Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Και εγώ χθες βράδυ κοιμήθηκα σχεδόν μονοκόματα...ξύπνησα μόνο μια φορά για τουαλέτα και μετά κοιμήθηκα πάλι μέχρι το ξυπνητήρι... Είχα μια χαρά, δεν μπορέιτε να φανταστέιτε...Μεχρι που μίλησα με τον αντρούλη μου, ο οποίος όταν του είπα τι ωραίο ύπνο έκανα μου είπε για το ροχαλητό :roll::roll: που έριξα και ότι δεν τον άφησα να κοιμηθεί μέχρι που σηκώθηκα για πιπι μου... Ελπίζω μόνο να μην ξύπνησα από το ροχαλητό μου χαχαχα

Alexandroula αφού είναι καλά μην ανησυχείς, ξεκουράσου όσο το δυνατόν περισσότερο και όλα θα πάνε καλά...

wmb τι χαρτιά σου είπαν ότι πρέπει να καταθέσεις στο ΙΚΑ, εκτός από τη βεβαίωση εργοδότη και τη βεβαίωση του γιατρού? Επίσης στη βεβαίωση εργοδότη υπέγραψες και εσύ κάπου?

CMyUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φαίνεται οτι η χθεσινή βραδιά ήταν καλή για τις περισσότερες, μακάρι να κοιμηθούμε τόσο καλά και απόψε!

alexandroula σίγουρα υπάρχει και κάποια απόκλιση στα κιλά οπότε μην ανησυχείς καθόλου! Και εμάς απο τις 25 εβδομάδες που ήταν και πιο λίγα τα κιλά που είναι τώρα η δικιά σου ηταν με το κεφάλι κάτω και ακομα είναι. Και ο γιατρος μου είπε οτι ναι υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει θέση αλλά πολύ μικρή. Βολεύονται περισσότερο με το κεφάλι κάνω γιατί ειναι πιο μεγάλη εκεί η μήτρα.

wmb βγαίνεις σε άδεια!!!! Τέλεια!! Και εγώ πρέπει να κοιταξω να δω ποτέ θα σταματήσω...λογικά από 1/3, αρκεί να εδώ τακτοποίηση όλους τους ασθενείς μέχρι τότε. Και ενώ τους έχω ενημέρωση εδώ και καιρό όλη περιμένουν τελευταία στιγμή:twisted:

Επίσης διάβασα οτι η Mairy_Lou θα γεννήσει αύριο. Το πρώτο μωράκι τις παρέας. ..ας ευχηθούμε τα καλύτερα για μαμά και γιο!

Καλό βράδυ σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες !!!

Να ζήσετε annoula_ !!! πάντα ευτυχισμένες στιγμές !! Caterin@ και σε σένα το ίδιο ! Βίο ανθόσπαρτο με όμορφες οικογένειες και ευτυχία !!

Athinakos χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου !! Χιλιόχρονη !!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Και εσύ με το καλό!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Πριν 10 λεπτά κοιμήθηκε η κόρη μου. Έλεος. Απο εκεί που δεν μπορούσε να αντέξει μετά τις 9.30 το πήγε 10 μετά 10.30 και τώρα έχει φτάσει 11+. Και υπο φυσιολογικές συνθήκες δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά τώρα είμαι μονίμως κουρασμένη. Εντομεταξή εγώ λέω λέω συνέχεια να πηγαίνουνε νωρίτερα για παιχνίδι, γιατί παίζουνε πριν τον ύπνο στο κρεβάτι της, αλλά ο άντρας μου όλο και το καθυστερεί. Μέχρι που εχτές άρχισα να φωνάζω, αλλά για να αλλάξει μια συνήθεια που είναι τώρα πάνω απο 1 μήνα, χρειάζεται άλλο τόσο.

Ολυμπία το ροχαλητό είναι φυσιολογικό δεν σημαίνει οτι θα το έχεις και μετά. Όπως πολλές έγκυες έχουνε μπούκωμα το βράδυ που ξαπλώνουν.

Ας πάει καλά και το μωράκι του κοριτσιού μας. Να βγει γερό και δυνατό!

Πάω να ξαπλώσω γρήγορα. Καλό σας βράδυ.

Κοριτσια καλησπερα,

Εγω ειμαι μαμα Απριλιου (τελικα γιατι ειχα πητ 3/5) του 2014 :).σας διαβασα λιγο και ειμαι πολυ συγκιννημενη γιατι μου θυμισατε την δικη μου εγκυμοσυνη που ηταν η πιο ωραια περιοδος.ο λογος που σας στελνω μυνημα ειναι γιατι εκτος να σας ευχηθω να πανε ολα καλα και αγκαλιασετε τα μωρακια υγιη,ειναι πως οποια μαμα θελει να θηλασει και οποια δεν θελει αξιζει να μπει στην ομαδα https://www.facebook.com/groups/Attiki.Thilasmos/ δινουν εθελοντικα τα κοριτσια απαντησεις 24/7 σε οποια ερωτηση σας προβληματιζει στον θηλασμο.να προσφερετε το γαλατακι σας που ειναι οτι καλυτερο για τα μωρακια σας οσο περισσοτερο μπορεσετε :)

Σας φιλω,καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης ευχομαι:D

xps5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Συγνώμη που δεν γράφω συχνά αλλα ετοιμάζω τα πράγματα της μικρής και το δωματιο, εχω και την κορη μου που με απορροφά απο το μεσημέρι και μετα και δεν προλαβαίνω να σας γράψω. Εγώ αν καταλάβετε απο την ωρα, εχω αϋπνίες. Δεν βολεύομαι πουθενά, κοιμάμαι δίωρα σε ξεχωριστά σημεία του σπιτιού. Κρεβάτι, καναπέδες κλπ. Σημερα πήγαμε στον γιατρό 31w1d και η μικρη μου πάλι γύρισε εγκάρσια. Το βαρος της ηταν 1750 γρ, κάναμε και το Doppler και ειναι ολα τέλεια μου ειπε ο γιατρος. Είδαμε και τον τράχηλο και ειναι 6cm. Εγώ εχω ΠΗΤ 8 Απριλίου και του είπα οτι αν παω για καισαρικη προγραμματισμένη να γεννήσω την πρωταπριλιά που θα μπαίνω στις 39 εβδομάδες. Φιλία σε όλες σας. Τωρα θα ξαναπάω στις 24 του μηνα.

Μακάρι να πανε ολα καλά για την Mairy_lou και να ειναι κάρτα το μωράκι της.

anoula να ζήσετε ευτυχισμένοι και καλη λευτεριά να έχεις, ολα να πανε καλά.

alexandroula ξεκούραση κοριτσι μου και ολα θα πανε καλά. Καλά θα κανείς να σταματήσεις τις φυσικοθεραπείες για να μην ζορίζεσαι. Τωρα σε ποια εβδομαδα είσαι?

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα!!

Ελπίζω να ξεκουραστηκατε και να ειστε έτοιμες για το σ/κ!!! Εγώ άργησα να βολευτώ, αλλά κοιμήθηκα μια χαρά τελικά. Ξύπνησα πριν λίγο και παίρνω το πρωινο μου. Δουλειά έχω απο το μεσημέρι και μετά.

Valsamoula τι σούπερ τραχηλος είναι αυτός! !!! Δύο δικοί μου μαζι!!! Τέλεια!! Πάντως υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει το μωράκι μεχρι τις 34 εβδομάδες. ..απο τις 37 και μετά νομίζω οτι το θεωρουν απίθανο. Πρωταπριλιατικο μωράκι ε;;;; Θα παίρνεις τηλ τους δικούς σου και δεν θα σε πιστεύουν:tongue:

Anna84 να σου ζήσει το μωράκι σου! Να είναι πάντα γερό και τυχερό!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Το είδα και γω το μήνυμα της mairy lou, ελπίζω πραγματικά να πάνε όλα καλά, ας της στείλουμε όλες θετική ενέργεια... Όποτε με το καλο μπει ελπίζω να μας πει οτι το μικρακι της είναι γερο και προοδεύει!

Αννα84 να χαίρεσαι το μωρακι σου και σε ευχαριστούμε για τις ευχές για την πληροφόρηση!

TJhAp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες.

αννα84 να σου ζήσει το μωράκι σου.

valsamoula μην αγχώνεσαι ακόμα, όπως σου είπε και η athinakos και μέχρι τις 34 έχετε περιθώριο να γυρίσει. Η μεγάλη μου γύρισε 34+ μετά το ντόπλερ, που ήτανε με το κεφάλι πάνω, στις 36+ που ξαναπήγαμε στο γιατρό ήτανε με το κεφάλι κάτω και δεν ξαναάλλαξε. Και τώρα που είναι με το κεφάλι κάτω απο τώρα, έκλεισε χτες 29 εβδομάδες, είναι νωρίς ακόμα. Δεν ρώτησα την γιατρό, αλλά φαντάζομαι οτι αν και όσο περναέι ο καιρός πιο δύσκολα γυρίζει, υπάρχει περίπτωση.

Σήμερα ξύπνησα και ξαναείδα την κοιλιά μου φουσκωμένη απο την δεξιά πλευρά, πάλι μετακόμισε,χαχα.

Υπάρχουνε και διάφορες στάσεις (νομίζω μια είναι στα 4) που μπορείς να μένεις για λίγο κάθε μέρα, να κάνεις περισσότερο χώρο στο μωρό για να το βοηθήσεις να γυρίσει. Απο τα παλιά χρόνια βοηθούσαν οι μαμές να γυρίσουνε μωράκια για να γεννηθούν με μεγαλύτερη ασφάλεια, δεν είχανε και καισαρικές τότε.

Εγώ κορίτσια αν και κοιμήθηκα 6,5 ώρες καλά, μετά μια χτύπαγε το ρολόι, ο άντρας μου το ξενύχτησε χτες στην τηλεόραση και δεν έλεγε να σηκωθεί. Ξέχασε να βγάλει και τον συναγερμό και χτύπαγε το πρωί, ότι νάναι ήτανε απο το ξενύχτι. Όπως καταλάβατε μετα τις 7,30 κοιμήθηκα δυο 20λεπτα και ξύπνησα με πονοκέφαλο. Ευτυχώς τώρα ο πονοκέφαλος έφυγε, με τον καφέ. Τίποτα δεν θα μου χαλάσει την διάθεση, είδαμε το μωράκι μας εχτές.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κοριτσάκια μου! Πρωτα από όλα να ευχηθω και εγω στην mairy lou να πάνε όλα καλά.Αλεξανδρούλα όλα καλά με την μικρή σου.Και εγω την κορούλα μου μικρη την έκανα.2650 στις 38 και 2.Φαντάσου ότι η περίμετρος κεφαλής δεν ηταν καν με στις καμπύλες. Αλλά ο δικός μου ο γυναικολόγος στην πατρα δεν τον ενδιαφερει αν θα είναι μεγαλο μωρο αλλα να παιρνει το βαρος που πρεπει κάθε μηνα.Γιατί και εμενα στην κορη μου με ειχαν ανησυχησει λίγο.Κια εγω απόψε κοιμήθηκα συνεχόμενα.Ευτυχώς μια μερα που ευχαριστηθηκα υπνο.Εμένα βρε κορίτσια εχουν αρχισει και κατι εφιάλτες το βραδυ.Όλο ότι γενναω βλεπω από το αγχος μου να πάνε όλα καλά.Αννούλα να ζήσετε και με το καλό το μωράκι σου.Εγω έχω αρχίσει και κάνω κα΄ποια πετρωματα στην κοιλια πηγα χτες έκανα καρδιοτοκογραφημα αλλά μου ειπε δεν είναι συσπάσεις .Μάλλον από κουραση .Η αλήθεια είναι ότι εχω αρχίσει και κουράζομαι πολύ.Εχω και την μικρη που θελει τα δικα΄της και εγω δεν μπορω.Από ρουχαλάκια μου εχουν μεινει τα φανελάκια του να πάρω και σκουφακι -γαντάκια και τα αφρόλουτρα-πανες κρεμες.Και τα δικά μου νυχτικά πιζαμες.Και τέλος .Θελω να τα πλυνω αλλά δεν φτιάχνει και αυτός ο καιρός και θα τα βάλω στην βαλίτσα να είναι ΄'ετοιμα.Από δωμάτιο δεν κάνω τίποτα γιατι ούτως η άλλως θα τον έχω μαζί μου τους πρωτους μηνες.Ανυπομονω να ερθει η Τετλαρτη να πάω να τον δω.Φιλάκια σε όλες.

Διαφημίσεις

Και εγώ εγώ διαβάζει πτι υπάρχουν κάποιες στάσεις για να βοηθήσεις το μωρό να γυρίσει .π.χ στα τεσσερα, να κοιμάσαι στην αριστερή πλευρά και άλλα. valsamoula ρώτα κάποια μαία ή τον γιατρό σου.

Alexandroula ετσι πρέπει σήμερα μόνο θετική ενέργεια γιατί είναι Παρασκευή!!!!! Και εγώ ξύπνησα απο μια δυνατή συσπαση και τρόμαξα λίγο αλλά τώρα η μικρή χορεύει και με έχει ηρεμήσει λίγο. Επίσης επειδή σηκωθηκα απότομα απο το κρεβάτι νιώθω ενα πραγμα σαν κραμπα/τραβηγμα στην αριστερη πλευρα μου.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά! Εμείς είχαμε μεταμεσονύκτιο πάρτι με τη μπουμπού να χορεύει από τις 12.30 μέχρι τις 4 περίπου, οπότε όπως καταλαβαίνετε πάλι κοιμήθηκα πολύ αργά και πολύ λίγο. Νομίζω πως μου κάνει γυμνάσια από τώρα για να συνηθίσω στο ξενύχτι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη mairy lou και να υποδεχτεί το μπεμπάκι της. Athinakos συσπάσεις παθαίνω αρκετά συχνά στον ύπνο μου και ξυπνάω τρομαγμένη αν και πια αρχίζω να το ψιλοσυνηθίζω. Ο γιατρός μου είπε να μην κοιμάμαι ανάσκελα γιατί ενεργοποιείται η μήτρα και συσπάται πιο εύκολα. Εγώ ούτως ή άλλως δεν κοιμόμουν ποτέ ανάσκελα, δε με βολεύει! Olympia για την άδεια του εργοδότη δεν υπέγραψα κάπου. Τους πήγε ο άντρας μου το χαρτί του γιατρού με την πιθανή ημερομηνία τοκετού, έβγαλαν την ημερομηνία που ξεκινάει επίσημα η άδεια και με πήραν τηλ. να πάω να το πάρω. Βέβαια εμένα το χαρτί του γιατρού είναι από δημόσιο νοσοκομείο οπότε μου είπαν δε χρειάζεται να εμπλακεί γιατρός του ΙΚΑ. Θα πάρω τα δύο χαρτιά μαζί με φωτοτυπία του λογαριασμού τραπέζης που μπαίνει η μισθοδοσία μου και θα τα καταθέσω στο ΙΚΑ, εφοσον όμως έχει αρχίσει να τρέχει η άδεια. Στην περίπτωσή μου ξεκινάει τη Δευτέρα στις 9 Φεβρουαρίου, οπότε θα πάω στις 10. Αν θέλουν και κάτι άλλο θα σου πω.

Κοριτσια γεια σας...Μολις διαβασα για τη mairy_lou και ευχομαι στην κοπελα το καλυτερο για το μωρακι της και για την ιδια..Εχω γνωστη μου με παρομοια περιπτωση...Γολγοθας αλλα το αποτελεσμα την δικαιωσε.

Εσεις τι κανετε? Εγω ησυχα!Παρασκευουλα σημερα με βροχη!!Απο βδομαδα εχω ραντεβου να δω την μπεμπουλινα μου...Να δω ποτε θα ξεκινησουμε να φτιαχνουμε το δωματιο...Περα απο τις καουρες που εχω το βραδυ....νιωθω μπορω να πω πολυ καλα...ανυπομονω να περασουν οι μερες....να μπουμε στο μηνα μας....και να παρουμε τα νινακια αγκαλιτσα...

nkr7p2.png

καλημέρα κορίτσια μουυ...και εγώ μανούλα Απριλίου..ΠΗΤ έχω 19/04 και περιμένω πως και πως την μπέμπα μου...εμάς η μπέμπα μας ειναι λίγο μικρούλα για να καταλάβετε στις 29 εβδομάδες ήταν μονο 1κιλό! και εκτός απο αυτό μας είπανε οτι θα ειναι και κοντούλικο (αν και δεν πολυ δινω σημασία πλέον) δηλαδή εχουν απόκλισει οι μετρίσεις των άκρων 2 εβδομάδες...στην αρχή μας τρόμαξαν κορίτσια μας λέγανε για σύνδρομο ντάουν και διάφορα τετοια τρέχαμε πανικόβλητη να κάνουμε αμνιο δεν ήθελα κιόλας γιατί λέγανε διάφορα για αποβολες και κτλπ αλλα τελικά δοξα το θεό όλα καλα απλα μας λενε οτι μάλλον θα μοιάσει στην μαμά το κοριτσάκι μας μιάς και εγω ειμαι 1.60...και δεν με απασχολεί καθόλου μονο γερό να είναι το μωρό μου..βέβαια με ανησυχεί το βάρος της αλλά ο γιατρός δεν έδειξε να τον ανησυχεί...αυτά κορίτσια μου..χέρομαι πολύ που μπήκα στην παρεούλα σας...περιμένω σαν τρελή να περάσει ο καιρός να την πάρω αγκαλιά ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑ...λίγο έμεινε!!

Καλημέρα κορίτσια και όμορφες κοιλίτσες!!!

Annoulitsa καλώς ήρθες και εσύ!!! Με το καλό να δεχτείς την μπέμπα σου! Θα ταλαιπωρηθηκατε αρκετά με τις βλακειες που σας έλεγαν αλλα τώρα σημασία έχει που η μικρή ειναι υγιεστατη!!

Feli αντε σε λίγες μέρες θα ξαναδείς και εσυ την μικρή ζουζουνα σου!!!!!

Σήμερα λέω να πάω από jumbo καμιά βόλτα να δω μήπως βρω τίποτα. Και θα περάσω και απο το μαγαζι που πήραμε λίκνο, καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου να δω σε το φάση είναι και πότε εχουν σκοπό να μας τα φέρουν...εχουν περάσει 2 μήνες απο την παραγγελία:twisted:

Το απόγευμα θα περάσουν φίλοι από το σπίτι για τα γενέθλια μου αφού δεν καταφέραμε να βρεθούμε μέσα στην εβδομάδα.

Καλά να περάσετε όλες!!!!! Να έχουμε ένα όμορφο σ/κ....γιατί από βδομάδα λένε θα έχουμε πολλά χιόνια!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...