ξαφνικά στις 34 εβδομάδες μωρό 2900 και δεν΄είχε κανένα πρόβλημα..εσύ τώρα εκεί,Βούδας!!Κουράστηκες πολύ αλλά τα χεις όλα έτοιμα τώρα!!Ξάπλα και ποδαράκια πάνω και θα μπεις κανονικά στο μηνα σου,δε σε φοβάμαι..αν θέλεις όμως να είσαι ήσυχη,ρ ωτα το γιατρό σου για τις ενέσεις μήπως τις κάνεις ..:wink:

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια,παλιά και καινούρια.Πώς σας βρίσκω; Ελπίζω να είστε καλά. Ο καιρός περνάει, αντέ να δούμε, να ελευθερωνομαστε όλες, η καθεμία στην ώρα της. Εμένα θεωρητικά, μου μένουν 40 μέρες ακόμα, λέτε όμως να κρατήσει τόσο πολύ? Δεν νομίζω. Άλλωστε δεν λένε ότι τα αγόρια βιάζονται? Θα δείξει. Όσο περνάει ο καιρός, ναι μεν νιώθω ικανοποίηση, αλλά από την άλλη αγχώνομαι. Λέω να πάω στο λητω για γέννα, αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. Δεν ξέρω καν πώς είναι το προσωπικό εκεί π.χ. μαιες, ούτε το γενικότερο κλίμα. Έχω πάρει διάφορα πράγματα για το μικρό, αλλά θέλουν πλύσιμο. Βαλίτσα κ τέτοια δεν έχω φτιάξει ακόμα,αλλά πρέπει.Κρεβάτι, καρότσι κτλ θα έρθουν σπίτι μας δυστυχώς όταν εγώ θα έχω φύγει ήδη για Αθήνα. Για όσες δεν ξέρατε, είμαι από νησί μακριά από Αθήνα. Οπότε, μάλλον θα μου τα φτιάξει ο άντρας μου. Τώρα θέλουμε να βάψουμε το δωμάτιο. Από τη μία σκέφτομαι ότι αργήσαμε για ολα, από την άλλη ότι έτσι κ αλλιώς δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά νωρίτερα. Τελοσπαντων. Υπομονή κ όλα θα γίνουν. Κατά τα άλλα, με έχει ρίξει πολύ ένα πρόβλημα που έβγαλα στα ποδια μου. Έχω γεμίσει απο γόνατο κ κάτω κάτι κόκκινα σπυράκια που απλώνονται κ γίνονται πλατιά σαν ένα νυχι. Πήγα σε 2 δερματολογους, γιατί άλλους δεν έχουμε εδώ, ο ένας μου είπε μπορεί να ναι από την εγκυμοσυνη ο άλλος ότι είναι δερματιτιδα εξ επαφης. Βάζω κορτιζονες, αλλά σκα**, δεν γινευαι τπτ, κ απλώνουν κ άλλο. Τα νεύρα μου!! Μου τη δίνει κ μόνο η σκέψη ότι θα πρέπει να ανέβω νωρίτερα Αθήνα για να πάω στο συγγρος να με δουν, κ αν βρουν κ εκεί τι είναι!! Το είπα στον γυναικ μου στο τηλ, αλλά τι να σου κάνει κ αυτός άμα δεν τα δει. Αχ αυτή η αποσταση από την αθηνα! Από κιλά έχω 12 περίπου αλλά βλέπω ότι τώρα ανεβαίνουν γρηγορότερα.

82ZHp3.png

Γεια σου Βάσω. Να πας να το κοιτάξεις αυτό με τα σπυράκια, μην το αφήσεις για καλό και για κακό.

Εγώ στο Λητώ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Το προσωπικό ερχότανε γρήγορα και υπερ του θηλασμού, αν σκοπεύεις να θηλάσεις. Ήτανε πολύ καθαρό γενικώς. και παραπάνω έχω γράψει πληροφορίες για το κόστος.

Καλημέρα και καλό σ/κ σε όλη την παρέα!!!!

Χτες έκανα το λάθος και έφαγα goody's αργά. ...εεεεεε όπως καταλαβαινετε πέθανα:( Με ενόχλησε πάρα πολύ στο έντερο. Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ και κατάφερα και κοιμήθηκα αρκετά καλά με μόνο δύο επισκέψεις στην τουαλέτα για πιπί. Goody's πάλι μετά την γέννα λοιπόν!

Τώρα περιμενουμε να μας φέρουν το λίκνο, το καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου και είμαστε έτοιμοι!!!! Μένει μόνο να βρω νυχτικα για μένα. Δεν βρίσκω πουθενά. Παντού μου λένε ότι θα φέρουν την άνοιξη. Εσείς που βρήκατε;

Anna74 με τόσο καλό τράχηλο γιατί κάνατε τις ενέσεις;

Vaso όπως είπε και η alexandroula μην το αφήσεις το θέμα με τα σπυράκια.

Καλά να περάσετε κορίτσια! !! Σας φιλώ!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημερα κοριτσια μου ομορφα!! Κ καλο σαββατοκυριακο! ! Αχ athinakos το τι γελιο εκανα με το μηνυμα σου πρωι πρωι δε λέγεται. ..να'σαι καλα!!

χθες το βράδυ μετα απο πολλους μηνες κ ενω εχω κοψει κ το βραδινο αποφασισα να παραγγειλω goody's τα οποια τα λατρεύω κ μιας κ ελειπε νυχτα στην δουλεια ο αντρας μου το βρηκα διασκεδαστικο να κατσω να σκασω σαν γουρουνι βλεποντας τηλεοραση!!

φυσικα η εξελιξη της νυχτας δεν ηταν καλη ναι μεν κοιμηθηκα αλλα με ενα μπουκαλι νερο διπλα μου!! Το πρωι ζυγιστηκα επαθα καταθλιψη κ επιστρεφοντας ο αντρας μου απο την δουλεια του ειπα οτι ξανα μετα την γεννα θα φαω goody's! !

gzWep2.png

Καλημερα κοριτσια μου ομορφα!! Κ καλο σαββατοκυριακο! ! Αχ athinakos το τι γελιο εκανα με το μηνυμα σου πρωι πρωι δε λέγεται. ..να'σαι καλα!!

χθες το βράδυ μετα απο πολλους μηνες κ ενω εχω κοψει κ το βραδινο αποφασισα να παραγγειλω goody's τα οποια τα λατρεύω κ μιας κ ελειπε νυχτα στην δουλεια ο αντρας μου το βρηκα διασκεδαστικο να κατσω να σκασω σαν γουρουνι βλεποντας τηλεοραση!!

φυσικα η εξελιξη της νυχτας δεν ηταν καλη ναι μεν κοιμηθηκα αλλα με ενα μπουκαλι νερο διπλα μου!! Το πρωι ζυγιστηκα επαθα καταθλιψη κ επιστρεφοντας ο αντρας μου απο την δουλεια του ειπα οτι ξανα μετα την γεννα θα φαω goody's! !

Αχ κοριτσάκι μου την πάτησες και εσύ ε;;; Βέβαια εσύ έκανες και άλλο λάθος και ζυγιστηκες!!!! Όχι βρε foteini!!! Και αυτό πάλι μετά την γέννα;)

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και κοιλίτσες! Χρόνια πολλά και καλά... ένεκα της ημέρας και καλό Σ/Κ να έχουμε όλες. Κορίτσια και μένα μου "κάθεται" το φαγητό το βράδυ, ειδικά αν φάω αργά, ακόμα κι αν είναι ελαφρύ. Προσπαθώ να τρώω μέχρι τις 8 το πολύ γιατί μετά δεινοπαθώ. Ακόμα και το μεσημεριανό με ενοχλεί αν φάω πολύ. Μόνο με το πρωινό τα πάω πολύ καλά και εκεί λοιπόν βγάζω το άχτι μου. Τρώω μέχρι σκασμού! Χαχα!! Athinakos νυχτικό και ρομπάκι βρήκα από ένα μαγαζί στη γειτονιά μου. Πολύ συμπαθητικό και οικονομικό, ήταν σε προσφορά. Anna74 εμένα οι κορτιζόνες δεν με είχαν ενοχλήσει καθόλου. Μπορεί να είναι και θέμα οργανισμού, τι να πω...πάντως δε μου είπε ο γιατρός να ξανακάνω. Τη Δευτέρα κλείνω αισίως την 34 εβδομάδα. Νομίζω πως κάτι θα μου έλεγε μέχρι τώρα. alexandroula ο γιατρός δε με άγχωσε ακριβώς με τον πλακούντα. Απλώς μου είπε ότι το βλέπει για νωρίτερα αλλά και πάλι είπε θα δούμε την επόμενη φορά. Όλοι μου είπαν πάντως πως οι 38 εβδομάδες είναι μια χαρά αν το παιδί έχει βάρος, όπως η δικιά μου. Εγώ εκείνο που φοβάμαι είναι η πρόκληση. Θα ήθελα να έρθει από μόνο του. Έχω ακούσει ότι με την πρόκληση είναι πολύ χειρότεροι οι πόνοι. Βασικά γι αυτό αγχώθηκα. Πάνω κάτω αυτά. Σε λίγο θα πάμε για ψώνια με τον αντρούλη μου και λέμε να φάμε έξω. Να περάσετε ένα όμορφο Σ/Κ. Σας φιλώ!

Καλημέρα κορίτσια.

Εγώ goodys έφαγα τελευταία φορά πριν 1,5 μήνα. Όμως τρώω για μεσημέρι συνήθως γιατί που να αντέξει το στομάχι για βράδυ.

Εγώ έκανα το λάθος και ζυγίστηκα σήμερα 2 μέρες μετά την κρεπάλι της τσικνοπέμπτης και πάλι κατάθλιψη με έπιασε. 1 κιλό πάνω με έδειξε η ζυγαριά. Και να φανταστείτε οτι εχτές έφαγα ελάχιστα το βράδυ και ήπια μονο ένα ποτήρι γάλα μετά τις 8. Θέλει 5 μέρες δίαιτα για να επανέλθει η ζυγαριά. Εγώ πάντως δεν το αφήνω για μετά τη γέννα το ζύγισμα γιατί δεν θέλω να πάρω πολύ. Αν καταφέρω και μείνω στα 9-10 κιλά σύνολο θα είναι μεγάλη επιτυχία. τώρα είμαι ήδη στα 7 βέβαια, μαζί με τα της πέμπτης, αλλά το καλό είναι οτι πρέπει να κρατηθώ μόνο 1 βδομάδα μέχρι να μπω στον 8ο, χαχα. Τι σκέφτομαι και εγώ.

athinakos με το καλό να σας έρθουνε τα πραγματάκια της μπεμπούλας και με το καλό να γεμίσουν.

Νυχτικά εγώ πήρα στην αρχή των εκπτώσεων, πριν καμμιά 20αριά μέρες και είχε ακόμα. Πήρα απο το tre jolie είναι αρκετά κοντά στο σπίτι μας. Είναι ακριβούτσικο αλλά η ποιότητά του δεν παίζεται. Και πιτζάμες της μικρής απο εκεί παίρνω και κρατάνε όλη την χρονιά σαν καινούργιες.

Και εγώ έχω ακούσει οτι είναι χειρότεροι οι πόνοι της πρόκλησης, δεν έχω εμπειρία. Όμως το χειρότερο κατ'εμέ είναι οτι έχεις 20% πιθανότητες να κάνεις καισαρική μετά. Γιατί για τους πόνους κάνεις και επισκληρήδιο. Το βλέπεται πάντως και με το γιατρό σου αργότερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...