Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες.

Annoulitsa καλώς ήρθες στην παρέα μας.Με το καλό να έρθει η μπεμπούλα σας.

Μην ανησυχείς για το βάρος και εμάς προχτές 29 εβδομάδων ήτανε 1100 και του φάνηκε περίεργο του γιατρού, γιατί έκανα τον υπέρηχο στο μαιευτήριο ενώ η γιατρός μου ξέρει οτι γενικώς είναι μικρό το μωράκι. Και η πρώτη μου κόρη έτσι μικρούλα ήτανε, γεννήθηκε 2740 στις 39+2 εβδομάδες, αλλά μεγάλωσε απίστευτα γρήγορα. Στους 2 μήνες ήτανε 5500 κιλά που ακόμα και αυτά που γεννιούνται 3,5 κιλά δύσκολα φτάνουνε τα 5,5 κιλά στους 2 μήνες, οπότε δεν συνδέεται η ενδομήτρια ζωή με την μετά. Όσο για το ύψος μια χαρά είσαι 1,60 γιατί είσαι κοντή, και εγώ τόσο είμαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η κόρη μου το βράδυ δεν ήθελε να κάνει τσίσα, δεν ξέρω τι την έπιασε, και την είχα άγχος. Μουρμούραγε στον ύπνο της και φώναζε. Την σήκωσα στις 3, την πήγε στο μπάνιο ο μπαμπάς της, έλεγε δεν μπορώ, ξανακοιμήθηκε, στις 5,30, πάλι γκρίνιαζε, πήγα την σήκωσα την πήγα στο μπάνιο, μου έλεγε δεν θέλω, εν τέλη κάθησα δίπλα της να της πω μια ιστορία να χαλαρώσει και την κατάφερα να κάνει για να ηρεμήσω και εγώ. Με όλα αυτά είχε πάει 6, που να κοιμηθώ και εγώ. Ήπια ένα ποτήρι γάλα, είδα λίγο τηλεόραση και κοιμήθηκα μετά τις 6.30. Ευτυχώς ξυπνήσαμε κοντά 9.30, οπότε ξεκουράστηκα αρκετά.

Σήμερα θα πάμε στην πεθερά μου για φαγητό, πήγε ο άντρας μου για μια δουλειά και πρέπει όταν γυρίσει να είμαστε έτοιμοι να φύγουμε.

Γεια σας κοριτσια μου! Ελπιζω να ειστε ολες καλα. Εμεις βρηκαμε επιτελους σπιτι και ετοιμαζομαστε για μετακομιση. Οπως αντιλαμβανεστε θα εχει λιγο τρεξιμο ο μηνας για μενα αλλα τουλαχιστον θα τακτοποιηθουμε και θα περιμενουμε το μωρο μας στο δικο του σπιτι! Ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα και λιγο πελαγωμενη γιατι δεν ξερω απο που να πρωτοξεκινησω. Αυτα τα νεα μας, εμεις για γιατρο αργουμε ακομα γιατι μου ειπε θα με δει μετα το ντοπλερ που ειναι για τις 26. Να περασετε ενα ομορφο ΣΚ!φιλια!

P80ap2.png

Καλησπέρα κορίτσια !!! Εγώ τώρα γύρισα απ τα λητώ όπου πήρα πολλά μικρά πραγματάκια για τον μπέμπη μου ! Φορμάκια , εσωρουχάκια , σκουφακια , πάνες αγκαλιάς , σεντονάκια και άλλα πολλά !! Είναι πολύ ωραίο τελικά να ψωνίζεις , σε γεμίζει χαρά γιατί σκέφτεσαι πως θα είναι όταν θα τα χρησιμοποιείς !! Athinakos πάλι καλά έκανες νωρίς την παραγγελιά και έτσι είσαι σίγουρη πως θα έρθουν πριν έρθει το μωράκι σου ! Εγώ σκέφτομαι για καρότσι να παραγγείλω από 1 site από Αγγλιά γιατί μου βγαίνει πολύ πιο οικονομικά . Ρώτησα κι εδώ αν μπορούν να μου κάνουν ίδια τιμή αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση . Ο χρόνος αποστολής απ ότι γράφει είναι 1-2 εβδομάδες αλλά κι εγώ επειδή δεν το πολυεμπιστεύομαι λέω να κάνω την παραγγελία μέχρι 15/2 για να έχω γεμάτους 2 μήνες μπροστά μου ! Caterin@ συγχαρητήρια για το σπίτι . Τώρα από Μάρτιο θα ξεκινήσω κι εγώ να κοιτάζω , αλλά αποφασίσαμε να μετακομίσουμε 4-5 μηνές μετά την γέννηση του μικρού μας , γιατί ούτως ή άλλως θα τον έχουμε μαζί μας στο δωμάτιο σε port bebe μέχρι τότε..Θα ήθελα κι εγώ να βρω εύκολα το ιδανικό σπίτι ...

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Καλησπέρα!!

Caterin με το καλό να μπειτε στο καινούργιο σπίτι και να το γεμίσετε με παιδικά γέλια!!!!

Kasf με γεια ολα τα πράγματα του μπέμπη!! Και εγώ αρχικά από Αγγλία θα αγόραζα το καρότσι αλλά τελικά μου κάνανε και εδώ καλή τιμή και κατι δώρα για ναψτους προτιμήσω.

Τελικά μέχρι το άλλο Σάββατο θα έχουμε όλα μας τα πράγματα. Πήγα και jumbo, χαμός γινότανε, ξανα έζησα τις στιγμές απο το ikea. Όσο περιμενε ο αντρας μου στο ταμείο εγώ βγήκα και έκατσα σε ενα παγκάκι. Έχει πολλά πράγματα για μωρά αλλα βρε κορίτσια από ποιότητα δεν ξέρω....Εμείς για δοκιμή αγοράσαμε μικρα πετσετακια (αυτα για τις γουλιες) και βλέπουμε. Οσες έχετε εμπειρία ποια η γνώμη σας;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Σήμερα ηταν τελεια μέρα, σχεδόν ανοιξιάτικη, περπατησαμε πολύ στην παραλία και το καταχαρηκα! Βλέπαμε συνεχώς μωρά και καροτσια και προσπαθούσα να μας φανταστώ κ μας έτσι σε λίγους μήνες... :-D

Athinakos και γω ακριβως αυτά τα πετσετακια θέλω να πάρω απο τα jumbo, θα πρεπει άλλωστε να έχουμε άφθονα απο αυτά τα οποία θα είναι σχεδόν "μιας χρήσης" επομενως ας μην είναι καο καλύτερης ποιότητας! Κατά τα λοιπά δε νομιζω προς το παρόν να παρουμε κάτι άλλο απο κει, έχω διαβάσει διφορούμενες απόψεις για την ποιότητά τους επομένως ειδικά τον πρώτο καιρό ας μη κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα.

Κατερίνα καλοριζικο το σπίτι! Οικονομία δυνάμεων στη μετακόμιση, ελπίζω να έχετε ανθρώπους για βοήθεια!

Kasf με γεια τα πραματακια! Πάντα το shopping therapy είναι αναζωογονητικο, αλλά ειδικα τα μωρουδιακα είναι το κάτι άλλο!

Και καλώς ήρθες annoulitsa! (Πολλές αννουλες τελικά στην παρέα!)

Καλό υπολοιπο εκ θα έχουμε!

Ps δε βγάζω απ το μυαλό μου την mairy lou μωρέ, ελπίζω όλα να πήγαν καλα...

TJhAp3.png

caterin με το καλό να μετακομίσετε και να το ευχαριστηθείτε το καινούργιο σας σπιτάκι με το μωράκι σας.

kasf καλορίζικα τα πραγματάκια του μωρού. στο port bebe δεν χωράει πάνω απο 2-3ων μηνών το μωρό, στο λέω για να το έχεις υπόψη σου. Αν έχεις λίκνο χωράει μέχρι 5-6 μηνών.

athinakos εγώ απο τζάμπο είχα πάρει πετσετάκια μικρά γουλιάς και λίγο πιο μεγάλα που τα χρησιμοποιούσα για τον πωπό και σελτεδάκια. Σκέψου οτι τα γουλιάς δεν της τα έβαζα στην μούρη ούτε πάνω μου, γιατί έτσι και αλλιώς δεν καθότανε σε ένα σημείο για να ακουμπάει επάνω, ούτε νεογέννητο, αλλά τα είχα δίπλα μου για να σκουπίζω ότι βγάζει, χαχα. Γενικώς απο πανάκια χρειάζεσαι αρκετά. Τα σελτεδάκια πάλι τα βάζεις κάτω απο το σεντόνι, οπότε πάλι δεν ακουμπάνε στο μωρό.

Γενικώς δεν εμπιστεύομαι την ποιότητά τους, στα χρώματα κλπ, αλλά κατά καιρούς της έχω πάρει 2-3 ρουχαλάκια που μου άρεσαν, αλλά όχι για νεογέννητο. Άσε που χαλάνε πολύ γρήγορα με τα πλυσίματα. 1 σεζόν βαριά και πέταμα, ενώ όλα τα άλλα ρουχαλάκια που έχω είναι σαν καινούργια και τα έχω και για το 2ο.

Αυτά απο εμένα πάω να βάλω την κόρη μου για ύπνο για να πάω και εγώ να ξαπλώσω γιατί είμαι κουρασμένη. καλό σας βράδυ.

Καλησπέρα στις εγκυουλες και μανουλες! Εχω καιρο να σας γραψω, αλλα σας παρακολουθω. Οσες παντρευτηκαν προσφατα να ζησετε κ με το καλο να παρετε αγκαλιτσα τα μωρακια σας!! Για την mairy lou ευχομαι κ παρακαλω να της πανε ολα καλα!!! Για το πινακακι ειμαι 31 1/2 κ εχω πητ 8/4. Εχω κ μια κορουλα 2 χρονων. Αν εξεραισουμε τις πολλες καουρες κ αυπνιες που με βασανιζουν κ τον αιματοκριτξ που εφτασε στο 30 ειμαστε πολυ καλα!!! Ο μπεμπης μου στις 29 εβδομαδες ηταν 1486 γρ απο κιλα εχω παρει 6 . Στις 19/2 εχουμε το doppler στο αττικον νοσοκομειο. Αυτα τα νεα μου.

Πίστευα πως θα χωρούσε μέχρι τότε στο port bebe , οπότε μάλλον θα πρέπει να το επισπεύσουμε και το ζήτημα της μετακόμισης γιατί δεν έχουμε παιδικό δωμάτιο και με τόσο πράγματα που έχουμε δεν χωράει επ' ουδενί κούνια κλπ... :roll: ...Ευχαριστώ για τις πληροφορίες !

sofaki_8 να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου !Κι εγώ 6 κιλά έχω πάρει ως τώρα και είμαι στις 29 εβδομάδες,αλλά επειδή έχω θεματάκια με την μέση μου , αν και πάλι καλά μέχρι στιγμής δεν έχω ταλαιπωρηθεί , δεν πρέπει να πάρω πολλά ακόμη . Ελπίζω να μην ξεπεράσω τα 9 με 10 γιατί σίγουρα τότε θα έχω πρόβλημα..Το άσχημο είναι πως τους πρώτους 4 μήνες δεν είχα πάρει ούτε 1 κιλό και μετά στον 5ο και στο 6ο μήνα πήρα 3 και 2,5 κιλά αντίστοιχα , τα πήρα αρκέτα απότομα και φοβάμαι μην συνεχιστεί , αν και στον 7ο πάλι καλά το μετρίασα λίγο και έχω πάρει κάτι πάνω από μισό κιλό μέχρι τώρα.

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες.

Καλώς ήρθες Σοφάκι και πάλι. Μια χαρούλα όλα και ο μπέμπης σου μια χαρά σε βάρος μπράβο. Θα περιμένουμε νέα σου απο το ντόπλερ.

kasf δεν χωράνε σε καλαθούνες κλπ μετά τους 2,5 μήνες χοντρικά, οκ εξαρτάται και απο το μωρό, αλλά σίγουρα όχι μέχρι τους 5, γιαυτό στο είπα. Μπορείς να κοιτάξεις όμως να πάρεις λίκνο, που χωράει σίγουρα μέχρι 5 μηνών, αν δεν θέλεις να μετακομήσετε νωρίτερα, γιατί φαντάζομαι οτι με νεογέννητο θα είναι πιο δύσκολο να μετακομίσεις. Τα λίκνα είναι πιο φτηνά απο τις κούνιες.

Θα μπορούσες να πάρεις και παρκοκρέβατο που είναι πιο οικονομικό, είναι λίιιγο πιο μεγάλο απο το λίκνο, αλλά σίγουρα αρκετά πιο μικρό απο την κούνια και χωράει μέχρι 2,5 χρονών άνετα. ψάξε το λίγο και μπορεί να βρεις κάποια λύση, πάρε μέτρο και μέτρα το δωμάτιο.

Με πέθανε η μέση μου το πρωί που σηκώθηκα, ευτυχώς τώρα έχει αρχίσει να ηρεμεί. Αν μείνω το βράδυ πολύ ώρα στην ίδια στάση με πονάνε τα πόδια μου, όχι κράμπα, οι μύες. Πχ σήμερα κοιμήθηκα 3 ώρες στο ίδιο πλάι και με πόναγε το δεξί μου πόδι. Μετά δεν μπορούσα να βολευτώ για να ξανακοιμηθώ. Συνήθως όταν το παθαίνω αυτό γυρνάω λίγο ανάσκελα και βάζω το πόδι σε μαξιλάρι και περνάει, αλλά τώρα το παλεύω ακόμα περισσότερο να μην κοιμάμαι ανάσκελα μήπως δεν αιματώνεται καλά το μωρό, και με ζορίζει λίγο γενικώς.

Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε να πάμε βολτούλα τώρα πριν χαλάσει ο καιρός, γιατί μετά άντε να δούμε πότε θα ξαναφτιάξει.

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφες!

να ζησετε οσες παντρευτηκατε! παντα χαμογελα κ βιον ανθοσπαρτο!))))

κοριτσια για γουλιτσες βρηκα στα ικεα πολυ ωραια πανακια 100% βαμβακι κ 30χ30. αρκετα μεγαλα, 10 τμχ 3.99 euro. καλυτερης ποιοτητας απο τα τζαμπο, γιατι τα εχω παρει κ εκεινα κ μπορω να συγκρινω.

Ολες σας εχετε συσπασεις, διαβαζω. Εγω δν εχω ή δν εχω καταλαβει οτι ειναι αυτο... τι ναπω.. την πεμπτη εχω ραντεβου στο γιατρο μου και θα τον ρωτησω.

απο συμπληρωματα τι αλλο παιρνετε εκτος απο μαγνησιο κ σιδερο? ασβεστιο σας εδωσε ο γιατρος? εμενα οχι ακομα... δν ξερω... δν του εχω κ πολυ εμπιστοσυνη γιατι αν δν του πω εγω για καποια εξεταση το ξεχνα κ περναει ο καιρος... ετσι εγινε με τιν α' επιπεδου που δν ηξερα ποτε γινεται και ειχα αφεθει στα χερια του (δν ηξερα οτι ειναι τετοιος) κ μετα ετρεχα να κλεισω ραντεβου. εδω στο διδυμοτειχο ομως που ειμαι, ειναι ο μονος που ειναι καααπωωςς σχετικα καλος. δν υπαρχουν επιλογες ((( τωρα οποτε εχω ραντεβου μαζι του, πρωτα διαβαζω στο ιντερνετ τι εξετασεις περιπου γινονται την εβδομαδα που διανυω κ μετα του λεω, μηπως πρεπει να κανουμε αυτο?

αξιολύπητο?

Καλημέρα σας και να έχετε μια ομορφη Κυριακη!! Δυστυχως ειχα δυσκολη νυχτα απο θεμα καουρων.. Αν κ δεν ειμαι πρωτάρα τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναζησει, να νιωθω μονιμως την νυχτα οτι καιγομαι στο λαιμο!! Ααα ουτε κ τοσες κλωτσιες εχω φαει συνεχομενες κ παντου!! Ελεγα οτι το κοριτσακι μου θα βγαιζε πολυ μαλλιαρο κ ζωηρο που οντως ετσι ειναι, αλλα αν ισχυει αυτο ο μπεμπης μου θα μου βγει θηριο κ με ραστα χαχαχα. Αλλοι δυο μηνες μειναν.. Απο κιλα ουτε κ γω ειχα παρρι στο πρωτο τριμηνο οταμ αρχισα να τρωω αρχισα κ να παιρνω αλλα σκεφτομαι οτι τα μισα ειναι του μπεμπη συν τα υγρα. Εγω ευτυχώς δεν εχω θεμα με την μεση μου κ ελπιζω να γεννησω φυσιολογικα κ παλι κ χωρις επισκληριδιο. Την Τετάρτη θα μπω στην 32η εβδομάδα, στην 29η ηταν με το κεφαλι κατω τον πωπο δεξια και τα ποδαρακια αριστερα. Καλως σας ξαναβρηκα!!!!

Καλημερα κοιλιτσες και καλη κυριακη!!

Σοφακι καλως ηρθες παλι στη παρεα μας εχουμε και ιδια πητ. Τι κανετε??πως περασατε χθες?εμεις πηγαμε για ψαρακι με κατι φιλους και κοριτσια απο τα 4 ζευγαρια που ειμασταν και τα 4 παντρεμενα τα 3 περιμενουμε παιδακι μεσα στο 2015 απιστευτο!!!εμεις ειμαστε καλα αν και τις τελευταιες μερες εχω εντονες ενοχλησεις στο ηβικο οστο οι συσπασεις περιοριστικαν...λετε να παρω τον doc ενα τηλ??το εχει καμια αλλη??mairy lou κοπελα μου θα εχεις γεννησει τωρα μακαρι να σου πανε ολα καλα..αυτο που θα σου πω μο ο ειναι πως οικογενειακη μας φιλη το δευτερο παιδακι της το γεννησε στον 6 μηνα 800γρ πριν απο 15 χρονια περιττο να σου πω τωρα οτι ειναι ενας κουκλος που τρεχουν οι κοπελες απο πισω του και αριστος μαθητης ...δεν υπηρχε κανενα προβλημα και τα καταφερε μια χαρα ετσι θα τα καταφερει και το μωρακι σου!!!ευχομαι να πανε ολα καλα!!!εγω χθες επλυνα και τα ρουχαλακια του και τωρα εμεινε μονο σιδερο και τελος!!!αννουλιτσα καλως ηρθες στη παρεα μας και με το καλο το μωρακι σου...αφου ο γιατρος σου λεει ολα καλα τοτε ολα ειναι μια χαρα για την αναπτυξη της!εγω οπως σας ειπα για διπλα απο το κρεβατι πηρα καλαθουνα για να μην εχω την κουνια και κοριτσια μου ειπαν οτι μεχρι 4 μηνων χωραει λετε να ειπαν βλακειες???:evil:η καλαθουνα βεβαια μου φαινεται μεγαλη...αλεξανδρουλα το σελτεδακια τι ειναι γιατι δεν καταλαβα??οσο για τα πανακια ειναι συγκεκριμενα αυτα που λετε για γουλιτσες γτι τετοια δεν εχω παρει και θελω να παρω!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες.

Annoulitsa καλώς ήρθες στην παρέα μας.Με το καλό να έρθει η μπεμπούλα σας.

Μην ανησυχείς για το βάρος και εμάς προχτές 29 εβδομάδων ήτανε 1100 και του φάνηκε περίεργο του γιατρού, γιατί έκανα τον υπέρηχο στο μαιευτήριο ενώ η γιατρός μου ξέρει οτι γενικώς είναι μικρό το μωράκι. Και η πρώτη μου κόρη έτσι μικρούλα ήτανε, γεννήθηκε 2740 στις 39+2 εβδομάδες, αλλά μεγάλωσε απίστευτα γρήγορα. Στους 2 μήνες ήτανε 5500 κιλά που ακόμα και αυτά που γεννιούνται 3,5 κιλά δύσκολα φτάνουνε τα 5,5 κιλά στους 2 μήνες, οπότε δεν συνδέεται η ενδομήτρια ζωή με την μετά. Όσο για το ύψος μια χαρά είσαι 1,60 γιατί είσαι κοντή, και εγώ τόσο είμαι.

δεν ξέρω πως το βλέπει ο καθένας για μένα ειμαι κοντή αλλα πίστεψε με δεν με απασχολεί καθόλου...μιας και τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια ;) και για τα κιλάκια ελπίζω ότι θα τα βάλουμε μετά οπως λες!!

κορίτσια καλημέρα...σχετικά με τις συσπάσεις,και εμενα μου συμβαίνει και θα έλεγα οτι πονάω αρκετά εκείνη την στιγμή που γίνεται...θα ήθελα επίσης να σας πω οτι η μικρή μου θα ειναι μαλλον πολυ ζωηρή ολη μερα δεν σταματάει να κλωτσάει να τεντώνεται εχω πάθει πλακα ..μιας και θα έπρεπε οσο μεγαλώνει οι κινήσεις να ειναι περιορισμένες..οχι βέβαια πως με πειράζει ίσα ίσα τρελένομαι (χαζομαμα) αλλα μου φένεται περιέργο τόσο πολύ...υποφέρω απο καούρες αυτές τις μέρες μιλάμε χάλια κορίτσια σε σημείο να φοβάμαι να φάω...τι να πώ ωραία η εγκυμοσυνη δεν λεω αλλα περιμένω πως και πως να γεννήσωω..!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...