Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Ναι μωρέ! !!! Ειχα μέρες να την βγάλω και έκανε σαν τρελή η γλυκουλα μου!

Και ξερεις το καλυτερο μου ειναι , μωρακια να μεγαλωνουν με κατοικιδια. Ειχα και γω καποτε , αλλα δυστυχως μας αφησε. Κριμα που ο αντρας μου δεν ειναι και πολυ φιλοζωος. Ειναι στο μονο που εχω απορια πως ταιριαξαμε!! χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ τρελαίνομαι!!!! Που να την δεις που έρχεται και κοιμάται στην κοιλιά! Μια φορά κουνιόταν η κοιλιά και μάλλον την τρόμαξε και αρχισε να γαβγιζει...πέθανα στο γελιο!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Εμένα έχουν οι γονείς μου σκυλίτσα (αδερφή μου εγώ την αποκαλώ, μια που δεν έχω άλλα αδέρφια!), ένα φοβερό ημίαιμο πιντσεράκι που μας έχει τρέλη αδυναμία αλλά είναι και απίστευτα κακομαθημένη από τότε που είναι το μοναδικό...παιδί των γονιών μου στο σπίτι! Ήδη η μαμά μου ψάχνει τρόπους και τεχνάσματα για να της έρθει καλά ο ερχομός του μωρού! Έχετε σκεφτεί κάτι ιδιαίτερο εσείς athinakos? Όσο για τη βυθοσκόπηση λογικά αύριο βράδυ θα σου έχω νέα.

TJhAp3.png

Έχω διαβάσει ότι πριν φέρεις το μωρό σπίτι να πας στο σκυλί ενα ρουχαλάκι που έχει φορέσει το μωρό στο μαιευτήριο για να το μυρίσει. Και εννοείται όχι επειδή ήρθε το μωρό ξαφνικά να μην δίνουμε σημασία στο σκυλί.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Και εγώ τρελαίνομαι!!!! Που να την δεις που έρχεται και κοιμάται στην κοιλιά! Μια φορά κουνιόταν η κοιλιά και μάλλον την τρόμαξε και αρχισε να γαβγιζει...πέθανα στο γελιο!!!

χα χα χα τρομαξε λεει !! καημενουλα! Σου λεει τι γινεται εδω περα! Προχτθες που πηγαμε σε ενα φιλικο ζευγαρι που εχουν μια πιτμπουλιτσα, ηρθε και ρουθουνιζε στην κοιλια μου μυριζοντας την, και λεγαμε αραγε διαισθανεται κατι, η απλα ετυχε? Γιατι ενω με ξερει, ηταν κατι που δεν το ειχε ξανακανει!

Διαφημίσεις

Έχω διαβάσει ότι πριν φέρεις το μωρό σπίτι να πας στο σκυλί ενα ρουχαλάκι που έχει φορέσει το μωρό στο μαιευτήριο για να το μυρίσει. Και εννοείται όχι επειδή ήρθε το μωρό ξαφνικά να μην δίνουμε σημασία στο σκυλί.

Athinakos, αυτο που λες το χω ακουσει και γω. Για εξοικειωση λενε !!

Εμένα έχουν οι γονείς μου σκυλίτσα (αδερφή μου εγώ την αποκαλώ, μια που δεν έχω άλλα αδέρφια!), ένα φοβερό ημίαιμο πιντσεράκι που μας έχει τρέλη αδυναμία αλλά είναι και απίστευτα κακομαθημένη από τότε που είναι το μοναδικό...παιδί των γονιών μου στο σπίτι! Ήδη η μαμά μου ψάχνει τρόπους και τεχνάσματα για να της έρθει καλά ο ερχομός του μωρού! Έχετε σκεφτεί κάτι ιδιαίτερο εσείς athinakos? Όσο για τη βυθοσκόπηση λογικά αύριο βράδυ θα σου έχω νέα.

Προετοιμαστε την καταλληλως την σκυλιτσα! Ισως αμα ειναι καλομαθημενη στον χωρο της, να μην το δεχτει ευκολα. Αν και πιστευω σπανιζει αυτο! Γιατι εχουν ενστικτα με τα μωρα, τα προστατευουν!

Ήρθε η ώρα να προστεθώ κι εγώ στην όμορφη παρέα σας!Περιμένω κοριτσάκι, είναι το πρώτο μου μωρό!Εγώ είμαι 25, και η μπέμπα μας είναι 29 εβδομάδων, από την αρχή έβγαινε μια εβδομάδα μικρότερη στον υπέρηχο, όμως στην τελευταία μέτρηση ζύγισε 1.100kg. ΠΗΤ έχω για τις 20/04. Γενικά είχα και έχω καλή εγκυμοσύνη, όμως τον τελευταίο καιρό υποφέρω από αϋπνίες και πόνους στα πλευρά. Αυτά για αρχή, εύχομαι όλες να έχουμε καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες μας και να κρατήσουμε γερά μωράκια στην αγκαλιά μας!ο Απρίλιος είναι κοντά!! :)

P80ap2.png

Ήρθε η ώρα να προστεθώ κι εγώ στην όμορφη παρέα σας!Περιμένω κοριτσάκι, είναι το πρώτο μου μωρό!Εγώ είμαι 25, και η μπέμπα μας είναι 29 εβδομάδων, από την αρχή έβγαινε μια εβδομάδα μικρότερη στον υπέρηχο, όμως στην τελευταία μέτρηση ζύγισε 1.100kg. ΠΗΤ έχω για τις 20/04. Γενικά είχα και έχω καλή εγκυμοσύνη, όμως τον τελευταίο καιρό υποφέρω από αϋπνίες και πόνους στα πλευρά. Αυτά για αρχή, εύχομαι όλες να έχουμε καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες μας και να κρατήσουμε γερά μωράκια στην αγκαλιά μας!ο Απρίλιος είναι κοντά!! :)

Welcome κατερινακι !!! Μια βδομαδα στις μετρησεις μικροτερο? Δε σου εδωσε καποια πιθανη εξηγησε ο γιατρος? Αν οχι φανταζομαι γιατι θα ειναι στα φυσιολογικα πλαισια, οποτε μην ανησυχεις!!! Ολα ομορφα να κυλησουν και τα μικρα ''κακα'' του τυπου αυπνιες και πονακια, θα τα ξεχασεις συντομα ;);)

Welcome κατερινακι !!! Μια βδομαδα στις μετρησεις μικροτερο? Δε σου εδωσε καποια πιθανη εξηγησε ο γιατρος? Αν οχι φανταζομαι γιατι θα ειναι στα φυσιολογικα πλαισια, οποτε μην ανησυχεις!!! Ολα ομορφα να κυλησουν και τα μικρα ''κακα'' του τυπου αυπνιες και πονακια, θα τα ξεχασεις συντομα ;);)

Η εξήγηση είναι ότι ήταν μια καθυστερημένη σύλληψη, δηλαδή έγινε μετά την ωορρηξία. Δεν τέθηκε θέμα ανησυχίας γιατί η ανάπτυξη της κάθε εβδομάδα ήταν φυσιολογική και εντός ορίων, απλά από την αρχή στις μετρήσεις ήταν μια εβδομάδα μικρότερη. Δηλαδή κανονικά από την τ.ε.ρ έπρεπε να είμαι τώρα 30 εβδομάδων, όμως με βάση το μέγεθος του μωρού είμαι 29. Ελπίζω να το εξήγησα καλά :?:)

P80ap2.png

Διαφημίσεις

Η εξήγηση είναι ότι ήταν μια καθυστερημένη σύλληψη, δηλαδή έγινε μετά την ωορρηξία. Δεν τέθηκε θέμα ανησυχίας γιατί η ανάπτυξη της κάθε εβδομάδα ήταν φυσιολογική και εντός ορίων, απλά από την αρχή στις μετρήσεις ήταν μια εβδομάδα μικρότερη. Δηλαδή κανονικά από την τ.ε.ρ έπρεπε να είμαι τώρα 30 εβδομάδων, όμως με βάση το μέγεθος του μωρού είμαι 29. Ελπίζω να το εξήγησα καλά :?:)

Ναι καταλαβα τι εννοεις .. Η β επιπεδου σας ηταν καλη ? Φανταζομαι ναι για να μην σας πει κατι ο γιατρος σας. Και εμενα εκει απεδωσε ο γιατρος μου την αρχικη μικρη διαφορα τον 4ων ημερων που στην συνεχεια εχει βδομαδα. Βεβαια αυτο δεν σημαινει κατι, εμας βρηκαν κιαλλα θεματακια τα οποια ψαχνουμε. Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Με το καλο την μπεμπουλα σου κοριτσι μου. Εδω ειμαστε ολες οι Απριλιατικες μανουλες να τα λεμε :cool:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Caterin@!!!!Με το καλό να δεχτείς και εσύ την μπέμπα σου τον Απρίλη!!! Οταν έχει μικρή διαφορά στις μετρήσεις είτε μια εβδομάδα μπροστά ή πίσω είναι συνήθως απο το ποτε έγινε η σύλληψη όπως είπες. Και εμάς ΠΗΤ βαση περιόδου ειναι 6/4 αλλά απο την αρχή η μικρή μετράει μια εβδομάδα πιο μπροστά και μας βγάζει για 30/3. Πού θα γεννήσεις;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Σ'ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα :) η β' επιπέδου ήταν καλή με εξαίρεση ένα θεματάκι που εντόπισε στα ποδαράκια της μπέμπας. Μας είπαν ότι ονομάζεται ραιβοϊπποποδία. Έκανα αμνιοπαρακέντηση για να αποκλείσουμε το συσχετισμό με άλλα σύνδρομα και ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν όλα μια χαρά. Χθες πήγαμε με το σύζυγό μου και σε παιδορθοπαιδικο για να μας ενημερώσει τι να περιμένουμε. Μας είπε ότι αφού ο μοριακός καρυότυπος που κάναμε έδειξε ότι το μωρό μας είναι μια χαρά να μην ανησυχούμε για το ορθοπαιδικό θέμα, καθώς πάνω από το 50% των περιπτώσεων είναι πρόβλημα από τη θέση του μωρού στη μήτρα και διορθώνεται μόνο του μετά τη γέννηση.Αλλά και πως ακόμα και αν είναι από τις περιπτώσεις που χρειαστεί ιατρική θεραπεία, είναι 100% διορθώσιμο, χωρίς να δημιουργήσει κανένα μελλοντικό πρόβλημα στο παιδί. Εσύ τι θεματάκια αντιμετώπισες? Εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά!

P80ap2.png

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Caterin@!!!!Με το καλό να δεχτείς και εσύ την μπέμπα σου τον Απρίλη!!! Οταν έχει μικρή διαφορά στις μετρήσεις είτε μια εβδομάδα μπροστά ή πίσω είναι συνήθως απο το ποτε έγινε η σύλληψη όπως είπες. Και εμάς ΠΗΤ βαση περιόδου ειναι 6/4 αλλά απο την αρχή η μικρή μετράει μια εβδομάδα πιο μπροστά και μας βγάζει για 30/3. Πού θα γεννήσεις;

Καλώς σας βρήκα Athinakos! στο Ρέα θα γεννήσω, εσείς?

P80ap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...