Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες

Εγώ δεν κρατήθηκα εχτές το βράδυ, γυρίσαμε απο τους δικούς μου και ήτανε ο άντρας μου με έναν φίλο του και είχανε απλώσει τις μπριζόλες στο τραπέζι. Έφαγα!! Μετά αισθανόμουνα το στομάχι μου έτοιμο να σκάσει. Ευτυχώς ήτανε νωρίς, ήπια μπόλικο σοδόνερο και κάπως συνήλθα. Όχι οτι ήμουνα άψογα το βράδυ, αλλά δεν το ξενύχτησα. Βέβαια σήμερα δεν ανέβηκα στην ζυγαριά, ας περάσουνε 2-3 μέρες να επανέλθω στην καθημερινή μου διατροφή και μετά.

Αννα τέλεια. Προσπάθησε να μην τα κοιτάς αυτά που πρέπει να γίνουνε στο σπίτι, σε καταλαβαίνω αλλά πρέπει να προσέχεις. Το ότι ο τράχηλος είναι στα ίδια στην εβδομάδα που είσαι είναι πάρα πολύ καλό. Έκλεισες τις 28 εβδομάδες και να δεις που θα μπεις και στον 9ο.

Αχ κορίτσια και εγώ έκλεισα τις 30, πόσο έμεινε το 1/4 αν φτάσω μέχρι τέλους. Και απο κάτω γράφει 69 μέρες. Πως πέρασε ο καιρός!! Αννα κοντεύεις και εσύ, 10 μερούλες έχουμε διαφορά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από εμάς! !! Τι κάνουν οι κοιλιτσες οι όμορφες; ;

Anna74 καλορίζικο και επίσημα το σπίτι!!! Είδες που εφτασες κιόλας τις 28; Αντε σε βλέπω να μας ξεπερνάς όλες και να γέννας τον Μάιο:D

Εγώ κορίτσια χθες που δεν είχα δουλειά διαπίστωσα οτι δεν έκανα καθόλου συσπάσεις, οπότε σίγουρα μου τις προκαλεί η κούραση. Το πήρα απόφαση λοιπόν οτι η άλλη Παρασκευή θα είναι και η τελευταία μου μέρα στο ιατρείο. Αισθάνομαι άσχημα για τα έκτακτα περιστατικά (π.χ. σήμερα πηγα 7.30 για μια ασθενή που πόναγε πολύ) αλλα προτεραιοτητα τώρα έχω εγώ και το μωράκι.

Alexandroula και εγώ αυτή την εβδομάδα προσπάθησα να μην τρώω μετά τις 7, όσο και αν πεινούσα, και δεν έβαλα κιλά και δεν ένιωσα αυτή την δυσφορία που νιώθω οταν φάω αργότερα.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα και από εμάς! !! Τι κάνουν οι κοιλιτσες οι όμορφες; ;

Anna74 καλορίζικο και επίσημα το σπίτι!!! Είδες που εφτασες κιόλας τις 28; Αντε σε βλέπω να μας ξεπερνάς όλες και να γέννας τον Μάιο:D

Εγώ κορίτσια χθες που δεν είχα δουλειά διαπίστωσα οτι δεν έκανα καθόλου συσπάσεις, οπότε σίγουρα μου τις προκαλεί η κούραση. Το πήρα απόφαση λοιπόν οτι η άλλη Παρασκευή θα είναι και η τελευταία μου μέρα στο ιατρείο. Αισθάνομαι άσχημα για τα έκτακτα περιστατικά (π.χ. σήμερα πηγα 7.30 για μια ασθενή που πόναγε πολύ) αλλα προτεραιοτητα τώρα έχω εγώ και το μωράκι.

Alexandroula και εγώ αυτή την εβδομάδα προσπάθησα να μην τρώω μετά τις 7, όσο και αν πεινούσα, και δεν έβαλα κιλά και δεν ένιωσα αυτή την δυσφορία που νιώθω οταν φάω αργότερα.

Καλησπέρα! Ευχαριστώ! Κι εγώ νομίζω ότι η ξεκούραση παίζει πρωταρχικό ρόλο στις συσπάσεις.. εγώ που είμαι ξεκούραστη ακόμη κι αν έχω συσπάσεις(δεν είμαι σίγουρη, ίσως ναι ίσως να είναι και κράμπες) δεν με ενοχλούν...τώρα μάλλον είσαι οδοντίατρος, ίσως να κρατούσες μόνο τα επείγοντα.ατιμο το ελεύθερο επάγγελμα..Πέθανα από καουρες εχθε ς και σήμερα..θα πάρω lozek μέχρι και την Κυριακή γιατί μάλλον ευθύνεται η κορτιζόνη..

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Athinakos μου δεν παίζει ο Μάης..όλοι μου λένε για π..καισαρική στις 38 εβδομάδες.Γι' αυτό γράφτηκα εδώ από την αρχή αλλά το παιζω και δίπορτο στο Μάη!!Άτιμη εγχείρηση ινομυωμάτων..ήθελα τοσο να γεννήσω φυσιολογικά....

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες

Εγώ δεν κρατήθηκα εχτές το βράδυ, γυρίσαμε απο τους δικούς μου και ήτανε ο άντρας μου με έναν φίλο του και είχανε απλώσει τις μπριζόλες στο τραπέζι. Έφαγα!! Μετά αισθανόμουνα το στομάχι μου έτοιμο να σκάσει. Ευτυχώς ήτανε νωρίς, ήπια μπόλικο σοδόνερο και κάπως συνήλθα. Όχι οτι ήμουνα άψογα το βράδυ, αλλά δεν το ξενύχτησα. Βέβαια σήμερα δεν ανέβηκα στην ζυγαριά, ας περάσουνε 2-3 μέρες να επανέλθω στην καθημερινή μου διατροφή και μετά.

Αννα τέλεια. Προσπάθησε να μην τα κοιτάς αυτά που πρέπει να γίνουνε στο σπίτι, σε καταλαβαίνω αλλά πρέπει να προσέχεις. Το ότι ο τράχηλος είναι στα ίδια στην εβδομάδα που είσαι είναι πάρα πολύ καλό. Έκλεισες τις 28 εβδομάδες και να δεις που θα μπεις και στον 9ο.

Αχ κορίτσια και εγώ έκλεισα τις 30, πόσο έμεινε το 1/4 αν φτάσω μέχρι τέλους. Και απο κάτω γράφει 69 μέρες. Πως πέρασε ο καιρός!! Αννα κοντεύεις και εσύ, 10 μερούλες έχουμε διαφορά.

Πόσο χαίρομαι που πέρασε ο καιρός!!Ναι,μαζί θα είμαστε εκεί μετά το Πάσχα!!:PΚαλά ο τράχηλος θα μας τρελάνει!!Έίναι τέλειος,38mm μετρήθηκε!!Ύπερ τέλειος!Ναι ,είμαι πολύ ευχαριστημένη και αισιόδοξη πια!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και κοιλίτσες! Εμείς σήμερα είχαμε γιατρό και ξανά είδαμε τη μπουμπού μας, η οποία είναι 2. 200! Γενικά όλα καλά, αν και τον είδα λίγο προβληματισμένο με τον πλακούντα, ο οποίος είναι grade 2 προς 3. Είναι έτσι κι έτσι για 33 εβδομάδα που είμαι. Θα φανεί στο επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες. Θα κάνω τότε και nst μου είπε να δούμε και αν ζορίζεται το παιδί. Είναι πιθανό να χρειαστεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα, ίσως 37, 38 εβδομάδων. Μου είπε να μην αγχώνομαι και θα δούμε. Τον τράχηλο φοβόμουνα, απο αλλού μου ήρθε... Η αλήθεια είναι ότι ψιλό αγχώθηκα.

Μου φαίνεται κι εμένα τελικά ότι ο τράχηλος πια είναι το λιγότερο..αααα ώστε υπάρχουν κι αυτά με τη γήρανση του πλακούντα..δεν μου λες ρε κορίτσι,ε ίχες τιποτα συμπτώματα με τις κορτιζόνες? Πέθανα στην αϋπνία εχθές και στις καούρες.. πήρα γιατρό, πιθανώς και τα 2 από τις κορτιζόνες..μου ανέβηκε και το ζαχαρο..μετριέμαι και παίρνω glucofage..μου έδωσε και lozek για τις καουρες γι' αυτές τις μέρες..τι να πω γκολ με έβγαλε η κορτιζόνη..άσε που δεν καταλαβαίνω αφού όλα ήταν καλά γιατί δεν την έκανα αργότερα..αλλά επέμεινε ο γιατρός..και φυσικά δεν θέλω να δικαιωθεί και να γεννήσω σε 2 εβδομάδες..δεν το συζητώ..τις κάναμε προληπτικά αλλά εγώ πριν τις 32 εδομάδες δεν γεννάω!!Το έχω αποφασίσει!!:P

Κοιλιτσες μου τι κανετε??εγω σημερα βγηκα απο το σπιτι και πηγα και πηρα τα εσωρουχακαι τις νυχτικιες που ηθελα για το μαιευτηριο τα επλυνα και τα απλωσα απο βδομαδα θα φιαξω και τη βαλιτσα...η αληθεια ειναι πως κουραστηκα οποτε μολις με επιασε η μεση και η πιεση κατω χαμηλα σταματησα τα παντα και εκατσα κατω!!!αννα επιτελους τελειωσες και συ με την μετακομιση τωρα υπομονη ολα θα γινουν σιγα σιγα...εσυ δεν γεννας πριν τις 32 εβδομαδες και εγω δεν γενναω πριν τις 36εβδομαδες εχω πεισμωσει...το μπεμπη θα τον κρατησω μεσα μου ο κοσμος να χαλασει!!!athinakos μην κουραζεσαι προτεραιοτητα τωρα εχει το μωρακι σου οποτε τωρα που εχεις φτασει στο τελος κατσε ξεκουρασου...!αλεξανδρουλα την κορουλα σου σε ποια βδομαδα την γεννησες??αννα τις ενεσεις κορτιζονης πρεπει να τις εχεις κανει 2 εβδομαδες πριν τον τοκετο για να πιασουν για τα πνευμονακια του μωρου?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Γεια σας!!! Εύχομαι να με θυμάστε γιατί μόλις γνωριστηκαμε χάθηκα!!! :D έτρεχαν αυτές τις μέρες με δουλειές, Κουράστηκα πολύ αλλά αυτές οι δουλειές του σπιτιού κ ειδικα όταν εχεις ενα μεγαλυτερο παιδάκι δεν τελειώνουν ποτε! Ψωνισα για τον μπεμπακο μου κάποια πραγματα όπως σελτεδες,πανακια,κουβερτουλα τετοια!!! Ρούχαλακια δεν θα χρεοαστω γιατί μου έδωσε μια φιλη με 2γιους ενα σωρό ευτυχώς!! Επίσης παραγγειλαμε καρότσι γιατί της κόρης μου το ξεκαναμε!!!μεγω θα χρησιμοποίησε καλαθουνα η'πορτ Μπεμπέ αλλά επειδή μου την έχουν δώσει θα αγοράσω στρωματακι για να είναι καινουριο για τον μπεμπη!! Διαβάζω που λέτε για αϋπνίες,αυτήν την βδμ έχω κ εγώ! Με έχει πιασει ενα αγοχς κ εμένα με το οικονομικο,πως θα είμαστε στο σπίτι με τον μπέμπη κ την κόρη μου,μήπως μου βγει γκρινιάρης κτλ!! Η κορούλα μου μέχρι 4μηνων έκλαιγε όλη την ωρα,είχε πολλά νεύρα, δεν κοιμόταν ποτε κ φοβάμαι μήπως μου βγει κ εκείνος εκνευρισμένος!!! :roll: οσες θα γεννηαετε στο Λητώ ποσά σας έχουν πει οτι θα παει η γέννα;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Γεια σας κοριτσάκια και πάλι. Πήγαμε βόλτα στο εμπορικό, αλλά κουράστηκα. Εν τέλη σήμερα θα κάτσουμε σπίτι, δεν έχει καράτε η κόρη μου οπότε θα ξεκουραστώ κιόλας.

Αννα "περαστικά" για τα συμπτώματα, τουλάχιστον είσαι καλυμμένη. 38 έφτασε ο τράχηλος, μπράβο. Εγώ έχω σταθερά 33, τον μετρήσαμε στη β επιπέδου και την προηγούμενη βδομάδα στις 29 κλεισμένες.

Όχι μόνο στις 32 και στις 36 θα φτάσεις. Όταν με το καλό φτάσεις στις 38 θα μπορούσες να συζητήσεις με το γιατρό σου να δεις αν γίνεται να σε αφήσει και πιο μετά για να είναι πιο έτοιμο το μωράκι, αλλά αυτό θα το δείτε με το γιατρό σου, όταν με το καλό κοντεύεις.

annoula προσοχή και δεν θα έχεις πρόβλημα, θα φτάσεις στις 36 βδομάδες.

Την κόρη μου την γέννησα 39+1 ή +2 όπως το πάρει ο καθένας, γιατί γέννησα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Πάντως μπήκα στην τελευταία βδομάδα.

Γεια σας!!! Εύχομαι να με θυμάστε γιατί μόλις γνωριστηκαμε χάθηκα!!! :D έτρεχαν αυτές τις μέρες με δουλειές, Κουράστηκα πολύ αλλά αυτές οι δουλειές του σπιτιού κ ειδικα όταν εχεις ενα μεγαλυτερο παιδάκι δεν τελειώνουν ποτε! Ψωνισα για τον μπεμπακο μου κάποια πραγματα όπως σελτεδες,πανακια,κουβερτουλα τετοια!!! Ρούχαλακια δεν θα χρεοαστω γιατί μου έδωσε μια φιλη με 2γιους ενα σωρό ευτυχώς!! Επίσης παραγγειλαμε καρότσι γιατί της κόρης μου το ξεκαναμε!!!μεγω θα χρησιμοποίησε καλαθουνα η'πορτ Μπεμπέ αλλά επειδή μου την έχουν δώσει θα αγοράσω στρωματακι για να είναι καινουριο για τον μπεμπη!! Διαβάζω που λέτε για αϋπνίες,αυτήν την βδμ έχω κ εγώ! Με έχει πιασει ενα αγοχς κ εμένα με το οικονομικο,πως θα είμαστε στο σπίτι με τον μπέμπη κ την κόρη μου,μήπως μου βγει γκρινιάρης κτλ!! Η κορούλα μου μέχρι 4μηνων έκλαιγε όλη την ωρα,είχε πολλά νεύρα, δεν κοιμόταν ποτε κ φοβάμαι μήπως μου βγει κ εκείνος εκνευρισμένος!!! :roll: οσες θα γεννηαετε στο Λητώ ποσά σας έχουν πει οτι θα παει η γέννα;

Καλώς την! Οι δουλειές όντως δεν τελειώνουν ποτέ ειδικά με το παιδί, χαχα.

Το χρησιμοποιήσατε το καρότσι ε! Εμάς είναι καινούργιο. Χρησιμοποίησα πάρα πολύ τον μάρσιππο, μέχρι 7 μηνών περίπου την έβαζα κάθε μέρα στο μάρσιπο και βγαίναμε βόλτα και ξερενότανε στον ύπνο και εγώ έκανα τις δουλειές μου ήσυχη.

Αχ το οικονομικό είναι πολύυυυ μεγάλο θέμα, αλλά περισσότερο σκέφτομαι τα της γέννας παρά τα μετά. Ειδικά εμείς που γλυτώσαμε τα γάλατα μόνο πάνες πληρώναμε τους πρώτους μήνες. Ευτυχώς έχουνε και σχετικά μεγάλη διαφορά τα δικά μου και θα έρχονται λίγα λίγα τα έξοδα.

Για το Λητώ μου δώσανε τιμές με ΕΟΠΥΥ

για 3κλινο 1050 +ΦΠΑ 13%= 1190 περίπου για ΦΤ και 1160 +ΦΠΑ=1310 για καισαρική. Δεν ξέρω όμως τι άλλα έξοδα θα βγούνε, έχουμε και γιατρό κλπ.

Διαφημίσεις

Για το οικονομικό που λέτε στην κόρη μου είχα μπει σε 2κλινο, αλλά είχε μεγάλη διαφορά απο το 3κλινο τότε. Τώρα δεν έχει τόση διαφορά, αλλά και τα σχεδόν 700 ευρώ που έχει δεν μας βγαίνουν. Ούτε μαία θα πληρώσω (η γιατρός μου δεν έχει δικιά της), έτσι και αλλιώς δεν είμαι πρωτάρα πλεόν.

όμως το καλοκαίρι θα βαφτήσουμε το παιδάκι του κολλητού μου και θα βγούνε έξτρα έξοδα, αλλά με το καλό να έρθει το παιδάκι (γεννάει το μάρτη η κοπέλα) και χαλάλι του.

Καλώς την! Οι δουλειές όντως δεν τελειώνουν ποτέ ειδικά με το παιδί, χαχα.

Το χρησιμοποιήσατε το καρότσι ε! Εμάς είναι καινούργιο. Χρησιμοποίησα πάρα πολύ τον μάρσιππο, μέχρι 7 μηνών περίπου την έβαζα κάθε μέρα στο μάρσιπο και βγαίναμε βόλτα και ξερενότανε στον ύπνο και εγώ έκανα τις δουλειές μου ήσυχη.

Αχ το οικονομικό είναι πολύυυυ μεγάλο θέμα, αλλά περισσότερο σκέφτομαι τα της γέννας παρά τα μετά. Ειδικά εμείς που γλυτώσαμε τα γάλατα μόνο πάνες πληρώναμε τους πρώτους μήνες. Ευτυχώς έχουνε και σχετικά μεγάλη διαφορά τα δικά μου και θα έρχονται λίγα λίγα τα έξοδα.

Για το Λητώ μου δώσανε τιμές με ΕΟΠΥΥ

για 3κλινο 1050 +ΦΠΑ 13%= 1190 περίπου για ΦΤ και 1160 +ΦΠΑ=1310 για καισαρική. Δεν ξέρω όμως τι άλλα έξοδα θα βγούνε, έχουμε και γιατρό κλπ.

ποσο ειναι η κορη σου?? εμενα τους πρωτους 9 μηνες την ειχα στο σλινγκ κ μονο ετσι μπορουσα να κανω δουλειες κ ψωνια,μετα τους 9 μηνες αγαπησε ξαφνικα το καροτσι κ αμα σου πω οτι ακομα ζηταει να καθησει στο καροτσι εαν ειναι να παμε καπου θα το πιστεψεις??ειν αι λεει πολυ κουρασμενη για να περπατησει!!! :-D τα οικονομικα που σκεφτομαι το λιγοτερο ειναι οι πανες ειναι ολα τα αλλα δυστυχως,εχω τον ανδρα μου ανεργο,απολυθηκε εναν μηνα μετα που μαθαμε για την εγκυμοσυνη μου!! ευχομαι κ ελπιζω ολα να πανε καλα κ να βρεθει κατι!! νομιζω στο λω οι τιμη αυτη ειναι χωρς τις εξετασεις του μωρου!! εγω παω για vbac στο λητω κ ευχομαι να τα καταφερω!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Η κόρη μου είναι 6 μήνες μεγαλύτερη από τη δικιά σου.

Το καρότσι ποτέ δεν το συμπάθησε. Μέχρι 7 μηνών που ξεκίνησα δουλειά κάναμε τις βόλτες μας καθημερινά με το μειται και φυσικά συνεχίσαμε και μετά, απλά όχι κάθε μέρα. Το καλοκαίρι όμως που ήτανε 1 έτους περπατούσε άνετα, έκανε και ζέστη και για κανένα δίμηνο δεν χρησιμοποιούσαμε ούτε καρότσι ούτε μάρσιππο. Τριγυρνάγαμε με τα πόδια και με το ποδηλατάκι παντού και μετά δεν ξαναμπήκε στο καρότσι, έκλαιγε, και στον μάρσιππο μου φαινότανε βαριά γιατί ξεσυνήθισα. Χρησιμοποιήσαμε κυρίως το ελαφρύ καρότσι για λίγο και μπήκε τελευταία φορά 2 χρονών και πολύ ήτανε. Προτιμούσε να αλωνίζει. Πιο πολύ γκρινιάζει τώρα, αλλά τώρα δεν έχει, έχω μαζέψει καρότσι και έχει μάθει να περπατάει. Αγκαλιά δεν μπορώ να την πάρω πλέον, οπότε κάνουμε την γυμναστική μας μαζί, χαχα.

Οι τιμές είναι χωρίς τις εξετάσεις ναι. Θα κοιτάξω σε λίγο να δω τι γράφει για τις εξετάσεις.

Σου εύχομαι πάντως να βρει σύντομα δουλειά ο άντρας σου, γιατί είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας και χωρίς δουλειά και επίσης σου εύχομαι να πετύχει το vbac. Αλήθεια πιο γιατρό έχεις μήπως τον ξέρω?

Σου εύχομαι πάντως να βρει σύντομα δουλειά ο άντρας σου, γιατί είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας και χωρίς δουλειά και επίσης σου εύχομαι να πετύχει το vbac. Αλήθεια πιο γιατρό έχεις μήπως τον ξέρω?

τον μιχαλοπουλο εχω!!! μακαρι να βρεθει κατι γιατι εχουμε φοβερο αγχος κ οι 2!! καρατε τωρα ξεκινησε?? η δικια μου δεν θελει να παει παιδικο με καμια κυβερνηση κ λεω μηπως να την παω σε καποια δραστηριοτητα αλλα θα πρεπει στανταρ να ειμαι μαζι της γιατι δεν μπορει να μας αποχωρηστει με τπτ!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...