Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλησπέρα χρονια πολλά σε όλους. Καλό και τυχερό το 2025 ❤️

Συγνώμη αλλά αυτό είναι κουλό. Απομονώνουν τα βακτήρια ; Πως ; Στο είπε αυτό το πράγμα ο γιατρός; Τι είναι το βακτήριο; Τσιμπούρι ή ψείρα να το περνούν με τσιμπίδα και να το απομακρύνουν; 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Σε ευχαριστω Αλεξανδρα μου για τις συμβουλες..ελπιζω να πανε ολα καλα!! Αν και τελευταια ακουω διαφορα χαζα που προκαλουνε στις κλινικες μονο και μονο για να προωθησουν τις διαφορες μαρκες γαλακτων...πχ σου πληγωνουν επιτηδες τις θηλες και τετοια. Τι να πω..μακαρι να εξελιχθουν ολα φυσιολογικα!!

Μιας και θιξατε τα θεματα των κιλων εγω εφτασα αισιως τα 15...62 ξεκινησα και ειμαι 77!! Να σας πω την αληθεια δν με απασχολει τωρα και πολυ...σιγουρα θα αγχωθω μετα. Αλλα βλεπω και καποιες σαν την Καγια που ειναι στον 7ο και πηρε 3 κιλα και πολυ τρελαινομαι!!! Αν ειναι δυνατον πιαααααα

39WKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε όλες...Από τα άγρια χαράματα Όπως βλεπετε...Το αγγελούδιαγγελούδι μου ακόμαα δε γεννήθηκε Κ με ταλαιπωρεί...Με ωραίο τρόπο ομως...Μέ έχει ταράξει Στην κλωτσιά...Παντού...Δε του αρέσει ούτε δεξιά,ούτε αριστερά,μόνο ανάσκελα...Είναι ι ζωηρουλης ήδη..Σκέψου όταν γεννηθεί με το καλό...

Νίκη μου καλώς ήρθες...Με μια καλή κ τέλειομηνη εγκυμοσύνη..Σε ποια Εβδόμαδα είσαι?Να σου ζήσει κ το ένα σου παιδάκι!!!Φυσιολογικα ή καισαρική?Πες καμια πληροφορίΑ για τον τοκετό...Αχ,άγχοςάγχος όπως κατάλαβες...

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες...Κ εγώ έλεγα στον άντρα μου ότι λέει βλακιες

Κ δεν θα είναι αξιόπιστο,αλλά επίβΕβαιωσε Κ η Μαμα82...

όσο για τον ύπνο κ εγώ έτσι τα σκέφτομαι...

Νίκη να σε ρωτήσω εσύ που γέννησες Απρίλη τι ζιπουνακια φορούσες στο μωροωρο κ τι φορμακια Όταν γεννήθηκε Κ τι το ΜΜάιο που γεννάμε τώρα?

Μαμα82 σε ευχαριστώ κ σένα για τις πληροφορίες...Προσοχή με τη μεση,μια φίλη εμεινε Ταβλα 2 Εβδομααδες Κ εκανε Κ ένεση...

Δεν ήξερα ότι ο σκύλος παθαίνει γαστρεντερίτιδα κ μαλιστα Οτι μπορεις να κολλήσεις??Ευτυχώς τη γλιτωσες...

Φιλιά σε όλες Κ χαλαρά..Το γράφω για να το βλεπω εγώ...:wink:

Miamia ευχαριστώ για τις ευχές,το ίδιο εύχομαι και σε εσένα. Λοιπόν γέννησα αρχές Απριλίου τη μέρα ακριβώς που μπήκα στην 40η εβδομάδα. Φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο γιατί είχα ξεροκεφαλιά έτσι μου είχε κάτσει από την αρχή όχι επειδή ήθελα και καλά να ζήσω τη γέννα σε όλο της το μεγαλείο. Εγώ ήμουν στις εύκολες περιπτώσεις έσπασαν τα νερά γύρω στις 8 το πρωί και στις 11 γέννησα δεν μπορώ να πω ότι πόνεσα ιδιαίτερα είμαι και λίγο συγκρατημένη στον πόνο απλά είχα πείσει τον εαυτό μου ότι θα πονέσω. Η στιγμή που πόνεσα περισσότερο ήταν όταν κοιτούσε ο γιατρός τη διαστολή. Δεν θέλω να σε τρομάξω. Ευτυχώς έγινε μόνο 2 φορές. Κατά τα άλλα αυτό που ένιωθα ήταν πίεση από τη μέση και σε όλη τη λεκάνη σε σημείο που νόμισα ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο σε εκείνο το σημείο.Με 3-4 εξωθήσεις βγήκε το μωρό. Μην αγχώνεσαι, το ξέρω ότι στα λόγια εύκολο δεν είναι αλλά όσο περισσότερο άγχος τόσο πιο μεγάλη καθυστέρηση θα υπάρξει στον τοκετό.

Τώρα είμαι στην 30η εβδομάδα. Έχουμε λίγο καιρό ακόμη.

Για τα ρουχαλάκια τώρα. Στην αρχή έβαζα στη μικρή μακρυμάνικο φανελάκι και απ' έξω μακρυμάνικο φορμάκι ελαφρώς χοντρό. Όταν σαράντισε περίπου ή λίγο πιο μετά της έβαζα και κοντομάνικο φανελάκι αλλά πάλι μακρυμάνικο φορμάκι κανονικό. Πιο μετά (καλοκαίρι) την άφηνα μόνο με κοντομάνικο φανελάκι. Τώρα θα βάλω τα ίδια καθώς μένω σε ορεινό χωριό και ο καιρός δεν το βλέπω να φτιάχνει. Γενικά ακόμα και το καλοκαίρι εδώ μία κουβερτούλα ελαφρια τη θες.

Αυτό όμως θα το κρίνεις εσύ ανάλογα που μένεις και τι καιρό θα κάνει όταν γεννήσεις. Και μία φιλική συμβουλή. Να ακούς τι σου λέει το ένστικτό σου και κανέναν άλλον γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολλοί οι καλοθελητές που σε κάνουν να νιώθεις άχρηστη. Εκτός από τον παιδίατρο δεν άκουγα ούτε καν τη μαμά μου. Για ότι χρειαστείς μη διστάσεις. Έχω ρίξει τόσο διάβασμα και στην πρώτη και σε αυτή την εγκυμοσύνη που άνετα γράφω και σύγγραμμα. Του γιατρού του έχω σπάσει τα νεύρα με τις ερωτήσεις. Αλήθεια που θα γεννήσεις νοσοκομείο ή κλινική;

Φιλιά πολλά!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Σε ευχαριστω Αλεξανδρα μου για τις συμβουλες..ελπιζω να πανε ολα καλα!! Αν και τελευταια ακουω διαφορα χαζα που προκαλουνε στις κλινικες μονο και μονο για να προωθησουν τις διαφορες μαρκες γαλακτων...πχ σου πληγωνουν επιτηδες τις θηλες και τετοια. Τι να πω..μακαρι να εξελιχθουν ολα φυσιολογικα!!

Μιας και θιξατε τα θεματα των κιλων εγω εφτασα αισιως τα 15...62 ξεκινησα και ειμαι 77!! Να σας πω την αληθεια δν με απασχολει τωρα και πολυ...σιγουρα θα αγχωθω μετα. Αλλα βλεπω και καποιες σαν την Καγια που ειναι στον 7ο και πηρε 3 κιλα και πολυ τρελαινομαι!!! Αν ειναι δυνατον πιαααααα

Η Καγιά καλή μου έχει 10 γυμναστές και άλλους τόσους διατροφολόγους από πίσω της για αυτό πήρε μόνο τόσα...άμα ήταν και σε εμάς έτσι μόνο το μωρό και τα υγρά θα είχαμε πάνω μας!!!

Και παλι δν θα το χαιρομασταν!!!! Χαχα!!! Τωρα τρωωωωωωωω και το χαιρομαι και δεν με νοιαζει.....μια ευχαριστηση εχουμε κι εμεις...γιατι απο την αλλη...ας μν το συζητησουμε καλυτερα!!!!

39WKp3.png

Γειά σας κορίτσια μου!!

Όλα καλά και σήμερα από εμάς! Στα ίδια. Μια χαρά κοιμήθηκα,12.30 -09.15!!Μακάρι, κάθε βράδυ έτσι.. ήταν ήσυχο το μωρο και πιο δραστήριο τη μέρα....

Εγώ πάλι παρακολούθησα το σεμινάριο της nutricia και η παιδίατρος έλεγε(την ρώτησαν) ότι τα θερμόμετρα αυτά δεν είναι και πολύ αξιόπιστα.. ποιον να πιστέψεις, δεν ξέρω.. Όσο για την Καγιά..όταν έχεις συνηθίσει τα τρως πολύ λίγο και σε ενδιαφέρει τόσο η εικόνα σου, δεν μπορείς να αρχίσεις ξαφνικά να γουρουνιάζεις..αλλά υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που σε αναγκάζουν να μη βάλεις κιλά..εγω ξεκίνησα με 68 και τώρα είμαι 73..ύψος 1.72.Φυσικά και πεινάω αλλά από τη μια έχω καούρες και από την άλλη με τις μετρήσεις ζαχάρου βλέπω ότι τα πράγματα είναι υπο έλεγχο μόνο με μικρά γεύματα..ο γιατρός φωνάζει ότι πρέπει να παχύνω αλλά δεν μπορώ..τρωω και λίγη σοκολάτα στη ζούλα, κανένα ζελεδάκι .αλλά στερούμαι...από την άλλη,όλο και κατι τρωω σε τακτά διαστήματα...αλλά προ εγκυμοσύνης έτρωγα τις διπλάσιες ποσότητες..είναι μια θυσία που κάνω για το μωρό..όταν με το καλό γεννήσω θα γουρουνιάσω καμια εβδομάδα αλλά μετά λέω να συνεχίσω την προσοχή,γιατί προσωπικά έχω βοηθηθεί που δεν έβαλα κιλά..Παρεμπιπτόντως, δεν το ήξερα ότι η Καγιά είναι έγκυος...

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου!!! Αννα πολυ χαιρομαι , μπραβο!!! κι εγω σημερα ειμαι πολυ καλυτερα με μεση και ποδια!! τι να πω τωρα για την Καγια;;; ελεος!!! δεν ειναι αντιπροσωπευτικο παραδειγμα εγκυου!!! αυτες δεν χαιρονται τιποτα!! ουτε καν την περιοδο της εγκυμοσυνης τους....εννοειται πως το ιδανικο ειναι να μην βαλεις πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη αλλα να μην στερησε και συνεχεια!!! Αννα εσυ εισαι αλλη περιπτωση φυσικα αλλα δεν θελω να σε πικρανω αλλα αν θηλασεις μαλλον παλι δεν θα μπορεις να φας τα παντα και να γουρουνιασεις γιατι θα περναν στο παιδι και μπορει να το ενοχλουν:(

εγω παλι το τελευταιο διαστημα σκεφτομαι συνεχεια το τσιγαρο..... το οποιο εκοψα μαχαιρι οταν εμεινα εγκυος και οπως λεει και η getaver μια ευχαριστηση εμεινε ....αυτη του φαγητου...γιατι και το αλλο....μεχρι να βολευτεις σου περναει....χαχα

ακουω καποιες απο το περιβαλλον μου που εχουν γεννησει και προσπαθω να νιωσω την ανακουφιση τους....απο την μια το αγχος και ο φοβος της γεννας(μια που δεν το χω ξαναζησει) και απο την αλλη η ανακουφιση οτι ολα πηγαν καλα και εχουμε το μωρακι μας αγκαλια αλλα και η ανακουφιση απο το βαρος στο σωμα μας και οτι πλεον μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε χωρις να σκεφτομαστε μην βλαψουμε το μωρο μας.......ουφ!!! καταλαβαινετε....

yk1yp3.png

Miamia ευχαριστώ για τις ευχές,το ίδιο εύχομαι και σε εσένα. Λοιπόν γέννησα αρχές Απριλίου τη μέρα ακριβώς που μπήκα στην 40η εβδομάδα. Φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο γιατί είχα ξεροκεφαλιά έτσι μου είχε κάτσει από την αρχή όχι επειδή ήθελα και καλά να ζήσω τη γέννα σε όλο της το μεγαλείο. Εγώ ήμουν στις εύκολες περιπτώσεις έσπασαν τα νερά γύρω στις 8 το πρωί και στις 11 γέννησα δεν μπορώ να πω ότι πόνεσα ιδιαίτερα είμαι και λίγο συγκρατημένη στον πόνο απλά είχα πείσει τον εαυτό μου ότι θα πονέσω. Η στιγμή που πόνεσα περισσότερο ήταν όταν κοιτούσε ο γιατρός τη διαστολή. Δεν θέλω να σε τρομάξω. Ευτυχώς έγινε μόνο 2 φορές. Κατά τα άλλα αυτό που ένιωθα ήταν πίεση από τη μέση και σε όλη τη λεκάνη σε σημείο που νόμισα ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο σε εκείνο το σημείο.Με 3-4 εξωθήσεις βγήκε το μωρό. Μην αγχώνεσαι, το ξέρω ότι στα λόγια εύκολο δεν είναι αλλά όσο περισσότερο άγχος τόσο πιο μεγάλη καθυστέρηση θα υπάρξει στον τοκετό.

Τώρα είμαι στην 30η εβδομάδα. Έχουμε λίγο καιρό ακόμη.

Για τα ρουχαλάκια τώρα. Στην αρχή έβαζα στη μικρή μακρυμάνικο φανελάκι και απ' έξω μακρυμάνικο φορμάκι ελαφρώς χοντρό. Όταν σαράντισε περίπου ή λίγο πιο μετά της έβαζα και κοντομάνικο φανελάκι αλλά πάλι μακρυμάνικο φορμάκι κανονικό. Πιο μετά (καλοκαίρι) την άφηνα μόνο με κοντομάνικο φανελάκι. Τώρα θα βάλω τα ίδια καθώς μένω σε ορεινό χωριό και ο καιρός δεν το βλέπω να φτιάχνει. Γενικά ακόμα και το καλοκαίρι εδώ μία κουβερτούλα ελαφρια τη θες.

Αυτό όμως θα το κρίνεις εσύ ανάλογα που μένεις και τι καιρό θα κάνει όταν γεννήσεις. Και μία φιλική συμβουλή. Να ακούς τι σου λέει το ένστικτό σου και κανέναν άλλον γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολλοί οι καλοθελητές που σε κάνουν να νιώθεις άχρηστη. Εκτός από τον παιδίατρο δεν άκουγα ούτε καν τη μαμά μου. Για ότι χρειαστείς μη διστάσεις. Έχω ρίξει τόσο διάβασμα και στην πρώτη και σε αυτή την εγκυμοσύνη που άνετα γράφω και σύγγραμμα. Του γιατρού του έχω σπάσει τα νεύρα με τις ερωτήσεις. Αλήθεια που θα γεννήσεις νοσοκομείο ή κλινική;

Φιλιά πολλά!!

Σε ευχαριστώ πολύ κ για τις ευχές κ για όλα...Λίγο πολύ όλες τα ίδια μου λένε,Κ για τη γέννα κ για τα ρούχα...Ξέρω ότι κθ γυναίκα κ κθ μωρό είναι διαφορετικα..Οπότε δε μπορεις να ξέρεις πως θα είναι ακριβώς..Δε με τρομαξες καθόλου,ίσα ίσα μου φάνηκε εύκολο..ΠΠιστεύω ότι εκείνη την ώρα θα ειμαι δυνατή κ ψυχραιμη...Πιο πολύ φοβΑμαι για το αν θα είναι καλά το μωρό,παρά για τον πόνο...Κ αυτό γιατί είχα μια παλινδρόμη κύηση στις 9 Εβδόμαδες όπου ανακάλυψα Ότι ειμαι θρόμβοφιλικη Κ για αυτό θα γεννήσω στο Πανεπιστήμιακο Νοσοκομείο Ιωαννίνων...Παλινδρόμη+θρόμβοφιλία+υπερθυρεοειδισμος+φοβος δεν ειμαι για κλινική...

Όσο για τη μμανούλα....Καλή,χχρυσή αλλά ειδικά με το ντύσιμό έχει το θεμΑ της...Νομίζει ότι το μωρωρο πρέπει να είναι ντυμένΟ κρεμμυδι..Αφού βγαζω συνέχεια έξω την κοιλιά μου,δε ξέρω γιατί,Κ μου λέει:Κάτεβάσε την μμππλούζα θα κρυώσει το παιδί...Χαχαχα...

Αλήθεια σε ποιο χωριό μενεις?

Μιαμια εφοσον ολα ειναι ελεγχομενα με θρομβοφιλια κτλ μην ανυσηχεις!!! βγαλτα απο το μυαλο σου!!! ολα θα πανε καλα!!! φυσικα ολες μας εχουμε την αγωνια του τοκετου και να ειμαστε καλα και μαμαδες και μωρα!!! ακομα και οι δευτερομανουλες φανταζομαι εχουν την ιδια αγωνια απλα πανω κατω ξερουν τι να περιμενουν....εγω φοβαμαι και τον πονο αλλα μπροστα στα υπολοιπα φυσικα και ειναι το τελευταιο που μ απασχολει!!!

ασχετο: σημερα εχουμε εαρινη ισημερια!!!! δηλαδη ανοιξιαζει-καλοκαιριαζει!!! επιτελους!!!

yk1yp3.png

Κορίτσια μου Γεια σας...

Η Καγια δεν ειμάστε...Αλλά ειμαστε όλες οκ στα κιλά...Στα φυσιολογικά...Κ έχουμε Κ τα προβληματάκια μας κ το παλεύουμεε Κ χαίρομαι που όλες ειμαστε Καλά.Κ εγώ σημερα πήρα τις εξετάσεις μου,τις κλασσικές,αιμΑ,ουρά μια χαρά κ θυρεοειδή κ αυτός οκ αλλά για αυτό θα μου μιλησει η ενδοκρινολογος μου την άλλη Εβδομαδα που Έχω ραντεβού...

Μαμα82 έτσι ακριβώς όπως τα είπες με τον τοκετό κ τις σκέψεις...

Κ ναι ελεγχόμενα όλα,με χάπι κθ μερα ο θυρεοειδής ,με ένεση αντιπηκτικη η θρόμβφιλία Κ το άγχος με βολτες Κ ανάσες..χαχα

Ευτυχώς ήρεμησε λίγο το αγγελούδι μου κ δε με τσακίζει όπως χθες,πιο ήρεμο σημερα,με κλωτσάει με το γάντι,ελπίζω να κ οιμηθω λίγο το βραδυ...Αχ όταν γεννησουμε με το καλό θα προλάβαινουμε να γράφουμε?Σίγουρα θα έχουμε πολλές απορίες...

Φιλιά σε όλα τα μωρα...

Miamia αν κρίνω απο τις μανάδες Ιανουάριο και φεβρουαριου θα βρίσκουμε χρονο αλλά οτι να ναι ωρες για αρχή και επίσης θα πάμε στο επόμενο στάδιο και θα συζητάμε για θηλασμό κολικους κτλ χαχα!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ κ για τις ευχές κ για όλα...Λίγο πολύ όλες τα ίδια μου λένε,Κ για τη γέννα κ για τα ρούχα...Ξέρω ότι κθ γυναίκα κ κθ μωρό είναι διαφορετικα..Οπότε δε μπορεις να ξέρεις πως θα είναι ακριβώς..Δε με τρομαξες καθόλου,ίσα ίσα μου φάνηκε εύκολο..ΠΠιστεύω ότι εκείνη την ώρα θα ειμαι δυνατή κ ψυχραιμη...Πιο πολύ φοβΑμαι για το αν θα είναι καλά το μωρό,παρά για τον πόνο...Κ αυτό γιατί είχα μια παλινδρόμη κύηση στις 9 Εβδόμαδες όπου ανακάλυψα Ότι ειμαι θρόμβοφιλικη Κ για αυτό θα γεννήσω στο Πανεπιστήμιακο Νοσοκομείο Ιωαννίνων...Παλινδρόμη+θρόμβοφιλία+υπερθυρεοειδισμος+φοβος δεν ειμαι για κλινική...

Όσο για τη μμανούλα....Καλή,χχρυσή αλλά ειδικά με το ντύσιμό έχει το θεμΑ της...Νομίζει ότι το μωρωρο πρέπει να είναι ντυμένΟ κρεμμυδι..Αφού βγαζω συνέχεια έξω την κοιλιά μου,δε ξέρω γιατί,Κ μου λέει:Κάτεβάσε την μμππλούζα θα κρυώσει το παιδί...Χαχαχα...

Αλήθεια σε ποιο χωριό μενεις?

Είμαι από Καρδίτσα περιοχή Αργιθέας ακριβώς απέναντι από το νομό Άρτας. Και εγώ στο Πανεπιστημιακό Λάρισας θα γεννήσω. Δεν συγκρίνονται οι κλινικές με τα νοσοκομεία ειδικά τα πανεπιστημιακά. Καλύτερα να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας.

Που θα κρυώσει το μωρό καλέ. Ο αμνιακός σάκος έχει πάντα σταθερή θερμοκρασία όσο και να έχει έξω.

Καλησπέρα κοριτσάκια! Όλα καλά, περιμένουμε φίλους να έρθουν.Τέλια μέρα πραγματικα! Νίκη, τέλειο το περπάτημα αλλά σε όσες από εμάς επιτρέπεται!!Μακάρι να μπορούσα! Δεν έφτιαξες αυτοκόλλητο τελικά,προσπάθησες? Σου ειχα γράψει πώς θα το κάνεις!! :)

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλησπέρα κοριτσάκια! Όλα καλά, περιμένουμε φίλους να έρθουν.Τέλια μέρα πραγματικα! Νίκη, τέλειο το περπάτημα αλλά σε όσες από εμάς επιτρέπεται!!Μακάρι να μπορούσα! Δεν έφτιαξες αυτοκόλλητο τελικά,προσπάθησες? Σου ειχα γράψει πώς θα το κάνεις!! :)

Προσπάθησα το έφτιαξα έβαλα το Url στην υπογραφή, εμφανίστηκε εκεί η εικόνα, παρακάτω δεν ξέρω τι έγινε και δεν βγαίνει και εδώ. Βασικά δεν ξέρω αν ήθελε αυτό που έκανα...θα ξαναδοκιμάσω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...