Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπερα!!!τι κανετε??φωτεινη και γω συμφωνω με την athinakos να παρεις τον γιατρο αμα συνεχιστει...caterin@ με το καλο η μετακομιση να σε ρωτησω κατι εχεις παει καθολου στο μαιευτηριο να ρωτησεις το τι θα χρειαστεις για την εισαγωγη και την βαλιτσα??ηθελα να παω αυτη τη βδομαδα αλλα δεν με βλεπω και στο τηλ δεν βγαζω ακρη...στελλα απο κιλα στα ιδια ειμαστε και γω +12 το παιρνω πλεον χαλαρα το θεμα τωνκιλων απλα προσπαθω να προσεχω...οσο μπορω!kasf ολοκληρος αντρας...!!!και γω στην τελευταια γενικη ουρων ειχα μικροοργανισμους και με εβαλα να κανω καλλιεργεια και ολα καλα απο τα πολλα υγρα μου ειπε και μαλλον οταν εδωσα τα ουρα δεν το ειχα κανει σωστα!οσο για το μαλακτικο πονεμενη ιστορια κοριτσια τα πλενω μονο με αρκαδι με αποτελεσμα στο σιδερο να μου βγαλουν τη ψυχη να σας πω εγω δεν εβαλα τιποτα απο μαλακτικο γιατι ολοι μου ελεγαν....ΜΟΝΟ ΑΡΚΑΔΙ!!οποτε εμεινα εκει!!εμεις παλι ειμαστε καλα...σημερα δεν εκανα πολλα πραγματα και ηρθε και η μητερα μου να βοηθησει οποτε την βγαζω στο καναπε..το μονο καλο με την ξεκουραση ειναι πως μετα απο 6μηνες εβαψα ξανα τα νυχια μου!!!:tongue: μεγαλη απολαυση!!!ο μπεμπης ειναι πολυ δραστηριος με εχει πεθανει στην κλωτσια!!athinakos οσο για το βαρος μ

Που νιωθεις πιστευω οτι ειναι νορμαλ στην βδομαδα που ειμαστε εγω αυτο που ενιωθα ηταν μπουκωμα λες και κατι με πιεζε πολυ χαμηλα...αν και σημερα ειμαι πολυ καλυτερα!

Μπράβο κοριτσάκι που ήδη νιώθεις καλά! !!!! Λοιπόν με το Αρκάδι και εγώ έχω απογοητευτεί. Καταρχάς και σκληρά μου τα κάνει και δεν μυρίζουν :( Θα δοκιμάσω Προδερμ!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Alexandroula ελπίζω να μην βρήκατε το απόγευμα με την κόρη σου γιατι εγώ που βγήκα ΠΑΓΩΣΑ!! Στον γυρισμό εβαλα τον άνδρα μου να έρθει να με παρει με το αυτοκίνητο. Δεν άντεχα να περπατήσω.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Γειά σας και πάλι.

Στέλλα και τα 15 κιλά από όσο ξέρω είναι οκ και αφού μπορείς να κάνεις διατροφή δεν θα έχεις θέμα.

Εγώ μετά τη γέννα πείναγα απίστευτα πολύ. Θήλαζα κιόλας και αν δεν έτρωγα ήμουνα χειρότερα από ότι στην εγκυμοσύνη. Όταν πέρασαν οι πρώτοι μήνες, που σταθεροποιήθηκε η παραγωγή γάλακτος, είχα ήδη συνηθίσει να τρώω, είχε ανοίξει το στομάχι μου και δεν μπορούσα να σταματήσω. Και πάλι τα έχασα τα κιλά, γιατί αποφάσισα αφού αποθηλάσαμε πριν το πάσχα να νηστέψω μεγάλη βδομάδα, έτσι για το καλό, αλλά κανονική νήστεια. Ε έτσι έκλεισε το στομάχι μου πάλι και έχασα τα κιλά που μου είχανε μείνει.

kasf μια χαρούλα ο μπέμπης σας. Εμάς 29 εβδομάδων ήτανε 1100, μας περνάτε πολύ. Για τους μικροοργανισμούς πολύ πιθανό να είναι αυτό που λένε τα κορίτσια, ότι δεν έκανες σωστά την εξέταση. Την έχω πατήσει και εγώ. Το ντόπλερ επίσης και εμείς θα το κάνουμε πολύ αργότερα, μετά τις 34 βδομάδες, αν και επειδή πήγα στο μαιευτήριο για τον τελευταίο υπέρηχο έριξε μια ματιά και στον πλακούντα για σιγουριά. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου πάλι στις 34 βδομάδες το κάναμε.

annoula πολύ καλό που αισθάνεσαι ήδη καλύτερα. Θα ξαναπας σύντομα να σε ξαναδεί?

Για τα δικαιολογητικά, μας δώσανε ένα χαρτί στο Λητώ. Θα το βρω και θα σας γράψω τι λέει. Φαντάζομαι ότι σε όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια τα ίδια θα είναι.

Τελικά ναι βγήκαμε, μας άφησε ο άντρας μου μπροστά στο εργαστήρι της μικρής και την έβαλα κατευθείαν μέσα. Είδα τον ήλιο και είπα να μην της το στερήσω μωρέ. Εν τέλη έριξε λίγο χιονάκι ακόμα κατά τις 6.

οκ εμείς δεν έχουμε χιόνι εδώ που είμαστε νότια, και με τον λίγο ήλιο και το χιόνι στον Υμμητό άρχισε ήδη να λιώνει, είχαμε 5 βαθμούς.

Πάντως έχουμε να κάνουμε ένα εμβόλιο και έλεγα να της το κάνω αύριο, αλλά επειδή έχει ψωφόκρυο θα το αφήσω την άλλη βδομάδα, μην επιβαρύνω και άλλο τον οργανισμό της.

Τώρα την έχει αναλάβει ο μπαμπάς της, έχω να μαζέψω τον νεροχύτη, αλλά με έπιασε πάλι το ισχίο, σε ανύποπτες χρονικές στιγμές μου δίνει σουβλιές και μένω. Σιγά σιγά όμως πρέπει να βάλω τα πιάτα στο πλυντήριο να το βάλω να πλύνει το βράδυ μην μείνουνε για αύριο γιατί μετά δεν θα χωράνε. Πάω και μετά θα ξαπλώσω.

Καλησπέρα κοριτσια. Κ μας ο μπεμπης στις 29 εβδομαδες ηταν 1480 gr . Εγω το doppler στις 33 εβδομάδες θα το κανω. Εγω στις αρχες οταν ηταν νεογεννητο η μικρη μου δεν χρησιμοποιουσα μαλακτικο λογω τυζον αλλεργιων κ μονο τη σκονη προδερμ. Να ψαχτειτε κοριτσια για κουπονια. Αυτομ τον καιρο χρησιμοποιω το αρκαδι κ το βαζω κατευθειαν στον καδο αλλα καποια λερωμενα ρουζα δεν τα καθαρισε καθολου κ εβαλα κ ενισχυτικο πλυσης για βγουνε! Οταν τελειωσει το αρκαδι, προδερμ θα ξαναπαρω.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια'!

αννουλα πολυ χαιρομαι που είσαι καλυτερα μαλλον το ειχες παρακανει με τις δουλειές! !

κ εγω ειμαι καλα σημερα...το πρωι ενιωθα λιγο περιεργα τα εντερα μου αλλα δεν εκανα διαρροια ξανα οποτε δεν πηρα τηλ τον γιατρο κ απο αυριο λεω να ξαναρχισω την διατροφη μου (γαλατα, γιαούρτια, φρουτα κλπ) γιατι απο τον φοβο μου τα εκοψα χθες κ σημερα!

τι ωραια στρουμπουλα μωρακια εχετε!! Εμενα 28 εβδομαδων ηταν 1100 αρα μια βδομαδα μετα δε νομιζω να ειχε παρει κ πολυ! Να δω την αλλη τεταρτη στο doppler ποσο θα ειναι...θα ειμαι ακριβως 32 εβδομαδων! !

εγω τυχαια πηρα το proderm υγρο εμεινα ευχαριστημενη γιατι τα βγαζει μαλακα χωρις μαλακτικο αλλα ουτε αυτο μυριζει...οταν ειναι βρεγμενα μυριζουν κ μετα τιποτα...υπεθεσα ομως οτι επιτηδες δεν μυριζουν για να μην ενοχλει η μυρωδια τα νεογεννητα που ειναι ευαισθητα!!

gzWep2.png

Φωτεινή περαστικά σου. ίσως είναι καλύτερα να αποφύγεις το γάλα 1 μέρα ακόμα. Το γάλα είναι χειρότερο απο το γιαούρτι και το τυρί και απο φρούτα απέφυγε το πορτοκάλι για 1-2 μέρες ακόμα.

Σοφάκι και εσένα μεγαλούτσικος, μια χαρά.

Λοιπόν βρήκα το χαρτί απο το Λητώ και γράφει.

Εγγραφα που θα σας ζητηθούν για την εισαγωγή:

-ληξιαρχική πράξη γάμου (πρωτότυπη με έκδοση 6 μηνου), την παίρνετε απο το δήμο που ανοικε η εκκλησία που παντρευτήκατε.

-πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (πρωτότυπο με έκδοση 6μηνου), την παίρνετε απο το δήμο που έχετε οικογενειακή μερίδα αν είναι διαφορετικοί δήμοι

-Αστυνομικές ταυτότητες και των 2

-κάρτα ιδιωτικού ασφαλιστικού φορέα αν υπάρχει

-θεωρημένο βιβλιάριο υγεία για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ

-ΑΦΜ και των 2

-ΑΜΚΑ κσι των 2

για την νοσηλεία:

-ρόμπα

-νυχτικό

-προσωπικά είδη

για το μωρό, μόνο για τη μέρα εξόδου:

-εσώρουχο

-2 σεντονάκια

-κουβερτούλα

-φορμάκι, καλτσάκια (προαιρετικά σκουφάκι και παπουτσάκια)

Φαντάζομαι είναι τα ίδια σε όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια.

:roll: ... εγώ πάλι ούτε καν έχω πάρει ακόμη απορρυπαντικό ..Αλλά έχω ακούσει για το αρκάδι και το προδέρμ όπως κι εσείς σε υγρό μάλιστα καλυτερα. Λέω ούτως ή άλλως να κάνω το μωρουδιακό πλυντήριο γύρω στα μέσα με τέλη μαρτίου , όταν θα χω πάρει όλα τα πραγματάκια του αλλά και θα είναι πιο κοντά στην γέννα για να είναι πιο φρέσκα !!

Annoula_ νομίζω σου άξιζε και λίγη ξεκούραση μετά από τόση ταλαιπωρία με μετακομίσεις κλπ ..

Athinakos να σε ρωτήσω : Από ποιό κατάστημα αγόρασες καρότσι κλπ? Γιατί ανέφερες πως σου έκαναν καλύτερη τιμή , αντίστοιχη αυτής που είχες βρει μέσω ιντερνετ . Εγώ ρώτησα στα Λητώ στο περιστέρι και μου είπαν πως δεν γίνεται κάτι καλύτερο..αλλά με φοβίζει λίγο το να περιμένω να έρθει το καρότσι αν το αγοράσω μέσω ίντερνετ , αν και λέει πως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι η 1 βδομάδα ..ποτέ δεν ξέρεις όμως πότε πραγματικά θα έρθει ..

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Το πήρα απο The New Baby City στο Μαρούσι. Το πρωτο τους κατάστημα είναι στο Περιστέρι The baby City. Τους είπα την τιμή που το βρήκα και με πήραν μετά απο 5 μέρες με δική τους προσφορά. Και πάλι από Αγγλία έβγαινε λίγο πιο οικονομικό, αλλά εάν πάθει κάτι μετά πρέπει να το στέλνω εξωτερικό πάλι.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

A πολύ ωραία !! Σ' ευχαριστώ πολύ.Θα ρωτήσω κι εκεί και αν δε μου κάνουν κάτι θα το παραγγείλω τέλος της βδομάδας για να μην έχω απρόοπτα ! Κι εγώ το service σκέφτομαι σε περίπτωση που κάτι πάθει , αλλά εφόσον η διαφορά ήταν 200 ευρώ και τώρα με τις εκπτώσεις είναι 130 ευρώ , λέω και κάτι να πάθει τα έξοδα για να το φτιάξω λογικά θα είναι λιγότερα ..

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Γεια σας κοριτσάκια και κοιλίτσες! Εμείς σήμερα είχαμε γιατρό και ξανά είδαμε τη μπουμπού μας, η οποία είναι 2. 200! Γενικά όλα καλά, αν και τον είδα λίγο προβληματισμένο με τον πλακούντα, ο οποίος είναι grade 2 προς 3. Είναι έτσι κι έτσι για 33 εβδομάδα που είμαι. Θα φανεί στο επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες. Θα κάνω τότε και nst μου είπε να δούμε και αν ζορίζεται το παιδί. Είναι πιθανό να χρειαστεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα, ίσως 37, 38 εβδομάδων. Μου είπε να μην αγχώνομαι και θα δούμε. Τον τράχηλο φοβόμουνα, απο αλλού μου ήρθε... Η αλήθεια είναι ότι ψιλό αγχώθηκα.

καλημέρα κορίτσια και εμείς χθες πήγαμε στον γιατρό να δούμε το γατάκι μας..31 εβδομαδων 1.350 μας είπε οτι θα ειναι μικρούλα...κορίτσια μου ειπε ότι καθε 11 απριλιου αλλάζω μήνα και πως εαν δεν γεννήσω μεχρι τς 11 πάμε μία εβδομάδα παράταση και μετα γίνεται πρόκληση..δηλαδη δεν θα πάω παραπάνω μεχρι 18 εκεί γύρω!!βαλίτσα για πότε λέτε??εγώ λεω να την κάνω αρχές μαρτίου που θα μπώ και στον μήνα μου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Πήγαμε και εμείς γιατρό χτεσ στις 29 και 4 ειμαστε 1380 γρ .Πολύς καλός μου είπε ο γιατρός εχει και το κεφάλι κάτω αλλά δεν τον ρώτησα τωρα υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσει? Στις 2/3 έχουμε το doppler και μετά πάλι γιατρό.Στην Πάτρα σημερα ενώ έχει ωραια λιακάδα έχει πολύ κρύο.Εγω βαλίτσα θα φτιάξω αννουλιτσα μετά τις αποκριες. Μου λείπουν κάτι εσωρουχακια και όλο το αναβάλλω να πάω να τα πάρω λόγω κρύου.

Καλημερα κοριτσια! ! Πολυ ωραια τα νεα σας μια χαρα τα μωρακια σας!!

εγω θα σιδερωσω κ θα κανω βαλιτσα απο τωρα...μεχει πιασει μια φοβια πως δε θα φτασω τις 40 βδομαδες λογω βαριας δουλειας μουχει καρφωθει!!

Να σας ρωτησω πως ειστε ψυχολογικα?? Εγω ειμαι λιγο πεσμενη..εχω αρκετο αγχος περνανε τοσο γρηγορα οι βδομαδες κ φοβαμαι πολυ τον τοκετο, φοβαμαι οτι δε θα προλαβουν κ οι γονεις μου να ειναι εδω κ ειμαι πολυ ευσυγκινητη...σκεφτομαι ποσο θα αλλαξει η ζωη μας, την σχεση μου με τον αντρα μου η οποια ειναι πολυ καλη αλλα σκεφτομαι μην αλλαξει κατι μετα!! Λογικα ορμονικα ειναι ολα αυτα ε? Εσεις τα σκεφτεστε καθολου?

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...