Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κορίτσια Καλησπέρα! Σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές!! Εύχομαι σε όλες με το καλό να δεχτούμε τα μωράκια μας τον Απρίλη! ! Εγώ τώρα γύρισα απο την δουλειά και η αλήθεια είναι ότι έχω τρομάξει γιατί για πρώτη φορά έκανα αρκετές συσπάσεις. Δεν πονάω οπότε ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, να πάρω παραπάνω μαγνήσιο και να ξεκουραστώ. Αν ξεκινήσουν πόνοι να τον πάρω.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια! πως τα πατε? εχω κ εγω μια σκυλιτσα, μαλτεζακι ενος χρονου και ανησυχω λιγακι για το πως θα συμβαδισει με το μωρο. μην το ξυπναει με το γαυγισμα κ μην τυχον κ πειραζουν οι τριχες. δν ξερω.... ο αντρας μου ειναι σιγουροσ οτι κανενα προβλημα δν υπαρχει. μας το ειπε κ ο γιατρος οταν τον ρωτησα εγω ομως ακομα δν ειμαι 100% ηρεμη. φανταζομαι οτι θα μου περασει οταν ερθει το αγορακι μας.

εγω κοριτσια, για αλλαξιερα πηρα μια συρταριερα απο ικεα και θα την προσαρμωσουμε αναλογα, βαζοντασ ακομα ενα ξυλο ωστε να γινει πιο φαρδυα. διοτι ανακαλυψα οτι ετσι κ βαφτιστει μια "συρταριερα" αλλαξιερα τοτε αυτοματως πολλαπλασιαζεται η τμη της.)))

Γεια σας κοριτσάκια.

athinakos φαντάζομαι θα είσαι ήδη καλύτερα. Επειδή με πιάνουν και εμένα μερικές μέρες αρκετές συσπάσεις και σε αυτή την εγκυμοσύνη είναι πιο συχνά απο ότι στην προηγούμενη, σε καταλαβαίνω. Εμένα με μαγνήσιο και ξεκούραση σταματούσανε, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Σε αυτή θέλουνε ακινησία (κάτι που δεν παίζει με την καμμία) ή 2-3 μέρες ξεκούραση. Αφού δεν έχω γεννήσει ακόμα οκ καλά είμαστε.

Caterin@ πρόσφατως και ο δικός σας γάμος. Να ζήσετε και με το καλό και το μπεμπάκι σας.

foteini.xara μην αγχώνεσαι για την τρίχα του σκύλου. Ίσως χρειαστεί συχνότερα σκούπισμα, αλλά δεν θα έχει πρόβλημα το μωράκι σας. Για το γαύγισμα δεν ξέρω τι να σου πω. Ο σκύλος που έχει ο αδερφός μου ευτυχώς γαυγίζει σπάνια. Το να γαυγίζει συνέχεια είναι λίγο πρόβλημα, αλλά φαντάζομαι το μωρό θα συνηθίσει.

Εγώ απο συσπάσεις είμαι πολύ καλύτερα σήμερα, αλλά επειδή κουράστηκα σήμερα είμαι σίγουρη οτι αύριο θα είμαι χειρότερα. Συνηθισμένη είμαι πλέον.

Αύριο έχουμε γιατρό και περιμένουμε πως και πως.

feli αν είναι σε ένα σημείο σκληρή η κοιλιά σου δεν είναι σύσπαση, είναι το μωρό. Στην σύσπαση πετρώνει όλη η κοιλιά και αν ξαπλώσεις εκείνη την ώρα ανάσκελα γίνεται μια μπάλα. Εγώ νιώθω και δυσφορία. Μπορεί εσύ να μην έχεις συσπάσεις, οπότε να μην νιώθεις κάτι τέτοιο. Πάντως θεωρώ οτι στην φάση που είμαστε τώρα, που είναι σχετικά μεγάλη η μήτρα το καταλαβαίνεις αν έχεις συσπάσεις.

Κοριτσακια μου καλησπερα τι κανετε??

Επισημως πλεον η κυρια του κυριου!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη....καταρχην να σας ευχαριστησω ολες σας για τις ευχες σας!!!ολα ηταν υπεροχα...και συγκινηθηκα κιολας μπορω να σας πω!!μετα πηγαμε και για φαγακι και εφαγα τοοοοοοσοοοοο πολυ που νομιζα οτι θα γενναγα!!!το τραγικο της υποθεσης ηθελα.και γλυκο μετα!!!!!

Αλεξανδρουλα καλε μην λες τετοια γιατι να γεννησεις απο τωρα...???συσπασεις εχω και.εγω απλα ξεκουρασου ξερω πως με τη κορη σου δεν θα ειναι τοσο ευκολο οσο ειμαι για τις αλλες μανουλες που δεν εχουν αλλο παιδακι αλλα προσπαθησε..athinakos ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!οτι ποθεις παντα με το χαμογελο και στα επομενα γενεθλια να σου τραγουδησει ο αντρουλης σου μαζι με την κορουλα σου!!!!φωτεινη χαρα δεν πιστευω οτι θα εχεις θεμα με το σκυλακι σου θα προσαρμοστει σιγουρα!!!καλυτερα κ για το μωρακι δου να μεγαλωσει με τοσο ομορφη παρεα!!!caterin να ζησετε και σεις για το γαμο σας προσφατος και ο δικος σας!!!να ειστε παντα τυχεροι και αγαπημενοι!!!!εγω κοριτσια απο μαγνησιο παιρνω 2 την ημερα αλλα μπορει και να ξεχασω κανενα!!!χθες ειχα αρκετες συσπασεις και ηταν αρκετες ζορικες γιατι με πετυχαν ολες οσο ημουν εξω στο κεντρο για ψωνια!!!αλεξανδρουλα με το καλο αυριο να δεις τη μπεμπα σου!!σας αφηνω τωρα παω να ξαπλωσω!!καλο βραδυ!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

alexandroula ναι ειμαι πολύ καλύτερα. Πήρα 3 αντί για 2 χάπια μαγνήσιο και έμειναν ξάπλα απο εκείνη την ώρα. Έκανα και ενα ζεστό μπάνιο και ήδη ξαπλώσω για ύπνο

Το μόνο κακό είναι ότι θα ερχόντουσαν φίλοι από το σπίτι για τα γενέθλια και τους το ακύρωσα. Το σ/κ εμάςμαστε καλά θα τους περιμένω να τους κεράσω.

feli όπως σου είπε η alexandroula, τις συσπάσεις τις νιώθεις σε όλη την κοιλιά.

foteini.xara για το γάβγισμα έχω διαβάσει οτι τα μωρά το έχουν ήδη συνηθίσει από τώρα που είναι στην κοιλιά μας και το ακούνε και ότι οταν γεννιούνται δεν τους ενοχλεί, σε αντίθεση με ενα μωρό που το ακούει για πρώτη φορά αργότερα. Για τις τρίχες τι να σου πω. ...εμάς δεν μαδάει καθόλου και ειναι σκυλί που ειναι ιδανικό και για αλλεργικους για αυτον τον λόγο. ότι σου πει ο παιδίατρος, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.

wmb ναι ίδια ΠΗΤ έχουμε!!! Μακάρι να ειμασταν και στο ίδιο μαιευτήριο!

Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα τι αγαπημένοιπισημως πλεον η κυρια του κυριου!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη....καταρχην να σας ευχαριστησω ολες σας για τις ευχες σας!!!ολα ηταν υπεροχα...και συγκινηθηκα κιολας μπορω να σας πω!!!

Να ζήσετε! !!! Πάντα ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και αγαπημένοι! !!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημερούδια κορίτσια!

annoula να ζήσετε ευτυχισμένοι και με το καλό να έρθει και το παιδάκι σας.

Εγώ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ παραπάνω και σήμερα το πρωί. Το βράδυ αν και κοιμόμουνα μια χαρά, με έπιασε κράμπα στην γάμπα στον ύπνο μου. Μιας και το συζητάγαμε είπε να με θυμηθεί και να φανταστείτε ακόμα νιώθω την γάμπα μου κάπως, σαν να περπάτησα πολύ εχτές. Μάλλον πρέπει να αυξήσω το μαγνήσιο πάλι. Ευτυχώς έχω ακόμα περιθώριο.

Σήμερα έχουμε γιατρό, το είπα στην κόρη μου χτες, αλλά δεν θα την πάρουμε πάλι γιατί την προηγούμενη φορά είχε βαρεθεί και δεν ήθελε να ξαναπάει. Μας είπε βέβαια οτι θέλει να έρθει, αλλά θα το διαπραγματευτούμε αργότερα, χαχα. ΟΚ αν θέλει πολύ θα την πάρουμε, ευτυχώς είμαστε 2ο ραντεβού και ελπίζω να μην κάνουμε πάνω απο μισή ώρα να μπούμε.

Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά.

Καλημέρα μανούλες και κοιλίτσες!!

Αχ το "ματιάσαμε" μάλλον Αλεξανδρούλα, ελπίζω με το επιπλέον μαγνήσιο να μη το πάθεις πάλι!

Να ζήσετε, φρεσκοπαντρεμένη και μικροπαντρεμένη Αννούλα! Να είστε μαζί και ευτυχισμένοι ως τα γεράματα και να κάνετε μια μεγάααααλη οικογένεια!

Κατερίνα την ίδια "ωραία" δουλειά με τα ταμεία έκανα την Τρίτη, ευτυχώς δεν συνάντησα ουρά γιατί οι περισσότεροι θα τρέξουν τέλος του μήνα ή θα περιμένουν παράταση (όπως έκανα και γω τα προηγούμενα χρόνια :tongue: ). Τέλεια λοιπόν, θα...αλληλοβοηθούμαστε και μετά τον τοκετό για τα επιδόματα από ταμεία κλπ, γιατί προχτές που ρώτησα δεν μπορώ να πω ότι έβγαλα και άκρη! :roll:

Φωτεινή-χαρά δε νομίζω να έχεις θέμα με το σκυλάκι, αντιθέτως από μια οικογενειακή φίλη που ξέρω, ο παιδίατρος εξ αρχής τους είπε ότι το σκυλάκι θα κάνει πολύ καλό στο ανοσοποιητικό του μωρού και στην αποφυγή αλλεργιών, αρκεί βέβαια (ιδιαίτερα το πρώτο διάστημα) να τηρούνται κανόνες υγιεινής. Όσο για το γάβγισμα μάλλον θα το συνηθίσει το μωράκι σου, μη σου πω θα το νανουρίζει κιόλας! :D

Στα δικά μας νέα, χτες έκανα την βυθοσκόπηση. Εντάξει, το δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να διασταλεί πολύ η κόρη με σταγόνες, κατά την εξέταση το φως είναι αρκετά έντονο και ενοχλητικό, και μετά για κανένα 2ωρο περίπου έβλεπα κάπως θολά και δεν μπορούσα να εστιάσω καθόλου κοντά. Το καλό όμως είναι ότι παρά τα όσα πίστευα τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά! Η οφθαλμίατρος είπε ότι ο βυθός μου είναι σε εξαιρετικά καλή κατάσταση, σα να έχω πολύ λιγότερη μυωπία, δε διαπιστώθηκαν αλλοιώσεις μόνο "διάσπαρτες θολώσεις υαλοειδούς", οι οποίες δε δημιουργούν κάποιο κίνδυνο. Επίσης μου είπε ότι εφόσον μου χορηγηθεί επισκληρίδιος δε θα υπάρξει κάποιος κίνδυνος, αλλά την τελευταία απόφαση εννοείται την έχει ο γυναικολόγος.

Αυτά από μας! Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα, φιλιά!

TJhAp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκά!!!! Καλά ε έλιωσα στον ύπνο! !! Κοιμήθηκα από τις 12-10.30!!!!!! Ω, ναιιιιιιιι!!!!!! Δεν ξυπνησα καθόλου! Πολύ το χάρηκα!

Alexandroula τις κράμπες τις μισώ! Πριν την εγκυμοσύνη ειχα συχνα στην γάμπα αλλά κυρίως το καλοκαίρι. Τώρα ειχα μόνο μια φορά και ενιωσα αυτό ακριβως που λες, να με πονάει η γάμπα και μέρες μετά. Λένε οτι βοηθάει πολύ και το νερό, που σίγουρα ήδη πίνεις πολύ. Με το καλό να δείτε την δεύτερη ζουζουνα σας σήμερα. θα περιμένουμε νέα!

Stella μια χαρά λοιπόν και τα μάτια. Απο την στιγμή που έδωσε το οκ ο οφθαλμιατρος λογικά και ο γυναικολόγος θα συμφωνήσει. Πρέπει και εγώ να το κανονίσω!

Anna που είσαι; Σε χάσαμε! Λογικά θα έχεις τρεξίματα με την μετακόμιση. Ελπίζω όλα καλά! !

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; ;;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Στέλλα τέλεια τα νέα σου απο τον οφθαλμίατρο, πολύ χάρηκα μπράβο. Βυθοσκόπηση δεν έχω κάνει ποτέ, δεν έχω και κάποιο θέμα με τα μάτια, αλλά απο ότι ξέρω και απο τη μαμά μου είναι πολύ ενοχλητικό και ακόμα περισσότερο το μετά που πρέπει να περιμένεις να φύγει το φάρμακο. Όμως την έκανες και ξεμπέρδεψες.

athinakos δυστυχώς δεν πίνω πολύ νερό, ποτέ δεν έπινα. Τώρα βέβαια πίνω παραπάνω απο πριν. Παρόλα αυτά σπάνια έχω πρόβλημα με κράμπες, καμμιά φορά το καλοκαίρι στη θάλασσα με πιάνει στον αυχένα κράμπα, αλλά 2-3 φορές το χρόνο. Στα πόδια με πιάνουν μόνο στην εγκυμοσύνη.

Η Αννα είχε γράψει σε άλλο τόπικ οτι μέχρι την τρίτη δεν θα είχε σίγουρα ίντερνετ λόγω της μετακόμισης. Αν καθυστερήσανε και λίγο ή την μετακόμιση ή το τηλέφωνο, λογικό είναι που δεν έχει μπει ακόμα. Φαντάζομαι ολα θα είναι καλά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα στις κοιλίτσες του καφέ μας! Αχ, κορίτσια κι εγώ κοιμήθηκα σήμερα. Από τις 2 μέχρι τις 10.30. Ήταν τέλεια. Έχω πολύ καιρό να το κάνω αυτό. Σηκώθηκα μόνο μία φορά για τουαλέτα και ξανακοιμήθηκα αμέσως. Πωπω...νιώθω άλλος άνθρωπος! annoula να ζήσετε και να είστε πάντα ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι και με το καλό και το μπεμπάκι σας! Stella Va μπράβο που πήγε καλά η βυθοσκόπηση. Δεν ξέρω τίποτα για το αντικείμενο γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα μάτια μου ούτε εγώ ούτε κάποιος από την οικογένειά μου. Αλλά φαντάζομαι ότι τώρα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα για τη γέννα! Κορίτσια για τις κράμπες εκτός από το μαγνήσιο και το πολύ νερό, πολύ καλό κάνουν και οι μπανάνες γιατί έχουν κάλιο. Εφόσον πάθετε κράμπα μετά χρειάζονται διατάσεις για να μη σας πονάει και τις επόμενες μέρες. Εγώ πήγα στη δουλειά και πήρα την επίσημη άδεια τοκετού από τον εργοδότη και τώρα πρέπει να πάω στο Ικα. Η επίσημη άδειά μου αρχίζει 9 φεβρουαρίου. Ελπίζω να ξεμπλέξω με το Ικα σύντομα και να μην τραβολογιέμαι πολύ. Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα!

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες !!!

Να ζήσετε annoula_ !!! πάντα ευτυχισμένες στιγμές !! Caterin@ και σε σένα το ίδιο ! Βίο ανθόσπαρτο με όμορφες οικογένειες και ευτυχία !!

Athinakos χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου !! Χιλιόχρονη !!

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Γεια σας κορίτσια. Πήγαμε στο ιατρείο της γιατρού και μας την έσκασε. Είχε γέννα και από λάθος συνεννόηση δεν με ειδοποιήσανε. Επειδή όμως με είχε πιάσει ανυπομονησία μου είπε αν θέλω να πάω από το μαιευτήριο και αποφασήσαμε να πάμε, μιας και είχε την κόρη μου η μαμά μου και είχαμε χρόνο.

Είδε την μικρούλα, κυριολεκτικά μικρούλα, αμνιακό φυσιολογικό, γενικώς όλα καλά, απλά την βρήκε μικρούλα 1.100, όσο υπολόγιζα περίπου, και ανησύχησε. Με ρώτησε πόσο γέννησα το πρώτο, του είπα μικρούλι και εγώ γεννήθηκα μικρή, οπότε οκ. Κεφαλάκι και μηριαίο είναι στο μέσο όρο, κοιλίτσα στο κάτω φυσιολογικό όριο.

Μου είπε ξεκούραση για να μην ζορίζεται ο πλακούντας μπας και πάρει λίγο παραπάνω, αν και αμφιβάλω γιατί δεν κάνω σχεδόν τίποτα, εκτός από το παιδί. Και στην μεγάλη μου δεν έκανα τίποτα, αισθανόμουνα ξεκούραστη αλλά πάλι το ίδιο βγήκε.

Μου έκανε και μινι ντόπλερ να δει τον πλακούντα μήπως και υπάρχει εκεί κάποιο πρόβλημα, αλλά τον βρήκε πολύ καλό, κανένα πρόβλημα.

Επίσης είπα στη γιατρό μου για τις συσπάσεις, οπότε μου μέτρησε και τράχηλο από κοιλιά όμως και τον βρήκε 33mm, άψογος και αυτός.

Επόμενο ραντεβού σε 3,5 εβδομάδες πάλι στη γιατρό και μετά θα πάμε για ντόπλερ. Έτσι και αλλιώς μου είπε ότι τον κοίταξε σήμερα τον πλακούντα, οπότε πλέον δεν βιαζόμαστε.

Οκ δεν ανησύχησα για το βάρος της μικρούλας, γιατί το περίμενα, απλά δεν πρέπει να γεννήσω νωρίτερα για να μην έχουμε θέμα βάρους.

Ακύρωσα και τις φυσικοθεραπείες γιατί να πω την αλήθεια φοβάμαι λιγάκι να της κάνω και αφού μου είπανε και ξεκούραση άστο καλύτερα. Σκέφτομαι μόνο μήπως κάνω λίγη γιόγκα πλέον, αλλά θα το δω την άλλη βδομάδα.

Όλα καλά Alexandroula!!!! Αφού ξέρεις ότι και η πρώτη ηταν μικρή και όλα τα είδε φυσιολογικά ο γιατρός, απλά να ξεκουραστείς για να μην έρθει πιο νωρίς η μικρή! Μια χαρά και ο τραχηλος σου οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!!! Στις 39 εβδομάδες θα φτάσεις όπως και στην πρωτη σου:D

Εγώ κορίτσια πεινάω πολύ πλέον!! Θέλω να τρώω συνέχεια και κάνω ενα κάρο πράγματα για να κρατηθώ. Πλένω τα δόντια από νωρίς, πίνω πάρα πολύ νερό, τρώω πολλά καρότα....αλλά τι να μου κάνουν αυτά:evil:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Αν φτάσω στις 39 καλά θα είμαι, αν και επειδή φαίνεται να είναι ελαφρώς πιο μικρή, δεν έχω πλήρη αντιστοίχηση στις εβδομάδες, δεν μου φτάνουν ούτε οι 39. Βέβαια την μεγάλη μου, μου την έβγαλε 100 γρ. παραπάνω η γιατρός στο υπέρηχο τη μέρα που γεννήθηκε, οπότε τώρα μπορεί να είναι πιο μέσα στις μετρήσεις και να γεννηθεί και ακριβώς το ίδιο.

Για την πείνα σου, αν και σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν πεινάω, σε καταλαβαίνω, γιατί στην προηγούμενη πείναγα συνέχεια.

Α να προσθέσω ότι είναι με το κεφάλι κάτω, αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να μείνει έτσι επειδή είναι μικρούλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...