Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Καλη εβδομάδα εύχομαι, νομιζω όλες έχουμε λιγότερες απο 10 βδομάδες μπροστά μας! Η αλήθεια είναι πως με έχει πιασει άγχος και μια ανεξήγητη φοβία ότι κάτι θα παθω... Ουφ ξέρω οτι είναι οι ορμόνες μου που κανουν πάρτυ, ειδικά όσο πλησιάζει ο καιρός, αλλά δεν καταφερνω να εκλογικευσω μέχρι στιγμής τις φοβίες μου :( Μάλιστα χτες βραδύ σχεδόν μολίς με πήρε ο ύπνος ξύπνησα με ταχυκαρδία γιατί είδα ότι τρακαρα (παρόλο που δεν οδηγώ στην εγκυμοσύνη), και γενικά είχα ανήσυχο και ταραγμένο ύπνο.

Σχετικα με πλυσίματα - σιδερωματα θα τα αρχίσω από βδομάδα, που θα έχω μπει και ημερολογιακά στον όγδοο.

Όσο για τη δουλειά, πιστεύω ότι θα πηγαίνω γραφείο και δικαστήρια σχεδόν μέχρι το τέλος, αφού έτσι κ αλλιως προσαρμόζω το πρόγραμμά μου ανάλογα με τα δικαστήρια και με όσα προκύπτουν, δεν κουραζομαι το ιδιο κάθε ημερα. Επίσης το γράψιμο το κάνω συνήθως στο σπίτι πια, οπότε μια χαρουλα.

Mariazerta καλώς μας ήρθες! Στο μεταιχμιο είσαι αλλά μάλλον απριλιατικο θα βγει το αγοράκι σου!!

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!!

Tonia δε χάσαμε αλλά αφου όλα είναι καλά αυτο έχει σημασία!

mariazerta καλώς ήρθες και εσύ στην παρέα! Με το καλό το δεύτερο παιδάκι σου!!

Για χιόνια λέγανε σήμερα. ..εδώ μόνο βρέχει απο το μεσημέρι:(

Stella μια χαρά που θα μπορείς να δουλέψεις μέχρι τέλος. Είσαι τυχερή!! Και εγώ ήθελα να συνεχίσω περισσότερο αλλά η στάση στην δουλειά με κουράζει πολύ.

Καλό βράδυ σε όλες! !!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

κοριτσια γεια σας!!!! δε διαβασα τα νεα σας γιατι μπηκα γρηγορα να σας πω τα δικα μου! σχεδον 2 κιλα γιναμε!!! 1.970 για την ακριβεια! ο γιατρος ειπε ολα καλα! τον ρωτησα για doppler κ μου πε δε χρειαζεται να κανω αν κ ειδα ολες κανατε... τι να πω...!! εγω πλυσιματα θα αρχισω μετα που θα βαψουμε κ θα ρθει η συρταριερα...! εχω ακομα...!ξανα σε δυο βδομαδες στο γιατρο!! κοριτσια οσες πηρατε πορτ μπεμπε πηρατε και εξτρα στρωμα;;; γιατι μου ειπαν δε χρειαζεται αλλα εγω σκληρο το βλεπω αυτο που εχει...

nkr7p2.png

Ευχαριστώ για την υποδοχή κορίτσια!! Feli ουτε κ εγώ θα κάνω Ντόπλερ,νομιζω εξαρτάται απο τον γιατρό!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα κανει,τώρα έχω άλλον γιατρό ο οποίος το θεωρεί περιττό εφόσον όλα πάνε καλά!! Στελλα υποθέτω είσαι δικηγόρος η κάτι τέτοιο ε;;μπράβο χαρά στο κουράγιο σου που αντεχεις μέχρι τέλους!!! Εγώ είμαι τελευταια οποτε λέω να πλυνω ρούχα κτλ κάπου την 32-34η βδμ,να προλαβω κ να σιδερωσω!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ ξέρω πολλές κοπέλες που δεν κάνανε ντοπλερ. Ούτως ή άλλως όλοι οι γιατροί κάνουν και μόνοι τους, απλά μερικές φορές για πιο μεγάλη σιγουριά σε στέλνουν αλλού. Εμένα τουλάχιστον έτσι κάνει. Οποτε με βλέπει περα από το βασικο υπεριχογραφημα κάνουμε και ντοπλερ και εγώ από μόνη μου επέλεξα να πάω και σε εμβρυολογο.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσια καλησπερα!!καταρχιν mariazerta καλως ηρθες στη παρεα μας!!ελπιζω να ειστε ολες καλα...εγω παλι δεν ειμαι και πολυ...ειμαι σκασμενη μολις γυρισα απο τον doc πηγαμε σημερα γιατι απο το πρωι εενιωθα περιεργα..παω εκει με εξεταζει γυναικολογικα ο τραχηλος μια χαρα αλλα ο μπεμπης εχει κατεβει πολυ...βιαζεται να βγει βλεπετε!!!μου εδωσε utrogestan των 200mg ξεκουραση απιστευτη και απο δουλειες μονο τα βασικα μου ειπε ηταν πολυ αυστηρως και ανγχωθηκα μου ειπε πρεπει να φτασουμε τις 36εβδομαδες οπως και δηποτε αυριο υπεριχογραφικα μπαινω στις 33 ο αντρας μου φρικαρε και προσπαθω και γω να δειχνω χαλαρη για.να τον ηρεμησω! !λετε βρε κοριτσια να να μου τυχει τπτ απροοπτο???δηλαδη τι να πω...ενταξει η αληθεια ειναι οτι τα παντα στο σπιτι τα κανω εγω και κανονικα μου αρεσει το σπιτι μου να ειναι καθαρο και να το φροντιζω εφιαξα και ολα τα πραγματα του μπεμπη αλλα δεν φανταστηκα οτι θα παω και για προωρο...φτου φτου μακρια!!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

αννουλα καλώς σας βρήκα!!! Μην στεναχωριεσαι κοπελα μοιυ,ειναι δύσκολο βέβαια αλλά θα κανεις οτι χρειαζεται για να γεννηθεί το μωρακι σου τελειόμηνο!!! Είναι λίγος ο καιρός κ πιστεύω με τα χάπια κ την ξεκούραση θα φτιαξει το θέμα κ την επόμενη φορά που θα σε δει θα είσαι καλυτερα!!! Στο καφέ Μαϊου έχουμε μανκυλες που είναι ξάπλα απο πολύ νωρίς κ όλα τους πηγαίνουν καλα,!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Mariazerta καλως μας ηρθες κ εσυ!!

Feli τι υπεροχα νεα....σχεδον δυο κιλα ουαου!! Να δω εμενα ποσο θαναι την αλλη τεταρτη. .θα ειμαι ακριβως 32 εβδομαδων!!!

αννουλα μην αγχώνεσαι, κατσε ξεκουρασου κ ολα θα πανε καλα εφοσον κ ο τραχηλος σου ειναι καλα!! Κ μην ξεχνας οτι οτι κ να γινει τα μωρακια μας πλεον ειναι βιωσιμα κατα 99% εμενα πολυ με ανακουφιζει αυτη η σκεψη οποτε αγχωνομαι για προωροτητα!!

διαβασα κ εγω τα νεα της mairy lou μακαρι να πανε ολα καλα!!!

gzWep2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου.

mariazerta καλως ήρθες και στην παρεούλα μας, να σου ζήσει η κουκλίτσα σου και με το καλό να έρθει και το αγοράκι σου.

Πολύ κορίτσι έχει πέσει σε αυτή την ομάδα και απο μεγαλύτερα παιδάκια και απο μωράκια στις κοιλίτσες, χαχα.

annoula μια φίλη νοσηλεύτηκε με πολλές συσπάσεις 32-33 εβδομάδες για 3-4 μέρες, όμως ο γιατρός της το θεώρησε περιττό να της δώσει χάπια, αν ήτανε λέει νωρίτερα θα της έδινε, τότε ήτανε στο μεταίχμιο. Τελικά με πολύ ξάπλα, για 3 εβδομάδες να μπει στο μήνα της ηρέμησε και γέννησε 40+ εβδομάδες φυσιολογικά το παιδάκι της. Πιστεύω οτι μόνο με ξεκούραση θα είσαι μια χαρά, οπότε ξάπλα για λίγο καιρό και μόνο τα βασικά θα γίνονται.

Τόνια είσαστε σε δύσκολη φάση με το παιδάκι σου, γιαυτό εγώ απέφευγα να μείνω έγκυος πριν κλείσει 2, γιατί την κόρη μου την κυνήγαγα όλη μέρα, όση ώρα ήτανε ξύπνια ήμουνα κυριολεκτικά απο πίσω της κατά πόδας. Όμως λίγο σου έμεινε υπομονή και θα είναι σαν διδυμάκια τα παιδάκια σου, αργότερα που θα παίζουνε πάρα πολυ θα αποζημιωθείς για την τωρινή κούραση.

feli μια χαρούλα η μπεμπούλα κορίτσαρος.

Η δικιά μου πάντως δεν κάνει ντόπλερ, αν ο δικός σας γιατρός κάνει οκ. Βέβαια όλα είναι σχετικά, αν βλέπει το μωρό και μεγαλώνει τόσο καλά, τότε μάλλον γιαυτό το θεωρεί περιττό.

Πάω να βάλω για ύπνο την μικρή μου μπας και κοιμηθούμε καμμιά ώρα αρχίτερα.

Διαφημίσεις

Annoula μην αγχώνεσαι! Κάνε πτι σου είπε ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά!!! Και όπως σου είχε και η foteini πλέον τα μωράκια μας είναι βιωσιμα. Να σε ρωτήσω γιατί πηγές γιατρό; Τι ένιωσες; Εγώ εδώ και μια ώρα έχω πάλι συσπάσεις, χωρις πόνο, αλλά φοβάμαι. Λέω να ξάπλωσω και να προσπαθήσω να κοιμηθώ από τώρα μήπως και ηρεμήσω.

Τα λέμε το πρωί κορίτσια! !!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

athinakos πρόσεχε να μην είναι ανα τακτά χρονικά διαστήματα, πχ 10 ή 15 λεπτά σχεδόν σταθερά και νομίζω για πάνω απο δίωρο. Πάντως και εγώ έχω αρκετές μέρες αρκετές συσπάσεις ειδικά το βράδυ. Και σήμερα έχω αρκετές, αλλά έχω 1 ώρα 4-5 συσπάσεις την επόμενη ώρα 1-2, δεν είναι σταθερές.

Ξεκουράσω και πιες κανένα μαγνήσιο παραπάνω.

Alexandroula ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ βράδυ τις έχω, ίσως να βγαίνει η κούραση της ημέρας; Δεν ξέρω. Πάντως δεν είναι σταθερές. Πριν φοβήθηκα γιατί έκανα περίπου 4 σε μια ώρα και ένιωθα και τράβηγμα πολύ χαμηλά κάθε φορά, αλλά τώρα σταμάτησαν. Πιστεύω ότι είναι αυτά τα braxton hicks και όχι τίποτα άλλο.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημερααα!!! Να ρωτησω κορίτσια οι συσπάσεις είναι πετρωματα στην κοιλιά ναι;;σε όλη την κοιλιά η' σε κάποια σημεία;;εγώ νιώθω αφιξιματα σε κάποια σημεία κυρίως το βράδυ!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα τέτοια γιατί έπινε μαγνήσιο χωρίς κανέναν λογο απο την αρχή της εγκυμοσύνης!!! Προσπαθώ να καταλάβω αν έχω σύσπαση η' είναι απλα ο ανδρακος μου ο μικρός που μαζεύεται κουβαρακι

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

mariazerta καλως ηρθες και με το καλο το μπεμπακι σου. Κι εγω εχω ενα συγκεκριμενο σημειο που τη νιωθω καποιες φορες πιο σφιχτη...και μου εξηγησε ο γιατρος οτι ειναι το ποδαρακι της που με πιεζει και οχι συσπαση...Μου ειπε οτι τη συσπαση τη νιωθεις σ ολη την κοιλια...

Annoula πως το καταλαβαινει ενας γιατρος οτι μωρο κατεβαινει ?Το βλεπει στον υπερηχο;;;Θα ξεκουραστεις και θα κανεις ο,τι σου ειπε ο γιατρος και ολα καλα θα πανε.

Athinakos κανε τα απαραιτητα ραντεβου σου και μετα ξεκουραση!!!

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...