Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Φωτεινή μετά τη γέννα θα σου περάσει το ισχύο. Πιθανώς κάπου πιέζει το μωρό και πονάς. Νομίζω οτι οι θερμαντικές αλοιφές απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη, αλλά ρώτα μήπως μπορεί να σου δώσει κάτι. Μπορείς να πάρεις και κανένα ντεπόν μήπως και σε βοηθήσει.

Αννούλα η ώρα η καλή για αύριο.

Καλό σας βράδυ κορίτσια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και μέλλουσες μανούλες!!

Με ξύπνησε πριν λίγο ο άντρας μου να μου τραγουδήσει χρόνια πολλά! Κορίτσια έγινα 34 χρονών. ..Εγώ γιατί έχω μείνει στα 27;;;;:tongue:

Annoula η ώρα η καλή! !! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και με το καλό να δεχτείτε το μωράκι σας!!

Τελικά η επίσκεψη της mairy_lou στον γιατρό δεν ήταν τόσο καλή χτες απ'οτι διάβασα, οποτε κορίτσια να την έχουμε στις προσευχές μας και να της στείλουμε όλες μας τις θετικές σκέψεις!!!!!

Σας φιλώ όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πολύχρονη athinakos!! Άντε καλέ, ένα νούμερο είναι απλά :wink: Να είσαι γερή και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!! Τελεια και τα αποτελέσματά σου, σωστή φρατζολιτσα η μικρή σου, χεχε

Κατερινα καλώς μας ήρθες!!!

Εμενα κορίτσια με επισαν φοβέρες κράμπες και πιάσιμο στις γαμπες χτες μετα απο μια μικρή βόλτα, το σωμα μου μάλλον δυσφορει με τόσα κιλά :?

Να εχετε όλες μια τελεια μέρα, φιλια

TJhAp3.png

Καλημέρα σας

athinakos χρόνια πολλά να τα χιλιάσεις μαζί με την μπέμπα.

Τα διάβασα τα νέα της mairy_lou. Εύχομαι της να πάνε όλα καλά της κοπέλα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στέλλα είναι φυσιολογικές οι κράμπες. Ρώτα το γιατρό σου μήπως κάτι μπορεί να σε βοηθήσει. Ξέρω οτι το μαγνήσιο βοηθάει στις κράμπες, παίρνεις?

Διαφημίσεις

Κοιλίτσες μου αγαπημένες, καλημέρα! Πολύ χαίρομαι που η παρέα μας μεγαλώνει! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα μας! Caterin@ καλώς μας ήρθες κι εσύ και με το καλό το μπεμπουλίνι σου. Athinakos μπράβο για τα αποτελέσματα του Doppler και χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου. Να είσαι πάντα γερή και χαμογελαστή και να χαρείς τη μπουμπού σου που έρχεται παράλληλα με τη δική μου. Έχουμε την ίδια Π.Η.Τ! Και η δική σου στον άντρα σου μοιάζει, ε; Και η δική μου! Πολύ γέλιο! Ο άντρας μου από προχτές έχει "χαζέψει" εντελώς και παίρνει και το λέει σε όλο τον κόσμο. Χαζομπαμπάς με τα όλα του! Αnnoula η ώρα η καλή σήμερα! Να περάσετε τέλεια και να το ευχαριστηθείτε. Δεν έχει σημασία αν είναι κάτι μικρό και τυπικό. Ο γάμος είναι ένα σοβαρό βήμα στη ζωή μας , όπως και να το κάνεις! Εύχομαι όλη η ευτυχία του κόσμου στα κεφάλια σας και με το καλό και ο μπέμπης σας! Εγώ κορίτσια κοιμήθηκα χάλια γιατί η μπουμπού μου είχε μεταμεσονύκτιες χαρούλες και κοιμήθηκα μετά τις 4.30. Όπως καταλαβαίνετε είμαι σαν κοτόπουλο και περιμένω μπας και κοιμηθώ λιγάκι το μεσημέρι. Για τα κορίτσια που πονάνε στο ισχιακό νεύρο, υπάρχουν ειδικές ασκήσεις stretching που ανακουφίζουν. Το έχω ξαναπεί νομίζω πως η γιόγκα κάνει θαύματα στους πόνους της μέσης. Αυτά από μένα. Να έχουμε όλες μια τέλεια μέρα! Σας φιλώ!

Παίρνω αλλά...θεωρητικά, συνήθως το ξεχναω, σήμερα μετα το πρωινό πήρα ηδη δυο δισκία ελπίζω να υποχωρήσουν.

Stella θέλει παραπάνω από δύο δισκία. Εγώ παίρνω τα mag2 και ο γιατρός μου είχε δώσει αρχικά 3 την ημέρα και μετά μου τα έκανε 6 για ένα διάστημα. ΔΕν έχω πάθει κράμπα ούτε μια φορά. Έχω τις ψιλοσυσπασούλες τις φυσιολογικές υποτίθεται μόνο. Φαντάζομαι τι θα γινόταν αν δεν έπαιρνα το μαγνήσιο.

post-38435-1482544089609_thumb.jpg

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

wmb1 ----> 30/03/2015, Φ.Τ. - 40

Vaso1980 ----> 02/04/2015

Simoni ----> 03/04/2015, Φ.Τ. - 33

MairiK ----> 03/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015, Φ.Τ. - 34

Annoula_ ----> 08/04/2015, Φ.Τ. - 26

Valsamoula ----> 08/04/2015, Φ.Τ. -39

Sofaki_8 ----> 08/04/2015

Feli ----> 09/04/2015 , Φ.Τ. - 28

Olympia_st ----> 12/04/2015 , Φ.Τ. - 30

Stella Va ----> 14/04/2015, Π.Κ.Τ. - 29

meloula ----> 14/04/2015

Gorgina_84 ----> 15/04/2015

Foteini85 ----> 15/04/2015, Φ.Τ. - 30

Mkcm ----> 16/04/2015

Caterin@ ----> 20/4/2015 , 25

Tonia89 ----> 23/04/2015 , Φ.Τ. - 26

Alexandroula ----> 23/04/2015, 33

Annat33 ----> 24/04/2015

foteini.xara ----> 24/04/2015

Georgia patra ----> 27/04/2015

kasf ----> 28/04/2015, Φ.Τ. - 28

mairy_lou ----> 28/04/2015

loisma ----> 29/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015, Π.Κ.Τ. - 40

Johanna ---->

CMyUp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα πάλι σπίτι, αν και πολύ καλύτερα είπα να μείνω στα ζεστά και δουλεύω από εδώ. Caterin@ καλώς ήρθες και εσύ, με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το κοριτσάκι σου. Σε πρόσθεσα και στο πινακάκι μας. Kasf πρόσθεσα τα extra που μου είπες. Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάποιο κορίτσι..

Athinako χρόνια πολλά. Χιλιόχρονη να είσαι, πάντα ευτυχισμένη με υγεία και ανθρώπους που αγαπάς και σ'αγαπούν δίπλα σου.

Annoula έφτασε η μεγάλη μέρα. Η ώρα η καλη.. Πάντα ευτυχισμένοι.

CMyUp3.png

Stella θέλει παραπάνω από δύο δισκία. Εγώ παίρνω τα mag2 και ο γιατρός μου είχε δώσει αρχικά 3 την ημέρα και μετά μου τα έκανε 6 για ένα διάστημα. ΔΕν έχω πάθει κράμπα ούτε μια φορά. Έχω τις ψιλοσυσπασούλες τις φυσιολογικές υποτίθεται μόνο. Φαντάζομαι τι θα γινόταν αν δεν έπαιρνα το μαγνήσιο.

Και εγώ υποτίθεται 6 δισκία πρέπει να παίρνω την ημέρα αλλά κάποιες μέρες είτε δεν παίρνω καθόλου είτε παίρνω μόνο μια από τις 3 δόσεις. Έβαλα υπενθυμίσεις στο κινητό καλού κακού...

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου έδωσε το ελεύθερο να κανονίζω πόσα θα παίρνω ανάλογα με το πως αισθάνομαι. Ξεκίνησα με 2 τη μέρα, στην αμνιο πήρα και 6 για να είμαι σίγουρη. Τώρα παίρνω 4 τη μέρα σίγουρα, όμως κάποιες μέρες έχω αρκετές συσπάσεις οπότε παίρνω και 5 αν είμαι κουρασμένη. Σίγουρα όμως δεν έχω κράμπες ή για να πω την αλήθεια μου με έπιασε 1 πρώτη φορά προχτές το βράδυ στην γάμπα, αλλά δεν με ξαναέπιασε.

Καλημέρα σε όλα το κοριτσια της παρεας. Να εχετε μια ομορφη μέρα ! Σας διαβαζω ολες.

Χαιρομαι για σας που ειχατε γιατρουλη χτες και πηγαν ολα καλα! Εμεις εδω σπιτακι μας ξεκουραση με υπομονουλα :)

Κοριτσια καλημερα!!!Annoula ευχομαι τα καλυτερα στο γαμο σου και με το καλο το μπεμπακι σου!

Athinakos χρονια πολλα, να περασεις ομοερφα σημερα...και με το καλο και το δικο σου μπεμπακι!!

Caterin@ καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας και με το καλο!

Εγω κοριτσια δεν ξερω αν εχω συσπασεις που λετε....καποιες φορες νιωθω να πιανω μερη της μπεμπας....αλλα δεν ξερω αν ειναι συσπαση...η ειναι καποιο μελος της μπεμπας...πως θα καταλαβω τη διαφορα? παταω την κοιλια μου σ εκεινο το σημειο...εχει διαφορα απο την υπολοιπη ομως δεν τη λες και πετρα...ειναι που και το μπεμπεκι ειναι μεγαλο πια...και δεν μπορω να πω με σιγουρια...θα ρωτησω το γιατρο οταν ξαναπαω πως θα τις ξεχωρισω..παιρνω μονο 1 μαγνησιο τη μερα και αυτο γιατι καποια βραδια ειχα κραμπες στη γαμπα.

nkr7p2.png

γεια σου μαιρη λου, τι εγινε χθες στον γιατρο;; γιατι ακουγεσαι απογοητευμενη;;; μην σκεφτεσαι αρνητικα και αν σε ενοχλει να το συζητησεις μην απαντας καθολου...μονο να αισθανεσαι καλα

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια! Ευχαριστώ όλες για το καλοσώρισμα και που με προσθέσατε στο πινακάκι :) Athinakos να τα 100στησεις και του χρόνου με το μωράκι σου αγκαλιά! Αννούλα η ώρα η καλή, κι εμείς παντρευτήκαμε με πολιτικό στις 22/1 για το τυπικό του θέματος. Να είστε ευτυχισμένοι! Mary_lou σου στέλνω θετική ενέργεια να είσαι καλά εσύ και το μπεμπέ σου. Για μένα ήταν ζόρικο πρωϊνό έτρεχα να πληρώσω τα ταμεία μου (Stella Va είμαστε συνάδελφοι) και είχε πολλή αναμονή και περπάτημα η υπόθεση. Ευτυχώς τα τέλειωσα αλλά νομίζω ότι κούρασα την μπέμπα μου αρκετά γιατί γυρνώντας σπίτι είδα αρκετά υγρά, όχι όμως κάτι ανησυχητικό. Αυτά απο εμένα, καλή συνέχεια σε όλες!

P80ap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...