Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου...Χάθηκα δύο μερουλεςερουλες γιατί χθες ήταν Της Αγίας Θεοδώρας της Άρτας κ είχα πάει σε μια γιορτη,έκανα κ κτ δουλιτσες γιατί δούλευε ο αντρουλης μου όλη μέρα χθες(λιμενικός γαρ) Κ βαριέμαι όταν ειμαι μοναχουλα Κ κάνω δουλειές...Την Τρίτη είχα πάει Άρτα orchestra,τα ξέρετε?, για ψώνια για το μωρο,Κ για την Αγία γιατί είχε εσπερινο κ ήθελα να πάω γιατί νιώθω ότι με έχει βοηθήσει πολύ..Σημερα εξωτερικές δουλειές Κ λίγο συμμάζεμα,μηπως Κ εγώ δε πρέπει να κάνω πολλά?

Με αγχώνει το θεμαα με τις συσπάσεις,μηπως έχω κ δε το χω καταλάβει,μη πως έρθουν ξαφνικά....Δε ξέρω...

Μάλλον θα χρειαστώ καρότσι Τελικά οπότε θα πάρω όλο το πακέτο,πορτ μπερίπουμπερί,καθισματάκι αυτοκινήτου,τσάντα αλλαξιερα Κ ψαχνάμΕ στο ίντερνετ,βρήκα ένα Hauck το ξέρει καμία?Αλήθεια μη πως έχει πάρει καμια καρότσι με 3 ρόδες να μου πει πως ειναι από λειτουργικότητα?Πάντως μου άρεσε πολύ αυτό που είδα...

Τώρα σκέφτομαι να σιδερωσω ή να πάω για καφέ...Να πω ότι τα καφέ είναι 2 λεπτά από το σπίτι μου,σχεδόν από κάτω όπως κ η θάλασσα οπότε μη νομίζετε ότι θα πάω κ μμακριά...

ΦΦιλάκια σε όλα τα μπεμπακια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και παλι κοριτσια μου!!!

Λιτσα ευχομαι καλα αποτελεσματα!!! αντε να μην τυρρανηθεις αλλο!!! εγω αυριο εχω καμπυλη αιματολογικες ουρων και μπορει να κανω για τοξοπλασμα δεν το χω γραμμενο (ηταν να γινει τον επομενο μηνα) αλλα μου μπηκε η ιδεα με την γατα (αν θυμαται κανεις) και θελω να υσηχασω...

Βασω αντε εφτασε ο καιρος!!! να εχεις καλη αδεια και να ξεκουραστεις!!!

Μιαμια εγω αυτην την στιγμη παρολο τον πονοκεφαλο μου κανω διαλειμα απο το σιδερωμα και σου προτεινω να πας για καφεδακι!!!! χαχα

ουτως η αλλως και χθες και προχθες δουλειες εκανες.....

για το καροτσι σαν μαρκα πρωτη φορα τ ακουω αλλα θα το τσεκαρω, τι προελευσης ειναι;;; το λεω γιατι παιζει πολυ ο σκελετος (ανθεκτικοτητα κτλ) δες και τα oyster ειναι αγγλικα και πολυ καλα!!! εγω αυτο παρηγγειλα και το χω ερωτευτει, εχει και με τρεις ροδες, τα οποια δεν ξερω νομιζω ειναι αρκετα σταθερα (λογω των 3 ποδων) αλλα απο κει και περα νομιζω εχει να κανει με το αισθητικο κομματι, πανε να τα δεις και απο κοντα και να τα δοκιμασεις!!! να δεις αν σε βολευουν, οσο για τα τριπλα (πορτ μπεμπε κτλ) κι εγω στην αρχη κατι τετοιο σκεφτομουν, οι τιμες με προσγειωσαν και μετα απο πολυ μελετη καταλαβα οτι το πορτ μπεμπε θα μου χρειαστει 3 μηνες και το καρεκλακι αυτοκινητου επισης το οποιο σημειωτεον οτι η κλιση που εχει για την μεσουλα του μωρου δεν ειναι να καθεται πολυ ωρα, (το πολυ 1,5 ωρα) το λεω μηπως εχεις να πας καπου μακρυα και γενικα οσο θα κατσει και εκτος αμαξιου το μωρο σ αυτο, προτεινω καροτσι κλασικο που η θεση να κατεβαινει ωστε να κανει και για νεογεννητο.

λοιπον παλι πολλα ειπα!!! μια ερωτηση εκανες και δεν το κλεισα.....χαχα

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

mama,προφανώς δεν είναι τοσο εύκολο να κανεις nst όποτε έχεις συσπάσεις αλλά φαντάζομαι ότι όλο και κάτι θα εντοπιστεί αν υπάρχει δραστηριότητα..τί να σου πω..δεν ξέρω και πολλά..εγω θα ξανακάνω μέσα στην εβδομάδα

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Αννα κι εγω αυτο σκεφτομουν, πως θα συγχρονιστουν;; τελος παντων καλυτερα να μην εχουμε απο τωρα συσπασεις ειναι νωρις!!

να ερθουν τα μωρακια στην ωρα τους για να ναι ολα καλα!!!

yk1yp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας λόγια για το κοριτσάκι μας!

Λιτσάκι,κι εγώ είχα κάνει crp.Καλά αποτελέσματα!Μίλα με τον ενδοκρινολόγο για το θέμα του ζαχάρου ή πάρε το γιατρό να του το πεις..

Μιαμια,πολύ ωραία την περιγράφεις την περιοχή σου!!:D

Βασουλίνι, με το καλό να πάρεις την άδειά σου. Κοίτα να αφήσεις καμία δουλειά,μην επιβαρύνεσαι,άσε λιγη σκονη..το μωρό σου προηγείται..

Διαφημίσεις

Μιαμια ελπιζω να πηγες για καφε τελικα!αν ειχες συσπασεις θα το καταλαβαινες αλλα μηνβπας κ γυρευοντας με τις δουλειες.το καροτσι δεν το ξερω να σου πω.

Μαμα καλα αποτελεσματα να εχεις!

Αννα μου αν δω κ συνεχιζεται η δουλεια θα παρω τον ενδοκρινολογο γιατι κανονικα με βλεπει την αλλη Δευτερα,οποτε αργουμε..

Τη μοιρα μου τη μαυρη την ηξερα κ τα αποτελεσματα μου την επιβεβαιωσαν..ο εντεροκοκκος εφυγε αλλα το e coli δεν πτοηθηκε κ ξεκινησα αλλα αντιβιωση για 7 μερες..μολις τελειωσει επανελεγχος..Η crp μου ευτυχως κατεβηκε κατω απο 3 γιατι την οροηγουμενη φορα ηταν 11 κ ειχα αγχωθει αλλα μολις ειχα περασει ιωση..Αυτα τα ωραια,εχω κατααγχωθει με τις αντιβιωσεις,φοβαμαι μην παθει τπτ το μωρο..πηρα μολις εκλεισα το τριμηνο οταν εκανα την τροφοβλαστη,πηρα ενδοφλεβια πριν κ μετα την περιδεση,πηρα μια βδομαδα μετα augmentin,ξαναπηρα τωρα με τα μικροβια κ τωρα νεος κυκλος ξεκινα...εχω στεναχωρεθει παρα πολυ..

GjJbp3.png7IWup3.png

Λιτσα ευχαριστω πολυ!!! θα μπω να σας πω τα αποτελεσματα

οσο για το e coli και γενικα τα βακτηρια ειναι δυσκολα αλλα θα το διωξεις και αυτο που θα παει!!! οσο αφορα τα φαρμακα εχεις δικιο αλλα σκεψου οτι μπορει να ειναι χειροτερο το βακτηριο για σενα και το μωρο!!! μην αγχωνεσαι!!! υπηρξαν και περιπτωσεις με πολυ χειροτερα φαρμακα και ολα πηγαν καλα!! εφοσον ο γιατρος το επιτρεπει, οσο για τις αντιβιωσεις προσεχε μην παθεις κολπιτιδες κτλ παρε πριοβιοτικα (ξερω οτι και αυτο σχετικο ειναι) αλλα αξιζει την προσπαθεια

εμενα ο γιατρος μου μου ειπε κατι που μου κανε εντυπωση: μου ειχε γραψει καιρο πριν κατι canesten κολπικα υποθετα τα οποια δεν μου ειπε αν θα τα παρω κτλ, τις προαλλες τον ρωτησα να ξερω αν τα ξεχασα για αρχη η επρεπε να ξερω αν εχω πχ υγρα να τα χρησιμοποιησω ... και μου λεει οχι δεν τα ξεχασα αυτα λεει θα τα βαλω ανα 15θημερο μετα τις 32 εβδομαδες και προς το τελος καθε εβδομαδα για να μην παθω κολπιτιδα που ειναι συχνο στις εγκυμοσυνες αλλα και γιατι η κολπιτιδα μειωνει και την ελαστικοτητα του κολπου και κατα τον τοκετο να μην σκιστω πολυ...:confused::confused:

με κουφανε μπορω να πω θετικα , αυτος κατι τετοια τα ψαχνει πολυ και προσπαθει να βρισκει λυσεις υπερ της εγκυου!!!

yk1yp3.png

Μαμα ευχομαι κ ελπιζω να μην επηρεαζεται το μωρο..οσο για τα προβιοτικα,τελευταια φορα παρολο που επαιρνα ταυτοχρονα με την αντιβιωση,την κολπιτιδα δεν τη γλιτωσα..κ εμενα κανεστεν μου λεει κ βαζω.εχω παθει 2 φορες.δεν τα σταματησα τα προβιοτικα κ τωρα ελπιζω να τη γλιτωσω..συν τα γιαουρτια τα προβεια..πινω απειρο νερο κ δεν τρωω καθολου γλυκα λογω ζαχαρου.θελω να πιστευω οτι δεν θα εχω θεμα..

GjJbp3.png7IWup3.png

Πω πω!!! Ου μπλεξεις!!! Κάνε υπομονή και εύχομαι την αλλη εβδομαδα να ξεμπερδεψεις και να μην παθεις τίποτα απο κάτω!!! Μσκσρι να πάνε όλα καλά και να υσηχασεις!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε σήμερα;; Έχετε δίκιο με τις δουλειές δεν πρέπει να το παρακάνω και παρακάνουμε!! τα μωρά μας πρώτα!

Λίτσα μου, τι να πω, υπομονή με το άτιμο μικρόβιο θα το πολεμήσεις, με το ζάχαρο θα τα πας καλά με την διατροφή πίνε και τα προβιοτικά γιατί κάνουν καλό, υπομονή.

μαμά καλή επιτυχία σήμερα, Σαλώμη πως είστε;; Άννα τελικά θα γεννήσεις στο Έλενας;;

Εμείς καλά και ήρεμα!!

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι κοριτσια μου!!!

Λιτσα ευχομαι καλα αποτελεσματα!!! αντε να μην τυρρανηθεις αλλο!!! εγω αυριο εχω καμπυλη αιματολογικες ουρων και μπορει να κανω για τοξοπλασμα δεν το χω γραμμενο (ηταν να γινει τον επομενο μηνα) αλλα μου μπηκε η ιδεα με την γατα (αν θυμαται κανεις) και θελω να υσηχασω...

Βασω αντε εφτασε ο καιρος!!! να εχεις καλη αδεια και να ξεκουραστεις!!!

Μιαμια εγω αυτην την στιγμη παρολο τον πονοκεφαλο μου κανω διαλειμα απο το σιδερωμα και σου προτεινω να πας για καφεδακι!!!! χαχα

ουτως η αλλως και χθες και προχθες δουλειες εκανες.....

για το καροτσι σαν μαρκα πρωτη φορα τ ακουω αλλα θα το τσεκαρω, τι προελευσης ειναι;;; το λεω γιατι παιζει πολυ ο σκελετος (ανθεκτικοτητα κτλ) δες και τα oyster ειναι αγγλικα και πολυ καλα!!! εγω αυτο παρηγγειλα και το χω ερωτευτει, εχει και με τρεις ροδες, τα οποια δεν ξερω νομιζω ειναι αρκετα σταθερα (λογω των 3 ποδων) αλλα απο κει και περα νομιζω εχει να κανει με το αισθητικο κομματι, πανε να τα δεις και απο κοντα και να τα δοκιμασεις!!! να δεις αν σε βολευουν, οσο για τα τριπλα (πορτ μπεμπε κτλ) κι εγω στην αρχη κατι τετοιο σκεφτομουν, οι τιμες με προσγειωσαν και μετα απο πολυ μελετη καταλαβα οτι το πορτ μπεμπε θα μου χρειαστει 3 μηνες και το καρεκλακι αυτοκινητου επισης το οποιο σημειωτεον οτι η κλιση που εχει για την μεσουλα του μωρου δεν ειναι να καθεται πολυ ωρα, (το πολυ 1,5 ωρα) το λεω μηπως εχεις να πας καπου μακρυα και γενικα οσο θα κατσει και εκτος αμαξιου το μωρο σ αυτο, προτεινω καροτσι κλασικο που η θεση να κατεβαινει ωστε να κανει και για νεογεννητο.

λοιπον παλι πολλα ειπα!!! μια ερωτηση εκανες και δεν το κλεισα.....χαχα

φιλια σε ολες!!!

Καλημέρα κορίτσια...Τελικά έκατσα σπίτι κουράστηκα λίγο γιατί με πονούσε η πλάτη Κ πιο μεταετα σιδέρωσα κ λίγο...

Τα oyster είναι λίγο ακριβΑ...Γερμανικη Είναι η μαρκα,Κ θα τα πάρω όλα γιατί που να το ββάλεις μχώρο παιδί στο κανονικό κορίτσι κ το καθισματάκι είναι μέχρι περίπου 1 έτους οπότε χρειάζεται...Στην αρχή θα το ββάζω στο πορτ μπεμπε Κ για ύπνο κ για μεταφορα..Τα Γιάννενα που γενναω είναι 1:30 ώρα το πολύ,η κοντινή πολη,Άρτα είναι 15-20 λεπτα

,Γενικά ειμάστε ωραίο χωριό,σε κοντινή απόσταση Λευκάδα,πρέβεζά,Γιαννενα,Άρτα,Αγρίνιο,(πιστεύω τα ξερετε),μικρό βΕβαια, με πολλά καφέ κ ψαροταβέρνες,αλλά λίγο κοςμΟ,κορίτσια τις καθ ημέρινες κατάντια...Δεν έχει κοσμο,Εμεις Κ Εμεις...Κυριακή γίνεται χαμος..Κ το καλοκαίρι...Δε μπορώ να βάλω κ φώτο...Αυτά για το χωριό,το εκθειασα...

Ρε κορίτσια για σας για το μμαιευτήριο τι πήρατε ή θα πάρετε κ πόσα?Νυχτικο ή πυτζάμες Κ πόσες?Εσώρουχα μιαςς χρήσης η κανονικά,τι σερβιετες,συγνώμη κιόλας,Κ με στήθοδεσμοο θηλασμού?Εγώ το τελευταίο δε θα παρω μάλλον γιατί έχω λίγο μμεγάλο στήθος πολύ πάνω από DD Κ μμικρή πλάτη Κ δε βρίσκω κανένα να με βολεύει..

Από βδομαδας θα πάω για εξετάσεις,αιμα,ουρα, κύτταρομεγαλοιο,Κ αυτό το μηνα κ θυρεοειδή,έκλεισα ραντεβού,το τελευταίο μου είπε,για να μου πει κ για τη γέννα-θηλασμό με το καλό..Α έχω κ οφθαλμίατρο για να ελέγξω βυθό...

Αυτα...Σας Ζαλισα...Φιλάκια

Μιαμια ελπιζω να πηγες για καφε τελικα!αν ειχες συσπασεις θα το καταλαβαινες αλλα μηνβπας κ γυρευοντας με τις δουλειες.το καροτσι δεν το ξερω να σου πω.

Αννα μου αν δω κ συνεχιζεται η δουλεια θα παρω τον ενδοκρινολογο γιατι κανονικα με βλεπει την αλλη Δευτερα,οποτε αργουμε..

Τη μοιρα μου τη μαυρη την ηξερα κ τα αποτελεσματα μου την επιβεβαιωσαν..ο εντεροκοκκος εφυγε αλλα το e coli δεν πτοηθηκε κ ξεκινησα αλλα αντιβιωση για 7 μερες..μολις τελειωσει επανελεγχος..Η crp μου ευτυχως κατεβηκε κατω απο 3 γιατι την οροηγουμενη φορα ηταν 11 κ ειχα αγχωθει αλλα μολις ειχα περασει ιωση..Αυτα τα ωραια,εχω κατααγχωθει με τις αντιβιωσεις,φοβαμαι μην παθει τπτ το μωρο..πηρα μολις εκλεισα το τριμηνο οταν εκανα την τροφοβλαστη,πηρα ενδοφλεβια πριν κ μετα την περιδεση,πηρα μια βδομαδα μετα augmentin,ξαναπηρα τωρα με τα μικροβια κ τωρα νεος κυκλος ξεκινα...εχω στεναχωρεθει παρα πολυ..

Καλημέρα,περαστικά κ όλα θα πάνε καλά...

Μια φίλη μου πήρε τρεις φορές αντίβίωση για διάφορους λόγους κ έκανε κ ένεση για τη μμέση της,στο τέλος κτ έπαθε κ με ένα δόντι,άσε που πριν Το Τριμηνο την έπιασε κ ίλιγγος κ πήρε χάπια..Κ το μωρο της μια χαρά είναι,4 μηνων τώρα κουκλίτσα,μόνο που τους παιδεύει με το φαγητό..

Δε μου λέτε όλες?Πολύ ββραδινές είστε,δε νυσταζετε,τι κάνετε τέτοιες ώρες???

Καλημέρα miamia, κατά την γνώμη μου για το μαιευτήριο πάρε ότι σε βολεύει εσένα και να είσαι άνετα!!

Στην πρώτη γέννα είχα χρησιμοποιήσει εσώρουχα μιας χρήσης και ήταν βολικά τελικά και φυσικά σερβιέτες μεγάλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κοιλουμπίτσες μου!!!Τι μου κάνετε???Χάθηκα αλλά σας διαβάζω ανελλιπώς!

Εγω όπως ξέρετε βγήκα 1 μήνα νωρίτερα σε άδεια γιατί το είχαν παρακάνει στη δουλειά και θα έλεγα οτι ξεκουράζομαι και το απολαμβάνω!!!!!Λιτσάκι όλα κάλά θα πάνε, απλά υπομονή γιατί καταλαβαίνω οτι με όλα αυτά έχεις κουραστεί!Αννούλα μπουλούκάκι η μικρή σου!!!Τέλεια!!Βασούλα μια βδομαδούλα σου έμεινε και μετά απόλαυσηηηηη!!!!!!!Σαλώμη μου πως είναι τα ζουζουνάκια σου??Μάμα καλή επιτυχία για σήμερα!!Στα υπόλιπα κοριτσάκια φιλιά στις κοιλουμπίτσες!!!Εγώ έχω ντόπλερ στις 23 Μαρτίου και ανυπομονώ να δω τον ζουζούνο μου!!!!Αυτά απο μένα!!!Φιλιά πολλά!!!!!Κορίτσια κοντεύουμε!!!!!!!!!!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Μην ανησυχείς για την αντιβίωση ,δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αφού είναι μετά το 1ο τρίμηνο.. κι εγω πηρα 1 μήνα αντιβίωση!Και φυσικα,είναι προτιμότερο να παίρνεις αντιβίωση παρά να είναι τοξικό το περιβάλον του μωρού!Να μη το σκέφτεσαι καθόλου..Όσο για τον ενδοκρινολόγο,επιμένω αν συνεχιστούν κακές μετρήσεις να τον πάρεις τηλέφωνο άμεσα.Εμένα στο Έλενα μου είχαν πει αν δεν έχω καλές μετρήσεις να πάω άμεσα και χωρίς ραντεβού!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...