Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

χμμμ πότε έχεις ΠΗΤ georgia?? αρκέτα πιο μικρή η δικιά μου..εμείς στην 29 εβδομαδα είμασταν 1 μονο κιλο...με προβληματίζει λίγο αλλα εφόσον ο γιατρός λεει όλα καλα όλα καλαα...και εγω 2.500 κιλά γεννήθηκα!

Κορίτσια μουυυυυ τι θα βάλετε στην βαλίτσα???? να πω οτι είμαι απο ξάνθη και θα γεννήσω σε νοσοκομείο δεν σου δίνουν ΤΙΠΟΤΑΑ..περιμένω να μου πείτε :*

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννουλιτσα εχω ΠΗΤ 27/4 αλλά μην σε αγχωνει το βαρος γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη μου σε αυτές τις εβδομάδες η κορη μου ηταν 1500 και γεννηθηκε 2700 στις 38 εβδομάδες.Μικρο μωρό και αυτός πιστευω μικρος θα είναι.Και εγω μικρη γεννηθηκα.

Αννουλιτσα εγω θα γεννησω στην κυπρο σε ιδιωτικο αλλα επισης δεν σου δινουν τιποτα...οποτε μου ειπαν 3 νυχτικες, παντοφλες, ρομπα, σουτιεν θηλασμου, επιθεματα θηλασμου, 2 κουτια σερβιετες λοχειας, εσωρουχα,2 πετσετες μπανιου κ 2 προσωπου, απο καλλυντικα οτι θες (αποσμητικο, σαμπουαν, οδοντοβουρτσα κλπ,)

για το μωρο μια συσκευασια πανες για νεογεννητο,1 κουβερτούλα, τα ρουχαλακια που θα του βαλεις για να το παρεις σπιτι...εεμενα αυτα μου ζητησαν απο το μαιευτηριο!

gzWep2.png

Καλημερα κοριτσια! ! Πολυ ωραια τα νεα σας μια χαρα τα μωρακια σας!!

εγω θα σιδερωσω κ θα κανω βαλιτσα απο τωρα...μεχει πιασει μια φοβια πως δε θα φτασω τις 40 βδομαδες λογω βαριας δουλειας μουχει καρφωθει!!

Να σας ρωτησω πως ειστε ψυχολογικα?? Εγω ειμαι λιγο πεσμενη..εχω αρκετο αγχος περνανε τοσο γρηγορα οι βδομαδες κ φοβαμαι πολυ τον τοκετο, φοβαμαι οτι δε θα προλαβουν κ οι γονεις μου να ειναι εδω κ ειμαι πολυ ευσυγκινητη...σκεφτομαι ποσο θα αλλαξει η ζωη μας, την σχεση μου με τον αντρα μου η οποια ειναι πολυ καλη αλλα σκεφτομαι μην αλλαξει κατι μετα!! Λογικα ορμονικα ειναι ολα αυτα ε? Εσεις τα σκεφτεστε καθολου?

σε καταλαβαίνω κορίτσι μου πραγματικά..και εγω πολυ εως παρα πολυ άνχος για τον τοκετό..πεσμένη δεν πρέπει να είσαι βρέ κορίτσι μουυ..και εγω μερικές φορές η αλήθεια ειναι οτι πεφτώ ψυχολογικά για διάφορους λογους αλλα αυτο ειναι φυσιολογικό ειναι οι ορμόνες...μην πεφτεις καθόλου να σκέφτεσαι μονο το μωράκι σου..για το ανχος δεν μπορώ να πω κάτι μιάς και είμαι στην ίδια φάση!...και όσο για τον αντρούλη σου μην φοβάσαι και εμείς με τον δικό μου είμαστε καλύτερα απο ποτέ και εμένα μου περνάει απο το μυαλό αλλα να σου πω κάτι.? εάν το ζευγάρι εχει γερές βάσεις δεν εχει να φοβηθει τιποτα απολύτως..! ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!!

Χαίρομαι που όλα τα μωράκια είναι καλά!!! Αφούτο βαρος είναι στα φυσιολογικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε βρε κορίτσια! Ισα ίσα που θα είναι και πιο εύκολος ο τοκετός!!

wmb όλα καλά θα πάνε και 37-38 τέλεια είναι!!! Και εγώ για εκεί εύχομαι! Ειδικά αν εχουν πάρει αρκετό βάρος όπως η δικιά σου. Θα έρθει από μόνη της όταν είναι έτοιμη:D

Anna74 πως πήγε η μετακόμιση; Τακτοποιηθηκατε στο καινούργιο σπίτι;

foteini οι ορμόνες είναι!! Όλες νομίζω τα ίδια σκεφτόμαστε. Εγώ τις τελευταίες μέρες όσο κουρασμένη και να είμαι δεν μπορώ να κοιμηθώ απο τις πολλές σκέψεις...σίγουρα θα αλλάξουν οι ζωές μας...αλλά προς το καλύτερο! !!!!!

Που έχετε σκοπό να τσικνισετε απόψε κορίτσια;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσια μου καλημερα..σημερα δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι!!!αλεξανδρουλα νοτια μενετε?εμεις παραλια και το καλοκαιρι ειναι τελεια για βολτουλα!!ευχαριστουμε και για τη λιστα αλλα δεν καταλαβα τα σεντονακια για το νεογεννητο που χρησιμευουν??οσο για το αρκαδι κοριτσια εγω το πηρα σε σκονη κι δεν ειμαι ευχαριστημενη δεν λιωνει θα το δοκιμασω να το βαζω στο καδο αλλα εχει τουλαχιστον ωραια μυρωδια!!wmb1 εχε το υπο παρακολουθηση και ολα καλα θα πανε 37-38εβδομαδες ειναι μια χαρα μην ανχωνεσαι!οσο για το βαρος και εμεις 29+6 ειμασταν 1480γρ μια χαρα ειναι τα μπεμπακια μας απο βαρος!!αυτες τις σκεψεις που λετε τις εχω και γω...ποιο πολυ φοβος για το αν θα μπορεσουμε να ανταπεξελθω σε ενα μωρακι χωρις να χαθω απο τον ανδρα μου αλλα πιστευω πως συο τελος θα τα καταφερουμε γιατι ειμαστε γεννημενες για αυτο!!καθε 15θα με βλεπει τωρα θα παω γυρω στις 25 φλεβαρη για να δουμε τι κανει ο μπεμπης!οσο για τη βαλιτσα τη παρασκευη θα παω να παω νυχτικιες και εσωρουχα και θα την φιαξω..δεν εχω ιδεα ομως τι να παρω μαζι!!αννα74 τι κανεις??εγω ακομα περιμενω το ιντερνετ? ?τι κανει η μπουμπου σου!?εμεις σημερα δεν θα κανουμε τιποτα θα κατσουμε σπιτι και ξεκουραση δουλευει και ο ανδρας μου βραδυ οποτε δυσκολο!εσεις τι θα κανετε?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

καλημερα κοριτσια!!!Ελπιζω ολες να ειστε καλα...κι εγω πλεον δεν κοιμαμαι καλα....και λογω κοιλιας και λογω σκεψης....αρχιζω ν αγχωνομαι....τι μας εμεινε??η ουριτσα! θελω να σας ρωτησω κατι...δε θυμαμαι αν το εχω ξαναθιξει αυτο το θεμα...οσες πηρατε πορτ μπεμπε, πηρατε και εξτρα στρωμα???

nkr7p2.png

Γεια σας μανουλες και κοιλιτσες!!

Σήμερα βαλαμε πλυντήρια με τη μανούλα μου, μου έπλυνε και κάποια πραγματακια στο χέρι και γενικά μοσχομυρισε το σπίτι μια απαλή μυρωδιά!! Πρόδομος της υπεροχής "μωρουδιλας"!! Το Σάββατο σιδέρωμα και τακτοποιηση και έτοιμα.

Αχ Φωτεινή δε ξέρεις πως σε νιώθω, ειδικά τον τελευταιο καιρό έχω τρελά άγχη και φοβίες, τόσο για τον τοκετό, όσο και για το πώς θα ανταπεξελθω στις αναγκες του μωρού αλλά και πώς θα είμαστε στο σπίτι, στη σχέση μας που έχουμε συνηθίσει αλλιώς τόσα χρόνια... Τουλαχιστον νιώθω πολύ δυνατό και ανθεκτικό τον άντρα μου και πιστεύω οτι θα βοηθήσει να είμαι καλύτερα μακροπρόθεσμα. Ουφ! Καταλαβαίνω ότι είναι θέμα ορμονών, αλλά το δάκρυ παει σύννεφο, μη πω σε ημερήσια διάταξη... Και έχουμε κ δυο μηνες ακόμη, άντε να δούμε!

Τη βαλίτσα σκοπεύω να την ετοιμασω όταν μπω στον μήνα μου περιπου. Δε ξέρω αν προσφέρει κάτι η κλινική που θα γεννησω αλλά προτιμώ να έχω ειδη προσωπικής υγιεινής της επιλογής μου.

Αννα καλοριζικο και...επίσημα το σπίτι!

Όσο για το τσικνισμα, το βραδακι θα πάμε για φαγητο με παρέα, τα παιδιά ίσως συνεχίσουν και μετά το φαγητό, αλλά δεν ειμαι για πολλά πολλά αν δω οτι κουραζομαι ίσως φύγουμε κ νωρίτερα (αφού τσακισω μερικά κοψιδια βεβαία χεχε!).

Να περασετε όμορφα ο,τι κ αν κανετε, σας φιλώ!

TJhAp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Δεν κατάφερα να μπω νωρίτερα σήμερα. Γράψατε πολλά μπράβο.

Για τις ανησυχίες, είναι απόλυτα φυσιολογικές. Μια οι ορμόνες, μία το άγνωστο δεν χρειαζόμαστε και πολύ για να αγχωνόμαστε. Το πως θα τα καταφέρετε με το μωρό δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Τόσες και τόσες τα κατάφεραν, με λίγο βοήθεια, κυρίως απο τον σύντροφό σας, ακόμα και αν δεν ξέρει ούτε αυτός, θα τα καταφέρετε μια χαρά. Να ασχολείστε με το μωρό μαζί, όσο γίνεται, θα σας δέσει ακόμα περισσότερο σαν ζευγάρι και θα πάρει και αρκετό άγχος απο εσάς.

Όσο για τη σχέση μεταξή σας. Στην αρχή θα είναι λιγάκι δύσκολα τα πράγματα, καλό είναι να είστε προετοιμασμένες. Οι ορμόνες της λοχείας δεν έχουνε καμμία σχέση με αυτές τις εγκυμοσύνης. Για κανένα δίμηνο η αλήθεια είναι οτι είναι λιγάκι δύσκολα τα πράγματα γιαυτό και θέλει πολύ υπομονή απο τον άντρα σας. Όμως αυτό δεν σημαίνει οτι θα έχετε πρόβλημα, θα περάσει γρήγορα αυτή η περίοδος και θα αρχίσετε να πέρνετε τα πάνω σας.

Το έχω ξαναπεί, να βγείτε έξω όσο πιο γρήγορα μπορείτε, έστω και για 5 λεπτά έστω και χωρίς το μωρό, θα σας κάνει απίστευτο καλό.

Διαφημίσεις

Αννουλίτσα μην αγχώνεσαι για το βάρος της μικρούλας σου, εφόσον όλα τα υπόλοιπα είναι καλά, στα ίδια είμαστε περίπου και εγώ έχω και προιστορία. Μεγαλώνουν απίστευτα γρήγορα τα μικρά μωράκια, θα το δεις.

wmb μήπως σε αγχώνει τσαμπα ο γιατρός σου. Εγώ στην μεγάλη μου, όταν είχα κάνει το ντόπλερ και είχα ρωτήσει τη γιατρό μου τι βαθμού είναι ο πλακούντας μου είπε οτι δεν τα μετράμε αυτά, είναι ξεπερασμένα. Αυτό που θέλουμε είναι να έχει καλή ροή και να μεγαλώνει το μωρό. Και όντως δεν ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα και στο χαρτί απο το Λητώ δεν αναφέρει καθόλου βαθμό γήρανσης. Δεν καταλαβαίνω και πολλά είναι η αλήθεια, τι να πω.

Όσο για τις εβδομάδες και εγώ όταν την είχα ρωτήσει τη γιατρό μου στην προηγούμενη, μου τα μάσαγε λίγο. Μου είπε κάτσε να έρθει η ΠΗΤ, θα σου δώσω και μερικές μέρες ακόμα, αλλά δεν μου απάντησε ακριβώς.Η αλήθεια είναι οτι αγχωνόμουνα γιαυτό, μην πάω για πρόκληση και καταλήξω σε καισαρική. Εν τέλη δεν φτάσαμε ως την ΠΗΤ, οπότε τσάμπα αγχωνόμουνα. Πάντως γενικώς μέχρι τις 41 εβδομάδες αφήνουν οι περισσότεροι και πολύ σπάνια μέχρι τις 42.

αννουλίτσα λογικά θα χρειαστείς και πράγματα για το μωρό στο δημόσιο νοσοκομείο, πάνες, φορμάκια, κουβέρτες και σεντονάκια για να το αλλάζουν, ότι θα χρησιμοποιούσες και για το σπίτι. Μπορεί να σου ζητησουν και αφρόλουτσα για το μπάνιο του. Δεν ξέρω μήπως χρειαστείς και οινόπνευμα για τον αφαλό του.

Αννα καλώς ήρθες και πάλι. Πως πήγε η μετακόμιση αλήθεια? τακτοποιηθήκατε?

feli για το καλάθι δεν ξέρω τι χρειάζεται, αν όμως δεν έχει τίποτα για κάτω ούτε καποιο στρωματάκι μαλακό, λογικά θα χρειάζεται κάτι.

Αννούλα ναι νότια μένουμε, όχι κοντά στην παραλία, είμαστε 10-15 λεπτά με το αυτοκίνητο, αλλά είμαστε σχετικά κοντά. Ναι είναι ωραία για βόλτες.

Όσο για το σεντονάκι, εγώ έβαζα πανούλες-μικρά σεντονάκια, πάνω στο κάθισμα του αυτοκινήτου, στο καρότσι, κλπ, για να ακουμπάω το μωρό όσο ήτανε πολύ μικρούλι, και για σκέπασμα. Θεωρώ οτι για αυτό το αναφέρουν, κατά τα άλλα θα φέρεις ότι θεωρείς εσύ χρήσιμο για να το σκεπάσεις όταν θα το βγάλεις. Θα δούμε και τον καιρό τότε.

Εγώ ακόμα δεν έχω πλύνει, αλλά έχω καιρό, είμαι και τέλος του μήνα και ακόμα δεν έχω μπει στον 8ο. Θέλω να ετοιμάσω πάντως βαλίτσα, ή τουλάχιστον να τα έχω έτοιμα και μαζεμένα, τέλος 8ου, γιατί είναι και 2η γέννα και ποτέ δεν ξέρεις.

Εμείς πάντως σήμερα δεν θα κάνουμε τίποτα σπουδαίο. Αφού όσπρια φάγαμε το μεσημέρι, χαχχα. Ο άντρας μου πήγε εχτές σούπερ και πήρε μερικά καλαμάκια να τα ψήσει λέει στο τζάκι έτσι για το καλό, δεν έχουμε ξαναψήσει στο τζάκι και δεν ξέρω τι θα βγάλουμε, αλλά πάντα υπάρχει η πρώτη φορά, χαχα. Θα περάσουμε λίγο να δούμε και τον μπαμπά μου που έχει να δει την κόρη μου μέρες και τίποτα άλλο. Δεν είμαστε για πολλά πολλά.

Καλημέρα κοριτσάρες!

Αννουλίτσα μου, μην ανησυχείς για το βαρος έχω γεννήθηκα εξαιρετικά μικρόσωμη(είχε λέει χαλάσει η ζυγαριά και δεν ξέρουμε πόσο ήμουν αλλά με κρατούσαν στο 1 χέρι) και έφτασα 1,72!

Καλά πήγε η μετακόμιση κορίτσια αν και ήμουν πολύ εκνευρισμένη και τελικά έκανα κάποια πράγματα γιατι δεν έβλεπα φως..κουράστηκα λίγο..καλά βάρη δε σήκωσα φυσικά..Παραδόξως,ο τράχηλος είναι μια χαρά και το μωρό επίσης!! :) Μας κάνει καλό η κουραση φαίνεται..:P

Το απόγευμα έκανα την 1η ένεση κορτιζόνης..Τωρα δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ..πολλές σκέψεις και άγχος γιατι δεν έχω τιποτα έτοιμο για το μωρό...και για το σπίτι πρεπει να γίνουν πολλά...καλά, δεν παραπονιέμαι όλα θα γίνουν....μπορει να με πείραξε και η κορτιζόνη,είχα και κάτι τρομερές καούρες..τέλος πάντων..πάω τωρα για 'υπνο...Φιλάκια:PΤο θέμα είναι ότι φτασαμε τις 28 εβδομάδες!!όλ τα αλλά είναι ασήμαντα!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...