Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε σήμερα;; Έχετε δίκιο με τις δουλειές δεν πρέπει να το παρακάνω και παρακάνουμε!! τα μωρά μας πρώτα!

Λίτσα μου, τι να πω, υπομονή με το άτιμο μικρόβιο θα το πολεμήσεις, με το ζάχαρο θα τα πας καλά με την διατροφή πίνε και τα προβιοτικά γιατί κάνουν καλό, υπομονή.

μαμά καλή επιτυχία σήμερα, Σαλώμη πως είστε;; Άννα τελικά θα γεννήσεις στο Έλενας;;

Εμείς καλά και ήρεμα!!

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!!

Ναι Βασούλα μου.Στο Έλενα θα γεννήσω γιατί είναι και πιθανό να μπω και νωρίτερα λιγο στο νοσοκομείο και τα λεφτά είναι πολλά.Άλλωστε ,θα με χειρουργήσει ο γυναικολόγος που μου έκανε και το χειρουργειο ινομυωμάτων.

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:DΚαλησπέρα Άννα μου, εφόσον είναι έμπιστος ο γιατρός το Έλενα σίγουρα είναι πολύ καλή επιλογή και θα έχεις συνέχεια μαζί σου το μωράκι σου!Και από ότι θυμάμαι είναι 220 ευρώ στα μονόκλινα του 6ου ορόφου οι τέσσερις μέρες;)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Εμένα ρε κορίτσια έχει πάθει έναν ερεθισμό η ουρήθρα μου..εδω και καμια εβδομάδα..δεν είναι ουρολοιμωξη σίγουρα αλλά όταν σκουπίζομαι λίγο τσούζει εξωτερικά και λίγο όταν ουρώ αλλά πάντα εξωτερικά..το είπα στο γυναικολόγο,μου είπε απλά να πίνω πολύ νερό για να μην πάθω καμία ουρολοίμωξη..

Σαλώμηηηηηη,πού είσαι??

γεια σας κοριτσια!!! εκανα τις εξετασεις μου και την ατιμη την καμπυλη!!! με το ζορι το ηπια αυτο το ποτηρι και ειχε και γευση λεμονι, αν ειχε μια ακομη γουλια δεν ξερω αν θα την παλευα....τελος παντων το καλο ειναι οτι πηρα τα αποτελεσματα και ειναι ολα καλα : νηστικη 85 στα 60 λεπτα 114 και στα 120 λεπτα 52, δηλαδη και κατω απο το οριο!!! ανακουφιση!!! παει και αυτο!!!

Αννα δεν σου δωσε καμια αλοιφη για τον ερεθισμο;;; μου κανει εντυπωση παντως αν μπορεις σκουπισου με κατι πιο μαλακο και απο το χαρτι υγειας για να μην γινει χειροτερα και σε ποναει ( πχ μωρομαντηλο)

μια χαρα και με τον γιατρο!!!

Βασω μετρας μερες ε;;; αντε λιγο εμεινε και μετα ξεκουραση!!! ( οχι πολλες δουλειες ε!!)

Vall να απολαμβανεις την ξεκουραση και καλη επιτυχια στο ντοπλερ, εγω θα κανω υπερηχο αναπτυξης στις 20/04 μιας και ειμαι μανουλα ιουνιου!!! ειναι η ιδια εξεταση;;;;

Μιαμια πολυ ωραια τα μερη σας εκει!!! δεν ξερω για το χωριο σου αλλα παργα πρεβεζα αχερωντα που εχω παει ειναι πολυ ωραια!!! και να σου πω καλυτερα να εχετε και λιγους μηνες υσηχια για να ξεκουραζεστε απο τον πολυ κοσμο και τουρισμο!!! ολα χρειαζονται!!!

οσο για το νοσοκομειο θα παρω και νυχτικο και πυτζαμα, στην αρχη που θα ελεγχουν τι γινεται ειναι πιο βολικη η νυχτικια και μετα για δικη μας ανεση πυτζαμα, επισης και κατι παραπανω μην λερωθω, σερβιετες λοχειας (εινβαι αρκετα μεγαλες) και καλυτερα εσωρουχα μιας χρησης να μην παιδευομαι ουτε να το βγαλω ουτε τιποτα, αυτο ειναι βαμβακερο και επιτηδες σκιζεται ευκολα στα πλαγια , το βγαζεις ευκολα και το πετας και υσηχαζεις!!! χαχα

βεβαια οπως βολευεται κανεις...

yk1yp3.png

α!! ξεχασα να σας πω!!! με πηραν τηλεφωνο απο το ιπποκρατειο και ξεκινανε τα σεμιναρια ανωδυνου τοκετου!!! την δευτερα στις 6:30!!! αντε να μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα!!! χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...

Άννας εννοείται το λες στο γιατρό αν κ δε μου φαίνεται για κτ σοβαρο Κ πλύσου με λίγο χαμομήλι εξωτερικα...

Μαμά82 μια χαρά το ζάχαρο,περίπου τόσο είχα κ εγώ στην καμπύλη...Όσο για το χωριό καλά είναι άλλα δεν ειμαστε Κ Πάργα χιχι...

Εγώ λέω να πάρω δύο νυχτικανυχτικα μμακρύ μμανίκι,2 κοντόμανικαικα κ μια πυτζαμΑ...Θα πάρω δύο φορμες Κ φυσικά 1-2 μπλούζες...Εσώρουχα θα πάρω 5 μι ας χρήσης Κ 10 από το παζάρι με 1? το ένα...Κ να λερωθει τόσο που κάνει το πετάς κ αν μείνει το έχω κ για μετα τύπου περιόδου...

Getaver ειμάστε ακριβώς στις ίδιες Εβδόμαδες..Στις 30 βδομαδεα που είχα πάει ήταν 1527 γρ.. Κοντά ειμάστε Κ στα κιλά..Εγώ έχω αγόρι..Εσύ?

Τα Μίκρά σάς πως τα νιώθετε,Εμένα ζόρικος ο μικρός,όλο κλωτσιά κ σπρώξιμο ειναι...Τι μοναδικο συναίσθημα θεέ μου...Νιώθω εύλογημένη Κ φουλ αγχώμενη...

Εσείς βρε κορίτσια δεν αγχώνεστε για τον τοκετό κ αν θα είναι καλά τα μώρα σας??Ουφ...

Λέτε σΕ δύο Εβδόμάδες που πάω γιατρό να κάνω κ εγώ nst ? 33 Εβδομάδες θα ειμαι..Από ότι ξέρω τελευταίο μηνα το κανει αλλά θα δουμε..

Καληνύχτα κοριτσαρες...

γεια σας κοριτσια!!! εκανα τις εξετασεις μου και την ατιμη την καμπυλη!!! με το ζορι το ηπια αυτο το ποτηρι και ειχε και γευση λεμονι, αν ειχε μια ακομη γουλια δεν ξερω αν θα την παλευα....τελος παντων το καλο ειναι οτι πηρα τα αποτελεσματα και ειναι ολα καλα : νηστικη 85 στα 60 λεπτα 114 και στα 120 λεπτα 52, δηλαδη και κατω απο το οριο!!! ανακουφιση!!! παει και αυτο!!!

Αννα δεν σου δωσε καμια αλοιφη για τον ερεθισμο;;; μου κανει εντυπωση παντως αν μπορεις σκουπισου με κατι πιο μαλακο και απο το χαρτι υγειας για να μην γινει χειροτερα και σε ποναει ( πχ μωρομαντηλο)

μια χαρα και με τον γιατρο!!!

Βασω μετρας μερες ε;;; αντε λιγο εμεινε και μετα ξεκουραση!!! ( οχι πολλες δουλειες ε!!)

Vall να απολαμβανεις την ξεκουραση και καλη επιτυχια στο ντοπλερ, εγω θα κανω υπερηχο αναπτυξης στις 20/04 μιας και ειμαι μανουλα ιουνιου!!! ειναι η ιδια εξεταση;;;;

Μιαμια πολυ ωραια τα μερη σας εκει!!! δεν ξερω για το χωριο σου αλλα παργα πρεβεζα αχερωντα που εχω παει ειναι πολυ ωραια!!! και να σου πω καλυτερα να εχετε και λιγους μηνες υσηχια για να ξεκουραζεστε απο τον πολυ κοσμο και τουρισμο!!! ολα χρειαζονται!!!

οσο για το νοσοκομειο θα παρω και νυχτικο και πυτζαμα, στην αρχη που θα ελεγχουν τι γινεται ειναι πιο βολικη η νυχτικια και μετα για δικη μας ανεση πυτζαμα, επισης και κατι παραπανω μην λερωθω, σερβιετες λοχειας (εινβαι αρκετα μεγαλες) και καλυτερα εσωρουχα μιας χρησης να μην παιδευομαι ουτε να το βγαλω ουτε τιποτα, αυτο ειναι βαμβακερο και επιτηδες σκιζεται ευκολα στα πλαγια , το βγαζεις ευκολα και το πετας και υσηχαζεις!!! χαχα

βεβαια οπως βολευεται κανεις...

Θα σου έλεγα γι' αυτό το 52 στην καμπύλη σου, να ρωτούσες το γιατρό σου ή κάποιον διαβητολόγο -ενδοκρινολόγο.Κάτι δεν μου κάθεται,μου φαινεται λιγο χαμηλό.Μπορεί να λέω και βλακείες,δεν ξέρω...

Αννα εχεις δίκιο είναι χαμηλό, τον πήρα τον γιατρό μου και του είπα τα αποτελεσματα και τα βρήκε πολύ καλά, όταν του είπα τα όρια που γράφει διπλά απο το μικροβιολογικό μου είπε οτι τα όρια κατα την εγκυμοσύνη είναι διαφορετικά και να μην ανυσηχω, μπορεί βέβαια να ρωτησω και ενδοκρινολόγος δεν έχω να χάσω τίποτα!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Αν στο είπε ο γιατρός σου κάτι περισσότερο θα ξέρει ,δεν έχω θέμα υπογλυκαιμίας(το αντίθετο) απλά το έψαξα τώρα επειδή μου έ κανε εντύπωση. Πάντως ένα ραντεβού στο ιατρείο εγκύων(ενδοκρινολογικό) κοστίζει μόνο 5 ευρώ αν είσαι στην Αθήνα(στο Έλενα Βενιζέλου που πηγαίνω)Απ' οτι θυμάμαι, στην καμπύλη αναφέρονται μόνο τα ανώτατα και όχι τα κατώτατα όρια. ΔΕν είμαι καν σίγουρη ότι υπάρχουν κατώτατα όρια..

Μάλλον είναι θέμα μικρό βιολογικού εργαστηρίου γιατί δίπλα απο το αποτέλεσμα είχε τα όρια απο το μικροτερο ως το μεγαλυτερο τώρα τι να πω; δεν ξέρω

Είμαι Θεσσαλονίκη αλλά εκτός απο τον γιατρό μου με παρακολουθούν και στο νοσοκομείο οποτε αν δεν με παραπέμπουν και αυτοι έχω σουπερ ενδοκρινολογο απο πριν που είχα θέμα με την προλακτίνη θα ρωτησω αυτον

yk1yp3.png

Καλημερα κ καλο σκ σε ολες!

Μιαμια μη σε πιανει πανικος για τα του μαιευτηριου.θα τα βρουμε εδω μεταξυ μας.για εσωρουχα συμφωνω,τα μιας χρησης βολευουν.που τα βρισκουμε αυτα αληθεια;φαρμακειο;την προηγουμενη φορα ημουν σε ιδιωτικο,τωρα στο νοσοκομειο πρεπει να τα βρω εγω.σερβιετες λοχειας τις τεραστιες εννοειται,οσο για νυχτικο η πιτζαμα,εγω ειχα την πρωτη μερα τη νυχτικια,που βολευε γιατι ειχα κανει φυσιολογικο τοκετο κ τις υπολοιπες μερες πιτζαμα.αλλα ειχε πολυ ζεστη,φλεβαρη μηνα ημουν με κοντομανικα κ εσκαγα οποτε τωρα θα παιξω με τιραντακια σιγουρα!σε καισαρικη τι βολευει κοριτσια;νυχτικια η πιτζαμα;οσο για θηλασμου που ειπες,δε χανεις κατι να δοκιμασεις μηπως σε βολεψουν.

Αννα μου ευχομαι να σου περασει το τσουξιμο μην το εχεις αγχος.ασε κ εγω με τα νερα ολη την ωρα τουαλετα ειμαι αλλα πρεπει!οι τιμες μου δεν περασαν ποτε τα ορια κ 2 μερες τωρα επανηλθαν απ ο,τι βλεπω..για να δουμε,ειμαι σε επιφυλακη.

Μαμα μπραβο για την καμπυλη!κ εμενα μου φανηκε χαμηλο το τελευταιο αλλα ο γιατρος ξερει καλυτερα.δε χανεις κατι να τα δει κ ενας ενδοκρινολογος!με το καλο τα μαθηματα!

Getaver μια χαρα το νινι!αντε κοντευει κ η αδεια!

Εμεις τα ιδια,χαπακωνομαι κ κανω το σταυρο μου.Σημερα παω βολτα,τον καθιερωμενο καφε κ η διαθεση ανεβηκε!καλα να περασετε ο,τι κ αν κανετε!φιλια σε ολες!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

εμεις σημερα φιαχνουμε δωματιο!!! μας φεραν τα επιπλα και τωρα τα στηνουν, μαζι με την κουνια ηρθε και παιδικο δωματιο δηλαδη ντουλαπα κρεββατι με επιπλεον κρεβατι που μπαινει απο κατω και ανοιγει οταν χρειαστειραφακια και κομοδινακι!!! χαιρομαι τοσο πολυ!!!! τωρα σιγα σιγα θα μπω στο κλιμα!!! μεχρι να ρθει θα το κοιταω και θα ονειρευομαι!!!

Λιτσα μπραβο που ηρθαν ολα στα κανονικα επιπεδα!!! ισως εφαγες κατι η στεναχωρηθηκες η και κουραστηκες και ειχες αυτες τις μετρησεις!!!

καλο σαββατοκυριακο σε ολες και να περασετε καλα!!!

φιλια πολλα!!!:-D:grin::-D

yk1yp3.png

miamia κι εγώ αγοράκι έχω....κι ο δικός μου έχει γίνει αρκετά αγροίκος...κλωτσάει διαρκώς...τωρα ακόμη και στην δουλεια τον νιώθω ενω πριν μια βδομαδα μόνο στο σπίτι όταν ξάπλωνα!!!

Κορίτσια ψάχνω κι εγω για νυχτικάκια αλλα ακομη στα μαγαζια δεν εχει ποικιλια με κοντομανικα και δυσκολα βρισκεις και με κουμπακια! πρεπει να ψαξω σε καταστηματα για εγκυους/θυλασμου?? εσεις απο που τα πηρατε?

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...