Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι κοριτσάκια, πωπω πολλά γράψατε σήμερα. Γίναμε πολλές ξαφνικά, πολύ χαίρομαι.

athinakos αφού έχεις καλή εγκυμοσύνη και άνθρωπο κοντά σου σε περίπτωση απρόοπτου, μην αγχώνεσαι. Η πιθανότητα να γεννήσεις 33-34 εβδομάδων είναι απειροελάχιστη.

Κορίτσια αν είναι να κάνουμε ραγάδες θα κάνουμε, δεν υπάρχει σωτηρία, απλά ίσως κάνουμε κάτι λιγότερο αν βάζουμε κρεμούλες, αλλά... Εγώ γέμισα στις 38 εβδομάδες. Η κοιλιά στο σημείο πάνω απο το εσώρουχο έχει γεμίσει κάθετες γραμμούλες απο τη μια άκρη ως την άλλη. Στην αρχή είναι ένα σοκ, αλλά μετά τις συνηθίζεις, ασπρίζουν κιόλας και δεν φαίνουνται πολύ. Αυτό που δεν μπορούσα να συνηθίσω με τιποτα ήτανε πως μεγάλωσε η κοιλιά μου, πάντα είχα λίγη κοιλίτσα όσο αδύνατη και να είμαι (οκ δεν ήμουνα ποτέ κοκκαλιάρα), αλλά μετά την εγκυμοσύνη ήτανε μεγαλύτερη. Βελτιώθηκε κάπως με τη γυμναστική, αλλά, δεν πειράζει, καλά να είμαστε!!

αχ τα σκυλάκια τα λατρεύω και εγώ και είναι πολύ καλό να υπάρχει στο σπίτι και να μεγαλώνει το παιδάκι με ζωάκια, γίνεται πιο υπεύθυνο και τα προσέχει πιο πολύ. Όμως δεν θέλω να πάρω στο σπίτι μου, γιατί είναι δέσμευση. Το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές με τον αδερφό μου και πήρε και το σκύλο του μαζί. Τον είχαμε μαζί, αφού λείπαμε όλη μέρα, δεν γινότανε να τον αφήνουμε μόνο του σπίτι τόσες ώρες εννοείτε, αλλά δεν μπορούσαμε να μπούμε μέσα σε μαγαζιά, φαγάδικα, εμπορικά, γιατί δεν επιτρεπότανε ο σκύλος. Να τον αφήσουμε εδώ δεν γινότανε, δεν είχαμε κάποιον και σε ξενοδοχείο ζώων εγώ δεν το συζητώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ευτυχώς εμείς δεν θα φτιάξουμε δωμάτιο, μεγάλη φασαρία αν και είναι ωραία φασαρία. Ευτυχώς έχω πλυμένα τα καλύμματα απο καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου κλπ και σε σάκους ρούχων, αλλά πρέπει να καθαρίσω τα ξύλα απο το λίκνο και τα πλαστικά μέρη του καροτσιού. Ούτε ρούχα έχω πλύνει ακόμα, τέλος φλεβάρη, αρχές μάρτη, να είναι και λίγο καλύτερος ο καιρός, αλλά εγώ είμαι και προς το τέλος απρίλη. Βαλίτσα στην πρώτη μου είχα ξεκινήσει 35-36 εβδομάδων, τα είχα όλα πλυμένα και έτοιμα, και τα έβαλα μέσα την μέρα πριν γεννήσω. Άλλωστε στα ιδιωτικά σου παρέχουν σχεδόν τα πάντα, αν έχεις νυχτικά και εσώρουχα τα υπόλοιπα στα φέρνει και κάποιος άλλος.

Ήρθε η ώρα να προστεθώ κι εγώ στην όμορφη παρέα σας!Περιμένω κοριτσάκι, είναι το πρώτο μου μωρό!Εγώ είμαι 25, και η μπέμπα μας είναι 29 εβδομάδων, από την αρχή έβγαινε μια εβδομάδα μικρότερη στον υπέρηχο, όμως στην τελευταία μέτρηση ζύγισε 1.100kg. ΠΗΤ έχω για τις 20/04. Γενικά είχα και έχω καλή εγκυμοσύνη, όμως τον τελευταίο καιρό υποφέρω από αϋπνίες και πόνους στα πλευρά. Αυτά για αρχή, εύχομαι όλες να έχουμε καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες μας και να κρατήσουμε γερά μωράκια στην αγκαλιά μας!ο Απρίλιος είναι κοντά!! :)

Καλώς ήρθες και εσύ κορίτσι στην παρέα μας. Με το καλό η μπεμπούλα σας.

Αφού μετράει απο την αρχή 1 βδομάδα μικρότερη και δεν βρήκαν κάποιο άλλο θέμα μην αγχώνεσαι.

Εμένα η μεγάλη μου απο την αρχή μέχρι περίπου την β επιπέδου πήγαινε ακριβώς με την ημερομηνία της, απο εκεί και πέρα άρχισε να μένει λίγο λίγο πίσω σε κάθε υπέρηχο, όμως γενικώς ενώ κεφαλάκι και ποδαράκι ήτανε μια χαρά, δηλαδή κεφαλάκι στις εβδομάδες της κανονικά, και ποδαράκι 3-4 μέρες μικρότερο, ήτανε αδυνατούλα και η κοιλίτσα της ήτανε μια σταλίτσα και έπεφτε. Στο τέλος μέτραγε η κοιλίτσα της 10 μέρες (αν θυμάμαι καλά) μικρότερη, αλλά αφού μεγάλωνε καλά, δεν είχαμε θέμα στο ντόπλερ, οι αρτηρίες ήτανε πολύ καλές, δεν με ανησύχησε καθόλου η γιατρός. Απλά είχε διαφορετική ανάπτυξη, δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια.

Εν τέλη γεννήθηκε μικρούλα 2740 στις 39+2 και αυτό γιατί ο πλακούντας της ήτανε πολύ πολύ μικρός και δεν έπαιρνε το απαιτούμενο βάρος, κάτι που δεν μπορούσαμε να το δούμε απο τον υπέρηχο. Αυτό όμως δεν ήτανε πρόβλημα ούτε για την ανάπτυξή της μέσα στη μήτρα, 50 εκ. γεννήθηκε το καλό μου, ούτε στην ανάπτυξή της τώρα. Μια χαρά στο μέσο όρο είναι το παιδάκι μου (και εμείς δεν είμαστε φασούλες) και πανέξυπνο.

Και τώρα η μπουμπού που είναι στην κοιλιά την ίδια ανάπτυξη φαίνεται να ακολουθεί, ήτανε ελάχιστα μικρότερη απο την αδερφούλα της στον προηγούμενο υπέρηχο στις αντίστοιχες εβδομάδες.

Πιθανώς ο οργανισμός μου φτιάχνει πιο μικρούλια έμβρυα, γιατί και το πόσο μεγάλο μωρό θα κάνουμε εξαρτάται απο εμάς, αλλά αφού είναι γερά δεν μας απασχολεί.

Εγώ σήμερα πήγα την κόρη μου στη δερματολόγο να δει ένα νυχάκι της που είναι λίγο διαφορετικό απο τα άλλα. Δεν βλέπει πρόβλημα, ούτε μύκητες, αλλά για σιγουριά θα κάνουμε μια θεραπεία με αυτά τα "μανό" που είναι για μύκητες.

Την ρώτησα και για τους άλλους μύκητες που μου βρήκανε στην καλλιέργεια κολπικού (μιας και είναι και αφροδισιολόγος). Της είπα οτι η γυναικολόγος δεν είχε δώσει θεραπεία στον άντρας μου την πρώτη φορά γιατί είπε οτι δεν κολλάνε και έμεινε η γυναίκα. Μου είπε οτι σε τέτοια θέματα γεννητικών οργάνων θα παίρνουμε και οι 2 θεραπεία. Έδωσε στον άντρα μου κάτι χάπια και μου είπε να το συζητήσω με την γυναικολόγο για το αν θα τα πάρω και εγώ ή θα πάρω κάτι άλλο, γιατί δεν μπορεί να μου δώσει κάτι τώρα λόγω εγκυμοσύνης, χωρίς να το εγκρίνει ο γυναικολόγος. Θα πάμε την πέμπτη και θα το συζητήσουμε.

Κορίτσια όσες έχετε γιατρό σήμερα με το καλό, περιμένουμε νέα.

Στέλλα και απο εσένα περιμένουμε αύριο απο τον οφθαλμίατρο.

Αχ πρέπει να πάει και η κόρη μου οφθαλμίατρο και οδοντίατρο το καλοκαίρι, απλά για έλεγχο. Ποιος την πείθει να πάει και να κάτσει να την εξετάσουν?!!

Γεια σου alexandroula να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό να έρθει και η 2η!, μέχρι στιγμής τόσο η γιατρός μου όσο και η ειδικός της εμβρυομητρικής που μου έκανε τους μεγάλους υπερήχους, διαβεβαιώνουν τη φυσιολογική της ανάπτυξη, οπότε δεν έχω ανησυχήσει ως προς αυτό. Ήδη ξεπεράσαμε και το κιλό.Τώρα περιμένουμε στις 26 του μήνα το doppler.

P80ap2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρούλα είσαστε μπράβο. Εμένα δεν μου άλλαξε ΠΗΤ γιατί η ΠΗΤ βγαίνει σύμφωνα με το πρώτο τρίμηνο που πάνω κάτω αναπτύσσονται όλα σχεδόν το ίδιο. Μετά η ανάπτυξη μπορεί να είναι διαφορετική, όπως η δικιά μας, οπότε δεν την λαμβάνουνε τόσο υπόψιν αν όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά.

Όσο για τα άγχη σας. Συνήθως στα 2α είναι μεγαλύτερα, γιατί στο πρώτο δεν ξέρεις τα πάντα, ενώ στο 2ο ξέρεις πολύ παραπάνω πράγματα.

Εγώ δεν έχω άγχος για το μετά, για το πως θα τα καταφέρουμε στο σπίτι με το μωρό, γιατί δεν είναι το πρώτο μας. Ξέρω πως να το αλλάζω (εννοώ στην πράξη), να το ταϊζω, να το ντύνω, να το πλένω και ξέρω οτι για το κλάμμα υπάρχει το καλύτερο γιατρικό, η αγκαλίτσα της μαμάς, εννοώ για πονάκια κλπ.

Όμως αγχώνομαι πολύ περισσότερο για το να φτάσουμε μέχρι εκεί,να είναι γερό πάνω απο όλα, μην γίνει καμμία στραβή και γεννήσω νωρίτερα, για την γέννα, παρόλο που είχα έναν απίστευτα καλό φυσιολογικό τοκετό, και για το πως θα το πάρει η μεγάλη μου μακροπρόθεσμα. Αν θα έχουνε καλές σχέσεις, αν θα είναι αγαπημένες αδερφές κλπ. Απλά προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι απο τώρα, γιατί δεν θα βγούμε άλλοι 2,5 μήνες έτσι!

Να πω την αλήθεια μου, πρώτα με αγχώνει να γεννηθεί γερό απο εκεί και πέρα όσο πλησιάζουμε στον απρίλιο με πιάνει άγχος και για τη διαδικασία του τοκετού. Τα υπόλοιπα που αφορούν στη φροντίδα στο σπίτι κτλ προς το παρόν τα σκέφτομαι με αισιοδοξία(άγνοια κινδύνου ίσως :P)

P80ap2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!αυριο η μεγαλη μερα!!caterin@ καλως ηρθες στη παρεα μας συνομηλικες αποτι διαβασα και εγω στο ρεα θα γεννησω πρωτα ο θεος!athinakos περιμενουμε τα νεα σου σημερα..να παν ολα τελεια!!κοριτσια για μενα σιγα σιγα να αρχιζετε να ετοιμαζετε τα πραγματακια του μωρου σας μην υπολογιζετε τις τελευταιες εβδομαδες ....αυτες ειναι για ξεκουραση και για ενα συμμαζεμα στο σπιτι πριν ερθει το μωρο..οσο για τη βαλιτσα επειδη ο γιατρος ειπε τον περιμενουμε τελη μαρτη αρχες απριλη εγω θα τη φιαξω αρχες μαρτη να ειμαι σιγουρη!!!αλεξανδρουλα αστα να πανε και μεσα στην ημερα πανω απο μια ωρα δεν μπορω να κοιμηθω...ειμαι πολυ ταλαιπωρημενη με αυτο το θεμα!!περιμενω τωρα την κολλιτουλα μου για καφεδακι και μετα εχει βολτουλα με τον αντρουλη μου στα μαγαζια μηπως βρουμε και τπτ που να μας αρεσει!!!

Καλα να περασετε οτι κανετε!!

Φιλιαααα

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλησπέρα σε όλες !!! Η αλήθεια είναι πως κάναμε πολλές την εμφάνισή μας τελευταία !! mairy_lou πράγματι εμείς είναι που θα κλείσουμε τον μήνα με τα ταυράκια μας !! Εγώ έχω αρχίσει να εξουθενώνομαι στη δουλειά , δεν βγάζω εύκολα το 8ωρο και ενώ κανονικά θα έπρεπε να επιστρέφω σπίτι και να κοιμάμαι με τις ώρες αντ'αυτού κοιμάμαι μέχρι τις 4:30 και μετά ταλαιπωρούμε καθημερινά από στομαχόπονο,αφήστε που ξυπνάω ανά 1-2 ώρες για τουαλέτα ... μπορεί να ξυπνήσω και 5 φορές.. Μετά έχω και τα ξυπνητήρια για να πάρω το φυλλικό οξύ και τον σίδηρο και είμαι σαν ζόμπι όλη μέρα !

olympia_st για να έχω κι εγώ όλες τις πληροφορίες στο πινακάκι μας , είμαι 28 χρονών και πρώτα ο Θεός θα γεννήσω φυσιολογικά !

alexandroula Εσύ είσαι έτοιμη μαμά και είναι όλα πιο εύκολα!!! Η αλήθεια είναι πως δεν έχω πανικοβληθεί για τίποτα και τα βλέπω ακόμη πολύ μακρυά , τόσο την ίδια τη γέννα αλλά και την φροντίδα κατά τις πρώτες μέρες αλλά όσο να ναι , όταν θα έρθει ο καιρός θα τρελαθώ απ το άγχος .Όσο για την σχέση μεταξύ αδερφών , μην ανησυχείς καθόλου , σίγουρα και με τόσο μικρή διαφορά ηλικίας θα τα βρίσκουν μια χαρά ! Εγώ έχω 2 αδερφές και είμαστε πολύ δεμένες μεταξύ μας !

Σήμερα έκλεισα και ραντεβού με την γυναικολόγο για τη Δευτέρα που μας έρχεται !!! Σε 6 μερούλες θα δω και πάλι τον μπέμπη μου !!:-D

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Κορίτσια γυρίσαμε από το doppler! Όλα καλά με την μικρή!!!! Έφτασε 1.916 γραμμάρια, όλες οι μετρήσεις καλες και μέσα στα φυσιολογικά όρια. Υπερηχογραφικα είναι 32 εβδομάδων. Ο πλακουντας μου είπε άψογος για την ηλικία κύησης. Συνεχίζει να είναι grade 0. Η μικρή είναι με το κεφάλι κάτω αριστερά, το σώμα της ειναι στην δεξιά μου πλευρά και τα πόδια της κλωτσανε τον πλακούντα που ειναι στα αριστερά γι'αυτό δεν νιώθω πολλές κινήσεις αριστερά. Βέβαια η μικρή δεν μας έκανε την χάρη να την δούμε σε 3D γιατί είχε χώσει την φατσουλα της μεσα στον πλακούντα. Αλλα απο το λίγο που είδαμε ...ίδια ο μπαμπάς της!!! Α και σε κάποιες φάσεις ανοιγε το στόμα της τόσο πολύ, σαν τα λιοντάρια και ο γιατρός είπε οτι κατάπινε. Εγώ νόμιζα οτι χασμουριόταν:tongue::tongue: Έκανα και ένα braxton hick όσο ήμουν εκεί και ο γιατρός είπε άμα δεν πονάει είναι φυσιολογικό, και να μην είναι πάνω απο 5 συσπάσεις σε μία ώρα. Αυτα τα νέα μας!!!! Ο άντρας μου τελικά αποφάσισε να μην πάει γιατί φοβάται αυτό το 1 στο εκατομμύριο...και είναι και μακριά μωρέ...αν υπήρχε απευθείας πτήση θα πήγαινε αλλά είναι μέσω Φρανκφούρτης και κάνει 10 ώρες.

Λοιπόν περιμένουμε νέα σου mairylou!!!

Φιλιά σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

athinakos τέλεια και τα δικά σας νέα. μπράβο!

kasf αν έχεις ήδη ένα παιδάκι πολλά πράγματα στο μεγάλωμα σου φαίνονται εύκολα. Ειδικά τα πολύ μωράκια που δεν θέλουνε και πολλά πραγματάκια.

αυτον το στομαχόπονο δεν τον είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και συνήθως έτρωγα κατά της 6 ένα μικρό γεύμα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα καμμία σχέση. Όμως αν προσέξω τι τρώω το βράδυ τουλάχιστον δεν έχω στομαχόπονο.

Νομίζω οτι η δικιά μου μπέμπα μετακινήθηκε προς το κέντρο σήμερα, απο τα δεξιά που βρισκότανε και τουλάχιστον δεν με βαράει στα πλευρά.

Τώρα μπαμπάς και κόρη ανέλαβαν να μαζέψουνε το σπίτι γιατί θα έρθει αύριο η καθαρίστρια να καθαρίσει γιατί φτάσαμε στο απροχώρητο. Μόλις κοιμηθεί η μικρή θα κάνω έναν έλεγο και θα μαζέψω ότι ξεχάσανε.

πω πω όντως μεγάλωσε πολύ η παρέα μας κ δεν προλαβαίνω να διαβάζω τα νέα!!

καλως ήρθατε κορίτσια!!

caterin έτσι γεννήθηκε κ ο ξαδερφούλης μου, έκανε μια μικροεπέμβαση για να ισιώσει το ποδαράκι όταν ήταν πολύ μικρός κ μόλις άρχισε να περπατάει έβαλε για λίγο καιρό ειδικό παπουτσάκι, τώρα είναι 6 χρονών κ δεν καταλαβαίνεις τίποτα περπατάει μια χαρά ολόισια!! σίγουρα η δική σας περίπτωση μπορεί να είναι πιο απλή αλλά όπως κ ναχει δεν είναι κάτι σοβαρό!!

olympia εγώ είμαι 30 χρονών...βασικά θα γίνω στις 9/4 κ ευελπιστώ να γεννήσω φυσιολογικά!! κ ο άντρας μου γίνεται 30 στις 17/4.....άντε να δω σε ποιανού τα γενέθλια θα πέσει ο μικρός!!!

αννούλα η ώρα η καλή!!! εγώ κανόνισα γάμο κ βάφτιση μαζί!!

χθές πήγαμε κ εμείς στον γιατρό, όλα καλά μας είπε κ μας κανόνισε το doppler για 18/2, πολύ χάρηκα που θα ξαναδώ έτσι ωραία τον μπέμπη μου!!

σήμερα γύρισα στην δουλειά ξανά!! έχω όμως τρομερό πρόβλημα με το ισχιακό μου νεύρο του δεξιού ποδιού έτσι υπέφερα κ μετά από λίγο άρχισα να κουτσαίνω κ να σέρνω το πόδι μου!! αύριο θα πάρω τηλ τον γιατρό μου να μου πει αν μπορώ να βάλω κάποια κρέμα θερμαντική ή μήπως ζώνη για να μην επιβαρύνεται τόσο η μέση μου....αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να κάνω....το βράδυ για να αλλάξω πλευρό ουρλιάζω από τον πόνο!!!

σχετικά με τις προετοιμασίες σκέφτομαι κ εγώ να ξεκινήσω μέσα στην βδομάδα! αύριο περιμένω να μου έρθουν 3 κούτες πράγματα που έστειλα από θεσσαλονίκη με μωρουδιακά κ διάφορα άλλα, αγόρασα κ απορρυπαντικό κ εγώ οπότε θα ξεκινήσω σιγά σιγά!! υπάρχει όμως κ ένα ενδεχόμενο να αλλάξω σπίτι...αύριο θα ξέρω που θα πάω να δω ένα πολύ ωραίο αν συμφωνήσουμε θα κάνουμε την μετακόμιση στα γρήγορα κ θα ξεκινήσω μετά τα πλυσίματα γιατί με την μετακόμιση όσο να πεις θα ξαναλερωθούν!!

gzWep2.png

athinakos θηρίο η μπέμπα σου!! σχεδόν 2 κιλά μπράβο!! να δω εμένα πόσο θα είναι...ακριβώς 32 εβδομάδων θα είμαι όταν θα κάνω το doppler αλλά δεν νομίζω να σας έχουμε φτάσει!!

καλό βράδυ σε όλες μας!!

gzWep2.png

Athinakos πολυ χαιρομαι με τα νεα σου...ολοκληρη κοπελα...!!!πολυ χαιρομαι που μεγαλωνει η παρεα μας ...εγω τωρα θα δω τον μπεμπη μεσα στο μηνα αλλα δεν ξερω ποτε θα κλεισω ραντεβου!!!ευτυχως απο πλυσιμο εμενα μου μεινανε κατι φορμακια και τα υφασματα με το στρωμα της καλαθουνας...!!οσο για την θεση της μπεμπας σου και μενα ετσι ειναι ο μπεμπης αλλα απο την αλλη πλευρα δηλ. Κεφαλακι κατω κορμος αριστερα και ποδαρακια δεξια...!!!φωτεινη ξεκουραση θελει μην το παρακανεις πολυ!!

Καλο βραδυ σε ολες!

Φιλια!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

foteini εμένα σήμερα με έπιασε για λίγο το ισχιακο νεύρο και πήγα να βάλω τα κλάματα! Είναι πολυ δυνατός πόνος, ειλικρινά δεν ξέρω πως το αντέχεις συνεχόμενα. Μιλά με τον γιατρό σου να δεις τι μπορείς να κάνεις! Αμα μετακομισετε, ναι δεν υπάρχει λογος να ξεκινήσεις τα πλυσίματα πριν, καλύτερα μια και καλή μετά.

Annoula μικρή νυφούλα τι κάνεις ξύπνια τέτοια ώρα; ;; Γρήγορα για ύπνο ν είσαι φρέσκια για την μεγάλη μέρα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...