Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια

mairy_lou καλώς ήρθες στην παρέα μας. Εγώ δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου η αλήθεια είναι, αλλά σου εύχομαι να έρθει ο μπόμπιρας στην ώρα του και να είναι γερός.

Εμείς πήγαμε καράτε και κάναμε μπανάκι και τώρα η ζουζούνα μου παίζει με το μπαμπά της. Η μικρούλα στην κοιλιά μάλλον κοιμάται. Δεν ξέρω τι να φάω για να μην με βαρύνει το βράδυ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα σε όλες τις κοιλίτσες! mairy_lou καλώς μας ήρθες και με το καλό το μπεμπάκι σου. Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από το Doppler και είμαι πολύ χαρούμενη που είδαμε επιτέλους τη μπουμπού μας μετά από τόσον καιρό. Αχ, κορίτσια τρελαθήκαμε. Είναι κανονικό παιδάκι και από μια φωτό τρισδιάστατη που την τράβηξαν είναι ίδια ο μπαμπάς της, νομίζω. Είναι 2 ολόκληρα κιλά παρακαλώ!!!!! Για την ακρίβεια 1.997 και όλες οι μετρήσεις είναι πολύ καλές! Επίσης, έχει και αρκετά μαλλάκια μας είπαν. Παραλίγο να με πάρουν τα ζουμιά! Ο τράχηλος έχει αποδειχτεί παλικάρι τελικά. Είναι 24mm και για την εβδομάδα μου είναι πολύ καλά μου είπαν. Επίσης, η μπουμπού μας έχει πάρει ήδη θέση, αν και αυτό έχει κάποιες πιθανότητες να αλλάξει, όχι όμως πολλές. Συνεχίζουμε να μετράμε μια εβδομάδα μπροστά, οπότε η Π.Η.Τ παραμένει 30/3. Γιατρό έχω την άλλη Τετάρτη στις 11 Φλεβάρη. Αυτά είναι τα νέα μας! Άντε με το καλό και οι επόμενες κοπέλες! Σας φιλώ!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα σε όλες τις κοιλίτσες! mairy_lou καλώς μας ήρθες και με το καλό το μπεμπάκι σου. Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από το Doppler και είμαι πολύ χαρούμενη που είδαμε επιτέλους τη μπουμπού μας μετά από τόσον καιρό. Αχ, κορίτσια τρελαθήκαμε. Είναι κανονικό παιδάκι και από μια φωτό τρισδιάστατη που την τράβηξαν είναι ίδια ο μπαμπάς της, νομίζω. Είναι 2 ολόκληρα κιλά παρακαλώ!!!!! Για την ακρίβεια 1.997 και όλες οι μετρήσεις είναι πολύ καλές! Επίσης, έχει και αρκετά μαλλάκια μας είπαν. Παραλίγο να με πάρουν τα ζουμιά! Ο τράχηλος έχει αποδειχτεί παλικάρι τελικά. Είναι 24mm και για την εβδομάδα μου είναι πολύ καλά μου είπαν. Επίσης, η μπουμπού μας έχει πάρει ήδη θέση, αν και αυτό έχει κάποιες πιθανότητες να αλλάξει, όχι όμως πολλές. Συνεχίζουμε να μετράμε μια εβδομάδα μπροστά, οπότε η Π.Η.Τ παραμένει 30/3. Γιατρό έχω την άλλη Τετάρτη στις 11 Φλεβάρη. Αυτά είναι τα νέα μας! Άντε με το καλό και οι επόμενες κοπέλες! Σας φιλώ!

Πω πω!! Ζουμερη η μπουμπου! Μπράβο wmb, όλα άψογα και έτσι θα πάνε ως το τέλος!! :-)

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

wmb τέλεια τα νέα σας, μπράβο. Μια χαρά η μπεμπα μια χαρά και ο τράχηλος.

athinakos εγώ είχα κάνει κολπικό στο ντόπλερ.

Τελικά έφαγα λίγο ψωμί με τυρί και ελπίζω να μην το μετανιώσω γιατί είναι αργά. Θα πιω και λίγο γάλα αργότερα για να φτιάξει το στομάχι.

Αχ αντε μπραβο wmb!!!! Τέλεια η μπέμπα και τέλειος και ο τραχηλος!!! Να ρωτήσω σου τον μέτρησε κολπικά;

Ναι, κολπικά μου τον μέτρησε. Ρώτησα αν είναι επικίνδυνο και μου είπε πως ο κολπικός υπέρηχος είναι ακίνδυνος, εκτός αν έχουν σπάσει τα νερά, οπότε και φοβούνται πιθανή μόλυνση του αμνιακού σάκου.

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!πως ειστε???

Mairy lou καλως ηρθες στη παρεα μας εχω διαβασει και εγω την ιστορια σου και ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου ολα να πανε μια χαρα!!

Wmb1 και εμενα στο doppler ειχε παρει θεση και μου ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα ετσι θα μεινει..μπραβο και για τα υπεροχα νεα??σε ποια βδομαδα εισαι??κοντα 2 κιλα κανονικο μωρακι...!!!κοριτσια για γαμο διαβαζω και εχω να πω πως μεθαυριο παντρευομαστε και εμεις (τυπικα πλεον)και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!!!ολυμπια μπορει να μην ειναι ραγαδα ανα διαστηματα εχω και εγω κοκκινηλες αλλα απο το ξυσιμο ραγαδες ευτυχως ακομα δεν εχω ακομα!!!κοριτσια αυτο που λετε για τη δισκιλιοτητα...εγω σχεδον καθε μερα τρωω καροτα!!θεματακι δεν εχω!!!συσπασεις κανω αρκετες και δεν μου αρεσουν καθολου...το χειροτερο μου οταν πετρωνει η κοιλια!!!

Αthinakos ποσο σε ζηλευω....ποσο μου ελειψε το μεξικανικο πριν μεινω εγκυος πηγαιναμε συνεχεια μεχρι μια αναφυλαξια που επαθα στην εγκυμοσυνη το πρωτο τριμηνο στα καρυκευματα και adios mexico!!!!

Καλα να περασετε οτι και να κανετε το βραδακυ φιλια!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

αννούλα η ώρα η καλή.

Εμένα η πρώτη μου δεν είχε πάρει θέση στο ντόπλερ, πήρε γύρω στις 34 εβδομάδες. Αλλά γενικώς όσο περνάνε οι βδομάδες τόσο πιο απίθανο είναι να γυρίσει αν είναι με το κεφάλι κάτω, γιατί το κεφάλι είναι πιο μεγάλο και πιο βαρύ απο ότι το σώμα.

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!!αυτο πιστευω οσο περνανε οι βδομαδες δυσκολο να γυρισει...σημερα μπηκαμε και επισημως στον 8μηνα...λιγο εμεινε ακομα!!!enseignante να χαιρεσαι το μωρακι σου...καλοτυχο και γερο να ειναι!!ξεχασα και να σας πω πως οι αυπνιες εχουν χειροτερεψει δραματικα...πλεον το βραδυ κοιμαμαι 3-4 ωρες το πολυ και αυτες οχι συνεχομενα αλλα με διαστηματα με αποτελεσμα ολη την υπολοιπη μερα να ειμαι κοτοπουλο!!εσεις κανετε τπτ για αυτο?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

alexandroula σ ευχαριστω !! Πλεον σκεφτομαι στην ωρα του ή οχι, μονο γερος να ναι !!! :) Εμενα τα βραδια οι σαλατες μου ειναι δυσκολοχωνευτες, δεν ξερω γιατι. Συνηθως της βγαζω ενδιαμεσα την νυχτα! Ειδηκα το συνονοματο μου μαρουλακι ;) Το γαλατακι τωρα αρχισα να τπ πινω τα πρωινα αλλα το ξαναβραζω τωρα. Και ειχα να πιω χροοονια!!!

wmb1 σ ευχαριστω κ σενα για το καλωσορισμα ! Ωραια φαινεται η παρεουλα σας εδω γεματη Απριλιατικες μανουλιτσες!! Με το καλο το κοριτσακι σου που μου φαινεται οτι παει για chubby baby !! Και ποσο μ αρεσουνε!! Να γεμιζει η αγκαλιτσα :D

annoula_ ευχαριστω για τα λογακια σου κοριτσι μου :D Ολα κατ ευχην!! Με το καλο ο γαμος σας! Εμεις εχει εναν μηνα και κατι μερες που παντρευτηκαμε μς τον καλο μου :cool:

[ATTACH]1601[/ATTACH]

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

wmb1 ----> 30/03/2015, Φ.Τ. - 40

Vaso1980 ----> 02/04/2015

Simoni ----> 03/04/2015, Φ.Τ. - 33

MairiK ----> 03/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015, Φ.Τ. - 34

Annoula_ ----> 08/04/2015, Φ.Τ. - 26

Valsamoula ----> 08/04/2015, Φ.Τ. -39

Sofaki_8 ----> 08/04/2015

Feli ----> 09/04/2015 , Φ.Τ. - 28

Olympia_st ----> 12/04/2015 , Φ.Τ. - 29

Stella Va ----> 14/04/2015, Π.Κ.Τ. - 29

meloula ----> 14/04/2015

Gorgina_84 ----> 15/04/2015

Foteini85 ----> 15/04/2015

Mkcm ----> 16/04/2015

Tonia89 ----> 23/04/2015 , Φ.Τ. - 26

Alexandroula ----> 23/04/2015, 33

Annat33 ----> 24/04/2015

foteini.xara ----> 24/04/2015

Georgia patra ----> 27/04/2015

kasf ----> 28/04/2015

mairy_lou ----> 28/04/2015

loisma ----> 29/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015, Π.Κ.Τ. - 40

Johanna ---->

CMyUp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες. Τι κάνετε? Εγώ σήμερα σπίτι με στομαχόπονο :evil::evil: και πολύ νύστα... Ο μικρός είναι ξύπνιος και κλωτσάει non stop από τις 5.30!!!!

Τώρα με ρώτησε ένα πρωί η κόρη μου γιατί βάζω λαδάκι στην κοιλιά. Της είπα για να μην κάνω και άλλες άσπρες γραμμούλες (είναι πλέον άσπρες). Μου λέει από τι είναι. Της είπα ότι της έκανα όταν την είχα στην κοιλίτσα μου και έδειξε να στεναχωριέται. Με ρώτησε αν στεναχωριέμαι και της είπα ότι δεν με νοιάζει καθόλου γιατί έβγαλα μια κούκλα και φωτίστηκε το προσωπάκι της.

Μετά με ρώτησε αν θα στεναχωρηθώ τώρα αν κάνω και άλλες και της είπα όχι γιατί θα βγει άλλη μια κούκλα από εκεί μέσα.

alexandoula πολύ γλυκό το κοριτσάκι σου. Έχεις απόλυτο δίκιο όταν θα έρθει στο κόσμο το παιδάκι μου το τελευταίο που θα με νοιάζει θα είναι οι ραγάδες.. Θα γεμίσει τόσο πολύ η ζωή μας που πραγματικά θα είναι κάτι ασήμαντο...

Γεια σε ολες σας !!!! Εγω εχω πητ 28/4 . Μακαρι ολα να πανε καλα και να μπορεσω να κρατησω το αγορι μου στην κοιλιτσα μου οσο το δυνατον περισσοτερο ! Και το καλυτερα απ ολα???

Στις 29/4 ειναι τα ΔΙΚΑ μου γενεθλια !!!!! Θα ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ EVER !!!!! :D:D:D:D

χωρις αμφιβολιααα!!!!! :)

Mairy lou καλώς ήρθες στο παρεάκι μας, με το καλό να δεχτείς τον μπεμπούλη σου, πραγματικά το καλύτερο δώρο!!! σε πρόσθεσα και στο πινακάκι μας...

Είναι κανονικό παιδάκι και από μια φωτό τρισδιάστατη που την τράβηξαν είναι ίδια ο μπαμπάς της, νομίζω. Είναι 2 ολόκληρα κιλά παρακαλώ!!!!! Για την ακρίβεια 1.997 και όλες οι μετρήσεις είναι πολύ καλές! Επίσης, έχει και αρκετά μαλλάκια μας είπαν. Παραλίγο να με πάρουν τα ζουμιά! Ο τράχηλος έχει αποδειχτεί παλικάρι τελικά. Είναι 24mm και για την εβδομάδα μου είναι πολύ καλά μου είπαν. !

wmb ολόκληρη κοπέλα η μικρή σου.. μπράβο κορίτσι μου. εμένα θα με πάρουν σίγουρα τα ζουμιά. Αφού δάκρυσα και στην αυχενική και στην β' επιπέδου, στο doppler φαντάζεστε τι έχει να γίνει!!!!!

κοριτσια για γαμο διαβαζω και εχω να πω πως μεθαυριο παντρευομαστε και εμεις (τυπικα πλεον)και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!!!

Annoula η ώρα η καλή. Πάντα ευτυχισμένοι.:D:D:D:D

CMyUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...