Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημερούδια κορίτσια! !!! Μμμμππππππρρρρρ πολύ κρύο σήμερα. Μόλις ξύπνησα και έξω ρίχνει πολύ χιόνι. ...για να δούμε θα το στρώσει; Το βράδυ πάντως είχε τόσο αέρα αφού νόμιζα οτι θα σπάσουν τα παράθυρα! Ευτυχώς είχε μαζέψει ο άντρας μου την τέντα γιατί μας σκιστηκε πριν κάνα μήνα μην έχουμε πάλι τα ίδια. Εγώ κοιμήθηκα στις 2.30(ενώ ειχα ξαπλώσει από τις 10.30, ξύπνησα 3 φορές για τουαλέτα, μετα με ξύπνησαν τα ξυπνητήρια του άντρα μου στις 6 αλλά ευτυχως μετα κατάφερα και κοιμήθηκα μεχρι τις 9.30. Επειδή είμαι υπναρου γενικά αυτες οι ώρες μου φαίνονται πολύ λίγες. ..δεν πειράζει ομως ετοιμάζετε το σώμα μου για την μικρή! !!!

mariazerta ναι στις συσπάσεις γίνετε σκληρή όλη η κοιλιά και εμένα αρκετές φορές η μια πλευρα ειναι πιο μυτερή. Κρατανε 2-5 δευτερόλεπτα. Βέβαια αναλόγως έχω διαβάσει πτι μπορεί να κρατάνε και έως 2 λεπτά. Πάντως ειναι πολύ πιο σκληρή η κοιλιά απ'οτι ειναι οταν είναι απλα το μωρο σε εκείνο το σημείο.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια

Δεν βγαίνω έξω για κανένα λόγω σήμερα. Δεν έχω φαγητό για τον άντρα μου, γιατί η μαμά μου έστειλε ρεβύθια και δεν τα τρώει ... αλλά θα του φτιάξω λίγα μακαρόνια και λίγη σάλτσα να ξεμπερδεύω. Η αλήθεια είναι οτι το βαριέμαι πολύ το μαγείρεμα και τώρα θέλω να το αποφεύγω κιόλας μην σηκώνω και κατσαρόλες, αλλά θα φτιάξω σε μια μικρούλα λίγα.

mariazerta σου απαντήσανε τα κορίτσια. Οι συσπάσεις είναι σε όλη την κοιλιά, απλά όταν το μωρό είναι στη μια μεριά μπορεί να φουσκώσει περισσότερο σε εκείνη την πλευρά, να είναι πιο εμφανές, αλλά πετρώνει όλη η κοιλιά.

Εγώ κοιμήθηκα δεν έχω παράπονο, σηκώθηκε και ο άντρας μου πιο αργά σήμερα γιατί είχε μια δουλειά πιο αργά, οπότε κοιμηθήκαμε και παραπάνω.

Μόλις ακούω το παιδάκι μου οτι ξύπνησε, πάω να την σηκώσω.

Ναι οποία δεν χρειάζεται να βγει να κάτσει σπίτι στην ζεστασιά! Μόλις με πήρε ο πατέρας μου και μου φώναζε να μην πάω δουλειά γιατί έχει πολύ αέρα αλλα δεν γίνεται να τα ακυρώσω τώρα. Θα ντυθώ σαν εσκιμο και θα πάω:?

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Πρόσεχε κορίτσι. Βάλε καμμιά γαλότσα αν έχεις γιατί μπορεί να γλυστράει έξω. Μακάρι να καταφέρει και ο άντρας μου να γυρίσει νωρίτερα να κάτσουμε να χουχουλιάσουμε με το τζάκι να κάνω και καμμιά ψιλοδουλίτσα σπίτι.

Χιονισμένες καλημέρες φουσκοκοιλίτσες! Athinakos κι εγώ το βράδυ τρόμαξα με τον αέρα. Πολύ βουητό και θόρυβοι από τις βεράντες των γύρω σπιτιών. Άκουγα να σπάνε γλάστρες και να αναποδογυρίζουν τραπέζια και καρέκλες. Εμείς ευτυχώς δεν είχαμε απώλειες εκτός από μία πολύ μεγάλη γλάστρα την οποία θα επιμεληθεί ο καλός μου. Συνεχίζω κι εγώ να έχω συσπάσεις ειδικά το βράδυ. Αύριο πάω γιατρό! Για να δούμε! annoula μην τρελαίνεσαι. Όπως είπαν και τα κορίτσια τα μπεμπούλια μας είναι πλέον βιώσιμα. Αν και πιστεύω ότι με ξεκούραση και κάνοντας ότι σου πει ο γιατρός δε θα έχεις πρόβλημα και θα φτάσεις μέχρι τέλους. Ψυχραιμία! Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΑΝΝΟΥΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ .ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΒΕ ΣΑΣ .ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ?ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ.ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΟΛΕς ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ.....

georgia patra εγω θα το εχω στο δωματιο μου! ομως θα το φτιαξω και το δωματιο της να μην εχουμε καλοκαιριατικα βαψιματα κ τετοια... εξαλλου κ στο δωματιο θα χω τη συρταριερα της με τα ρουχα της... κ εχω σκοπο να περναμε κ λιγες ωριτσες στο δωματιο της... οχι το βραδυ... ετσι για ν αλλαζω εγω κυριως παταστασεις!

nkr7p2.png

Κοριτσάκια με το καλό να δείτε τα μωρούλια σας αύριο.

Γεωργία, και εγώ είχα φτιάξει το δωμάτιο της κόρης μου, στην πρώτη εγκυμοσύνη, και ας την είχα δίπλα μου 15+ μήνες. Είχαμε κολλήσει αυτοκόλλητα στους τοίχους (ήτανε βαμμένο μόλις 1 χρόνο, οπότε δεν το ξαναβάψαμε), έβαλα τα ρούχα της στην ντουλάπα και την κούνιας της στο δωμάτιο, μιας και δεν χωρούσε στο δικό μας. Μέχρι 5 μηνών κοιμότανε το βράδυ στο δωμάτιό μας και μέσα στη μέρα στο παρκοκρέβατο στο σαλόνι, έχουμε και μεζονέτα και δεν ήθελα να είναι πάνω μη δεν την ακούω. Απο 5 μηνών άρχισα να την βάζω στο δωμάτιό της για τους ημερήσιους ύπνους και στο δικό μας το βράδυ, και για να συνηθίζει το δωμάτιο, αλλά και για να κάνω καμμιά δουλειά, μην την ξυπνάω.

Στο 2ο όμως όλα είναι διαφορετικά. Τώρα δεν με νοιάζει καθόλου το δωμάτιο, άλλωστε είναι ήδη η μεγάλη μου μέσα, οκ θα χρειαζότανε ένα φρεσκάρισμα μετά απο 5 χρόνια, αλλά δεν έχω κουράγιο τώρα, ούτε να κάνω τέτοια πράγματα ούτε να βγάζω το παιδί απο μέσα. Ίσως του χρόνου το καλοκαίρι, όχι φέτος με νεογέννητο.

Το μωρό σκοπεύω να το κρατήσω δίπλα μου όσο περισσότερο γίνεται, μέχρι 2-2,5 χρονών, αν μπορούμε να συνυπάρξουμε, για να μην ξυπνάει το ένα το άλλο το βράδυ και το βλέπω δύσκολο να το κοιμίζω μέσα στη μέρα στο σαλόνι που θα είναι και η μεγάλη και θα κάνει φασαρία. Άλλωστε όταν κοιμάται το μωρό, θα πρέπει και θα θέλω να έχω τις προσωπικές στιγμές με το μεγάλο μου παιδάκι που θα του λείπω σίγουρα.

Καλησπέρα κορίτσια! Εντάξει τα κατάφερα να πάω και να γυρίσω χωρίς πρόβλημα! Ντυθηκα λες και πήγαινα για σκι αλλά δεν είναι μέρες τώρα να αρρωστήσω.

georgia_patra και εγώ όπως την feli σκοπεύω να κάνω με την μπέμπα.

Καλή μεσημέρι σε όλες!! Σας φιλώ!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα στα κορίτσια που ολο κ φουσκωνουμε!!! Κρυο σήμερα αρκετο ... Σήμερα πηρα την αποφαση να ζυγιστω επειτα απο 3 εβδομάδες, ειχα μεινει στα προηγουμενα κιλα κ λεγα ε κ σιγα ποσα να χω παρω παρει κ ζυγιστικα κ παθα σοκ.. εγω που το παιζα κ ανετη.. Μεσα σε 3 εβδομαδες πηρα 2,5 κιλα κ στο συνολο 8 κ ολα αυτα αποτομα!!!! Με ειδα κ απο αλλο καθρεφτη της μαμας μου κ ενιωσα οτι ειμαι τεραστια!!! Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρει 6 γιατι ειχα χασει κιολας ημουν 69 πηγα 75. Κ τωρα ειμαι 79 απο 71. Κ η κοιλια μου ειναι σαν να μαι στον 9ο!! Αυτα.

. Εξετάσεις αιματος ειχα κανει πριν 2,5 εβδομάδες παρεαε την καμπυλη σακχαρου την απαισια!! Για το doppler με προβληματισατε κ μενα στο Ελενα ο γυναικολόγος μου κανε μινι αλλα οταν ειχα παει στο αττικον για τη β επιπεδου, μου το κλεισανε εκει.. Δεν ξερω γιατι κ ουτε ο γιατρος μου εφερε αντιρρηση.

Τωρα οσον αφορα τα πραγματα με ενα αλλο παιδι στο σπιτι, σαφως κ τα πραγματα ειναι πολυ πιο δυσκολα κ υπαρχει ανυπομονησια. Εμεις την μικρη μας δεν την εχουμε βγαλει απο το δωματιο μας κ τον τελευταιο μηνα για να μην χοροπηδαει κ φαει καμια τουμπα απο την κουνια κ για να μας κοιμαται χωρις κλαματα, την εχουμε βαλει αναμεσα μας..Ξερω ειναι λαθος, βολευτηκαμε στην παρουσα κατασταση κ ετσι κ τον αντρα μου δεν τον τρωει η μοναξια κ το κρυο στον καναπε.. Με τον ερχομο του μπεμπη θα δουμε τι θα κανουμε.. Ολη αυτη την ωρα που σας γραφω η μικρη μου τα εχει κανει ολα ανω κατω γιαυτο σας αφηνω σιγα σιγα.. Περιττο να σας πω οτι με εχουν φαει οι δουλειες κ τα σκιψιματα κ οι επισκεψεις..κ καθε φορα που ερχεται καποιος τρεχω να μαζεψω πανικοβλητη το σπιτι!!!!

Ακομα για τον μπεμπη δεν εχω αγορασει ή πλυνει τπτ!!! Εδω της μικρης μου δεν προλαβαινω κ περιμένω την μαμα μου να παρει μπρος να με βοηθησει..να τακτοποιησουμε πρωτα τις ντουλαπες κ την σιφινιερα κ υστερα να σιδερωσουμε. Κ φυσικα τον αντρα μου να με παει να ψωνισω τπτ..

Διαφημίσεις

sofaki μην νιώθεις άσχημα που κοιμάσαι μαζί με το παιδάκι σου, είναι μικρό ακόμα. Οκ εγώ την έβαλα ελάχιστες φορές στο κρεβάτι μου, αλλά η δικιά μου κοιμότανε και δεν ξύπναγε εύκολα, αλλά αν δεν κοιμότανε καλά πολύ πιθανό να το έκανα και εγώ. Σιγά σιγά θα γίνουν όλα. Και τα κιλά αν δεν προσέξεις μπαίνουν εύκολα. Ευτυχώς έχω κάνει κράτει και μείωσα το ρυθμώ που παίρνω βάρος. 2 μέρες έφαγα κάτι το βράδυ και μου έδειξε + μισό κιλό, σύνολο +7, αλλά θα κρατηθώ 2-3 μέρες και λογικά θα ξαναπέσει, αλλά είμαι ήδη ευχαριστημένει που τις τελευταίες 3 βδομάδες πήρα μόνο μισό κιλό.

Κάθησα και ξεκουράστηκα και τώρα πάω να κάνω καμμιά δουλίτσα.

κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε?κοριτσια ευχαριστω πολυ για τα λογια σας...athinakos εδω και μερες ποναγα οπως σας ειχα γραψει στο ηβικο οστο και χθες το πρωι αισθανομουν περιεργα ειχα ενα μπουκωμα χαμηλα πηγαμε λοιπον στο γιατρο και με εξετασε γυναικολογικα οπου διαπιστωσε οτι ο μπεμπης εχει κατεβει πολυ χαμηλα και φοβαται για προωρο ευτυχως ο τραχηλος κλειστος!!!κοριτσια συσπασεις ειχα και εγω τωρα καπως ηρεμησα τις τελευταιες μερες και δεν εχω οσες ειχα...georgia patra εμεις εχουμε ετοιμο το δωματιο του αλλα για την αρχη του πηρα μια καλαθουνα για να μην εχω την κουνια και μετα θα μπει στη κουνια του πρωτα ο θεος..!ναι κοριτσια βιωσιμος ειναι ο μπεμπης αλλα δεν θελω να βγει τωρα ειναι πολυ νωρις γιαυτο και απο σημερα ειμαι ξαπλα πανω σε ενα καναπε και δεν κανω απολυτως τιποτα!!!!σημερα τα εκανε ολα ο αντρουλης μου!!!ακομα και για ψωνια πηγε και πηρε μπιμπερο σουτιεν θηλασμου και επιθεματα....φανταστειτε!!!!παντως σημερα ποοοοολυ κρυο κοριτσια δεν ειναι για να κυκλοφορεις....να ρωτησω κατι θα γεννησει καποιο κοριτσι στο ρεα?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Annoula μην αγχώνεσαι, όλα καλά και με ξεκούραση ο μπέμπης θα έρθει στη ώρα του! Έναν πόνο χαμηλά τον έχω και εγώ κάθε πρωί, δηλαδή με το που ξυπνήσω και σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν θα το ελεγα μπούκωμα αλλά κάτι σαν πίεση. Περπατάω λίγο και μου περνάει. Το έχω εδώ και ένα μήνα περίπου και ο γιατρός μου είπε από την στάση του ύπνου και το βάρος. Ελπίζω να έχει δικιο!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

sofaki μην νιώθεις άσχημα που κοιμάσαι μαζί με το παιδάκι σου, είναι μικρό ακόμα. Οκ εγώ την έβαλα ελάχιστες φορές στο κρεβάτι μου, αλλά η δικιά μου κοιμότανε και δεν ξύπναγε εύκολα, αλλά αν δεν κοιμότανε καλά πολύ πιθανό να το έκανα και εγώ. Σιγά σιγά θα γίνουν όλα. Και τα κιλά αν δεν προσέξεις μπαίνουν εύκολα. Ευτυχώς έχω κάνει κράτει και μείωσα το ρυθμώ που παίρνω βάρος. 2 μέρες έφαγα κάτι το βράδυ και μου έδειξε + μισό κιλό, σύνολο +7, αλλά θα κρατηθώ 2-3 μέρες και λογικά θα ξαναπέσει, αλλά είμαι ήδη ευχαριστημένει που τις τελευταίες 3 βδομάδες πήρα μόνο μισό κιλό.

Κάθησα και ξεκουράστηκα και τώρα πάω να κάνω καμμιά δουλίτσα.

Μισό κιλό σε 3 εβδομάδες;;;; πες μας το μυστικό σου!!! Τις τελευταίες βδομάδες έχει πάρει φόρα η ζυγαριά και δεν μου αρέσει καθόλου!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

annoula με την ξεκούραση θα είσαι καλά. Υπομονή για όσο σου είπε ο γιατρός σου.

athinakos το κυριότερο μυστικό είναι οτι η μπέμπα είχε κάτσει, κυριολεκτικά, για 2 βδομάδες πάνω στο στομάχι μου. Τώρα σαν να μετακινήθηκε λιγάκι αλλά και πάλι είναι αρκετά ψηλά και θέλοντας και μη, τρώω λίγο μεσημεριανό και σχεδόν καθόλου βραδυνό. Σκέψου οτι ακόμα και τοστ να φάω το βράδυ μετά με πιάνει δυσπεψία, δύσπνοια και καμμιά φορά και πόνος στο στομάχι.

Πχ εχτές απο το μεσημέρι που έφαγα, ήρθανε φίλοι και έψησα τυροπιτάκια-σπανακοπιτάκια, απο τα κατεψυγμένα. Έφαγα 3 τυροπιτάκια στις 7, το λουκάνικο πλέον δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα, ούτε 1 μπουκιά. Ήπια λίγο γάλα στις 10 για να ηρεμήσει το στομάχι μου. Στις 3 ξύπνησα με φούσκωμα στο στομάχι (αυτό είναι η καλύτερη περίπτωση αν φάω). Ευτυχώς ήπια λίγο γάλα, κάθησα λίγο ξύπνια και μου πέρασε. Αν ξεχαστώ και φάω λίγο παραπάνω μένω 1-1,5 ώρα ξύπνια το βράδυ να μου περάσει.

Δεν διαμαρτύρομαι όμως, αφού δεν μπορούσα να κόψω μόνη μου το φαγητό, αποφάσησε η μπεμπούλα να με κρατήσει σε φόρμα. Γιατί έλεγα και ξαναέλεγα οτι πήρα πολύ βάρος απότομα και κάτι πρέπει να κάνω, οπότε βαρέθηκε φαίνεται να με ακούει και πήρε πρωτοβουλία, χαχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...