Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalispera Magiatikes manoules!

Sas euxaristw oles gia tis apantiseis gia ta loxia! Pira kai to giatro mou simera, mou eipe na min anisixw kai na paw na me dei aurio! Opote aurio tha sas exw nea!

Ta mikra mou poli parapono kai idiotropia kai apelpizomai pou den kseroume ti einai! miamia mou ama eixame kseperasei ton kindino den tha agxonomouna toso kali mou! Perimenw pws kai pws na akousw to giatrouli na leei tha vgoume apo tin entatiki giati eimaste ektos kindinou alla den to leei o atimos!

Alles meres den sas prolavenw!! simera pou xathikate? :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλωμη ποσο λειπεις απο το καφε μας!!!! μην στεναχωριεσαι θα ξεπερασετε τις δυσκολιες και θα πατε σπιτι συντομα!!!! μην απογοητευεσαι αλλα πρεπει να μαζεψεις δυναμη και κουραγιο γιατι εχετε λιγο δρομο ακομα!! αλλα συντομα θα δεις τα αγορια σου να γινονται ολο και καλυτερα και να μεγαλωνουν θα αρχισεις να χαιρεσαι τοσο!!! μην σκας που ειναι κακοκεφα εχουν και αυτα τα πονακια τους αλλα ολα θα γινουν!!!

καθε μερα πας και τα βλεπεις;;; να τα μιλας να τα χαιδευεις να τα διαβαζεις κανενα παραμυθακι, οσο μπορεις!!! μην ξεχνας οτι γνωριζουν την φωνη σου απο την κοιλια ακομα και επισης και το αρωμα σου!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Σαλώμη μου, φανταζομαι ότι θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή ακόμη αλλά το θέμα είναι τα μωρά σου να βγουν υγιή και ώριμα από το νοσοκομείο.. Είναι πολύ δυσκολο αυτό που περνάς, δεν ξέρω πώς μπορούμε να σε παρηγορήσουμε...όλες οι ευχές μας είναι μαζί σου!!

Λιτσάκι μου,πόσο σε καταλαβαίνω να ξερες!!Απλά,εμένα μου έχει ανέβει η ψυχολογία γιατί περνάει ο καιρός!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Ελπίζω να είστε όλες καλά..Σημέρα έφαγα την πρώτη μου γλιστρα όντας έγκυος,αλλά ευτυχώς δεν έπεσα.Προλαβα κ εβαλα χεράκι κ γονατακι Κ τη γλίτωσα. Γλίστρουσε το σκαλί επειδή εβρεχε...Αμαν!!! Ό σκατοκαιρος....Τρομαξα λίγο αλλά περισσότερο τρόμαξε η μανούλα μου...Υπερπροστατευτικη η γλυκιά μου...Την αγαπώ....

Mary Lou k SalomiSalomi πώς είναι τα μωρα σας?

Φιλιά σε όλες...

Kalimera kopelares! Kaloooo savvatokiriakoo! Ksipnisa me oreksi par'olo pou ola pane xalia :tongue:

Anna mou etsi prepei panta anevasmeno ithiko! Den sou emeine kai poli twra opote fantazomai ti xara sou pou tha gnwrisete ti mpempa!!

miamia na prosexeis kale! Pali kala pou den epeses entelws! kala kanei i manoula, oles oi manoules ipeprostateutikes einai gia to kalo mas.

Tha kanw mia agora simera, perissotero agora apo ti stenaxwria mou alla to thelw poli...einai ena krevataki didimwn pou enwnete me to krevati to diko mas kai nomizw tha volepsei kai otan epitelous erthoume spiti na apoktisoume kai ena desimo me ta mikra, e? Peite nai giati to thelw poli :tongue:

Ta agoria mou epiasan io kai ta dio. O giatros leei o enas prepei na kolise ton allo. Telos pantwn poli sovaros ios opote tous apomonwsane kai twra alla farmaka den mas eftanan auta tis kardias pou den doulevoun! Ekneurizomai ligo me ton giatrouli mas sto nosokomeio alla nomizw dikaioume e? Tou ta eipa kai ena xeraki, pws ginete dld toses analiseis na min edeiksan tipota mia vdomada pou einai anisixa kai pws kolisame dld? apostironomaste mexri to kokalo gia na mpoume ekei mesa!! Katalavenete ws manoula egina thirio! Tha to perasoume kai auto omws pou tha paei!

Filakiaaaa polla!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Kalimera kopelares! Kaloooo savvatokiriakoo! Ksipnisa me oreksi par'olo pou ola pane xalia :tongue:

Anna mou etsi prepei panta anevasmeno ithiko! Den sou emeine kai poli twra opote fantazomai ti xara sou pou tha gnwrisete ti mpempa!!

miamia na prosexeis kale! Pali kala pou den epeses entelws! kala kanei i manoula, oles oi manoules ipeprostateutikes einai gia to kalo mas.

Tha kanw mia agora simera, perissotero agora apo ti stenaxwria mou alla to thelw poli...einai ena krevataki didimwn pou enwnete me to krevati to diko mas kai nomizw tha volepsei kai otan epitelous erthoume spiti na apoktisoume kai ena desimo me ta mikra, e? Peite nai giati to thelw poli :tongue:

Ta agoria mou epiasan io kai ta dio. O giatros leei o enas prepei na kolise ton allo. Telos pantwn poli sovaros ios opote tous apomonwsane kai twra alla farmaka den mas eftanan auta tis kardias pou den doulevoun! Ekneurizomai ligo me ton giatrouli mas sto nosokomeio alla nomizw dikaioume e? Tou ta eipa kai ena xeraki, pws ginete dld toses analiseis na min edeiksan tipota mia vdomada pou einai anisixa kai pws kolisame dld? apostironomaste mexri to kokalo gia na mpoume ekei mesa!! Katalavenete ws manoula egina thirio! Tha to perasoume kai auto omws pou tha paei!

Filakiaaaa polla!

Καλημέρα μανούλες...Πίνω την καθιερωμένη μου σοκολάτα,Ο καιρός μια έτσι,μια γιουβέτσι...

Salomi μου να την κάνεις την αγορά αφού το θέλεις κ το έχεις ανάγκη...Θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα κ νομίζω ότι δίνεις θετική ενέργεια για τα μωρα σου...Έχω δει κ εγώ ένα λίκνο για τον μικρό αλλά το σκέφτομαι γιατί Για 4 μηνες πού χρησιμοποιειτε είναι αρκετά τα χρηματα,άσε που θα είναι κ καλοκαίρι κ νομίζω Ότι θα ζεσταίνεται ο γλυκός μου.....Δε ξέρω,θα δω...

Καλά έκανες κ φώναιτε στο γιατρο,το χρειάζονται μερικες φορές...Εύχομαι να το ξεπεράσετε κ αυτό...Κάνα κιλακι έχετε πάρει βρε?

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε; Σαλώμη μου να την κάνεις την αγορά είναι πολύ όμορφο το κουνακι αυτό. Υπομονή και θετική σκέψη και θα το ξεπεράσουν τα μωράκια σας. miamia ευτυχώς γλυκιά μου που δεν χτηπησες.Εμείς ήρεμα όλα καλά.Σας φιλώ καλό Σκ να έχουμε ολες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Filakiaaaa polla!

Σαλωμακι μου δυστυχως, ετσι ειναι. Τ μικροβιακια ειναι παντου !!! Εμεις δηλαδη ουρολοιμωξε απο που?????? Να πω οτι ειχαμε καθετηρα???? να πω οτι ακουμπαει καπου το μωρο να πω ναι !!!! ΑΧ τι να κανεις ομως, το θεμα ειναι να ειναι αντιμετωπισημο το προβλημα!!!

εΚΑΝΕς την αγορα σου ???? Εγω να σου πω φοβαμαι λιγακι :( ενω θελω να παρω ποοοσα πραγματα!!! Αυτα τα κουνακια τα ειχα δει και γω σε κοπελες στο youtube που τα ειχαν και μου φανηκαν πολυ βολικα οντως!!!

Τα αλλα τα ειπαμε και πριβε εμεις, ετσι κοριτσι μου? ;)

STAY STRONG!!!

Καλημερα κοριτσια!καλο σκ να εχουμε!

Σαλωμη κ Μαιρυλου οσο μπορειτε κουραγιο για τα αντρακια σας.Σαλωμη μου οπως νιωθεις θα κανεις,εφοσον σε βοηθαει ψυχολογικα βουρ για το κρεββατακι.υπομονη κ ευχομαι να το ξεπερασουν γρηγορα τ αγορια σου!

Μιαμια τρομαρα που θα πηρες φανταζομαι..ευτυχως γλιτωσες τα χειροτερα!εμ η μανουλα ανησυχει κ για τα δυο σας τωρα!αλλο κακο να μη σε βρει!

Εμεις καλα γενικα..το ζαχαρο παει τελεια κ χαιρομαι τοσο πολυ!καιρο ειχα να χαρω λιγουλακι!Δευτερα παω παλι για καλλιεργεια κολπικου..καντε μια προσευχη να εχουν φυγει τα μικροβια να ηρεμησω κ απ αυτον τον νταλκα..δεν αντεχω αλλη αντιβιωση..μπαινω στον 7ο επιτελους κ λιγο ανασαινω!πιανω το πρωτο μαξηλαρακι των 28 εβδομαδων!σαν ψεματα μου φαινεται..

Τα φιλια μου σε ολες!!καλα να περασετε ο,τι κ αν κανετε!

GjJbp3.png7IWup3.png

Γεια σου λιτσακι. Δεν εχω παρακολουθησει δυτυχως με τα δικα μου το θεμα σου. Ειχες πρόβλημα με το ζαχαρο?? Ευχομαι ολα καλα. 28 βδομαδες εε?? 28+4 γεννησα . Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ! Αχ ανυπομονω οπως και η σαλωμη να ερθει το νινακι μου σπιτι να τα χαρει ολ οσα θα του παρω !!!!

Γεια σου λιτσακι. Δεν εχω παρακολουθησει δυτυχως με τα δικα μου το θεμα σου. Ειχες πρόβλημα με το ζαχαρο?? Ευχομαι ολα καλα. 28 βδομαδες εε?? 28+4 γεννησα . Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ! Αχ ανυπομονω οπως και η σαλωμη να ερθει το νινακι μου σπιτι να τα χαρει ολ οσα θα του παρω !!!!

Κοπελα μου μ αυτο που περνας που να παρακολουθησεις;αλλωστε κλαινε οι χηρες κλαινε κ οι παντρεμενες που λενε!τα δικα μου δεν ειναι τπτ μπροστα στα δικα σου,τι να λεμε..η καμπυλη βγηκε παθολογικη κ ενω ο γυναικολογος με προετοιμασε για ινσουλινη,φαινεται να τα πηγαινω καλα μονο με διατροφη.τα διαβασα τα δικα σου,σου εγραψα στο θεματακι σου..θα στο ξαναπω πρεπει να εισαι πολυ περηφανη μανουλα!ολα καλα θα πανε!

GjJbp3.png7IWup3.png

Κοπελα μου μ αυτο που περνας που να παρακολουθησεις;αλλωστε κλαινε οι χηρες κλαινε κ οι παντρεμενες που λενε!τα δικα μου δεν ειναι τπτ μπροστα στα δικα σου,τι να λεμε..η καμπυλη βγηκε παθολογικη κ ενω ο γυναικολογος με προετοιμασε για ινσουλινη,φαινεται να τα πηγαινω καλα μονο με διατροφη.τα διαβασα τα δικα σου,σου εγραψα στο θεματακι σου..θα στο ξαναπω πρεπει να εισαι πολυ περηφανη μανουλα!ολα καλα θα πανε!

Χαιρομαι που καταφερες να το ελέγξεις ετσι και ελπιζω να μην χρειαστεί ινσουλίνη!! Ειχες την προδιΑθεση η ετυχε τωρα μονο?? Ολα ειναι σημαντικα κοριτσι μου, μην το λες. Ολα πρεπει να τα βλεπουμε και να τα προλαμβανουμε πριν γινουν προβλημα. Αφου το παρακολουθεις ολα καλα θα πανε !! Ναι μολις το ειδα που μου εγραψες. Ευχαριστώ! Αυριο μεθαυριο θεκω να σας γεμιζω και με δακρυα χαρας οταν θα ερθει σπιτι το αντρακι μου!! :)

εσυ πως πας κατα τα αλλα? Φουσκωνεις???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...