Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Annoula εννοειται ολες μας θελουμε να φτασουμε στο τελος απλα σου ειπαμε οτι ειναι βιωσιμο για να ανακουφιστεις λιγο απο το αγχος!! Τελος παντων ας μην συζηταμε τετοια κ αγχωνομαστε ολες ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις μια χαρα!! Δες το σαν μια ευκαιρία να ξεκουραστεις πριν την μεγαλη στιγμη!!

αχ κ εγω που αγχωνομουν για τα κιλα κ γκρινιαζα τι το ηθελα?? Με επιασε σημερα απο το πρωι διαρροια κ νιωθω πολυ εξαντλημενη..ααν συνεχιστει κ αυριο θα παρω τον γιατρο τηλ!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Alexandroula και εγώ στις εβδομάδα που είσαι έτσι ακριβώς ένιωθα και ειχα μειώσει το φαγητό. Αφού πειναγα και δεν μπορούσα να φάω!!! Ε, αφού γκρινιαζα με ακουσε και εμένα μαλλον η μπέμπα μου και μετακινήθηκε και τώρα τρώω τα πάντα!!!

Foteini εννοείται να πάρεις τον γιατρό άμα συνεχιστεί η διάρροια, κυκλοφορεί γκαστρεντεριτιδα!!! Να προσέχεις! !!

Καλό βράδυ σε όλες!! Ελπίζω να κοιμηθούμε όλες καλά!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες. Σηκώθηκα πριν λίγο και χιόνιζε πολύ, μέσα σε 10 λεπτά έπιασε πάνω στα αυτοκίνητα και ... ξαφνικά έβγαλε ήλιο, χαχαχα. Οκ οτι κράτησε ο ήλιος αλλά όσο χιόνι είχε μαζευτεί έλιωσε κατευθείαν.

Η κόρη μου εντομεταξή περιμένει πως και πως να το στρώσει, αλλά δεν βλέπω να της κάνει τη χάρη ο καιρός, και θα χάσουμε και την απογευματινή της δραστηριότητα, γιατί με τέτοιο ψωφόκρυο δεν υπάρχει λόγος να την βγάλω έξω, εκτός αν βγάλει ήλιο μέχρι το απόγευμα.

Το βράδυ ενώ κοιμηθήκαμε νωρίς και κοιμόμασταν μια χαρά, οκ ξύπνησα στις 2 για την καθιερομένη τουαλέτα, στις 4 άρχισε να κλαίει η κόρη μου, απο όνειρο που είδε. Πήγα και την πήρα αγκαλιά και την ηρέμησα, αλλά μετά άντε να ξανακοιμηθώ, κοντά 6 με πήρε ο ύπνος.

Κατά τα άλλα τι κάνετε, σε εσάς έχει στρωμένο χιόνι?

Καλημέρα και από μας κορίτσια μου!

Μωρέ ωραίο είναι το χιονάκι, αρκεί να το βλέπεις από κάπου ζεστά, και να μην έχεις να μετακινηθείς! :tongue: Εμάς εδώ τους...βόρειους μόνο τη Δευτέρα έριξε λίγο, αλλά φυσικά μέσα στην πόλη δεν το έπιασε καθόλου.

Βρε Αννούλα κορίτσι μου νομίζω το παραέκανες και συ με τις δουλίτσες!! Ειδικά με την μετακόμιση αλλά και έπειτα φαντάζομαι ήθελες να τα έχεις όλα υπό έλεγχο, αλλά στο εξής να τους ζητάς στα στα έχουν όλα στα χέρια, χαχαχα! Ξεκούραση και όλα καλά θα πάνε. Εννοείται πως όλες θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος, αλλά όσο να 'ναι το γεγονός ότι είναι βιώσιμο πλέον το βρέφος (και μάλιστα χωρίς προβλήματα) είναι καθησυχαστικό. Επομένως κοίτα να ξεκουραστείς τώρα που μπορείς, γιατί η πραγματική κούραση θα έρθει μαζί με το μωρό! :wink:

Όσο για το παιδικό δωμάτιο και μεις δε θα κάνουμε καμία ιδιαίτερη προετοιμασία τώρα διότι θα μετακομίσουμε όταν με το καλό το μωρό θα είναι περίπου 6 μηνών, και ως τότε θα είναι δίπλα μας το λίκνο. Αλλά ήδη σκέφτομαι πως θα ήθελα να είναι το δωμάτιό της, νομίζω με αυτό θα ασχοληθώ κατά βάση στην ανακαίνιση του σπιτιού που θα πάμε! :mrgreen:

Αχ τα κιλά, πονεμένη ιστορία, γιατί την πιάσαμε ?? :tongue: Εγώ άγγιξα "αισίως" τα 12 στο σύνολο :oops: όμως τις τελευταίες 2 βδομάδες, που εκτινάχθηκε κυριολεκτικά η κοιλιά μου έβαλα κάτι παραπάνω από μισό κιλό, και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή, οπότε ηρέμησα κάπως.

Τέλος, σήμερα μια φίλη μου μου έστειλε κάτι και το επισυνάπτω και εδώ για τις κοριτσομανούλες, που είμαστε ουκ ολίγες ! Enjoy!

http://www.ladylike.gr/articles/mom-and-kids/45-onomata-poy-den-prepei-na-dwseis-sthn-korh-soy.3233826.html

TJhAp3.png

Καλημέρα από το χιονισμένο Μαρούσι! Εδώ το έχει στρώσει και μάλλον τα σχολεία είναι κλειστά γιατί οι δρόμοι είναι γεμάτοι από παιδιά που παίζουν χιονοπολεμο. Εγώ δουλειά ωθα πάω το απόγευμα για 2 ώρες περίπου, οπότε όλη μέρα έχει χουχούλιασμα με την σκυλίτσα μου στον καναπέ:tongue:

Να σας ρωτήσω όταν πλένετε τα παιδικά βάζετε και μαλακτικό; Είχα διαβάσει ότι δεν κάνει αλλά βρε κορίτσια βγαίνουν σκληρά τα σεντόνια και οι πετσέτες!! Ίσως με το σίδερο να φτιάξουν.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς ζούμε σε ρυθμούς μετακόμισης πακεταρίσματος και οργάνωσης. Φτιάχνουμε και το δωμάτιο της μπέμπας μας, θα έρθει και ζωγράφος να της φτιάξει τοιχογραφία κι έχω ενθουσιαστεί! Annoula κι εγω στο Ρέα θα γεννήσω. Εν τω μεταξύ το σπίτι που μετακομίζουμε είναι πολυ κοντά στο μαιευτήριο και κάνω πλάκα στον άντρα μου ότι όταν σπάσουν τα νερά θα πάμε περπατώντας!:P όσον αφορά τη δουλειά επειδή δεν μπορώ να είμαι σε ένα αυτοκίνητο όλη μέρα την έχω περιορίσει στα αναγκαία ραντεβού κι ευτυχώς το τελευταίο μου δικαστήριο ήταν την περασμένη εβδομάδα. Ξαναξεκινάω από αρχές Μαίου αναγκαστικά γιατί με τις εκλογές όσα δικαςτήρια μου ματαιώθηκαν πήγαν για τότε, ελπίζω πως θα έχω συνέλθει από τη γέννα...:rolleyes: φιλιά σε όλες τις όμορφες κοιλίτσες!

P80ap2.png

Γεια σας κοριτσάκια και πάλι. Ήρθε η μαμά μου και μου έφερε φαγάκι και γλυκάκι (το 2ο αγοραστώ, αλλά καλό είναι και αυτό). Σιδέρωσα 5 ρούχα, κυριολεκτικά, που είχανε μείνει και άπλωσα άλλο ένα πλυντήριο, ατελείωτα είναι τα άπλυτα. Τώρα όμως δεν έχει μείνει ούτε κάλτσα άπλυτη και τα ασιδέρωτα είναι λίγα, μέχρι να ξαναγεμίσουμε φυσικά. Τα κάνω βέβαια σε αργούς ρυθμούς, για να μην κουράζομαι. Μετά το σίδερο ξαπλώσαμε με την κόρη μου αγκαλίτσα και περιέργως έκατσε μισή ώρα δίπλα μου στο κρεβάτι και μιλάγαμε και παίζαμε διάφορα.

Ο καιρός δείχνει να φτιάχνει και είμαι σε δίλημμα αν θα την πάω στην δραστηριότητά της. Αν πηγαίναμε και γυρίζαμε μέρα δεν θα είχα θέμα, αλλά στις 7 παρά που θα γυρίσουμε θα έχει νυχτώσει και θα έχει ψωφόκρυο και το σκέφτομαι. Θα δω αργότερα.

Θέλω να μαζέψω τους σάκους με τα ρούχα που τους έχω στη μέση 10 μέρες, τα σιδερωμένα, να πλύνω το ύφασμα που έχει το καλάθι των απλύτων της μεγάλης (θα μεταφέρω τα ρούχα της μεγάλης στο δικό μας καλάθι αφού πλέον τα πλένω μαζί με τα δικά μας και του μωρού στο 2ο) και να βάλω άπλυτα του μωρού να συμμαζευτώ λιγάκι. Να αλλάξω και 1 συρτάρι της κόρης μου για να βάλω τα πράγματα του μωρού και να αρχίσω να πλένω. Βέβαια όλο αυτό το σχέδιο μπορεί να πάρει και 2 βδομάδες, αλλά δεν πειράζει.

Εδώ θέλω εδώ και 2 βδομάδες να πάω το αυτοκίνητο για πλύσιμο, που είναι σε μαύρο χάλι και δεν έχω καταφέρει ακόμα. Εντομεταξή θέλω να μεταφέρω το κάθισμα της μεγάλης απο την πλευρά του συνοδηγού στην πλευρά του οδηγού, γιατί το άλλο θα είναι ανάποδα και θα πιάνει πολύ χώρο και δεν θα χωράει να οδηγήσει ο άντρας μου, αλλά θα το κάνω αφού πλύνω το αυτοκίνητο.

Η κόρη μου εδώ και 1 εβδομάδα έχει λυσσάξει πότε θα έρθει η μπεμπούλα και θέλω να έρθει η μπεμπούλα και προσπαθώ να την πείσω οτι έχουμε ακόμα μέλλον. Της λέω οτι θα έρθει πρώτα ο μπεμπούλης μιας φίλης μας και μετά η δικιά μας και χτυπιέται οτι θέλει να έρθει πρώτα η δικιά μας.

Στέλλα το έχω ξαναδιαβάσει αυτο το άρθρο, πλάκα έχει.

Όσο για τα κιλά, υπάρχουνε γυναίκες που βάζουνε 20 και τα χάνουνε για πλάκα μέσα σε ένα 6μηνο, άντε χρόνο το πολύ. Εγώ στην προηγούμενη έβαλα 8,5 και τα τελευταία 2 τα έχασα με πολύ ζόρι μετά απο 2 χρόνια, δεν χάνω καθόλου εύκολα. Αυτή τη φορά έλεγα οτι θα προσπαθήσω να βάλω ακόμα λιγότερα, ή άντε τα ίδια, αλλά δεν το βλέπω.

athinakos εγώ με το προδέρμ που παίρνω το υγρό μου βγαίνουν πιο μαλακά τα ρούχα απο ότι με το δικό μας απορρυπάντικό που έχει μαλακρικό μέσα. Τα σεντονάκια καμμιά φορά μπορεί να βγούνε πιο σκληρά αλλά με το σιδέρωμα φτιάχνουν.Κάποια μωρά πάντως κάνουν αλλεργιες δερματικές στα μακακτικά.

caterin μετο καλό και η δικιά σας μετακόμιση.

athinakos εγώ με το προδέρμ που παίρνω το υγρό μου βγαίνουν πιο μαλακά τα ρούχα απο ότι με το δικό μας απορρυπάντικό που έχει μαλακρικό μέσα. Τα σεντονάκια καμμιά φορά μπορεί να βγούνε πιο σκληρά αλλά με το σιδέρωμα φτιάχνουν.Κάποια μωρά πάντως κάνουν αλλεργιες δερματικές στα μακακτικά.

caterin μετο καλό και η δικιά σας μετακόμιση.

Τώρα πήρα το Αρκάδι, την επόμενη φορά θα δοκιμάσω το προδερμ, και βλέπουμε. :D

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς ζούμε σε ρυθμούς μετακόμισης πακεταρίσματος και οργάνωσης. Φτιάχνουμε και το δωμάτιο της μπέμπας μας, θα έρθει και ζωγράφος να της φτιάξει τοιχογραφία κι έχω ενθουσιαστεί! Annoula κι εγω στο Ρέα θα γεννήσω. Εν τω μεταξύ το σπίτι που μετακομίζουμε είναι πολυ κοντά στο μαιευτήριο και κάνω πλάκα στον άντρα μου ότι όταν σπάσουν τα νερά θα πάμε περπατώντας!:P όσον αφορά τη δουλειά επειδή δεν μπορώ να είμαι σε ένα αυτοκίνητο όλη μέρα την έχω περιορίσει στα αναγκαία ραντεβού κι ευτυχώς το τελευταίο μου δικαστήριο ήταν την περασμένη εβδομάδα. Ξαναξεκινάω από αρχές Μαίου αναγκαστικά γιατί με τις εκλογές όσα δικαςτήρια μου ματαιώθηκαν πήγαν για τότε, ελπίζω πως θα έχω συνέλθει από τη γέννα...:rolleyes: φιλιά σε όλες τις όμορφες κοιλίτσες!

Με το καλό η μετακόμιση!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω δοκιμάσει αρκάδι, λένε γενικώς οτι είναι καλό, αλλά δεν ξέρω πως κάνει τα ρούχα. Απλά πήρα πρώτα προδέρμ υγρό, με βόλεψε και δεν το άλλαξα. Δοκίμασα και ρο αριελ baby, αλλά δεν μου άρεσε, ήτανε πολύ πηχτό. Φυσικά άλλες κοπέλες μπορεί να το βολεύτηκαν.

Για το μαλακτικό και γω έχω διαβάσει ότι δεν ενδείκνυται η χρήση του κοινού μαλακτικού, και για το δερματάκι τους αλλά και για το άρωμα, που συνήθως τα ενοχλεί. Και γω το proderm πήρα Αλαξανδρούλα και επειδή είδα ότι είχε και αντίστοιχο βρεφικό μαλακτικό το πήρα καλού κακού, αλλά θα δω αν τελικά θα το χρησιμοποιήσω.

Ναι πιστεύω όσα τελικά και να πάρω (ελπίζω όχι πάνω από 3 ακόμη) θα τα χάσω, γιατί γενικά είμαι πειθαρχημένη στη διατροφή μου, και όταν θέλω να χάσω κιλά τα χάνω σχετικά εύκολα. Απλά όταν βλέπεις στη ζυγαριά νούμερα που ούτε είχες φανταστεί σου 'ρχεται κάπως :evil:

Κατερίνα εμείς ευτυχώς μένουμε κέντρο προς το παρόν και είναι όλα πολύ κοντά, γι' αυτό πιστεύω δε θα χρειαστεί να λείψω ή να αναβάλω τίποτα ως τον Απρίλη. Άλλωστε ιδανικά θα ήθελα να μένω περισσότερο στο σπίτι μετά τον ερχομό του μωρού, που θα έχω και με κάτι να ασχοληθώ, χαχαχαχα!

TJhAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου !!

Σήμερα ήταν πολύ ωραία μέρα για μένα , ξύπνησα και πρωί πρωί χιόνιζε πολύ ..το άσχημο είναι πως μετά με τον ήλιο το έλιωσε αμέσως..

Εμείς πήγαμε στη γιατρό τη δευτέρα , ακριβώς στις 29 εβδομάδες και μας είπε πως πάει καλά γενικά , ο μπέμπης μου είναι ζουμερούλης , 1480 γραμμάρια τον έβγαλε . Επίσης κλείσαμε το doppler 9/3 . Απ ότι βλέπω εσείς το κάνετε λίγο νωρίτερα από εμένα . Εγώ τότε θα είμαι 33+ βδομάδων .Το μόνο άσχημο ήταν πως στην εξέταση ούρων βγήκαν αρκετοί μικροοργανισμοί και με έστειλε για καλλιέργεια, η οποία ακόμη δεν έχει βγεί .. Μακάρι να μην χρειαστεί να πάρω κι άλλα φάρμακα , γιατί με έχουν κουράσει ακόμη και τα συμπληρώματα που παίρνω . Επίσης πήγα στο ΙΚΑ και μου έγραψαν την άδεια κυοφορίας οπότε τελευταία μέρα του μήνα είναι και τελευταία μέρα στη δουλεία !! Μετά έχει ξεκούραση και προετοιμασία !!! γιούπιιι !!!

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Κοριτσια μου καλησπερα!!!τι κανετε??φωτεινη και γω συμφωνω με την athinakos να παρεις τον γιατρο αμα συνεχιστει...caterin@ με το καλο η μετακομιση να σε ρωτησω κατι εχεις παει καθολου στο μαιευτηριο να ρωτησεις το τι θα χρειαστεις για την εισαγωγη και την βαλιτσα??ηθελα να παω αυτη τη βδομαδα αλλα δεν με βλεπω και στο τηλ δεν βγαζω ακρη...στελλα απο κιλα στα ιδια ειμαστε και γω +12 το παιρνω πλεον χαλαρα το θεμα τωνκιλων απλα προσπαθω να προσεχω...οσο μπορω!kasf ολοκληρος αντρας...!!!και γω στην τελευταια γενικη ουρων ειχα μικροοργανισμους και με εβαλα να κανω καλλιεργεια και ολα καλα απο τα πολλα υγρα μου ειπε και μαλλον οταν εδωσα τα ουρα δεν το ειχα κανει σωστα!οσο για το μαλακτικο πονεμενη ιστορια κοριτσια τα πλενω μονο με αρκαδι με αποτελεσμα στο σιδερο να μου βγαλουν τη ψυχη να σας πω εγω δεν εβαλα τιποτα απο μαλακτικο γιατι ολοι μου ελεγαν....ΜΟΝΟ ΑΡΚΑΔΙ!!οποτε εμεινα εκει!!εμεις παλι ειμαστε καλα...σημερα δεν εκανα πολλα πραγματα και ηρθε και η μητερα μου να βοηθησει οποτε την βγαζω στο καναπε..το μονο καλο με την ξεκουραση ειναι πως μετα απο 6μηνες εβαψα ξανα τα νυχια μου!!!:tongue: μεγαλη απολαυση!!!ο μπεμπης ειναι πολυ δραστηριος με εχει πεθανει στην κλωτσια!!athinakos οσο για το βαρος μ

Που νιωθεις πιστευω οτι ειναι νορμαλ στην βδομαδα που ειμαστε εγω αυτο που ενιωθα ηταν μπουκωμα λες και κατι με πιεζε πολυ χαμηλα...αν και σημερα ειμαι πολυ καλυτερα!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου !!

Σήμερα ήταν πολύ ωραία μέρα για μένα , ξύπνησα και πρωί πρωί χιόνιζε πολύ ..το άσχημο είναι πως μετά με τον ήλιο το έλιωσε αμέσως..

Εμείς πήγαμε στη γιατρό τη δευτέρα , ακριβώς στις 29 εβδομάδες και μας είπε πως πάει καλά γενικά , ο μπέμπης μου είναι ζουμερούλης , 1480 γραμμάρια τον έβγαλε . Επίσης κλείσαμε το doppler 9/3 . Απ ότι βλέπω εσείς το κάνετε λίγο νωρίτερα από εμένα . Εγώ τότε θα είμαι 33+ βδομάδων .Το μόνο άσχημο ήταν πως στην εξέταση ούρων βγήκαν αρκετοί μικροοργανισμοί και με έστειλε για καλλιέργεια, η οποία ακόμη δεν έχει βγεί .. Μακάρι να μην χρειαστεί να πάρω κι άλλα φάρμακα , γιατί με έχουν κουράσει ακόμη και τα συμπληρώματα που παίρνω . Επίσης πήγα στο ΙΚΑ και μου έγραψαν την άδεια κυοφορίας οπότε τελευταία μέρα του μήνα είναι και τελευταία μέρα στη δουλεία !! Μετά έχει ξεκούραση και προετοιμασία !!! γιούπιιι !!!

Μια χαρά είναι ο μικρούλης!!!! Και εμείς στις 29 τόσο είμασταν!! Οσο για τους μικροοργανισμους μην αγχώνεσαι και εγώ τον πρώτο μηνα που ειχα κάνει στην εξέταση έβγαλε οτι ειχα πολλούς αλλά η καλλιέργεια βγήκε στείρα. Επίσης οπως είπε η Annoula, είναι σημαντικό το αν το έκανες σωστά. Δηλαδή εμένα μου είπαν οταν ξυπνήσω να πλυθω από κάτω, να αφήσω λίγα ουρά να τρέξουν και τα υπόλοιπα στον ουροσυλλεκτη.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...