Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

wmb με γεια σας όλα τα πραγματάκια. Με το καλό και το doppler περιμένουμε νέα.

athinakos εσύ έχεις την τρίτη ή κάνω λάθος.

kasf καλώς ήρθες στην παρέα μας. Με το καλό το αγοράκι σου και καλά ψώνια.

Καούρες έχουνε αρκετές κοπέλες στο τρίτο τρίμηνο. Εγώ στην μεγάλη μου είχα μόνο 3-4 μέρες σύνολο καούρες και τον τελευταίο μήνα μόνο δυσπεψία γιατί είχε μεγαλώσει και πίεζε το στομάχι.

Τώρα είναι καμμιά βδομάδα που έχω έντονη δυσπεψία γιατί μου πιέζει πάρα πολύ το στομάχι.Που να μεγαλώσει κιόλας. Όταν βγούνε όμως και τα κρατάμε στην αγκαλιά μας θα τα ξεχάσουμε όλα.

Όσο για την κοιλιά, δεν παίζει ρόλο το μωρό πόσο μεγάλο είναι. Παίζει ρόλο στη γυναίκα πόσο μεγάλη κοιλιά θα κάνει.

Είμαστε και σχετικά κοντά στην ΠΗΤ. Αλήθεια πόσο ήτανε ο μικρούλης σου στην τελευταία σας μέτρηση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιλιτσες καλησπερα τι κανετε??εμεις ειμαστε καλα!!μεγαλωνουμε!!!πως τα περασατε το σ/κ??εμεις πολυ ωραια πηγαμε και στους κουμπαρους και μας δωσανε και τον αποστηρωτη...τελικα αποφασισα που θα τον εχω τον μπεμπη τους πρωτους μηνες διπλα μου,σε καλαθουνα και την πηρα μαζι με τη βαση της!kasf καλως ηρθες στη παρεα μας και με το καλο να παρεις τον μπεμπη σου αγκαλια!!stella με το καλο να δειτε αυριο τη μπεμπα σας περιμενουμε νεα!!θα τη δεις και σε φωτο 3d εμας καμμια σχεση η φωτο της β επιπεδου και η τελευταια κανονικο μωρακι ειναι πλεον!!βρε κοριτσια εχω απορια...μπαινω στο φορουμ και φιαβαζω και αλλα καφε για μανουλες ιανουαριου φεβρουαριου και αλλα και αυτο που ειδα ειναι πως οσες μανουλες περιμενανε αγορακια γεννησανε αρκετα πριν την π.η.τ ενω οσες περιμενανε κοριτσακια περνανε και την τελευταια μερα!!!γιατι????παιζει κατι??ξερετε τιποτα??ο αντρουλης μου σημερα δουλευει βραδυ οποτε σημερα θα την βγαλω στο καναπε να λιωνω στη τηλ. Οτι κανετε καλα να περασετε!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα! Χονδρικά μένουν 2 μηνακια ακόμη, φοβερό!!!

Kasf καλώς ήρθες, με το καλό!!

Wmb με γεια τα πραματακια και καλά αποτελέσματα!!

Εδώ κορίτσια μου καμια σχέση, η μέρα ηταν τελεια, μέχρι το μεσημέρι είχε πολύ ήλιο! Πήγαμε βολτιτσα στην παραλία και έπειτα στους γονείς μου για φαγακι! Χτες πήγαμε και σε μια παράσταση και για πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα να νυσταζω φοβερά, ποτέ δεν το έχω πάθει σε σινεμά ή θέατρο! Ευτυχώς στο διάλειμμα με τα φώτα ξύπνησα λίγο :tongue:

Κατά τα άλλα και εγώ νιώθω οτι έχω βαρύνει πολύ και έχω γίνει δυσκίνητη. Οι καούρες είναι πολύ συχνές και δεν υποχωρούν εύκολα, οποτε θα μάθω να ζω με αυτές! Το καλό είναι οτι και γω νιώθω οτι η μικρή μου πιέζει το στομάχι επομένως δεν μπορωνα φάω πολύ, ίσως να σταματήσω να βαραινω πολύ!

TJhAp3.png

Wmb1 συγνωμη σε εσενα απευθυνομουν για το doppler αυριο μπερδευτηκα την ωρα που εγραφα!!περιμενουμε νεα σου!!!

Καλησπέρα ανήκω στις μανούλες Ιανουαρίου και γέννησα 4 μέρες πριν την ΠΗΤ μου αυτό που έχω να σου πω είναι ότι αν το μωράκι σου είναι καλά και δεν υπάρχει κάποια επιπλοκή και είναι και το πρώτο σου θα πάρεις όλες τις μέρες σου μην ανησυχείς συνηθώς από τις δεύτερες γέννες και μετά μπορεί να γεννήσουν νωρίτερα. Κι εμένα το πρώτο μου ήταν. Επίσης το φύλο δεν παίζει κάποιο ρόλο ο γιατρός μου μου έλεγε πάντα πως όλα είναι καθορισμένα από τη φύση. Δεν θέλει άγχος και πανικό. Κι εγώ έτσι ήμουν και έχω 19 μέρες που γέννησα και τελικά τζάμπα το άγχος τζάμπα όλα. Το μόνο παλούκι επέτρεψε μου την έκφραση είναι το ξενύχτι ούτε ο θηλασμός ούτε η ΠΗΤ. Ελπίζω να βοήθησα κάπως. :) Με το καλό όσες μανούλες περιμένετε. Χαρείτε τις κοιλίτσες σας μετά θα τις νοσταλγείτε.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

alexandroula τελευταία φορά πήγα στη γιατρό μου 14/1 και μου τον έβγαλε 840 γραμμάρια , μου είπε πως είναι ψωμομένος ! Νομίζω είμαστε απ τις τελευταίες του μήνα , αλλά έχουμε μικρή διαφορά .Κι εγώ έχω έντονη δυσπεψία οπότε τρώω βραδινό συνήθως με τις κότες , ειδάλλως έχω πρόβλημα. Επίσης όπως πολλές έχω κι εγώ πρόβλημα με τον ύπνο , συνήθως ξυπνάω γύρω στισ 4 το βράδυ με στομαχόπονο και ξανακοιμάμαι μετά από 1-2 ώρες.

annoula_ δεν ξέρω αν έχουν διαφορά κοριτσάκια με αγοράκια , πάντως μια φίλη μου που γέννησε πολύ πρόσφατα τον μπέμπη της πήρε όλο τον χρόνο του και γέννησε με πρόκληση μια μέρα μετά την ΠΗΤ γιατί είχε αρχίσει να γίνεται τεράστιος, οπότε μάλλον είναι σχετικό.

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμείς τώρα γυρίσαμε σπίτι. Τελικά πήγαμε για Μεξικάνικο!! Ήθελα να τα φάω όλα αλλά με το που ένιωσα να φουσκωνω σταμάτησα για να μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ:evil: Ότι έμεινε το πήρα πακέτο για αύριο. Ήπια και ενα ωραιότατο κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ!!!!

Εύχομαι σε όλες ένα όμορφο, ξεκούραστο βράδυ, χωρίς καούρες, χωρίς πολλές επισκέψεις στην τουαλέτα αλλά με ΠΟΛΛΕΣ κλωτσιές απο τα μπεμπέ μας γιατί αυτές πάντα μας αρέσουν!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

enseignante να σου ζήσει το μωράκι σου και να είναι πάντα γερό.

Συνήθως ναι οι πρωτότοκες παίρνουνε όλο το μήνα. Επίσης λένε οτι τα αγόρια μπορεί να γεννηθούν λίγο νωρίτερα απο τα κορίτσια. Όμως τίποτα δεν είναι στάνταρ. Ξέρω γυναίκα που γέννησε 2 αγόρια φυσιολογικά, το πρώτο το γέννησε 20 μέρες νωρίτερα και το δεύτερο πέρασε την τελική ημερομηνία. Το πρώτο ήτανε πιο ζωηρό απο το δεύτερο, δεν ξέρω αν παίζει και αυτό ρόλο.

Εγώ την πρώτη μου την γέννησα 5 μέρες πριν την ΠΗΤ μου.

Επίσης μην λαμβάνεται υπόψιν σας αυτές που για διάφορους λόγους γεννάνε με καισαρική.

kasf μια χαρούλα είναι απο βάρος ο μπέμπης σου. Εγώ 15/1 που πήγα για υπέρηχο ήτανε 770γρ. αλλά και η πρώτη μου βγήκε μικρούλα, κάτω απο 3 κιλά κοντά στην ΠΗΤ.

Αχ και εγώ ξυπνάω με στομαχόπονο τελευταία, ευτυχώς κοιμάμαι γρήγορα. Συνήθως το κρύο γάλα βοηθάει πολύ. Δοκίμασέ το!

Σήμερα κάτι τσίμπισα γιατί είχε φέρει η κουμπάρα μου φαγητό και πολύ φοβάμαι οτι θα "καλοπεράσω" το βράδυ.

Γειά σας κοριτσια!! Επεστρεψα στην βαση μου οποτε τωρα θα γραφω πιο συχνα!!

διαβασε πολυ γρηγορα τα νεα σας!! Με γεια σε οσες ψωνισατε!!

αυριο εχω κ εγω γιατρο μου ειχε πει μολις γυρισω να παω να με δει κ θα τον ρωτησω κ για το doppler!!

Εδω ειναι σαν ανοιξη το μεσημερι ειχαμε 20 βαθμους κ βγηκα για περπατημα με τον αντρα μου ηταν πολυ ωραια εχω ομως ενα μικρο προβληματακι που με δυσκολεύει! ! Εδω κ μια βδομαδα πιαστηκε το ισχιακο μου νευρο κ κουτσαινω αρκετα ποναω οταν περπαταω...ελπιζω να περασει συντομα...πιστευω οτι φταιει που καθομουν πολλες ωρες σε καρεκλα στην θεσσαλονικη ολο δεξια κ αριστερα για καφεδες κ επισκέψεις. ..με τσακισε!!

Enseignante να σου ζησει το μωρακι σου!!

Aleksandroula σχετικα με ενα παλιο σου μηνυμα που αναφερόσουν σε εντονο πονο στην τουαλέτα. ....μην ξαναφας κουνουπιδι μεχρι να γεννησεις. ..το επαθα κ εγω κ ηταν η πρωτη φπρα που ειχα αιμα....μετα ψαχνοντας στο ίντερνετ για την δυσκοιλιοτητα διαβασα οτι τρια λαχανικα απαγορευονται στην δυσκοιλιοτητα. ...το καροτο, το κουνουπιδι κ το λαχανο....κ εγω οταν το επαθα ειχα φαει για βραδινό ενα ολοκληρο κουνουπιδι...απο τοτε το εκοψα κ παιρνω μπροκολο!!!

Σχετικά με τα κιλα που συζητουσατε φυσικα κ επεστρεψα μετα απο προφιτερολ...ταβερνες....οικογενειακα τραπεζια ....με 2 κιλακια παραπανω κ τωρα ειμαι στα +8,5 ...αντε να δουμε...μου κακοφανηκε λιγο αλλα απο σημερα ξαναμπηκα σε προγραμμα Κ ο θεος βοηθος...4/9 παντρευομαι δεν με παίρνει να βαλω πολλα γιατι δε θα προλαβω να τα χασω!! Φιλια πολλα θα σας γραψω αυριο παλι τα νεα του γιατρου

gzWep2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!! Βγήκε λίγο ήλιος απ'οτι βλέπω. ..μακαρι να συνεχίσει έτσι!

wmb και foteini περιμένουμε νέα για τα ζουζούνια σας!

Φιλιά σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Επιτέλους ήλιος!!

Φωτεινή το υποψιάστηκα οτι ήτανε απο το κουνουπίδι, αλλά πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου, ευχαριστώ. Περιμένουμε λοιπόν και δικά σου νέα σήμερα, ωραία.

Πριν καμμιά ώρα έφυγε ο άντρας μου για τη δουλειά. Τώρα πίνω και εγώ τον καφέ μου και περιμένω την μαμά μου για να φύγω και εγώ. Ευτυχώς το βράδυ δεν ήτανε πολύ χάλια το στομάχι μου και ξύπνησα μόνο 2 φορές. Η κόρη μου κοιμήθηκε με κλάμματα το βράδυ, γιατί απο την υπερένταση δεν μπορούσε να ηρεμήσει να κοιμηθεί, και στις 5 το πρωί με φώναξε να την σκεπάσω και μου είπε "κάνε με μια αγκαλιά". Την πήρα αγκαλιά και κοιμήθηκε το καλό μου. Ευτυχώς ήτανε ήρεμη γενικώς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...