Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες, τι κάνετε.

annoula η αυπνία δεν παλεύεται. Αν είχες χρόνο να κοιμάσαι και το μεσημέρι?Εγώ αν και όταν ξυπνήσω αργώ λιγάκι να ξανακοιμηθώ το βράδυ, ευτυχώς κοιμάμαι. Σήμερα κοιμήθηκα στις 12, σηκώθηκα στις 3 και στις 6, στις 6 άργησα λιγάκι να ξανακοιμηθώ. Στις 7.30 χτύπησε το ρολόι και έφυγε ο άντρας μου, μου πήρε ένα μισάωρο να ξανακοιμηθώ, που σε άλλες περιπτώσεις θα είχα εκνευριστεί και θα είχα σηκωθεί, αλλά κοιμήθηκα άλλη μια ωρίτσα.

Νομίζω και το ζεστό γάλα βοηθάει στην υπερένταση. Αν δεις καμμία ήρεμη ρομαντική ταινία?

Καλημερούδια!!!! Όμορφη μέρα η σημερινή! Εγώ σήμερα δεν θα πάω δουλειά. Θα μαγειρέψω, θα χαζέψω τηλεόραση και θα ετοιμαστώ να πάω να δω την μπουμπού μου!!!!!! Το βράδυ θα σας έχω νέα.

Olympia μου χαλάρωσε και απόλαυσε τις κλωτσιές του μπέμπη σου...Όσο για το στομαχοπονο μήπως να επινες κάτι;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημερούδια!!!! Όμορφη μέρα η σημερινή! Εγώ σήμερα δεν θα πάω δουλειά. Θα μαγειρέψω, θα χαζέψω τηλεόραση και θα ετοιμαστώ να πάω να δω την μπουμπού μου!!!!!! Το βράδυ θα σας έχω νέα.

Olympia μου χαλάρωσε και απόλαυσε τις κλωτσιές του μπέμπη σου...Όσο για το στομαχοπονο μήπως να επινες κάτι;

Τι καλο θα φτιαξεις?? Και γω γιατι απ το πρωι αυτο σκεφτομαι !! Εμεις μιας και θα βγουμε για γιατρο το απογευμα ισως παμε καμια βολτα στα ΙΚΕΑ !! Αν δεν ειμαι κουρασμενη φυσικα γιατι εχουμε και μια πιεση που μας περιοριζει

Athinako χαμομηλάκι ήπια, δεν ξέρω τι άλλο να πιω για το στομάχι... Σκέφτομαι ότι μπορεί να οφείλεται και σε άγχος ο πόνος, είναι λίγο περίεργα τα πράγματα στη δουλειά και αυτες τις ημέρες πιέζομαι αρκετά.

CMyUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φουσκίτσες όμορφες! Τι ωραία μέρα η σημερινή! Λέω να πάω να κάνω μια βολτίτσα να μαζέψω και λίγο ήλιο! annoula μου η ώρα η καλή εύχομαι και κάθε ευτυχία στη ζωή σας. Μου αρέσουν πολύ οι γάμοι κορίτσια. Είμαι χαζορομαντικούλα! Έχω ηρεμήσει αρκετά μετά το χτεσινό Doppler και δε χορταίνω να κοιτάζω την τρισδιάστατη φωτό της μπουμπούς. Γελάμε πολύ με τον άντρα μου γιατί είναι ολόιδιοι. Δεν το πιστεύω ότι σε 8 εβδομάδες το πολύ θα υπάρχει εδώ μέσα αυτό το πλασματάκι! Εύχομαι σε όλες τις κοιλίτσες καλημέρα! Athinakos με το καλό κι εσύ σήμερα το Doppler! Περιμένουμε νέα! Σας φιλώ!

Κοτόπουλο λεμονατο με ρύζι θα κάνω..εύκολο και αρέσει στον άντρα μου πολύ!

olympia μου ελπίζω να βοηθήσει το χαμομήλι. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι. ..δύσκολο το ξέρω...

mairy_lou έχεις και εσύ γιατροί σήμερα; θα περιμένουμε και δικά σου νέα!

Κορίτσια εμένα έχει προβληματιστει ο άντρας μου....του ζήτησαν απο την δουλειά να πάει Πολωνία για μια εβδομάδα απο 18-25 /2. Θ πάρει αρκετά χρήματα παραπάνω, που εννοείται οτι τώρα τα χρειαζόμαστε. ..αλλά φοβάται μήπως μια στο εκατομμύριο συμβεί κάτι και δεν είναι εδώ. Δεν υπάρχουν και απευθείας πτήσης και κάνει 10 ώρες με το αεροπλάνο. Εγώ του είπα να πάει και απλά να μην δεχτεί άλλες δουλειές εκτός Ελλαδος, με το που μπω στον μήνα μου, πράγμα που έχει ήδη κάνει. Επίσης θα δουμε τι θα μας πει και ο εμβρυολογος σήμερα. ..αλλά δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. ..οταν θα λείπει θα ειμαι 33-34 εβδομάδων.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Athinako χαμομηλάκι ήπια, δεν ξέρω τι άλλο να πιω για το στομάχι... Σκέφτομαι ότι μπορεί να οφείλεται και σε άγχος ο πόνος, είναι λίγο περίεργα τα πράγματα στη δουλειά και αυτες τις ημέρες πιέζομαι αρκετά.

Οlympia το χαμομήλι κάνει καλό στο στομάχι τις περισσότερες φορές, όπως επίσης και το γάλα με το κουάκερ ακόμα κι αν ο πόνος οφείλεται σε άγχος. Σ αυτή την περίπτωση ένα ζεστό χαλαρωτικό μπανάκι και μια αγκαλίτσα από αγαπημένο πρόσωπο κάνει πολλή δουλειά! :)

olympia μου ελπίζω να βοηθήσει το χαμομήλι. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι. ..δύσκολο το ξέρω...

Κορίτσια εμένα έχει προβληματιστει ο άντρας μου....του ζήτησαν απο την δουλειά να πάει Πολωνία για μια εβδομάδα απο 18-25 /2. Θ πάρει αρκετά χρήματα παραπάνω, που εννοείται οτι τώρα τα χρειαζόμαστε. ..αλλά φοβάται μήπως μια στο εκατομμύριο συμβεί κάτι και δεν είναι εδώ. Δεν υπάρχουν και απευθείας πτήσης και κάνει 10 ώρες με το αεροπλάνο. Εγώ του είπα να πάει και απλά να μην δεχτεί άλλες δουλειές εκτός Ελλαδος, με το που μπω στον μήνα μου, πράγμα που έχει ήδη κάνει. Επίσης θα δουμε τι θα μας πει και ο εμβρυολογος σήμερα. ..αλλά δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. ..οταν θα λείπει θα ειμαι 33-34 εβδομάδων.

Και γω γιατρουλη, ναι !!!! Βασικα εγω θα ελεγα πως αν εχεις καποιον να ναι αρκετα κοντα σου για εκεινο το μικρο διαστημα, ας παει ! Υπερ σας θα ειναι ! Ειδηκα φυσικα αν εχεις και καλη ροη εγκυμοσυνης δεν θα καταλαβεις καν οτι θα λειψει ! χα χα χα !! Ο δικος μου θα σιγουρευε πρωτα οτι θα ειμαι σε καλα χερια, και σιγουρα θα πηγαινε :wink:

Διαφημίσεις

Κι εγώ νομίζω πως δεν θα έχεις πρόβλημα. Έχεις όμως φαντάζομαι άλλους ανθρώπους γύρω σου, αν μία στο εκατομμύριο συμβεί κάτι. Αν όλα πάνε καλά μέχρι τώρα και πάρετε και το ο.κ από το γιατρό, νομίζω είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι έκτακτο. Φυσικά και όταν μπεις στο μήνα σου καλό θα ήταν να είναι εδώ.

Ναι έχω τους γονείς μου που μένουν πολύ κοντά και εάν φύγει θα έρθει η μητέρα μου να μείνει μαζί μου. Και στην αρχή της εγκυμοσύνης που έλειπε πολύ έτσι κάναμε.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

wmb φοβάται μην αποφασίσει η μικρή να έρθει πιο νωρίς και δεν είναι εδώ. Εννοείτε πτι θα ειναι το τελευταίο ταξίδι μέχρι να γεννήσω. Τους το έχει ανακοινώσει εδώ και πολύ καιρό. Ηταν να πάει τέλη Ιανουαρίου και το καθυστέρησαν πολύ μωρέ. ...

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Ναι έχω τους γονείς μου που μένουν πολύ κοντά και εάν φύγει θα έρθει η μητέρα μου να μείνει μαζί μου. Και στην αρχή της εγκυμοσύνης που έλειπε πολύ έτσι κάναμε.

Ε τοτε εισαι κομπλε!! Μην φοβαστε τιποτα!!! Και εγω δεν πολυμετακινουμε τωρα με την εγκυμοσυνη! εγκαταλειψαμε το δωμα που μεναμε στην πεθερα μου γιατι ειχε και σκαλες, και εγκατασταθηκαμε στης μητερας μου για κανα 2 μηνες ακομα!!!! θα υπομενω λιγο ακομα :) χαλαλι

Κοριτσια καλημερα!!!

Τι κανετε;;;Κι εγω σημερα ξεκουραση!!!Περιμενω να περασουν οι μερες...να ξεκινησω να φτιαχνω το δωματιο της μπεμπας...Ακομη δε βαψαμε, δεν ηρθαν η κουνια-συρταριερα, δεν εχω πλυνει τιποτα...Εσεις σε ποιο σταδιο ειστε; Εχω καιρο φανταζομαι ακομη....Βαλιτσα ποτε κανουμε συνηθως;;;Αυτο ουτε καν το εχω σκεφτει....τωρα που μπαινω στον 8ο το θυμηθηκα οτι ειναι κι αυτο!

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...