Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Αχχχ να πω κ γω την αμαρτια μου περιμενω κ γω πως κ πως να γεννησω να απελευθερωθω να σταματησουν ολα , οι καουρες, οι ξαφνικες τασεις για λιποθυμια, το πνιξιμο που νιωθω που ειναι τα ποδια πανω κ οταν τεντωνεται υποφερω, ανυπομονω να ξενυχταω απο το κλαμα του οχι απο τις καουρες.. Εχω κ την μικρουλα μου με ξυπναει οποτε καταφερνω να κοιμηθω κ εχω βασανιστει.. Μετα ομως σκεφτομαι οτι πρεπει να μην σκεφτομαι ετσι κ να κανω υπομονη κ να παρακαλω να γεννηθει στην ωρα του οπως κ η αδερφουλα του! Εξαλλου ο προορισμος μας αυτος ειναι.. Αχ...

..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοιλιτσες!!!

Εμείς χθες είχαμε παρέα στο σπίτι για να γιορτάσουμε τα γενέθλια μου και η μπουμπού έδωσε σόου! !! Χτυπιοταν όλοι οι κοιλιά και οι φίλοι μας τρελάθηκαν:tongue: Το βράδυ βέβαια για πρώτη φορά με έπιασε μια αϋπνία. ..γαρίδα το μάτι! ! κοιμήθηκα 5-10. Ελπίζω σήμερα να μην έχω τα ίδια. Πήγα πάλι μια βόλτα την σκυλίτσα γιατί από αύριο λέει θα έχουμε χιόνια οπότε δεν μας βλέπω να κυκλοφορούμε.

kasf και εγω με τα κιλά έτσι ακριβώς, από τον 5ο ξεκίνησα να βάζω και νομίζω οτι τα βάζω και απότομα. Αλλά εντάξει θα τα χάσουμε μετά που θα τρέχουμε με τα μικρά! !

Annoula και εμένα μου είπαν ότι στην καλαθουνα χωράνε μέχρι 3 μηνών μάξιμουμ.

foteini.xara εγώ παίρνω σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο και φυλλικο.

Καλό απόγευμα κορίτσια!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

sofaki_8 ο μπέμπης σου μάλλον θα γίνει greek lover σαν το δικό μου :D... Κι εγώ ταλαιπωρούμαι από έντονες καούρες...πάλι καλά είναι αγοράκια οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα!

Athinakos κι εγώ χθες , ενώ ήμουν αρκετά κουρασμένη , κοιμήθηκα 4 με 8 .. ελπίζω να αναπληρώσω απόψε το βράδυ γιατί δεν με βλέπω να βγάζω τη βδομάδα..

Κι εγώ παίρνω φυλλικό-μαγνήσιο-σίδηρο και έπαιρνα μέχρι πρότινως και ασβέστιο αλλά το χω σταματήσει εδώ και 3 βδομάδες γιατί μάλλον αυτό ευθυνόταν για έντονους στομαχόπονους , επίσης αν υπάρχει κάποιο θέμα με την χολή το επιδεινώνει και λόγω του ότι δημιούργησε πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της αδερφής μου αποφάσισα να το αποφύγω όσο μπορώ.

Καλό υπόλοιπο Κυριακής και ξεκούρασης !!!

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Η δικια μου οταν γεμνηθηκε ειχε πολλα μαλλια, τριχες στο κουτελο, στα αυτακια κ μουστακακι κ τριχουλες στην πλατουλα.. Μερικες φυγαν αλλα μουστακακι κ χνουδακι εχουμε κ πλουσιο μπουκλε μαλλακι!! Ειμαι κ γω μελαχροινη κ τριχωτη.. Τωρα για τον ποδοσφαιριστη μου, ειμαι σιγουρη ετσι θα βγει πρωτα ο Θεός, μονο που θα εχει πουλακι!! Κοριτσια ασβεστιο ποτε δεν μου εδωσε, κατι παιζει πραγματικα. Σιδηρο μονο μου χε πει κ φυλλικο στις αρχες κ δεν τον ακουγα κ εφτασα σε χαλια σημειο πλεον. Τηλεφωνο δεν τον πηρα να τον ενημερωσω οτι εφτασε 30 ο αιματοκριτης κ πινω απο μονη μου ενα την ημερα φυλλικο κ σιδηρο μαζι. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη επινα πιστα κ παλι 31 ειχε φτασει μονο που εκει ειχα αποκτησει προβλημα δυσκοιλιοτητας που εξαιτιας αυτους απεκτησα κ μια αιμορραιδα που ακομα δεν εχει φυγει.. Για τα κιλα μην ανησυχειτε φευγουν οταν δεν ειναι πολλα.

Γεια σας κοριτσια! ! Χαιρομαι που ειστε καλα!! Κ εγω μια χαρα ειμαι αν εξαιρέσουμε το ισχιο που συνεχιζει να πονα κ με ταλαιπωρει πολυ κ στην δουλεια μου!!

εχει δυο μερες που ξεκινησα να πλενω τα μωρουδιακα, τωρα τακτοποιησα στην κουζινα μπιμπερο κ πιπιλες γιατι τα ειχα πεταμενα μεσα σε μια σακουλα στην ντουλαπα.. .γενικα μπορω να πω οτι προχωρανε καλα οι ετοιμασιες!! Ενα ακομη πλυντηριο κ μετα θα το ριξω στο σιδερο οταν παρω ρεπο!!

εγω μεχρι τωρα παιρνω μονο φυλλικο κ κατι πολυβιταμινες που εχουν λιγο απολα!

ουτε σιδηρο ουτε μαγνησιο ουτε ασβεστιο!! Κ ειμαι μια χαρα δοξα το θεο αλλα προσεχω πολυ την διατροφη μου!!

ποσο σας ζηλευω που βγαινεται σε αδεια σιγα σιγα....εγω μεχρι 1 απριλιου πρεπει να δουλευω γ...μω την κυπριακη νομοθεσια μου!!

γιαυτο κ ξεκινησα αρον αρον τις ετοιμασιες!! Κοριτσια επειδη ειμαι λιγο ασχετη με το φορουμ που διαβασατε για την μαιρη λου?? Πειτε μου κ μενα τι ργινε γιατι γεννησε ποσο εβδομαδων ηταν η κοπελα!?

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ σήμερα έβαλα το πρώτο πλυντήριο της μικρής!!! Σαν μικρό παιδί έκανα οταν τα άπλωνα:D

foteini η mairy lou εχει γράψει θέμα με τίτλο "Χάνουμε το μωράκι μας". Γέννησε με καισαρική στις 28 εβδομάδες γιατι το μωράκι σταμάτησε να αναπτυσετε.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα σήμερα με φίλους απο τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9.30 το βράδυ, αλλά κουράστηκα πάρα πολύ και δεν το ξανακάνω. Έναν έναν την ημέρα πλέον, γιατί δεν έχω αντοχές. Είπαμε τελευταίο ΣΚ που θα το ρίξουμε έξω και πιο χαλαρά απο εδώ και πέρα.

Η κόρη μου πάλι το διασκέδασε απίστευτα. Ήτανε όλη μέρα με παιδάκια 1,5-2 χρονών, αλλά έχει αρχίσει να παίζει ομαδικά εκείνη και καταφέρανε να παίξουνε πάρα πολύ, παρόλο που ήτανε μικρά τα άλλα. Το ευχαριστιέμαι και εγώ που την βλέπω να παίζει με τόση όρεξη με τα παιδιά των κολλητών μας, γιατί καταρχήν κυρίως αυτά έχει για φίλους και 2ον θα θέλαμε να έχουνε καλές σχέσεις αφού τους βλέπουμε συχνά, και να τους αρέσει να παίζουν μαζί.

foteini.xara όντως είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν ο γιατρός σου δεν έχει το νου του τουλάχιστον για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα, αν και νομίζω οτι ξέχασε να μου δώσει ασβέστιο που στην προηγούμενη μου είχε δώσει στον 6ο μήνα, αλλά μικρό το κακό.

annoula οι ενοχλήσεις στο ηβικό οστό μπορεί να είναι γιατί ανοίγει. Μου το είπε ο φυσιοθεραπευτής, οτι τέλος 7ου με αρχές 8ου ανοίγει η λεκάνη και δημιουργείτε κενό. Δεν νομίζω οτι πρέπει να αγχωθείς, αλλά μπορείς να ρωτήσεις το γιατρό σου για σίγουρα.

Επίσης τα σελτεδάκια είναι αυτά που απο τη μια μεριά είναι βαμβακερά και απο την άλλη πλαστικά, για να τα βάζεις κάτω απο το μωρό, μην τυχών και κατουρηθεί το βράδυ ή την ώρα που το αλλάζεις. Είναι απορροφητικά απο πάνω και δεν περνάει η υγρασία απο κάτω. Τα πανάκια για γουλιές είναι κάτι μικρά πετσετάκια. Εγώ είχα πάρει κάτι πολύ μικρά 20χ20 εκ. περίπου απο το τζάμπο. Έχει όντως και το ΙΚΕΑ σε πιο μεγάλα.

Όσο για την καλαθούνα, η δικιά μου έτσι όπως απλωνότανε δεν θα χώραγε ούτε νεογέννητο. Φανταστείτε οτι 5 μηνών την έβγαλα απο το λίκνο, γιατί άπλωνε τα χεράκια της, την ώρα που κοιμότανε, και έπιανε τα κάγκελα και απο τις 2 πλευρές. Δεν είναι κανένα πρώτο μπόι γενικώς, στο μέσο όρο είναι, αλλά θέλει την άπλα της στον ύπνο. Δεν την χωράει ο τόπος.

Καλημέρα κοριτσάκια και κοιλίτσες.

Εχτές δεν πρόλαβα να σας διαβάσω όλες και να σχολιάσω γιατί μόλις κοιμήθηκε η κόρη μου σύρθηκα στο κρεβάτι και ξεράθηκα και εγώ. Το πρωί δεν μπορούσα να ξυπνήσω.

Κορίτσια εγώ την πρώτη μου εγκυμοσύνη την ευχαριστήθηκα, οκ προς το τέλος ανυπομονείς, αλλά δεν είχα ιδιαίτερο θέμα. Όμως ήμουνα ξεκούραστη, χαλαρή και χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα. Τώρα πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ και περιμένω πως και πως να γεννήσω.

sofaki 8 πότε έκανες την τελευταία γενική αίματος? Μήπως τώρα έχει ανέβει λιγάκι ο αιματοκρίτης? Όσο για τις αιμορροϊδες, γαστρεντερολόγος μου είπε οτι δεν ευθύνεται η δυσκοιλιότητα, αλλά το οτι η μήτρα πιέζει τις αρτηρίες και δεν γίνεται καλή αιμάτωση. Δηλαδή και δυσκοιλιότητα να μην είχες θα έβγαζες αιμορροϊδα.

Αχ αρχίσατε τα πλυσίματα ε? Καλά κάνατε, πρέπει και εγώ κάααποια στιγμή, αλλά είπαμε ξεκούραση. Θα τα κάνει η μαμά μου όταν την βολεύει.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!

Κορίτσια και εγώ έχω αρχίσει και ανυπομονώ να γεννήσω, να την γνωρίσω, να την φέρω σπίτι επιτέλους!!! Ενώ οι πρώτοι μήνες πέρασαν γρήγορα τώρα νιώθω ότι έχει σταματήσει ο χρόνος. Σε 2 εβδομάδες αποφάσισα να σταματήσω να πηγαίνω δουλειά. Κουράζομαι αρκετά πλέον, και τις περισσότερες συσπάσεις τις κάνω όταν είμαι εκει. Θα τελειώσω με τους ασθενείς που είναι στην μέση κάποιας θεραπείας τώρα και τέλος.

Wmb εσύ ξεκίνησες από σήμερα την άδεια σου τυχερούλα!!!!!

Φιλιά σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες και καλή εβδομάδα να έχουμε! Ξαναπιάνουν τα κρύα! Γκρρ... Annoulitsa99 καλώς μας ήρθες κι εσύ! Με το καλό και σένα το μπεπουλίνι σου! Τι γίνεται με τις Άννες σ΄αυτό το καφέ βρε κορίτσια; Ελπίζω να είναι όλες οι κοιλίτσες καλά και να περάσανε ένα όμορφο Σ/Κ. Εγώ ακόμα δεν έχω πλύνει τίποτα. Περιμένω να πάρω και κάποια σεντονάκια και πανάκια ακόμα. Έχω χρόνο θέλω να έλπίζω...εκτός απροόπτου, εννοείται, άλλες 7 εβδομάδες. Την Τετάρτη έχω γιατρό και θέλω να συζητήσω και κάποια πράγματα για τον τοκετό και να μου λύσει και κάποιες απορίες. Από συμπληρώματα παίρνω μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο, φυλλικό οξύ.Αthinakos, πράγματι ξεκίνησε επίσημα και η άδειά μου, αν και το τελευταίο διάστημα δε δούλευα γιατί η δουλειά μου αντενδείκνυται στην εγκυμοσύνη. Αυτά! Πάω να κάνω κανένα σίδερο γιατί έχουν μαζευτεί πάρα πολλά ρούχα και κουράζομαι εύκολα. Σας φιλώ και σας εύχομαι μια όμορφη μέρα!

athinakos ναι μάλλον πρέπει να αραιώσεις και εσύ τη δουλειά αν κουράζεσαι.

Εγώ έχω ένα πλυντήριο ασιδέρωτα, άπλωσα και 2ο τώρα να στεγνώνει, μέσα γιατί με αυτό τον καιρό δεν νομίζω ότι θα στεγνώσουν έξω και πρέπει να βάλω άλλο ένα το μεσημέρι. Όλα δικά μας ρούχα. Ποιος θα κάνει το σίδερο οεο!! Τα μωρουδιακά μπορούν να περιμένουν ακόμα.

Ελπίζω ότι θα κάτσουμε λίγο με τον άντρα μου να τακτοποιήσω κάποια πράγματα, γιατί μόνη μου δεν μπορώ τώρα, αλλά μέσα στη βδομάδα ο χρόνος είναι λίγος, το απόγευμα που γυρνάει θέλει να παίζει με την κόρη του και εκείνη βέβαια δεν τον αφήνει, λογικό, και μετά εγώ είμαι πάρα πολύ κουρασμένη για να κάνω το οτιδήποτε, οπότε περνάνε οι μέρες έτσι. Ελπίζω τώρα που αποφασίσαμε να χαλαρώσουμε τα ΣΚ να κάνουμε δουλειές γιατί δεν πάει άλλο, σε 1,5 μήνα πρέπει να είναι όλα έτοιμα, πόσα ΣΚ μείνανε μέχρι τότε!!

Σήμερα δεν πήγα στο γραφείο γιατί άργησε η μαμά μου να έρθει, αλλά έχω δουλίτσα να κάνω στον υπολογιστή και δεν έχω πολύ ώρα, οπότε ξεκινάω.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?? ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ (11,5 ΜΗΝΩΝ) ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ. ΕΙΜΑΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ....:roll::roll::roll::roll:

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

loisma

meloula

foteini.xara

kasf

mairy_lou

caterin@

Annoulitsa99

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ.. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!:tongue::tongue:

attachment.php?attachmentid=1602&d=1423040975

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

wmb1 ----> 30/03/2015, Φ.Τ. - 40

Vaso1980 ----> 02/04/2015

Simoni ----> 03/04/2015, Φ.Τ. - 33

MairiK ----> 03/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015, Φ.Τ. - 34

Annoula_ ----> 08/04/2015, Φ.Τ. - 26

Valsamoula ----> 08/04/2015, Φ.Τ. -39

Sofaki_8 ----> 08/04/2015, - 31

Feli ----> 09/04/2015 , Φ.Τ. - 28

Olympia_st ----> 12/04/2015 , Φ.Τ. - 30

Stella Va ----> 14/04/2015, Π.Κ.Τ. - 29

meloula ----> 14/04/2015

Gorgina_84 ----> 15/04/2015

Foteini85 ----> 15/04/2015, Φ.Τ. - 30

Mkcm ----> 16/04/2015

Caterin@ ----> 20/4/2015 , 25

Annoulitsa99 ----> 19/04/2015

Tonia89 ----> 23/04/2015 , Φ.Τ. - 26

Alexandroula ----> 23/04/2015, 33

Annat33 ----> 24/04/2015

foteini.xara ----> 24/04/2015

Georgia patra ----> 27/04/2015

kasf ----> 28/04/2015, Φ.Τ. - 28

mairy_lou ----> 28/04/2015

loisma ----> 29/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015, Π.Κ.Τ. - 40

Johanna ---->

καλησπερα!! ειμαι κ στην ομαδα με τις μανουλες μαιου αλλα εαν δεν εχετε προβλημα θα ηθελα να γνωριστουμε!! εχω πητ 1/05 οποτε υπαρχει μια πιθανοτητα απο τις 19/4 να γεννησω που θα μπω στην 38η βδμ!!! δεν εχω διαβασει πολλα για σας ελπιζω να καταφερω να σας μαθω σιγα σιγα,εχω μια κορουλα 3 χρονων κ τωρα περιμενω ενα ανδρακι στρουμπουλο!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...