Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;; Βασω τι καλα πουτ πηγες να χαιρετησεις!!! αντε καλη ξεκουραση!!!! κι εμεις ετσι λεμε να εχουν μικρη διαφορα μεταξυ τους αλλα κατσε να κανουμε το πρωτο και βλεπουμε!!!

φιλια και καλημερα σε ολες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου καλησπερα κι απο μενα!!πρωτη μερα αδειας σημερα και προσπαθω να τη χαρω....χθες μου κανανε και παρτακι στο γραφειο για να με αποχαιρετησουν και πολυ με συγκινησαν. Σημερα πηγα στο ικα για να τελειωνω και με αυτο. Εκανα τα χαρτια για το εποδομα κυοφοριας ευτυχως ξεμπλεξα γρηγορα!! Τωρα κανω κι εγωτη λιστα μου με τα πραγματα που θα χρειαστω και δν εχω παρει ακομη...τα περισσοτερα τα αναφερατε κι εσεις. Προσθετω επιπλεον και τις ψευδοθηλες που μακαρι να μν χρειαστω να τις χρησιμοποιησω ειπα να τις παρω μιας και εχω πολυ μικρες και η μια ειδικα ειναι συνεχεια κρυμμενη..οποτε ας ειμαι προετοιμασμενη. Ηθελα να σας ρωτησω σφηνωματακι για το μωρο για το κρεβατακι θα παρετε;; οι παλιες μανουλες ειχατε χρησιμοποιησει;

39WKp3.png

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα;;;

getaver καλη αδεια και καλη ξεκουραση και σε σενα!!!

Βασω ελπιζω να αρχισες να απολαμβανεις και οχι να κανεις δουλειες απο τωρα!!!

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Μόλις ανακάλυψα και εγώ το site. Θα γίνω και εγώ μανούλα τον Μάιο στο δεύτερο μωρό μας! Βοηθήστε με λίγο που μπορώ να βάλω πληροφορίες στο προφίλ μου?

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου πως είναι οι κοιλίτσες σας; mama εννοείται πως κάνω δουλειές ☺😊 .Σήμερα βάζω πλυντήρια έχει ήλιο ευκαιρία είναι ☺ getaver μου θύμησές ότι πρέπει να πάρω σφηνάκια για το μωράκι τα χρησιμοποιούσα στον πρώτο γιο μου. Φιλάκια 😘 σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου!

Έκανα καρδιοτοκογράφο τη Δευτέρα, όλα καλά, αλλά ο γιατρός εξακολουθεί να θέλει να πάρει τα μέτρα του κι έτσι θα ξανακάνω την Τρίτη.. σε δουλειά να βρισκόμαστε....:D τέλος πάντων, καλά είμαι αλλά τον βλέπω να με βάζει προληπτικά στο νοσοκομείο...και δεν θέλω αλλά θα υπακούσω..

Κατά τ' άλλα, σήμερα ήρθε το κρεβάτι της μικρής,(αν και θα το χρησιμοποιήσουμε αργότερα)και έβαλα και το πρώτο πλυντήριο οπότε έχουμε αρκετά πράγματα έτοιμα!!Και τα δικά μου είναι σχετικά έτοιμα..

Τι ακριβώς θα χρειαστούμε από καλλυντικά μωρού στην αρχή?Μου έχουν δώσει κάτι δείγματα βρεφικόύ αφρόλουτρου chicco και βρεφικής κρέμας frezyderm.Με ενδιαφέρει κι εμε΄να η wellenda και αποδεδειγμένα τα απλά φαρμακεία είναι πολύ πιο ακριβά από τα διαδικτυακά!

Ρε κορίτσια,εγώ ξερω ότι η τελευταία οδηγία είναι να αφήνουμε το μωρό να κοιμάται ανάσκελα και ότι τα σφηνάκια δεν προτείνονται..έχ και ένα από την αδερφή μου αλλά δε νομιζω να το χρησιμοποιήσω..

Κορίτσια μου ,είμαι πολύ χαρούμενη! Περιμένω με πολλή χαρά αυτό το μωράκικι μετά από όλα αυτά που πέρασα τώρα έχω χαλαρώσει!!Είμαστε 33 εβδομάδων!!Γιιούχου!! :P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα κορίτσια. Μόλις ανακάλυψα και εγώ το site. Θα γίνω και εγώ μανούλα τον Μάιο στο δεύτερο μωρό μας! Βοηθήστε με λίγο που μπορώ να βάλω πληροφορίες στο προφίλ μου?

Καλώσήρθες! Εννοεις το tickeraki? Δεξί κλικ πάνω στο τικεράκι που σ' αρέσει(όχι στο δικό μου δεν λειτουργεί για κάποιο λόγο)και σε πάει στο site για να κάνεις το δικό σου. Μετά κάνεις αντιγραφή και επικ'ολληση στο προφιλ σου εδώ,στο edit αν θυμαμαι καλά και στο signature!!Με το καλό κι εσύ!!:D

Κοριτσια μου καλησπερα κι απο μενα!!πρωτη μερα αδειας σημερα και προσπαθω να τη χαρω....χθες μου κανανε και παρτακι στο γραφειο για να με αποχαιρετησουν και πολυ με συγκινησαν. Σημερα πηγα στο ικα για να τελειωνω και με αυτο. Εκανα τα χαρτια για το εποδομα κυοφοριας ευτυχως ξεμπλεξα γρηγορα!! Τωρα κανω κι εγωτη λιστα μου με τα πραγματα που θα χρειαστω και δν εχω παρει ακομη...τα περισσοτερα τα αναφερατε κι εσεις. Προσθετω επιπλεον και τις ψευδοθηλες που μακαρι να μν χρειαστω να τις χρησιμοποιησω ειπα να τις παρω μιας και εχω πολυ μικρες και η μια ειδικα ειναι συνεχεια κρυμμενη..οποτε ας ειμαι προετοιμασμενη. Ηθελα να σας ρωτησω σφηνωματακι για το μωρο για το κρεβατακι θα παρετε;; οι παλιες μανουλες ειχατε χρησιμοποιησει;

Επειδή εχθές παρακολουθησα σεμιναριο θηλασμού στο nutricia.gr(πολύ καλό το προτείνω) δεν έχει νοημα έλεγε η μαία...το μωρό θηλάζει την άλω(γύρω από τη ρόγα) και έτσι βγαίνει το γάλα..αν θηλάζει κατευθείαν στη θηλή έτσι πληγώνεται η θηλή μας και πονάει το στήθος..και στο λέω εγω που έχω πολύ καλή θηλή. Κατάλαβα ότι είναι άσχετο!!:D

Vasulini ευχαριστω πολυ για την προταση σου για τα minerva....την αξιοποιησα!!!πολυ καλες τιμες και ωραια σχεδια..ελπιζω να ναι το ιδιο ωραιες κι απο κοντα και να με βολεψουν!

Αννα μου ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες...θα τις ακολουθησω σιγουρα..και θα τις χρησιμοποιησω μονο σε ακραια κατασταση. Θα το παρακολουθουσα κι εγω χθες αλλα λογω του τρεξιματος στο ικα..το χασα!ελπιζω να ξαναγινει!! Οσο για το σφηνωματακι κι εγω ακομη στο να ρωταω οποιον γνωστο ξερω...αλλα παιρνω διαφορετικες απαντησεις. Δν ξερω ποιος πρεπει να μας το πει σιγουρα!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου φουσκωμένα...Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για τις πληροφορίες σας...Σαν νέα μανούλα έχω άγχος κ απορίες για όλα...

Κ εγώ θέλω να κάνω μάθηματα ανωδινου αλλά θα δω...

Να σας ρωτήσω κτ ακόμα...ΞέρεΙ κπ Τα θερμομετρα με υπέρυθρες?

Κ κτ ακόμαα για ύπνο μωρου τον πρώτο καιρό τι προτιμούνούν τα μωρα Κ τι οι μανουλες?Πορτ μπεμπε?Καλαθουνα?Ή κούνια εξ αρχής?

Αλήθεια εσείς οι μαμάδες με μωρο ήδη πως τα καταφερνετε?ΜπραβΟ ρε κορίτσια,άξιες..Κ δουλειά,Κ μώρο Κ έγκυος κ όλα...

Επειδή διαβασα Κ κτ για κιλά,εγώ έχω πάρει ήδη 11 στην 32 Εβδόμαδα μου,Κ δεν Ημουν Κ καμια αδύνατη,1,75 ύψος 70 κιλά ξεκίνησα...Τώρα 81..Μου λένε όλοι ότι δε φαίνομαιαι για 8 μΗνωΝ αλλά δε με νοιάζεινοιάζει καθόλου,αν θα φύγουν ήή όχι..Με νοιάζει μόνο να γεννηθεί γερό το αγγελούδι μου...Μετά την προηγούμενη ατυχία μου,δε το πιστεύω ότι θα παρω στα χέρια μου το αστεράκι μου...

Που είναι τα άλλα κορίτσια?Κανένα νέο από Μαριλου Κ Σαλώμη?

Φιλιά σε όλες..Καληνύχτα.

Miamia μην ανησυχείς για τα κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα 56 κιλά (ύψος 1.65). Και 10 μέρες πριν γεννήσω που ζυγίστηκα είχα πάρει 21 κιλά...μετά δεν ξαναζυγίστηκα αλλά όλο και κάτι θα πήρα. Μετά ζυγίστηκα 2 εβδομάδες αφού γέννησα και ήμουν 58. Αν δεν έχεις πάρει τοπικό πάχος τα περισσότερα είναι υγρά που φεύγουν μετά τη γέννα. Οι περισσότερες που ξέρω το ίδιο μου λένε.

Για το θερμόμετρο πήρα και εγώ με υπέρυθρες είναι δύο χρήσεων κροτάφου και αυτιού και το πήρα γύρω στα 30 ευρώ με έχει βολέψει πάρα πολύ γιατί η μικρή μου δεν είναι και από τα παιδάκια που θα κάτσουν 1 λεπτό με το θερμόμετρο στη μασχάλη.

Επίσης για τον ύπνο του μωρού. Γέννησα αρχές Απριλίου και είχε λίγη ψύχρα ακόμα και την έβαζα να κοιμάται στο πορτ-μπεμπε το είχαμε πάρει μαζί με το καρότσι. Γενικά διάβαζα ότι τον πρώτο καιρό καλό είναι να κοιμούνται σε περιορισμένο χώρο για να νιώθουν ασφάλεια και πάντα με φωτάκι τη νύχτα. Μετά τους δύο μήνες την έβαλα στην κούνια. Αυτά από μένα ελπίζω να βοήθησα.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

γεια σας κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

καταρχην Νικη καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!!! να σου ζησει και τ αλλο σου παιδακι!!!!

Βασω δεν αντεξες ε;; ακομα ουτε μια μερα περασε!!! κι εγω με τον καιρο ξεκινησα εβαλα πλυντηρια και μετα χαλασε και αρχισε να βρεχει οποτε να ναι καλα το καλοριφερ.....:(:( να κανεις δουλειες αλλα με μετρο, να ξεκουραζεσαι!!!

Getaver τι ωραια που σου καναν παρτυ αποχαιρετισμου!!! σ αγαπαν πολυ ε; μπραβο!!! το εργασιακο περιβαλλον παιζει μεγαλο ρολο (για μενα πιο πολυ και απο τον μισθο κτλ)

Μιαμια εγω που δουλευα στο φαρμακειο τα θερμομετρα με υπερυθρες ειναι αρκετα αξιοπιστα, εμεις ειχαμε της medisana και εβγαινε γυρω στα 40 ευρω, εγω θα παρω για αρχη ενα ηλεκτρονικο της omron 10 δευτερολεπτων και αν δω οτι δεν το σκεφτομαι και εγω για υπερυθρων, και τα προιοντα της welleda που λετε πραγματι πολυ καλα αλλα τσιμπημενα!!!

οσο για τα κιλα......τι να πω κι εγω;;; εγω παντα ειμαι στα 75-80 κιλα και πριν την εγκυμοσυνη κι ενω προσπαθουσα δεν εκανα λιγο κρατει οποτε ξεκινησα εγκυμοσυνη στα 87!!!! τωρα ειμαι +10 και ειμαι 7 μηνων οχι 8 σαν και σας!!! να δω που θα φτασω!!!!

Αννα πολυ ωραια τα νεα σου!!! χαιρομαι πολυ που εισαι καλα!!! ειναι το πιο σημαντικο απ ολα αυτο!!! ακου τον γιατρο σου και μην σκας ολα καλα θα πανε ακομα και αν πρεπει να μπεις νωριτερα στο νοσοκομειο εισαι στην τελικη ευθεια!!!

εγω παιδευομαι 2-3 μερες με την μεση μου γιατι κουραστηκα και πιαστηκα, σαν τον καβουρα πηγαινα.... και δεν εφταναν ολα αυτα αρρωστησε και ο σκυλος μου με γαστρεντεριτιδα!!!! και ειχα και αγχος μην κολλησω!!! περασε ολοκληρος χειμωνας με ιωσεις και θα την πατησω απο τον σκυλο;;;; ευτυχως τον χαπακωσα και επανηλθε πληρως!!!

yk1yp3.png

Miamia μην ανησυχείς για τα κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα 56 κιλά (ύψος 1.65). Και 10 μέρες πριν γεννήσω που ζυγίστηκα είχα πάρει 21 κιλά...μετά δεν ξαναζυγίστηκα αλλά όλο και κάτι θα πήρα. Μετά ζυγίστηκα 2 εβδομάδες αφού γέννησα και ήμουν 58. Αν δεν έχεις πάρει τοπικό πάχος τα περισσότερα είναι υγρά που φεύγουν μετά τη γέννα. Οι περισσότερες που ξέρω το ίδιο μου λένε.

Για το θερμόμετρο πήρα και εγώ με υπέρυθρες είναι δύο χρήσεων κροτάφου και αυτιού και το πήρα γύρω στα 30 ευρώ με έχει βολέψει πάρα πολύ γιατί η μικρή μου δεν είναι και από τα παιδάκια που θα κάτσουν 1 λεπτό με το θερμόμετρο στη μασχάλη.

Επίσης για τον ύπνο του μωρού. Γέννησα αρχές Απριλίου και είχε λίγη ψύχρα ακόμα και την έβαζα να κοιμάται στο πορτ-μπεμπε το είχαμε πάρει μαζί με το καρότσι. Γενικά διάβαζα ότι τον πρώτο καιρό καλό είναι να κοιμούνται σε περιορισμένο χώρο για να νιώθουν ασφάλεια και πάντα με φωτάκι τη νύχτα. Μετά τους δύο μήνες την έβαλα στην κούνια. Αυτά από μένα ελπίζω να βοήθησα.

Καλημερα σε όλες...Από τα άγρια χαράματα Όπως βλεπετε...Το αγγελούδιαγγελούδι μου ακόμαα δε γεννήθηκε Κ με ταλαιπωρεί...Με ωραίο τρόπο ομως...Μέ έχει ταράξει Στην κλωτσιά...Παντού...Δε του αρέσει ούτε δεξιά,ούτε αριστερά,μόνο ανάσκελα...Είναι ι ζωηρουλης ήδη..Σκέψου όταν γεννηθεί με το καλό...

Νίκη μου καλώς ήρθες...Με μια καλή κ τέλειομηνη εγκυμοσύνη..Σε ποια Εβδόμαδα είσαι?Να σου ζήσει κ το ένα σου παιδάκι!!!Φυσιολογικα ή καισαρική?Πες καμια πληροφορίΑ για τον τοκετό...Αχ,άγχοςάγχος όπως κατάλαβες...

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες...Κ εγώ έλεγα στον άντρα μου ότι λέει βλακιες

Κ δεν θα είναι αξιόπιστο,αλλά επίβΕβαιωσε Κ η Μαμα82...

όσο για τον ύπνο κ εγώ έτσι τα σκέφτομαι...

Νίκη να σε ρωτήσω εσύ που γέννησες Απρίλη τι ζιπουνακια φορούσες στο μωροωρο κ τι φορμακια Όταν γεννήθηκε Κ τι το ΜΜάιο που γεννάμε τώρα?

Μαμα82 σε ευχαριστώ κ σένα για τις πληροφορίες...Προσοχή με τη μεση,μια φίλη εμεινε Ταβλα 2 Εβδομααδες Κ εκανε Κ ένεση...

Δεν ήξερα ότι ο σκύλος παθαίνει γαστρεντερίτιδα κ μαλιστα Οτι μπορεις να κολλήσεις??Ευτυχώς τη γλιτωσες...

Φιλιά σε όλες Κ χαλαρά..Το γράφω για να το βλεπω εγώ...:wink:

Καλημέρα κοπέλα μου. Οι μικρές θηλές δεν παίζουνε ρόλο στο θηλασμό, αν όμως έχεις επίπεδες ή εισέχουσες θα δυσκολευτείς αρκετά. Υπάρχουνε διαμορφωτές θηλών, που μπορείς να τους φοράς απο τώρα, για πολύ λίγο όμως, συγκεκριμένα λεπτά τη μέρα, γιατί μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην εγκυμοσύνη ή μόλις γεννήσεις να τους βάζεις όλη μέρα για να βγουν οι θηλές σου προς τα έξω πιο γρήγορα.

Να ξέρεις οτι οι θηλές βγαίνουν και με τον θηλασμό, αλλά μπορεί να δυσκολεύεται να πιάσει το μωρό.

Δες και εδώ.

http://thilasmos.gr/epipedes%20thiles.htm

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...