Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!!!

Τι κανετε;;;Κι εγω σημερα ξεκουραση!!!Περιμενω να περασουν οι μερες...να ξεκινησω να φτιαχνω το δωματιο της μπεμπας...Ακομη δε βαψαμε, δεν ηρθαν η κουνια-συρταριερα, δεν εχω πλυνει τιποτα...Εσεις σε ποιο σταδιο ειστε; Εχω καιρο φανταζομαι ακομη....Βαλιτσα ποτε κανουμε συνηθως;;;Αυτο ουτε καν το εχω σκεφτει....τωρα που μπαινω στον 8ο το θυμηθηκα οτι ειναι κι αυτο!

Καλη σου μερα feli !! Και εγω μια απο τα ιδια περιμενω να περασουν οι μερες να μπουν οι μπογιατζηδες σπιτι , να τελειωνουμε! Η μητερα μ επλυνε μερικα με μια παρτιδα! Τα αλλα σιγα σιγα. Εσυ που απ οτι βλεπω ''με περνας'' στις βδομαδες, κατι πρεπει να ξεκινησεις να κανεις :D Ξεκινα και τα πραματακια σου για την βαλιτσα πρωτα, και μετα τα αλλα σιγα σιγα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mairy lou τωρα ειδα εισαι απο θεσσαλονικη!Κι εγω...Που σκεφτεσαι να γεννησεις??

χαχα και μολις αυτο ελεγα και με αλλη μανουλα! βασικα σερρες μενω τωρα δεν ξερω πως να το αλλαξω! αν ξερει καποια ας μου πει παρακαλω! Παρολ αυτα υπαρχει η πιθανοτητα να γεννησω και και θεσσ, χωρις να εχω κατασταλλαξει ακομα. Εσυ????

Βασικα δεν εχω ρωτησει τον γιατρο σε ποιες κλινικες ξεγενναει αυτον τον καιρο....μηπως και εχει αλλαξει κατι.Στον επομενο υπερηχο σκεφτομαι να τον ρωτησω..Αν και καποιες φιλες μου ειπαν οτι μπορουν να σε ξεγεννησουν σ ολες τις κλινικες οι γυναικολογοι...καποιοι δεν πανε ομως!Για να δουμε απο Τριτη θα χω νεα να σας πω!

nkr7p2.png

Βασικα δεν εχω ρωτησει τον γιατρο σε ποιες κλινικες ξεγενναει αυτον τον καιρο....μηπως και εχει αλλαξει κατι.Στον επομενο υπερηχο σκεφτομαι να τον ρωτησω..Αν και καποιες φιλες μου ειπαν οτι μπορουν να σε ξεγεννησουν σ ολες τις κλινικες οι γυναικολογοι...καποιοι δεν πανε ομως!Για να δουμε απο Τριτη θα χω νεα να σας πω!

Ναι με συνηθως απ οσο ξερω εχουν καποιες στανταρ που συνεργαζονται. Για παραδειγμα της μητερας μου(που ειναι εδω σερρες) ξεγενναει στο γενεσις και διαβαλκανικο!

Διαφημίσεις

Ειλικρινα και στο νοσοκομειο να ξεγεννουσε ο δικος μου...δε θα με πειραζε...εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη...λεγοντας οτι θελω να γεννησω σε μια καλη κλινικη, να ειναι ετσι ετσι..ετσι....και οσο περναει ο καιρος...δε με πολυενδιαφερει για το που...αρκει να με ξεγεννησει ο γιατρος μου και να παρω στα χερια μου...ενα γερο παιδι...αυτο θελω μονο. Στην αρχη ελεγα στη γενικη θα γεννησω...αλλα τωρα δεν ξερω...Υπαρχει καμια κοπελα που οσο περναει ο καιρος για τη γεννα αισθανεται καπως??ΙΣως ειναι ο φοβος για το αγνωστο, ισως ειναι ο φοβος για το οτι φτανουμε στο πηγαδι...δεν ξερω....τις τελευταιες μερες γενικως ειμαι ακεφη....

nkr7p2.png

Ειλικρινα και στο νοσοκομειο να ξεγεννουσε ο δικος μου...δε θα με πειραζε...εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη...λεγοντας οτι θελω να γεννησω σε μια καλη κλινικη, να ειναι ετσι ετσι..ετσι....και οσο περναει ο καιρος...δε με πολυενδιαφερει για το που...αρκει να με ξεγεννησει ο γιατρος μου και να παρω στα χερια μου...ενα γερο παιδι...αυτο θελω μονο. Στην αρχη ελεγα στη γενικη θα γεννησω...αλλα τωρα δεν ξερω...Υπαρχει καμια κοπελα που οσο περναει ο καιρος για τη γεννα αισθανεται καπως??ΙΣως ειναι ο φοβος για το αγνωστο, ισως ειναι ο φοβος για το οτι φτανουμε στο πηγαδι...δεν ξερω....τις τελευταιες μερες γενικως ειμαι ακεφη....

Εγω θα σου πω το αλλο !! Πιο πολυ φοβο εχω για την ομαλη πορεια της εγκυμοσυνης παρα για την γεννα! Ισως να ναι και νωρις ακομα, δε ξερω τι να πω! Παντως μην φοβασαι. Σου στελνω θετικη ενεργεια!! Cheer up ladyyy :P

Καλημέρα και από μας κορίτσια!

Αννούλα με το καλό ο γάμος! Τυπικός ή μη, δε παύει να είναι γάμος, να το χαρείτε!

Athinakos θα συμφωνήσω και γω με τις υπόλοιπες. Προφανώς και θα έχεις κάποιον δικό σου κοντά, αλλά το θέμα είναι ότι και εσύ και ο άντρας σου δε θα θέλατε με τίποτα να λείπει από τη γέννηση του παιδιού! Ποιος θα ήθελε άλλωστε κάτι τέτοιο?! Όμως όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και δεν έχεις την παραμικρή ένδειξη προωρότητας επομένως το ρίσκο είναι πολύ πολύ μικρό.

feli ούτε και γω έχω πλύνει και τακτοποιήσει τα πραματάκια του μωρού, για την άλλη βδομάδα λέω! Όσο από ακεφιές σε κατανοώ, και γω συνήθως μια πάνω μια κάτω είμαι, αγχώνομαι όσο πλησιάζει ο καιρός, βλέπω τα πραματάκια που έχουμε στο σπίτι και ανυπομονώ να πάρουν ζωή ενώ ταυτόχρονα φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά, ουφφ......

Χτες για πρώτη φορά ζορίστηκα αρκετά στον ύπνο, ξύπνησα μια φορά από καούρα και πήρα αντιόξινο (παρόλο που ήπια γαλατάκι πριν κοιμηθώ), μια για τουαλέτα αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ κάθε φορά που κοιμόμουν, παίζει να κοιμήθηκα 5 ώρες σύνολο. Ένιωσα και για πρώτη φορά φαγούρα στην κοιλιά και στα πέριξ και το πρωί βάζοντας το λαδάκι είδα υποψία κόκκινων γραμμών και λίγο ταράχτηκα, πριν λίγο όμως το τσέκαρα στο γραφείο και δεν είχα κάτι, οπότε μάλλον κάποιος ερεθισμός θα ήταν.

Με το καλό να δείτε τα μπεμπάκια σας όσες έχετε γιατρό, εμείς σε δύο βδομάδες :( Αύριο επίσης έχω την βυθοσκόπηση, ελπίζω να μην είναι πολύ απογοητευτική η κατάσταση των ματιών μου.

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μας κορίτσια!

Αννούλα με το καλό ο γάμος! Τυπικός ή μη, δε παύει να είναι γάμος, να το χαρείτε!

Athinakos θα συμφωνήσω και γω με τις υπόλοιπες. Προφανώς και θα έχεις κάποιον δικό σου κοντά, αλλά το θέμα είναι ότι και εσύ και ο άντρας σου δε θα θέλατε με τίποτα να λείπει από τη γέννηση του παιδιού! Ποιος θα ήθελε άλλωστε κάτι τέτοιο?! Όμως όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και δεν έχεις την παραμικρή ένδειξη προωρότητας επομένως το ρίσκο είναι πολύ πολύ μικρό.

feli ούτε και γω έχω πλύνει και τακτοποιήσει τα πραματάκια του μωρού, για την άλλη βδομάδα λέω! Όσο από ακεφιές σε κατανοώ, και γω συνήθως μια πάνω μια κάτω είμαι, αγχώνομαι όσο πλησιάζει ο καιρός, βλέπω τα πραματάκια που έχουμε στο σπίτι και ανυπομονώ να πάρουν ζωή ενώ ταυτόχρονα φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά, ουφφ......

Χτες για πρώτη φορά ζορίστηκα αρκετά στον ύπνο, ξύπνησα μια φορά από καούρα και πήρα αντιόξινο (παρόλο που ήπια γαλατάκι πριν κοιμηθώ), μια για τουαλέτα αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ κάθε φορά που κοιμόμουν, παίζει να κοιμήθηκα 5 ώρες σύνολο. Ένιωσα και για πρώτη φορά φαγούρα στην κοιλιά και στα πέριξ και το πρωί βάζοντας το λαδάκι είδα υποψία κόκκινων γραμμών και λίγο ταράχτηκα, πριν λίγο όμως το τσέκαρα στο γραφείο και δεν είχα κάτι, οπότε μάλλον κάποιος ερεθισμός θα ήταν.

Με το καλό να δείτε τα μπεμπάκια σας όσες έχετε γιατρό, εμείς σε δύο βδομάδες :( Αύριο επίσης έχω την βυθοσκόπηση, ελπίζω να μην είναι πολύ απογοητευτική η κατάσταση των ματιών μου.

Καλη σου μερα stella va, μην ανησυχεις για τις ραγαδιτσες! βαζε κρεμουλα λαδακι η οτι βαζεις και αυτο ας ειναι το λιγοτερο.Μπορει και να μην κανεις κιολας, δεν ειναι υποχρεωτικο. εγω εχω ηδη 3 ασπρες ασπρες απο αυξομειωση βαρους παλαιοτερα! :?

Μόλις γύρισα από βολτούλα, έβγαλα την σκυλίτσα μου και ηταν ευκαιρία να πάρω και εγώ λιγο καθαρό αέρα. Πάρα τον ήλιο έχει αρκετό αέρα! !!!

Εμάς το δωμάτιο είναι έτοιμο. Ακομα περιμένουμε να μας φέρουν λίκνο, καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου. Ελπίζω να μην έρθουν τελευταία στιγμή. Και το σ/κ αγόρασα απορρυπαντικο Αρκάδι και απο την άλλη εβδομάδα λέω να ξεκινήσω να πλένω και να τακτοποιήσω ρουχαλάκια κλπ. Βαλιτσα θα φτιαξω τελευταια στιγμη. Το μαιευτηριο ειναι και 3 λεπτα απο το σπιτι και αφου ειναι και ιδιωτικο δεν χρειαζομαι πολλα.

Stella περιμένω νέα απο βυθοσκοπηση, και εγώ πρέπει να κανονίσω ραντεβού.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Βολτιτσα...σκυλιτσα !! τα καλυτερα ακουω !!! λατρευω τα σκυλακια!!! εχει ο πατερας μου 2 και αλλα 4 που ταιζει και φροντιζει !! Με το καλο να σου ερθουν και τα υπολοιπα πραγματακια σου..

Όσο για τις ραγαδες κοριτσάκια μου τι να κάνουμε; ;; Και εγώ τις φοβάμαι και βάζω λάδι απο την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά λένε ότι είναι και κληρονομικό και οτι αν είναι να βγάλεις θα βγάλεις οσες κρέμες και να βάζεις:evil: Δεν πειράζει θα μας θυμίζουν για πάντα ότι εκει μέσα μεγάλωναν τα μωράκια μας!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Βολτιτσα...σκυλιτσα !! τα καλυτερα ακουω !!! λατρευω τα σκυλακια!!! εχει ο πατερας μου 2 και αλλα 4 που ταιζει και φροντιζει !! Με το καλο να σου ερθουν και τα υπολοιπα πραγματακια σου..

Ναι μωρέ! !!! Ειχα μέρες να την βγάλω και έκανε σαν τρελή η γλυκουλα μου!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...