Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημερα κ καλο σκ σε ολες!

Μιαμια μη σε πιανει πανικος για τα του μαιευτηριου.θα τα βρουμε εδω μεταξυ μας.για εσωρουχα συμφωνω,τα μιας χρησης βολευουν.που τα βρισκουμε αυτα αληθεια;φαρμακειο;την προηγουμενη φορα ημουν σε ιδιωτικο,τωρα στο νοσοκομειο πρεπει να τα βρω εγω.σερβιετες λοχειας τις τεραστιες εννοειται,οσο για νυχτικο η πιτζαμα,εγω ειχα την πρωτη μερα τη νυχτικια,που βολευε γιατι ειχα κανει φυσιολογικο τοκετο κ τις υπολοιπες μερες πιτζαμα.αλλα ειχε πολυ ζεστη,φλεβαρη μηνα ημουν με κοντομανικα κ εσκαγα οποτε τωρα θα παιξω με τιραντακια σιγουρα!σε καισαρικη τι βολευει κοριτσια;νυχτικια η πιτζαμα;οσο για θηλασμου που ειπες,δε χανεις κατι να δοκιμασεις μηπως σε βολεψουν.

Αννα μου ευχομαι να σου περασει το τσουξιμο μην το εχεις αγχος.ασε κ εγω με τα νερα ολη την ωρα τουαλετα ειμαι αλλα πρεπει!οι τιμες μου δεν περασαν ποτε τα ορια κ 2 μερες τωρα επανηλθαν απ ο,τι βλεπω..για να δουμε,ειμαι σε επιφυλακη.

Μαμα μπραβο για την καμπυλη!κ εμενα μου φανηκε χαμηλο το τελευταιο αλλα ο γιατρος ξερει καλυτερα.δε χανεις κατι να τα δει κ ενας ενδοκρινολογος!με το καλο τα μαθηματα!

Getaver μια χαρα το νινι!αντε κοντευει κ η αδεια!

Εμεις τα ιδια,χαπακωνομαι κ κανω το σταυρο μου.Σημερα παω βολτα,τον καθιερωμενο καφε κ η διαθεση ανεβηκε!καλα να περασετε ο,τι κ αν κανετε!φιλια σε ολες!

Λιτσα84 με πιάνει πανικός με όλα..Δε θέλω να τα αφήνω για τελευταία στιγμή...Ειμαι οργανωτικη Κ τελειομανης άνθρωπος κ λίγο περίεργη θα με έλεγε κπ κ θέλω να είναι όλα ετοιμά Κ στην εντέλεια.Ίσως κ απο άγχος...Αγχώνομαιαι κ για τον τοκετό...Μέχρι να πάρω το μώρο μου αγκαλιά δε θα ήρεμησω.Εσύ έχεις ήδη ένα κ ξέρεις πως είναι...

Anyway θα έρθει η ώρα πιστεύω που θα ήρεμη σουμε όλες μας κ ίσως θαμας λείψουν λίγο κ οι κοιλίτσες μας κ αυτή η αίσθηση ότι είναι τόσο προστατευμεενοενο εκεί μέσα...

Υπομονή κ μεε την τουαλέτα...Κ εγώ κθ τρεις Κ λίγο για κατούρημα..Κ οι εξετάσειςεξετάσεις καθαρές..,Αλήθεια τΑ μικρόβια που αναφέρατε ecoli k στρεπτοκοκος αν θυμάμαι Καλά πως τα καταλάβατε?Γιατί κ εγώ στην πρώτη εγκύμοσύνη μου που τελείωσε έτσι γρήγορα μεταετα την αποξεση είχα κάνει καλλιέργειες μικρόβίων Κ είχα Ουρεοπλασμα Κ χλαμύδια,έκανα θεραπεία μετα τεστ Παπ κ ξανά καλλιέργεια Κ δεν υπήρχαν...Έκανα κ στον 5ο-6ο μη να γιατί μου φαινόταν κιτρινα τα υγρά μου κ ημουν καθαρή...Τεσπα...Σας Ζαλισα πάλι...Φιλάκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

miamia κι εγώ αγοράκι έχω....κι ο δικός μου έχει γίνει αρκετά αγροίκος...κλωτσάει διαρκώς...τωρα ακόμη και στην δουλεια τον νιώθω ενω πριν μια βδομαδα μόνο στο σπίτι όταν ξάπλωνα!!!

Κορίτσια ψάχνω κι εγω για νυχτικάκια αλλα ακομη στα μαγαζια δεν εχει ποικιλια με κοντομανικα και δυσκολα βρισκεις και με κουμπακια! πρεπει να ψαξω σε καταστηματα για εγκυους/θυλασμου?? εσεις απο που τα πηρατε?

καλησπέρα...Εγώ έχω πάει σε μααγαζιά με εσώρουχα,έχω πάει intimmisimi κ yamamay μου είπαν θα φέρουν προσεχώς...Κοίταξα κκ στα χοντος σεντερ,δε βρήκα...Στα mothercare ήταν σαν της γιαγιάς...Ειμάστε κ μοντέρνες ....Ευτυχώς μου έφερε ένα νυχτικο μακρυμανικο η πεθερά μου γκρι με λίγη δαντέλα κ κουμπιά μμπροστά,πολύ σικ,κομψο..Αλλά η ρομπα είναι υπολευκη θα την χαρακτήριζα κ έχω προβληματιστει..,Δε θα λερωθει?Καλύτερα η φορμΑ μου κ μια ζακετα από πάνω κ να ξεμμπερδεύω...

Φιλάκια

Magiatikes manoules mou xathika to kserw sigxwreste me! Den exw omws wra na sas diavazw kan pia, kai etsi den kserw ti simvenei sti kathemia sas! Xilia signwmi! Sas euxomai oles omws oti kai na pernate na kanete ipomoni kai tha perasei kai stin wra tous na exoume gennitouria!

Ta dika mas nea, to igro ipoxwrei me ti nea antiviwsi alla poli arga kai etsi mas kourazei tis kardoules kai mas meiwnei tous xtipous! Gia tin iosi pernoume alla farmaka kai perimenoume na figei kai auti pia epitelous! Apo kila afiste, 490gramaria kai gia gala den to sizitaei o giatros giati ama mas dimiourgisei provlima tote tha exoume 3 pragmata na antimetopisoume kai den tha to anteksoun. Opote prwta na figei i iosi entelws meta na figei to igro kai meta na dokimasoume gala! Ipomoni kanw kai mexri stigmis entipwsiazw kai emena me tosi ipomoni :tongue: Exw kai ton antra mou, trito mwro, me tis idees tou na ksipname kathe 3-4 wres gia na sinithisoume otan tha erthoun ta mikra spiti kai xtipaei to ksipnitiri kai 3 fores kathe vradi! Kai kathe fora mou pianei kai tin kouventa!

Polla eipa pali! Filakia polla se oles sas!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλωμη μου ευχομαι να ξεπεραστουν ολα!!! αρκετα ταλαιπωρειθηκατε νομιζω!!! κανε υπομονη και θα φιαξουν τα πραγματα!!! ευχομαι οτι καλυτερο για τα μωρακια σας!!! οσο για τον αντρα σου, τι να κανει και αυτος , προσπαθει, ειναι πολυ γλυκο εκ μερους του και ας ειναι ταλαιπωρια για σενα!!!

να δινεις πολλα χαδακια στα αγορια σου για να νιωθουν την μανουλιτσα τους και να περνουν δυναμη!!!!

να μπαινεις οποτε μπορεις και να μας λες τα νεα σου!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

εμεις σημερα φιαχνουμε δωματιο!!! μας φεραν τα επιπλα και τωρα τα στηνουν, μαζι με την κουνια ηρθε και παιδικο δωματιο δηλαδη ντουλαπα κρεββατι με επιπλεον κρεβατι που μπαινει απο κατω και ανοιγει οταν χρειαστειραφακια και κομοδινακι!!! χαιρομαι τοσο πολυ!!!! τωρα σιγα σιγα θα μπω στο κλιμα!!! μεχρι να ρθει θα το κοιταω και θα ονειρευομαι!!!

Λιτσα μπραβο που ηρθαν ολα στα κανονικα επιπεδα!!! ισως εφαγες κατι η στεναχωρηθηκες η και κουραστηκες και ειχες αυτες τις μετρησεις!!!

καλο σαββατοκυριακο σε ολες και να περασετε καλα!!!

φιλια πολλα!!!:-D:grin::-D

Τέλειο που φτιαχνετε το δωματιο...Συνειδητοποιητε ότι εκεί θα έρθει ένα μικρό πλάσματακι....Τα πήρατε όλα...

Εμεις θα τον έχουμε στο δωματίο μας τον μικρό για αρχή Κ είναι αρκετά μεγάλο οπότε χωράει κ η κούνια κ το πορτ μπεμπε...Δε ξέρω ακόμη που θα τον κοιμιζω,θα δω...

Φιλάκια...

Διαφημίσεις

Magiatikes manoules mou xathika to kserw sigxwreste me! Den exw omws wra na sas diavazw kan pia, kai etsi den kserw ti simvenei sti kathemia sas! Xilia signwmi! Sas euxomai oles omws oti kai na pernate na kanete ipomoni kai tha perasei kai stin wra tous na exoume gennitouria!

Ta dika mas nea, to igro ipoxwrei me ti nea antiviwsi alla poli arga kai etsi mas kourazei tis kardoules kai mas meiwnei tous xtipous! Gia tin iosi pernoume alla farmaka kai perimenoume na figei kai auti pia epitelous! Apo kila afiste, 490gramaria kai gia gala den to sizitaei o giatros giati ama mas dimiourgisei provlima tote tha exoume 3 pragmata na antimetopisoume kai den tha to anteksoun. Opote prwta na figei i iosi entelws meta na figei to igro kai meta na dokimasoume gala! Ipomoni kanw kai mexri stigmis entipwsiazw kai emena me tosi ipomoni :tongue: Exw kai ton antra mou, trito mwro, me tis idees tou na ksipname kathe 3-4 wres gia na sinithisoume otan tha erthoun ta mikra spiti kai xtipaei to ksipnitiri kai 3 fores kathe vradi! Kai kathe fora mou pianei kai tin kouventa!

Polla eipa pali! Filakia polla se oles sas!!

Σαλώμη μου κ ότι σε σκέφτομουν που χάθηκες...Δε μας πειράζει που δε μας διαβάζεις,καταλάβΑίνουμΕ τι περνάς...

Πολύ καλο που υποχωρεί το υγρό έστω κ αργά...Φαντάζομαιαι κ με τον ιό θα βρεθεί

λυση...

Θα έλεγα να μην ξυπνάτε Κάθε 3 ώρες,καλύτερα να κοιμααστεαστε Καλά κ πιο πολύ για να είστε δυνατοί κκ ξεκούραστοι...Κ για να περνάει πιο γρήγορα ο καιρός....

Υπομονή,κουράγιο,δύναμη...Περαστικά σας Κ πάντα να μας λες καλά νέα.Τα περίμεν ουμΕ...

Από ότι βλέπω κ κατάλαβα μμένεις Αγγλία οπότε έχετε κ καλούς ιατρούς κ μεθόδους εξελιγμένες Κ πιθανότητες υπέρ σας...

Φιλιά πολλα

Καληνύχτα σε όλες...

Μάλλον είναι θέμα μικρό βιολογικού εργαστηρίου γιατί δίπλα απο το αποτέλεσμα είχε τα όρια απο το μικροτερο ως το μεγαλυτερο τώρα τι να πω; δεν ξέρω

Είμαι Θεσσαλονίκη αλλά εκτός απο τον γιατρό μου με παρακολουθούν και στο νοσοκομείο οποτε αν δεν με παραπέμπουν και αυτοι έχω σουπερ ενδοκρινολογο απο πριν που είχα θέμα με την προλακτίνη θα ρωτησω αυτον

Αλήθεια? λέει δίπλα κατώτερα όρια? και ποια είναι εμένα δεν έλεγε αλλά ούτως ή άλλως δεν είχα τέτοιο θέμα..τέλεια!Αφού έχεις και ενδοκρινολόγο έμπιστο τόσο το καλύτερο!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Κορίτσια μου,όλα καλά με εμάς! Πήρα και μια ρόμπα και 2 σουτιέν θηλασμού από τα prenatal και κάτι επιθέματα στήθους. Τωρα μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσω τα πλυσίματα και θα παραγγείλω από το ιντερνετ ό,τι μου λείπει να είμαστε έτοιμοι. Λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να ψάξω σε μαγαζιά οπότε αν βρω κάτι το παίρνω. Εμάς έχει έρθει η συρταριέρα -αλλαξιέρα και το λικνο.Το κρεββατάκι το περιμένουμε αλλά δεν είναι και επείγον..Ντουλάπα έχουμε,κάτι πάνε πήραμε για αρχή..ουφ..κι εγω έχω αγχωθεί..μέσα στην εβδομάδα πάω να κάνω ξανά καρδιοτοκογράφο να δούμε αν έχω συσπάσεις..το μωρό το αισθάνομαι καθημερινά πια!:D

Σαλώμη μου,τι να σου πω κορίτσι μου,δύσκολο αυτό που περνάς..κουράγιοα,υπομονή και πίστη...

Φιλάκια σε όλες και καλή μας εβδομάδα!!:D

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;; εδω σημερα ειναι μονο για βολτες!!!! ο καιρος ανοιξιατικος με λιακαδα!!!! αμεσως αλλαξε η διαθεση!!!

Μιαμια ευχαριστουμε, μην νομιζεις το παιδικο δωματιο ηταν απο τα μικροτερα αδερφια που εχουμε αρκετη διαφορα και ηταν σε πολυ καλη κατασταση και ετσι ειπαμε να τα στησουμε μια και εξω!!! εχουμε ακομα κατι ψιλα ψωνια αλλα οχι κατι που να επειγει οποτε αυτα αργοτερα!!!

Αννα με γεια και τα δικα σας καινουργια μωροπραγματακια!!! και εμεις περιμενουμε καροτσι και μερικα αλλα αλλα οπως λες δεν τα χρειαζομαστε αμεσα (ειδικα εγω που ειμαι και του ιουνιου)!!!

τα ορια σου τα γραφω:

νηστικος: 70-110

60 λεπτα: 120-170

120 λεπτα: 70-120

βεβαια οπως ειπα παλι ειναι θεμα μικροβιολογικου εργαστηριου και δεν πρεπει να ισχυουν στην εγκυμοσυνη γιατι οταν πηρα τηλ τον γιατρο και του το ειπα μου ειπε να μην δινω σημασια σ αυτα γιατι ειναι διαφορετικα στην εγκυμοσυνη!!!

αυριο θα παρω τηλ τον ενδοκρινολογο και την τριτη εχω ραντεβου και στο νοσοκομειο και λεω να ρωτησω και εκει!!

να πατε βολτιτσα σημερα και να περασετε καλα!!!

καλο υπολοιπο κυριακης και φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;; εδω σημερα ειναι μονο για βολτες!!!! ο καιρος ανοιξιατικος με λιακαδα!!!! αμεσως αλλαξε η διαθεση!!!

Μιαμια ευχαριστουμε, μην νομιζεις το παιδικο δωματιο ηταν απο τα μικροτερα αδερφια που εχουμε αρκετη διαφορα και ηταν σε πολυ καλη κατασταση και ετσι ειπαμε να τα στησουμε μια και εξω!!! εχουμε ακομα κατι ψιλα ψωνια αλλα οχι κατι που να επειγει οποτε αυτα αργοτερα!!!

Αννα με γεια και τα δικα σας καινουργια μωροπραγματακια!!! και εμεις περιμενουμε καροτσι και μερικα αλλα αλλα οπως λες δεν τα χρειαζομαστε αμεσα (ειδικα εγω που ειμαι και του ιουνιου)!!!

τα ορια σου τα γραφω:

νηστικος: 70-110

60 λεπτα: 120-170

120 λεπτα: 70-120

βεβαια οπως ειπα παλι ειναι θεμα μικροβιολογικου εργαστηριου και δεν πρεπει να ισχυουν στην εγκυμοσυνη γιατι οταν πηρα τηλ τον γιατρο και του το ειπα μου ειπε να μην δινω σημασια σ αυτα γιατι ειναι διαφορετικα στην εγκυμοσυνη!!!

αυριο θα παρω τηλ τον ενδοκρινολογο και την τριτη εχω ραντεβου και στο νοσοκομειο και λεω να ρωτησω και εκει!!

να πατε βολτιτσα σημερα και να περασετε καλα!!!

καλο υπολοιπο κυριακης και φιλια σε ολες!!!

xm δηλαδή το 178 το δικό μου στη μια ώρα παθολογικό και το δικό σου το 52...σε κάθε περίπτωση για να υπάρχει σοβαρό θέμα ζαχάρου πρέπει να έχει πάνω από μια τιμή μη φυσιολογική απλά..κάτι δείχνουν κι αυτά...ναι κορίτσι μου ρώτα καλού -κακού..το πιθανότερο είναι να σου πουν να τρως κάτι λίγο κάθε 3 ώρες..λογικά τιποτα άλλο..ρώτα σε παρακαλώ αν θθμηθείς..αυτοι ζητούν μετρήσεις μετά από μια ή 2 ώρες?και τι όρια έχουν στη μια ώρα?

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...Κ εδώ ο καιρός ανοιξιάτικος,ββούλιαξε σημερα το χωριό από τον κοσμο....Πήγε το καλαμαρι σύννεφο...

Εγώ πήγα τη βόλτα μου, πήγα κ στο παζάρι που έχουμε κθ Κυριακή κ πήρα εσώρουχα με 1? παρακαλώ...Βρακες,χαχα,ειδικά στον πισινό..Πήρα κ μερικά πιο μικρά για τις επόμενες μέρες,φαντάζομαι δε φοράς κ τις 4 μέρες τις τεράστιες σερβιετες?Ε?Θα πάρω βεβαια Κ στα mothercare μιας χρησης...

Αύριο πάω Άρτα για σουτιέν,ελπίζω αυτή τη φορά να βρω κπ να βάλω τα βυζακια μου μέσα...Έχω δει ένα αλλά όχι θηλασμου...Θα ψάξω κ για θηλασμό μπας κ βρω.Θα κοιτάξω κ για νυχτικα....Μην κουραστώ κ πολύ...

Πιστεύω έχουμε λίγο χρόνο ακόμα...

ΦΦιλιά σε όλες Κ υπομόνη Η κάθεμια στο προβλήμα της...

γεια σας κοριτσια!!! εμεις εχει μια ωρα που γυρισαμε!!! πηγαμε για τσιπουρα και λιαστηκαμε!!! εγω φυσικα με μια λεμοναδιτσα την εβγαλα αλλα ουτως η αλλως ποτε δεν πινω οποτε δεν ζηλεψα!!!

Αννα να ρωτησω ποια ειναι τα ορια στην μια ωρα για κατασταση εγκυμοσυνης ε;

οκ θα ρωτησω και θα σου πω, οσο για μενα τι να τρωω καθε 3 ωρες;;; σταματημο δεν εχω !!!! να δω που θα φτασω!!! χαχα

ξεκινησα και πολλα κιλα οποτε καταλαβαινεις!!! δεν πειραζει

με ρωτουσαν κατι φιλες μου αν οι λιγουρες και οι παραξενες επιθυμιες στην εγκυμοσυνη ισχυουν....εγω αυτο που ειπα ειναι για την δικη μου περιπτωση παντα: οτι ξαφνικα σταματας την δουλεια, κοβεις το τσιγαρο, κοβεις και λιγο πολυ τον καφε, κοβεις λιγο πολυ και την ¨γυμναστικη¨ και καθεσαι ολη μερα στο σπιτι , ε τι να κανεις;;; ολο το φαι σκεφτεσαι και ονειρευεσαι!!! και τι να κανεις;; τρως!!! χαχα

Μιαμια φανταζομαι θα ναι πολυ ωραια στα μερη σου!!! το σκεφτομαι σοβαρα για μια εκδρομη αργοτερα με το μπεμπε!!! με γεια και τα καινουργια εσωρουχα, μια χαρα τα πηρες!!!

εγω θα παω αυριο πρωτη φορα για το σεμιναριο ανωδυνου τοκετου!!! περιμενω πως και πως να δω πως θα ναι, και θα ποαω και με τον αντρα μου!!! θα σας πω λεπτομερειες αυριο το βραδυ

καληνυχτα σας και τα λεμε το πρωι!!!! φιλια πολλα!!!

yk1yp3.png

Καλημερα κ καλη βδομαδα σε ολες!

Σαλωμη μου πολυ χαρηκα που μας εγραψες!εχε πιστη κ δυναμη!ευχομαι γρηγορα γρηγορα να παρουν τα πανω τους τα αγορακια σου!οποτε μπορεις γραφε να μαθαινουμε τα νεα σας που ευχομαι να ειναι καθε φορα κ καλυτερα!

Μαμα μεγεια το δωματιακι σας!!καλη αρχη κ στα μαθηματα!περιμενουμε νεα!

Μιαμια για τα μικροβια που ρωτησες με καλλιεργεια κολπικου τα βρηκαμε.ειχα κ εγω ουρεοπλασμα στην αρχη αλλα εφυγε με αντιβιωση..γενικως δεν κανω αλλη δουλεια σ αυτην την εγκυμοσυνη,μαζευω μικροβια,παιρνω αντιβιωσεις κ ξεβρακωνομαι συνεχεια για καλλιεργειες!καλοπεραση,οχι αστεια!χαχα

Αννα μεγεια τα πραγματακια σου!καλο υπολοιπο στις αγορες!καλα κανεις εννοειται κ τα παραγγελνεις απ τον καναπε!αυτο ελειπε καλε να τρεχεις!

Ειδα ξεχυθηκατε πολλες για βολτα!κ εγω ηπια καφεδακια σαββατο κ κυριακη.σημερα εχω γυναικολογο κ αντε ξανα μανα πλυσεις με τον κολποδιαστολεα που με ποναει..μαρτυριο ειναι καθε φορα αλλα τι να κανουμε;αναγκαιο κακο!ελπιζω να ειναι καλα το μπεμπε κ ο τραχηλος τουλαχιστον..αυτα!τα φιλια μου σε ολη την παρεα!καλη βδομαδα να χουμε!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Λιτσα υπομονη για αλλη μια φορα στον γιατρο (εννοω για την εξεταση κολπικου....), τουλαχιστον δεν θα δεις το μωρακι σου;;;; κανε υπομονη λιγο εμεινε....

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;; Βασω ποτε ακριβως τελειωνεις με την δουλεια;;; getaver αντε μια μερα εμεινε και μετα ξεκουραση!!

yk1yp3.png

Καλημέρα στις κοιλίτσες! :):):)

Καλή εβδομάδα να έχουμε όλες!

Πως είστε;;

Εμείς ήρεμα καλά, από την Πέμπτη ξεκινάει η άδεια !!!! και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι σπίτι μου!

Σαλώμη μου, περνάτε δοκιμασία αλλά θα βγείτε νικητές, να έχετε πίστη και να παρακαλάτε την Παναγίτσα και δεν θα σας αφήσει!!

Λίτσα μου, υπομονή με τα μικρόβια, σήμερα θα δεις το μωράκι σου και θα είναι μια χαρούλα.

Mama μεγιά το παιδικό δωμάτιο, καλορίζικα όλα να τα χαίρεστε!!!!

Άννα καλορίζικα και οι δικές σας αγορές!

Getaver εγώ νυχτικιά ψώνισα από το e-shop της Minerva! Σήμερα περιμένω και τα φανελάκια τα εσωτερικά του μωρού μου και μετά μου μένουν από ψώνια ένα στρωματάκι καινούριο για το καλάθι που θα μου δανείσει μια φίλη!!! Από τα mothercare θα πάρω και γω εσώρουχα μιας χρήσης και όσον αφορά τις σερβιέτες λοχείας ακόμα το ψάχνω!!

Φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...